- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hello,
M2N-SLI. Hogyan mehet ebben 8+ GB RAM?
Van benne egy PhenomII X4 945-öm, az még elműködik benne. 2x4GB DDR2-800, az már csak 667-en hajlandó menni, de megy.
Amint beleteszek még egy modult, mindegy, mit csinálok, meghal. (Memtest hiba, vagy a POST alatt fagy.)
(Ha meg 2x4 + 2x1GB van benne, akkor 240MB lát BIOS szinten)
1802 van asszem rajta, a lényeg, hogy nem a gyári BIOS, mert azzal nem indult. -
Hello,
Elférek itt egy Phenom II X4 945-tel?
Egy Asus M2N-SLI Deluxe lapba pattintottam be (a lapot jelképes összegért kaptam), hogy majd ezen fogok Vmware -t futtatni. Feltettem a legfrissebb BIOS, így már elindul, de közli, hogy a prociról nem tudja, mi az. AM2 lap, AM3 proci.
És persze elég furán is működik, legalábbis hálóról csak külön iPXE-vel bootol, de a saját PXE agentjével nem, USB-ről nem szeret bootolni, stb.
Memtest amúgy szépen lemegy, stb.
Valakinek van valami emléke, hogy miket lehet ezzel művelni...? -
envagyok
veterán
Sziasztok,
Egy ASUS M2N-E SLI lapom van, és nagyon felmelegszik az alaplapi hűtőborda, illetve néha felismeri az usb billentyűzetet, néha nem, valami túlterhelésről is panaszkodott usb ügyileg, pedig csak egy billentyűzet van rákötve. De olyan is volt, hogy ment a billentyűzet win alatt,egyszercsak ismeretlen eszköz lett belőle.
Ezen lehet javítani valamit? -
breed30
tag
Hello van egy m2n32 az a gondom hogy kb 5 perc után lefagy vagy ujraindul valami tanács ??
-
Deer76
aktív tag
válasz
suzukilaca #4081 üzenetére
Bocs, csak most jártam erre, nekem a BIOS frissítés simán ment BIOS-ból indítva, esetleg pendrive? Bár gondolom már megoldottad. A fontos az, hogy ezután CMOS resetet kell elvégezni.
SSD működik M2N-Sli Deluxe alaplapon?
-
suzukilaca
újonc
Sziasztok!
Segítséget kérek a következőben!
Biost szeretnék frissíteni, de nem lát semmi meghajtott a A: kívül néha ki írja a C: de nem tudja a könyvtárat beolvasni, memória kártyát próbáltam sem látja. HELP
-
Helló!
Sajna épp nem vagyok otthon, de ha jól rémlik, anno nekem is ezt a szerencsétlent sikerült kinyirnom
Keress rá a hsz eimre, lehet leírtam a típusát..
Mobilról vagyok, nem olyan egyszerű vissza keresnem.
Amúgy az alaplapi ventilátor csati hoz tartozik..
Nekem sikerült anno véletlen rövidre zárni...Szerk. Hmm.. Rákerestem, nem találtam... Lehet máshol írtam ezzel kapcsolatban...
Este ha lesz rá időm, megnézem neked a típusát, ha még aktuális.. -
robi12ster
tag
válasz
thoma83 #4077 üzenetére
Nekem phenom x4 van benne am2+, mos cseréltem le. gomdolkodtam az am3 on, de nem akartam balasülni.
Mindenkitöl kérdezem, hogy tud valaki egy jó leirást ennek a lapnak a tumingolásához?
Még valami. Nekem van egy olyan problémám, hogy az usb foglalatokban mintha ingadozna a jel, egyszerüen nem mindent akar felismerni, ingadozik a jel van nincs, vagy csak néha gyenge. Ez mitöl lehet, tápegység?
-
thoma83
csendes tag
válasz
thoma83 #4076 üzenetére
Valaki PLS ...
Tudom, hogy már elavult régi alaplap, de hátha van még ilyen valakinek és BIOS frissitéssel 4 magos CPU-t hajt ...
Szóval, ha létezik ilyen ember akkor légyszíves támogasson lelkileg, hogy működik ... vagy ha nem akkor is informáljon, mert így új alaplap lesz
Köszi mindenkinek
-
thoma83
csendes tag
Sziasztok!
Van egy konfigom ASUS M2N-SLI Deluxe/Wifi edition alaplappal és érdekelne, hogy a 5002-es legutolsó BIOS-al tényleg meghajtja-e az AM3-as procikat?
Szeretnék nagyobb procit bele és gondoltam hogy valami 4 magosat raknék, de eddig azt hittem, hogy azokat nem tudja, mert csak az AM2 -t tudja gyárilagKöszi a segítséget
-
lengyellaci7
csendes tag
hello van egy asus m2n32 sli deluxe wirelles editon lapom tudná kelzelni ezt a procit
http://hard.rozetka.com.ua/ru/products/details/36668/index.htmlvan valami tapasztalotok ezzel kapcsolatban ?
-
davidunited
tag
SziasztoK!
Van egy Amd Athlon 64 X2 5000+ BE (ADO5000IAA5DS) procim! Pontosan ő lenne az:
http://www.cpu-world.com/CPUs/K8/AMD-Athlon%2064%20X2%205000%2B%20Black%20Edition%20-%20ADO5000IAA5DS%20%28ADO5000DSWOF%29.html
A kérdésem az h megvehetem e hozzá ezt az alaplapot:
http://www.asus.com/Motherboards/AMD_AM2/M2NE_SLI/#CPUS
Néztem a lap cpu kompatibilitási listáját de ott modellszámot sajnos nem találtam és az 5000+-os prociból van néhány fajta!
Előre is köszönöm mindenkinek aki segít!!!!!
-
luise178
tag
szasztok!
próbált már valaki ilyen alaplapra SSD-t kötni? kell valami BIOS frissítés vagy felejtős?
-
Ylgram1
tag
Hali!
M2N32-SLI Delux, eddig egy Phenom II 940 ment benne tökéletesen.
A procit eladtam, visszatettem a régi X2 4200+, de bekapcsolás után meglódul a proci hőmérséklet és amikor eléri a 105 - 108 fokot, kikapcsol.
Próbáltam 2 másik X2-es procit is, ugyanezzel a végeredménnyel.Természetesen jó hűtő van rajta, paszta is.
Van vmi ötlet?
Üdv
-
NIBI
csendes tag
Sziasztok.
Ebbe az alaplapba rakott már valaki AMD Phenom II X4 945-öst? CPU supportban felsorolja... Igaz a rev.C3-ast, de hogy lehet előre tudni hogy melyiket veszem meg, ha úgy rendelem?
Én most ezt néztem ki magamnak, és ha valaki már rakott hasonlót, vagy ilyet bele, az méginkább meggyőzne. -
slyder81
tag
Hali. Van egy m2n-sli deluxe alaplap nálam. Szervizből jött,az előzőt nem lehetett javitani, s küldtek állitólag egy vadi újat. Ennek már 2 éve.Még nem lett kipróbálva. Nekem van egy AMD Athlon 7750 dual core AM2+ procim. Ezt megpróbáltam beletenni, de inditás után 3 másodpercel leáll. Semmi kép,csak leáll mintha kikapcsolnám. Lehetséges hogy a gyári biosz nem tudja elinditani a procit, vagy az alaplapból szált el a lélek?
-
steve24
aktív tag
Sziasztok. bocsi hogy megint zavarok, Valami van a lappal. ASUS M2N-E Sli A jelenség azóta van mióta megvan a lap, Azt csinálja a hangal hogy elkezd sisteregni. de ami a csövön kifér, ha levan halkitva a tálcán, a sistergés az akkor is hangos, régebben elég ritkán csinálta mostanában egyre sürvebben, és idegesit, olyankor ugy halgat el a sistergés hogy belépek a hangkezelőbe elkezdek játszogatni a hang beálitásokkal, pl átváltom 5,1röl sztereóra, aztán tesztelem stb stb. mitöl csinálja ezt? Amikor még Windows Xp volt rajta akkor is csinálta, most Win 7 és most is azóta már újra inditottam a biost is de a jelenség nem tünt el. lehet egy bios frissités segitene neki? Van egy SOUNDBLASTER SB0100 tipusu hang kártyám csak ahoz nem találok drivert még a gyártónál sem
Melyik az legújabb bios ehez a laphoz? -
wirsli32
csendes tag
sziastzok tudna valaki segiteni nem reg proceszort csereltemm sainos 4000+ rol 5000+ra etol job nak kelene legjen a gepem de nem sokal szarab letminden jatek meg akad vele es visza jo vga 5770 ram 2 gb nem tudom mit csinaljak a rewgi procival minden tokeletesen ment
elore is koszonom -
OutsideR
aktív tag
válasz
steve24 #4063 üzenetére
Normál ATX
Itt a honlapja minden adattal
ATX Form Factor, 12"x 8.6" (30.5cm x 21.8cm) -
steve24
aktív tag
Sziasztok, Szeretném megtudni hogy mi értelme van a SLI technológiának, illetve érdemes e vele foglalkozni?
Van egy ASUS M2N-E SLI lapom, 2DB VGA befogadására képes, csak hogy mire való nem tudom, Most a VGA X1800GTO 256bit 500MHZ a GPU órajele és 500MHZ a memória , gondoltam hogy veszek két db Ati HD5450 ami 650Mhz a GPU órajele és 1600Mhz a memória, de ezek csak 64bitesek, vannak ezek olyan jók mint a 256 bites kártya? és ha két kártya van benne akkor össze adódik a két egyforma kártya órajelei? vagy hogy? -
Gyeptegla
tag
Van egy m2n alaplapom lehető legfrissebb bios-sal tehát elég régi. Konrétan egy ilyet szeretnék beszerezni http://hardverapro.hu/apro/amd_athlon_x2_5000_x4_phenomfx_5000_3000mhz/hsz_1-50.html
és gondolom alapból a 2magon futna de hogy a 4magot feloldva futna-e mind a 4 mag és használná is a gép.
-
tbesze
tag
Sziasztok!
Vettem egy M2N-SLI Deluxe lapot. Van jó pár dolog, amire kíváncsi lennék ezzel a lappal, a bios-ával, és a lehetőségeivel kapcsolatban. A bios-ban látom, hogy rengeteg állítási, lehetőséget ad. Nagyon hálás lennék, ha valaki segítene értelmeznem a dolgokat.
Előre is köszönöm!! -
ravensky13
tag
válasz
creation #4055 üzenetére
Csá! Amíg nem próbálod ki a procit másik lapban addig nem sztem nem lehet jelentős következtetést levonni...Csak annyit tudok mondani, hogy ellenőrizd a ramokat, a VGA-t hogy rendesen a helyükön vannak e, csatlakozókat, esetleg ha van több RAM modul, próbáld ki külön külön őket mindegyik slot-ban, hátha a ram az, vagy esetleg kérj kölcsön 1 VGA-t hátha az, esetleg táp? ha van benne PCI kártya vagy esetleg több pci-e szedj ki mindent, csak a VGA-t hagyd...Esetleg overclock gyanús? üdv.
-
creation
senior tag
Hello népek!
Az alábbi problémával járulok elétek:
A héten sikerült kifognom egy a fórum témájaként is fent nevezett M2N32 SLI deluxe wireless lapot és hozzá egy Phenom 9650-et.
A problémám jelentős... Az alaplap nem indul a procival. Másikkal megy (Athlon X2 5000+), de ezzel nem. A mostani bios 2205-ös rev, de az előző az 5002-es rev volt. Azzal is ugyanaz a helyzet.
A probléma teljes leírása: bekapcsolod a gépet se beep se semmi, csak pörgő ventik és világító HDD led. Kikapcsolod a gépet és őjra bekapcsolásnál elindul minden ugyanúgy, de egyszercsak kb 5-10 sec múlva egyszerre leáll. Ha nem áramtalanítod a vasat, akkor ezt csinálja folyamatosan. Ha áramtalanítod akkor minden kezdődik elölről.
Csatlakozók helyesen bekötve (hogyan is lehetne másképp, hisz megy az athlonnal)..
Várom véleményeteket... Eddig 1 dolgot nem próbáltam, a CPU-t más lapban, de bízok abban akitől vettem , így annak is jónak kell lennie!
Asus írása szerint az 18XX bios-tól támogatott ez a cpu...
-
Taoharcos
aktív tag
Hali!
Egy ASUS M2N SLI lapom van most egy BE2300-val. A manual szerint kezeli a lap az X2 6000+-t. Gyakorlatban is? Mekkora táp kell hozzá? Most egy 350Wattos van. A videó kártya pedig egy ATI HD2500. Elég lesz a táp? Érdemes cserélni, mert nem szoktam játszani, csak netezésre, filmnézésre, java programozásra kell?
-
bazsyka
tag
válasz
csaszar338 #4052 üzenetére
Nem értem...
Akkor most jó? -
bazsyka
tag
válasz
csaszar338 #4050 üzenetére
Szia!
Ez lehet hogy segít!
Igaz Gigabyte-ra van de lehet jelentősége.
Üdv -
bazsyka
tag
válasz
csaszar338 #4048 üzenetére
Mi a hiba mit értesz azon,hogy nem működik?
Üdv -
csaszar338
csendes tag
Sziasztok
A kérdésem a kvetkező lenne:
Fel van rakva a cool&quiet driver, engedélyezve van a biosba, energiagazd. beállítva, mégsem működik
(9850-es X4 prockó, M2N32 SLI Deluxe WE deszka, Win Xp32 Sp3 op rendszer, Chieftech 450-es táp 4GB Black Dragon memó) -
KAPÁL
tag
Szervusztok!
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok hogy a HT link az miért megy 1100Mhz-n? Mit kéne és hogy beállítani hogy ne ezt az értéket kapjam? M2N32-SLI Delux alaplap phenom X3 8450 a CPU 800MHZ DDR2 és ezt egy Csifi 500-as táp hajtja.
Előre köszönöm a segítségeteket!!!
-
bazsyka
tag
Sziasztok!
Van egy Asus M2N-SLI Deluxe lapom,a baja az hogy semmit nem csinál bekapcsolás után,csak a proci venti pörög és nem kapcsol le.
Viszont alul a lapon az usb portoknál van két kondi és egy fet vagy Mosfet ami annyira melegszik,hogy rántottát lehetne rajt csinálni,a kondik mellette nem púposak!
A kérdésem az lenne,hogy ez lehet bios hiba esetleg bios chip hiba,vagy más gond lenne?
Köszönöm a válaszokat és az esetleges segítségeteket -
Tökmindegy
senior tag
Urak!
Tuningnál ,mit és hol kell megadnom a ramoknak,hogy stabilan működjön a gép.
Athlon II X4 630 as van benne,3,5 ghz ig kényelmesen megy ,de ramokra hivatkozva egyszer egyszer kék halál.
A ht-t visszavettem 4 re a ramoknak ddr2 400 at állítottam be, mondjuk a pci expressz sebességéhez nem nyúltam,(tényleg ott mit kell beállítani?) .
Ugye 14 a szorzó és 250 et adtam neki.
Előre is kösz a válaszokat. -
Pulee82
csendes tag
Üdv!
Egy ASUS M2N-SLI Deluxe lapom van. Frissítettem bios-t, hogy menjen benne a phenom x4 9550-es. Ez működik is miután kivettem az elemet a lapból. AI 10%-os tunninggal minden gond nélkül működik. Viszont van 2x1gb 800mhz-es ramom és 2x2gb 1066-os. Gondoltam kipróbálom, hogy kiveszem a 800asokat, hogy tudjam 1066-on járatni. Ez meg is történt, elindult, a biosban természetesen ganged-re állítottam, hogy dual channelben menjen.
Bebootol, feláll a win7 64bit, de random időközönkénk játétoknál kék halál, vagy page akármi hiba vagy memory valami hibával leáll. Ez csak 1066-os sebességen. Tudjátok-e mi a baj? -
Aku-Aku
tag
Sziasztok!
Ma bővítettem a gépem, processzort cseréltem, memóriát bővítettem és egy WI-FI kártyát raktam be. Az alalap maradt az eredeti M2N-SLI Deluxe.
Sajnos, azt tapasztaltam, hogy játék közben vészesen emelkedett az alaplap hőmérséklete.
Az ASUS PC-Probe II V1.04.19b programmal mértem, és eszerint felment 46 fokig.
Tudnátok tanácsot adni, hogyan lehetne megoldani a hőmérséklet csökkentését? -
steve24
aktív tag
sziasztok van egy ASUS M2N-E SLI alaplapom és 2X Kingston 1GB DDR2 1066 MHZ Ram és ugytudom hogy az alaplap 800Mhz attol még beletehetem az 1066mhz memoriákat ugye? csak 800mhz vel mennek?
köszi -
-
TCRSH
csendes tag
Sziasztok!
Két kérdéssel fordulnék a hozzáértőkhöz.
1.
Adott egy M2N-SLI Deluxe alaplap, amit sikerült megölnie szobatársamnak működés közben egy kis statikus elektromos kisüléssel. Csak az alaplap halt meg, ha tápegységet kötök rá, automatikusan elindul a rendszer, de kb 2-3 másodperc után le is áll. Power switchre nem reagál semmit, kizárólag a tápegység főkapcsolójára. Nem találtam rajta elégett alkatrészeket... Esetleg van esély az alaplap élők sorába történő visszahozására?
2.
Sikerült hozzájutnom egy M2N32-SLI alaplaphoz, viszont Fujitsu Siemens változattal állok szemben. Minden teljesen jó, csak a bios nem üti meg a hagyományos verzió funkcionalitását, ezért frissíteni szeretném. Csak nem vagyok biztos abban, hogy jól jövök-e ki a dologból... Kompatíbilis lehet a hagyományos biosokkal?A válaszokat előre is köszönöm!
-
Florens
tag
Van valakinek GTX460 a lapban? Úgy megy, mint ahogy kell neki?
Mert nekem nem úgy megy! -
Florens
tag
Athlon II X4 640 nem volt a boltban, így Phenom II X4 945 lett belőle.
Eddig jónak tűnik. Teljesen stabil, bár érdekes módon a memória kezelés sokkal lassabb, mint a régi procimnál (X2 6000+). -
Kispotter
tag
-
krizso
tag
válasz
Kispotter #4032 üzenetére
Szia!
Az én procim nincs a listában és tökéletesen működik vele. Phenom II x3 720 BE.
Tettem fel képet is, nekem azért ezt ajánlották, mert szorzózár mentes és így a lap jobban ki tudja használni. Ahogy néztem, az 5001 biosban már lehet 1066mhz-es ramot is beállítani, ha ezt előbb tudom olyan ramokra cseréltem volna a régit. -
Florens
tag
válasz
Kispotter #4032 üzenetére
Természetesen a Phenom a jobb. A különbség annyi hogy a Phenomban van 6MB L3 cache, amitől valamivel gyorsabb az Athlontól, viszont szerintem nem gyorsabb annyival, amennyivel többe kerül. Nem beszélve arról, hogy nehézkesebb a beszerzése is a C3 rev. miatt.
A listából szerintem ez a két proci az amit érdemesebb megfontolni.
A kártyádhoz nem tudom elég lenne-e a két proci közül valamelyik is, viszont az tudom hogy a mostani procid nem elég (6000+?).
Az őskövület 6000+-tól gyorsabbnak kell lenniük még 2 magon is, szóval szerintem semmiképp nem járnál rosszul a cserével. -
Florens
tag
válasz
Kispotter #4030 üzenetére
Ezt sajna nem írják ki. Fel kell hívni a boltot, és megkérdezni hogy melyik van nekik. Az a baj hogy 3-féle létezik, de csak az egyik jó.
Ha minden igaz Athlon II X4 640-ből csak egyféle létezik. Én azt néztem ki, de eddig nem erősítette meg senki hogy működik-e.
Lehet én leszek az első teszter.C3 3.0 GHz 4x 512 KB 6 MB 2 GHz 15x 0.850 - 1.400 95 W AM3 November 4, 2009 HDX945WFK4DGM
-
Kispotter
tag
Sziasztok!
Sikerült megoldani az alaplap problémákat annyi volt h kellett egy BIOS reset magyarul kivettem az elemet meg visszaraktam.
Én pedig azt szeretném kérdezni hogy Asus M2N-SLI Deluxe alaplapomba belemegy ez a proci: Phenom IIX4 955 (HDX955WFK4DGM),3.2GHz,95W,rev.C3,SocketAM3,Quad-Core
Itt [ebben] a listában szerepel, de nemtom, hogy menne-e vele.. Valamit hogy ügye nekem msot a 1804-es Bios van fent ami 2010.09.21-ei de ez a proci mellet az 5001-es Bios áll,de viszont az 2010.04.14-ei. Most azt szeretném kérdezni, hogy akkor működne ez a proci a 1804-es BIOS-sal emrt ügye az az még újabb mint a 5001-es? Vagy ez enmígy működik?
Köszönöm a válaszokat minden esetre előre is!Florens: itt itt van szóval szerintem működnie kell..
-
Florens
tag
Sziasztok!
Próbálta valaki Athlon II X4 640-el az M2N-SLI Deluxe lapot?
-
Kispotter
tag
válasz
Kispotter #4025 üzenetére
Na sziasztok!
Sikerült találnom az alaplapomhoz BIOS-t frissítettem is kiírtam DVD-re ASUS e Flash-el csináltam. A frissítés tökéletesen végigment, mikor reboot volt ment szépen először beadta az alaplap képét meg hogy del setup.. tab boot manager majd csippan utána fekete képernyő és csak egy kis vonalka villog szépen a bal felső sarokba. Ilyenkor mit lehet tenni?:S Olyat halottam, hogy ezt a lapot nem lehet elrontani frissítésnél, mert valahogy vissza lehet állítani.. Most mégis? Holnap nagyon kellene a gépNem hiszem el mindjárt sírok:'(
-
Kispotter
tag
Sziasztok!
Biost szeretnék frissíteni M2N-SLI Deluce alaplapom van Nforce 570-SLI Chipkészlettel és nem tudom frissíteni a BIOS-t. Azért szeretném mert 2007 es van rajta el kéne neki már a frissítés. Asus oldalán az én alaplapomat meg se találom csak hasonló van. Most akkor honnan szedjek hozzá BIOS-t? -
Kispotter
tag
És mégeggy valami.
Ügye most vettem a gépembe a HD5770-át és az a probléma, hogy mikor elindítom a gépet mikor bootolna be azelőtt vagy 10 x újraindul kép semmi nincs és akkor a 10. után csippan egyet és kiadja ezt:
Rányomok az f1 re és utána szépen megy tovább működik tökéletesen minden. Miért csinálja ezt? Lehet BIOS-t kéne frissíteni? Nekem még az eredeti van.. -
Kispotter
tag
Sziasztok!
Szerintetek ha megvenném a legjobb procit amit lehet kapni ebbe az alaplapba 940 Black edition, kitudnék vele hajtani normálisan egy HD 5770-t?? -
ravensky13
tag
válasz
Kispotter #4018 üzenetére
Hali igaz nekem M2N32-SLI Deluxe van, de ha jól tudom akkor a 2 lap között a lényeges különbség az, hogy a 2db PCI-e slot az enyémen 16x/16x a tiéden meg 8x/8x...szóval, ha a ramok "egyformák"(nem csak méretben, hanem gyártó és tipus is megyezik) és ha az azonos szinű slot-ba rakod őket és ha biosban nincs letiltva akkor IGEN mennie kéne!!!
Különben az a tuti ha post-screen-nél kiírja h Dual-Channel...akkor tuti jó -
Kispotter
tag
Sziasztok!
Egy kérdés:
Szerintetekez menne az alaplapomba Dual channelbe??
Alaplapom: Asus M2N-SLI Delux.
Mert megnéztem a leírását az alaplapnak van egy lista, hogy milyen ramok mennek bele Duálba és ez nem szerepel benne. Vagyis igen de az 1 Gigás változata.. Szerintetek menne vele? -
Fiddy
tag
sziasztok. Win7-et használok, és az alaplaphoz kapott wifi kártyát nem tudom beállítani, hogy működjön, volt esetleg valakinek ilyen jellegű problémája?
-
krizso
tag
Sziasztok!
M2n sli deluxe lapom van, frissítettem 5001 biosra. Phenom II x3 720 BE procit tettem bele és szépen fut vele a gép!Jelenleg csak a szórzót állítottam 16x-osra, az fsb-t 200-on hagytam. 2x2 gb Patriot extreme 800-as ramok vannak benne. Ez így jó beállítás? 32 fokos így a proci. ACfreezer 64 pro hűtő van rajta. Vagy FSB-t is kell emelnem, ha kicsit tuningolni akarom? Mindent auto beállításon hagytam.
Hagyhatom 3200-on a procit huzamosabb ideig? Vagy esetleg bír többet is ez a proci?Üdv:
Krizsó -
Nimda
addikt
-
johnny5
csendes tag
Helló mindenkinek!
Van egy Asus m2n sli deluxe alaplapom. Proci update előtt állok(x4 925 v. 945 majd amilyen lesz). Na most a legfrissebb bios hozzá az 5001 viszont csak beta állapotban van.
Próbálta már valaki? Nyugodtan felrakhatom? Mert asszem itt olvastam a fórumon hogy béta bios felejtős várjuk meg a véglegest. Érdemes még ezzel foglalkozni vagy inkább már a procival együtt a lapot is jobb lenne cserélni?
-
istvan69
csendes tag
Sziasztok!
Asus M2n-sli alaplapom van, jelenleg egy athlon 64 x2 4000 procim van benne lehetne ezt még valami jobra cserélni??
Segítségeteket előre is megköszönve: istvan69 -
Taoharcos
aktív tag
Van egy M2N-E SLI lapom. Az ASUS oldalán nem találok hozzá win7 64bit-s audio drivert. A win7 ugyan felismeri és müxik, de csak tök alap módon. Ráadásul egy idő után elkezd zúgni-sisteregni. Újratelepítés utám meg jó. Hol találnék hozzá drivert?
-
fordosgyula
csendes tag
Sziasztok!
Van egy M2N-e sli lapom ebben figyel egy 4200+ os jószág. Most szeretném kicsit fiatalítani a processzort. Mit ajánlotok? Nagyon várom a segítséget, új proci érdekelne a legjobban, ha még az lehetséges.
Köszi előre is. -
<cafat>
senior tag
válasz
BenJoe80 #4002 üzenetére
thx, már találtam, holnap megyek érte pestre
(új lap)
ezért gondoltam hátha javítható valahogy és gyorsan megpróbálom még ma.. de úgynézki esélytelen, már mindent próbáltam... sztem ez meghalt
csak fura h voltak már ilyen hülyeségei de eddig mindig vissza tudtam hozni.. de most nemami a legjobban idegesít h azért halt meg 3 év után mert 1 héten keresztül 1ált nem volt bekapcsolva? lol .. ha valaki mondjuk naponta bekapcsolta volna pár órára míg nem vok itthon, akkor meg lehet h most is működne?
kicsit röhejes...
-
BenJoe80
senior tag
válasz
<cafat> #4001 üzenetére
Hát ez tényleg furcsa... akkor passz... ne haragudj, de erre nem tudok jobbat mondani, mint amit te, hogy valszeg alaplap hiba. Mármint az olvasottak alapján és abból kiindulva, hogy elfogadjuk, hogy a tesztelések helyesek voltak.
Hát sok sikert és kívánom, hogy mihamarabb találj egy megoldást!
-
<cafat>
senior tag
válasz
BenJoe80 #4000 üzenetére
semmit se látok
(csak ha felkapcsolom a villanyt
)
de amúgy tényleg semmit, tök sötét monitor, semmi válaszreakciója nincs a gépnek, bekapcsolás után szokott 1et csipogni, most ez sincs, csak pörög, biosba ha már be tudnék lépni az 1 álom lenne ...
mikor 3 napig nem volt bekapcsolva dettó ilyen baja volt, akkor kivettem a bios elemet, és újra beraktam, utána adott képet, majd beléptem biosba és visszaállítottam mindent
de most totál semmi reakció, felpörög azt ennyi
vid karim meg elvileg jó még, szintén azt mondták másik gépben adott képet
csak én nem hiszem el teljesen míg nem győződöm meg róla én is, majd valszeg akkor derül ki ha veszek új lapot
mindent beteszteltek és ment külön
a lapnak meg nem tom mi baja lehet.. javítható 1ált, v hagyjam a francba és vegyek újat?
meg az is vicces h attól hal meg h nincs bekapcsolva...nem is tudtam h ennyire foglalkozásigényes gépet vettem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Diablo IV
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- Garanciális! Asus ROG CROSSHAIR X670E HERO Alaplap! BeszámítOK
- Garanciális! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz Memória
- Garanciás! ASUS ROG STRIX B650-A GAMING WIFI Alaplap
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest