Új hozzászólás Aktív témák
-
Bkrisz9
őstag
-
jel1
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
Gergő_hun
csendes tag
Sziasztok! Vettem egy Asus k501lx dm116d-t, feltünt egy olyan furcsaság hogy bekapcsolt állapotban (nincs készenlét) 6-8 órát magára hagyva a gépet hd sentinel szerint a merevlemez indulás leállás 100-150-el emelkedik. Mi lehet az oka? Köszi
-
jel1
aktív tag
válasz Bkrisz9 #25588 üzenetére
sikerült, az volt a baj, hogy előbb az ATK-nak kell fent lennie mindenképp
de így sem hajlandó menni, hiába van minden biztosan feltelepítve. semmire sem reagál a tapipad. Fn+F9 is hatástalan.
Valakinek ötlet?
ASUS X751M
na most megtaláltam eszközkezelőben, rejtve volt. és persze ott van rajta a felkiáltójel :S
[ Szerkesztve ]
-
Tails111
aktív tag
válasz Diokhan #25589 üzenetére
Az a legjobb megoldás ha beviszed. Keress valami korrekt szervizet.
Amit Gergosz2 írt az a hiba is előfordulhat. Ezért is érdemes szakemberrel megnézetni.
Ők megállapítják pontosan mi a hiba. Látatlanban csak tippelgetünk.
Viszont ne halogasd mert csak tovább romlik állapota.[ Szerkesztve ]
-
Diokhan
addikt
-
Bkrisz9
őstag
Próbálj ki több verziót is, nekem pl. az intel HD-ból a legújjabb nem akar az istenért se felmenni ( és amelyik felmegy az is w10-es elméletben mégis 8-ast ír a gépem.. érdekes).
Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)
-
Bkrisz9
őstag
Semmi értelme szenvedni vele... nem is értem egyébként minek kell mindenáron a régihez ragaszkodni (kivétel ha olyan programot használsz ami nem fut újabbon). Azt megértem ha win10-et nem akar valaki felrakni mert sok esetben vannak még hibái de ott a 8.1 ami egy elég jó rendszerré forrta ki magát mostanra (és a csempéket is elég egyszerűen ki lehet iktatni ha zavarnak).
Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)
-
Peterson_
addikt
válasz Leleményes #25581 üzenetére
Az egy két napot esélytelennek látom, szerintem minimum 3-4 munkanap, vagy egy hét.
Annyit megpróbálhatsz, hogy puhítod kicsit az ügyfélszolgálatot, mondván, hogy neked tényleg nagyon sürgős, nagyon munkaeszköz, és nagyon hálás lennél....de ez max akkor játszik, ha az előzetesen bejelentett hiba alapján előre berendelik az alkatrészt.
Viszont nálam azt mondták erre, hogy ilyen nincs, beviszed, átnézik, és eztán rendelik csak meg külföldről az alkatrészt, tehát raktáron nem igazán tartanak semmit.
Egy próbát mindenesetre tehetsz.[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
jel1
aktív tag
Sziasztok!
http://www.asus.com/hu/Notebooks/X751MJ/HelpDesk_Download/
ilyen gépre szeretnék w7-et telepíteni, de elvileg nincs rá driver, és le is van tiltva a telepítés, valami acpi cuccot kékhalálozik mikor telepíteném.
meg lehet oldani normálisan a w7 a telepítést, vagy esélytelen, hogy az normálisan fusson rajta?
-
Leleményes
tag
Na, alaplap csere után, 2 honapos alaplap jack-je kontakt hibás lett. Nem akarok megint 1 honapot gép nélkül mivel munkaeszköz is részben. Van mód arra, hogy 1-2 nap alatt megcsinálják fixdirectnél?
-
NTonee
veterán
válasz ertewrtewrtw #25577 üzenetére
hwinfo, vagy aida segíteni fog. Telepítsd fel valamelyiket és megmondja, hogy melyik micsoda. Ha nem megy, akkor az eszközkezelő is tud segíteni. A hardverazonosítókra rá tudsz keresni guglival.
Egyébként ha win10 kerül a gépre, akkor szinte teljesen biztos, hogy mindent fel fog ismerni automatikusan.
[ Szerkesztve ]
-
fuze
őstag
G56 és N szériás notebook tulajokat kérdezném. Ti szoktatok halk pattanó hangot hallani a laptop hangszórójából? Olvasgattam erről, és elvileg driver gond lehet. Én már mindent megpróbáltam pedig. Például videó indításánál pattan egyet, vagy random használat közben is. Én úgy emlékszem, hogy nekem ilyen nem volt régen, csak a windows 10-nél vettem észre először. Viszont most visszajöttem 8.1-re és ugyanúgy hallom. Az őrületbe kerget. Épp ezért érdekelne, hogy más is tapasztalt -e ilyet, főként G56JR tulajok.
adms.hu | UI Designer
-
Gergosz2
veterán
válasz Diokhan #25565 üzenetére
Ez is lehet simán szalagkábel hiba. A tied jellegzetesen az a típusú meghibásodás, amikor x óra használat után már eléggé felmelegedett a rendszer ami miatt a szalagkábel problémás részei nem érintkeznek megfelelően.
[ Szerkesztve ]
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Tails111
aktív tag
válasz Diokhan #25572 üzenetére
Az általad említett hibajelenség VGA hibára hajaz de nem 100%.
A hiba filmnézés közben egy idő után jön elő, ilyenkor csíkozódik a kép.
Megszűnik a háttérvilágítás és többször csak idő után ( 10 perc) tudod újra használhatóvá tenni.Nagyon hasonlít a VGA hibára. Film nézés közben terheled a videokártyát idővel felmelegszik.
Takarítva és újrapasztázva sosem volt még jobban melegszik. Ami idővel károsodást is okozhat.
De lehet már megtörtént. Ilyenkor a hibajelenség idővel gyakrabban jelentkezik majd VGA megadja magát.
Előfordulhat hogy még nem károsodott csak túlmelegszik és ezért jön a hibajelenség.Én helyedben bevinném egy PC szervizbe kitakaríttatnám újrapasztáztatnám. És megkérném teszteljék
sérült e a VGA vagy nem.Ha szerencséd van akkor nem károsodott. Ha nincs szerencséd VGA csere. A tiédben ha jól láttam
NVIDIA GeForce GT 120M - 1 GB DDR2 VRAM MXM II. ez cserélhető.
http://www.aliexpress.com/store/product/NVIDIA-GeForce-GT-120M-GT120M-GDDR2-1GB-MXM-II-Graphics-Video-Card-for-Asus-K51-K51IO/401547_32331222224.html
-
Diokhan
addikt
válasz Tails111 #25568 üzenetére
Amióta nálam van, nem! Nagyjából egy éve, de szerintem előtte sem! A dolog érdekessége, hogy amikor nézem a filmet (X-akták fan vagyok, munka utan napi 8-10 rész) es előjön a hiba, úgy tudom csak vissza hozni a képet, ha kihuzom majd vissza dugom a tápot.
Szerinted egy tisztítás segíthet? Soha nem szedtem meg szét ilyen lapost, nem tudom, hogy sikerülne-e megjavítani ...!Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Malachi
addikt
Az ördögbe ezekkel a k501 ventikkel, pedig olyan jó kis gép, de ez a széria valahogy nem a legjobb eddig.
-
SMartin-HU
tag
válasz Gary_93 #25569 üzenetére
A legegyszerűbb ha elviszed a boltba és megkéred őket, hogy nézzék meg... mert gyanús hogy elromlott.
Leveszik az alját és egy programmal meghajtják. Pörög vagy nem pörög. Így a garancia is tuti megmarad.
Már régen megtanultam, hogy a lehetetlen szót csak a legnagyobb körültekintéssel szabad használni. „Wernher Von Braun”
-
Gary_93
csendes tag
Sziasztok!
Asus k501LX-DM116D típusú gépem van. Hogyan tudom ellenőrizni, hogy a jobb oldali ventilátor működik e? -
muci
tag
Hali. Átváltott a monitor fehérből rózsaszinbe és 5 percenként kikapcsol. Szalagkábel lehet a gond ? K52Je.
-
fuze
őstag
Hogyan tudok régebbi Intel drivereket keresni az Intel oldalán? Nem dobja ki az a francos kereső. Megbízhatatlan oldalakról meg nem szeretném letölteni: 15.36.14.4080
[ Szerkesztve ]
adms.hu | UI Designer
-
Diokhan
addikt
Üdv! Van nekem egy Asus K70IO tipusú remekművem, de mostanában rosszalkodik! A jelenség a következő:
Film közben egyszer csak szürke lesz a kép es a felső harmad csikozodik, néha pár másodperc múlva visszajön, néha csak úgy ha ki húzom a töltőt. Eddig kétszer csinált olyat is, hogy nem volt háttér világítás, azt csak úgy tudtam orvosolni, hogy minden kihúz, akku ki, power gomb nyomkod egy ideig majd 10 perc pihenő! Utána akku be, minden bedug es ujra működik! Tudja valaki mi okozhatja a hibát?Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Zoli-bácsi
senior tag
válasz Zoli-bácsi #25526 üzenetére
Nos, úgy tűnik, hogy elhalálozott az akksi. Folyamatosan villog a tölöttség jelző fény, ha be van dugva, ha nincs. Plusz az üzemidőnél folyamatosan 87%-ot és 10óra használati időt ír... Már beszéltem a Fixdirecttel, mondták hogy be kell vinnem, letesztelik és ha rossz, cserélik. Viszont ennek is kb 1 hét az átfutási ideje...
-
1amarr
tag
Sziasztok!
Garancián túli szervizest Budapesten tudtok esetleg ajánalni? (Privátban, persze.)
Köszi
-
NTonee
veterán
válasz conqver #25559 üzenetére
Félreértetted. Az asus a bizalom programba beregisztrált gépet meghibásodás esetén javítja és visszafizeti a gép árát is, ha a vásárlástól számított 1éven belül térdel le.
Hogy a lenovo 3éven belül (gari időn belül) kicseréli, vagy visszafizeti a gépet, ha az letérdelt, az kötelessége. Viszont a kettő nagyon nem ugyanaz.[ Szerkesztve ]
-
Gergosz2
veterán
-
Dhampir
félisten
válasz monosgeri21 #25557 üzenetére
Engem jelenleg nem érint, bár én óvakodnék a BIOS ilyetén piszkálásától.
-
Dhampir
félisten
válasz SMartin-HU #25555 üzenetére
Egy BIOS-frissítés sem segít, amellyel finomítanák a fokozatokat?
-
Dhampir
félisten
válasz SMartin-HU #25552 üzenetére
Tetszik a K501, csak szeretem a csöndet.
Mindenkinél ilyen a hűtés?
Talán az i3 procis változat kevésbé melegszik és halkabb?
[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
Múltkor volt kérdés...
Az asus bizalom program február 29-ig lett kitolva. További infók a weboldalon. -
Dhampir
félisten
válasz SMartin-HU #25550 üzenetére
Példát vehetne róla más gyártó is.
-
Dhampir
félisten
válasz SMartin-HU #25548 üzenetére
Nem semmi az Asustól.
-
SMartin-HU
tag
válasz conqver #25543 üzenetére
A kijelzővel teljesen meg vagyok elégedve. FHD matt kijelző. Sokkal többet nem tudok elmondani róla.
Nem is a hangjával van a baj, hanem hogy 3 fokozatban kapcsolja a fordulatszámot. (0, 4100, 5300) Jelenleg... és észreveszed, illetve figyeled...
A levegőt a zsanérnál fújja ki, így pont felér irányul a hangja. Gyanús, ha az oldalán fújná ki észre sem venném.
Már régen megtanultam, hogy a lehetetlen szót csak a legnagyobb körültekintéssel szabad használni. „Wernher Von Braun”
-
PZs111
csendes tag
válasz SMartin-HU #25541 üzenetére
Szia Martin!
És a gépet is visszakaptad javítva?
-
Dhampir
félisten
válasz SMartin-HU #25544 üzenetére
Visszafizették a pénzt és megtarthattad?
-
conqver
aktív tag
Köszi :-)
Ha már ilyen rendes vagy, gyakorlatilag 2 kérdésem lenne : kijelző minősége (belépő gép, csodát nem várok) és milyen hangos a normálisan működő venti?
Nekem játékos lapos van, az asszonyé lesz az új pegazus :-) viszonyítási alapként.Shadow&Dust.....
-
Dhampir
félisten
Vettél másikat azóta?
-
SMartin-HU
tag
válasz conqver #25536 üzenetére
Szia!
Én nagyon szeretem. Nem bántam meg hogy megvettem, de a hűtő szépség hibája itt lebeg. Hangosabb, mint bár melyik gépünk.
Viszont a hőmérséklete nagyon jó és a teljesítménye is teljesen kielégítő. Eddig semmibe nem tört bele a bicskája.
A következő projekt egy M.2 SSD lesz, amit beszerzek hozzá. Ha már benne van a foglalat
Ha konkrét kérdésed van róla, nyugodtan írd le.
Szerk.
Az előttem szólóhoz csatlakozva, igen. Tönkrement a hűtő és visszakaptam a laptop árát a Bizalom Programon keresztül.
[ Szerkesztve ]
-
conqver
aktív tag
válasz SMartin-HU #23858 üzenetére
Szevasz Martin!
Használod még a ASUS K501LX DM116D lapost?
Az eddig eltelt idő milyen tapasztalatokat hozott a géppel?Köszi a választ!
Shadow&Dust.....
-
Bkrisz9
őstag
válasz LurkerSheik #25533 üzenetére
Meg lehet próbálni de nem ajánlott. Az alsó fedlap nem csak csavarokkal hanem kis pöckökkel is rögzítve van (ahogy én tudom) azokat pedig könnyű letörni ami meg ugye feltűnő ha beviszi az ember garanciába. Érdemes úgy megoldani, hogy visz az ember egyet a boltba ahol vette és ott beszerelteti és kér róla számlát. Elvileg így nem lehet semmi probléma.
-
Ahanoiaid87
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni hozzáértőktől. Van egy csoda Asus X55VD laptopom, és szeretném egy kicsit fejleszteni(nem szeretném eladni, sem másikat venni, ebből szeretném kihozni a maximumot)
Elsősorban processzort szeretnék cserélni benne. Ehhez kérnék tanácsot. A kompatibilitási dolgokhoz sajnos nem értek, szeretnék egy i5 ös vagy régebbi i7 es cpu-t bele tenni(a beszerzést megoldom valahogy). Ahogy láttam ehhez(2350M) a processor-hoz PGA998, HM76 van írva ilyen kondíciókkal láttam i5, i7 est is mikre kell odafigyelnem a keresgélésnél?Előre is nagyon köszönöm a segítségeteket!
Spec.:
BASE UNIT: AS X55VD_V1G-7KSX/USB3.0-2
CUSTOMER CODE: ASUS/X55VD-V1G
CPU: 2350M(i3)/BGA -
senior tag
Sziasztok!
A X555 szerias notikban cserelheto a hdd garivesztes nelkul?
Ugylatom nem egyszeru megbontani, mert egyben van az aljan levo burkolat.Új S23 / S24 / S24+ / S24 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
-
Lilooo
újonc
válasz Gergosz2 #25507 üzenetére
Szia!
Igazából nem tudom mi a pontos neve, annyit tudok, hogy ez az amivel a kijelző oda van rögzítve az alaphoz, az vált/ tört le. Az a rész ahol csavarozva van az szépen mozog ide-oda, de a kijelzőt csak szépen óvatosan lehet csak felemelni, és lezárni nem igazán, vagy csak úgy ha 0,5-1cm rés marad. Azt mondták, hogy ezt csak egy alsó ház cserével lehet megoldani Azért reménykedek, hátha valakinek lesz ötlete rá, hogy lehet megoldani másképp.
[ Szerkesztve ]
-
ZGO
tag
Hűű bocsi nem ide akartam írni.
[ Szerkesztve ]
-
Gergosz2
veterán
-
Gergosz2
veterán
válasz Zoli-bácsi #25526 üzenetére
Ez sok mindentől lehet:
- egyszer, lehet, hogy a celláid valóban nem a legjobbak már, de azért 7 hónap alatt nem kéne ennyit öregednie,
- másrészt lehet szoftveres a gond, mert pl a becslő szoftver nem nagyon jó(Coulomb becslés, SoC , DoD stb. becslése nem egyszerű). Elég sok a bug ilyen téren, érdemes, csak a telefonoknál arra gondolni, hogy egyszer azt írja a telefon, hogy 10%-on van az akksi rá egy pillantara pedig azt, hogy 90%. Ez laptopoknál is ugyanúgy előfordul, én is láttam már az enyémen (N550JK).
Windows-al elvileg, le lehet kérdezni, hogy az adott telepítés óta hány ciklus van azkkupakban, meg a kapacitás értékeket is, egy próbát megérhet.[ Szerkesztve ]
-
Zoli-bácsi
senior tag
Sziasztok,
adott egy 7hónapos X550JK. Az mitől lehet hogy az akksi csak 89%-ra töltődik fel?
Vajon a FixDirect cseréli garanciában?
Üdv: Zoli
[ Szerkesztve ]
-
simo9555
tag
Üdv!
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy az X751LX asusomon szeretném frissíteni az inteles drivert. Mégpedig nem a gyártó oldaláról leszedett legfrissebbre(az van fent jelenleg), hanem az intel oldaláról leszedett legfrisebbre. Viszont ezzel az a probléma, hogy azt a drivert nem tudom felrakni, mert ezt a hiba üzenetet dobja fel: A telepíteni kívánt illesztőprogram nincs bevizsgálva ehhez a számítógéphez. Szerezze be a megfelelő illesztőprogramot a számítógép gyártójától.
A telepítő leáll.Windows 10 Pro-ról van szó. Amiatt lenne fontos, mert a jelenlegi driverrel nem tudom megoldani, hogy nyújtott képet tudjak beállítani, például 1024X768 streched. Viszont elvileg az új driverrel már igen. Windows 8.1-en működik szépen viszont windows 10-alatt nincs ilyen lehetőségem.
-
motifator
senior tag
Köszönöm az infót, az SSD + HDD caddy nálam is alap, már a K50-ben is egy ideje azt használtam. Csak ez az oka, amiért szeretem, ha még van egy gépben optikai meghajtó. A 4 GB ram nem gond, az a későbbiekben bármikor feltornázható. Nekem viszont Win7-em van, az Asus pedig inkább 8-tól felfelé támogat.
Játékok terén nem vagyok nagy ínyenc, néha egy elcsípett fél - 1 óra bőven elég és nem kell hogy a legújabb fusson rajta fhd-ban. Videó vágás az amire befognám időnként.Funky + Jazz
-
Gergosz2
veterán
válasz steelsec #25515 üzenetére
12gb ram van már benne 4 volt gyárilag az kevés
Kinek mire. Én MATLAB-ozok rajta és eddig nem okozott nagyon gondot, hogy 4GB ram van benne. De ettől függetlenül ha lesz valami jó ajánlat akkor beruházok még egy modulra.
SSD-ben igazad van. A gyári HDD lassú de nem rossz. Én SSD+ HDD caddy megoldást támogatom, mert DVD írót sosem használja az ember.
Páran panaszkodnak itt a gépre, de nekem egyik hiba sem jött elő amit itt írtak.
Azok jogos panaszok voltak. Pl a kijelző beégést miért ne cserélje az ember ha garanciális a gép, és ráadásul ez bármelyiken előjöhet. A hang hiba meg szinte biztos, hogy az ASUS trehány driverei miatt vannak.
-
steelsec
aktív tag
válasz motifator #25514 üzenetére
Nekem is ilyen van. SSD kell bele, nekem 12gb ram van már benne 4 volt gyárilag az kevés, ezek után teljesen jó. Fallout 4, Witcher 3 simán játszható vele, ha nem 60 fpssel szeretnél játszani.
Nekem nagyon bejött. Eddig több óra witcherezés hight beállításokkal akkor kúszott 80 fok fölé csak a gép, de akkor még nem volt teljesítmény vesztés, szóval jó volt. Páran panaszkodnak itt a gépre, de nekem egyik hiba sem jött elő amit itt írtak.A tapipad nem a legjobb, de én egérrel használom. A billje nekem nagyon bejött. WIN 10 -zel nekem eddig tökéletes.
[ Szerkesztve ]
-
motifator
senior tag
Sziasztok!
A következő típusú laptoppal szemezek: N550JX (CN027D, i5 + 950M) és érdekelne, hogy milyen személyes tapasztalatotok van az adott típussal? Ha jól tudom az N551 már egy ventis ez pedig amíg elérhető egészen "kedvező" áron van. Leginkább otthoni használatra lenne, időnként egy kis játékkal. (Egy i5 Inspiron 5558 van, ami nem rossz de hardverben nem olyan ütős) Korábban 6 évig egy K50IN volt, ami alsó kategória és teljes megelégedéssel használtam (mondjuk vigyáztam rá).
Köszönöm.
Funky + Jazz
-
NTonee
veterán
válasz nemescsaba77 #25510 üzenetére
Win10 alatt ezzel már másnak is volt problémája, de megoldás itt a fórumon nem született. Az atkacpi kell hozzá (ami fent van a support oldalon), szóval ha minden driver rendesen fel lett telepítve, akkor jelenleg nincs más ötlet.
-
törölt tag
Üdv.
Van egy X54H-m, és a legutóbbi szétszedés, és pucolás óta nem alszik el a kijelző lezáráskor. Hol érdemes a hibát keresni? Fizikailag hol van ennek az érzékelője/kapcsolója? -
nemescsaba77
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy van egy Asus n56vm típusú nootebook-om, a teljes burkolat le lett cserélve. Annyi a változás, hogy az új billentyűzet háttérvilágítással szerelt, de ezt sehogy nem tudom működésre bírni. Az alaplapra rá lett kötve, win10-es op rendszert használok drivereket feltelepítettem. Esetleg valakinek ötlet? -
MODERÁTOR
válasz TeebyKay #25502 üzenetére
Érdekes egy jószág ez az X52s notebook.
Egyszerűen semmi sem akar rá felmenni.
Hangja valamiért nincs, a videokártyát sem olyan egyszerű felrakni rá.
Na ezért nem vállalok én olyat senkinek se hogy újrarakom a gépét.
Délelőtt óta itt szívok ezzel a sz@rral.20 éve a Prohardveren
-
Lilooo
újonc
Sziasztok!
Nekem egy Asus Eee PC 1225b típusú gépem van és az lenne a problémám, hogy eltört az alja a gépemnek,ott ahol be van rögzítve/kapcsolva a kijelző . Ha valaki árul alkatrészként ilyen típusú gépet (vagy hasonlót ha jól láttam 1215B,T, 1225C) vagy lenne esetleg valami ötlet a javítására, bármi Kérem írjon! Köszönöm!
-
Tomi_Sci
őstag
válasz Malachi #25498 üzenetére
Köszi a választ, erre a hsz.-re gondoltam én is. Illetve simo9555-nek Dhampir-nak is
Esetleg linux alatt próbáltad? Arra is van NoteBook FanControl, de ott kernelszinten elég sok okosság van venti vezérlésre. (Mint 17.3 is lenne rajta, így ott is fontos, hogy a hűtés ne rendetlenkedjen)
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
aktív tag
Sziasztok!
adott egy asus a9rp lapi.
már próbáltam 2 hdd -is és mindig rosszul ismeri fel a vinyókat?20 helyett 28gb(sok felkiáltójellel)40 helyett 48gb(u.n. felkiáltó jelek)
mi a probléma?
Előre is kösz a segítséget!
tökjó.2009-ben kizárt csaló tag után kaptam 1 feketét:(
-
MODERÁTOR
Üdv!
Adott egy Asus X52s notebook.
Hol tudok hozzá windows 7 (64) drivereket letölteni?20 éve a Prohardveren
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Asztalra is jöhet a Windows és az ARM duója
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- Modding és elektronikai kérdések
- Digitális Állampolgárság Program
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest