Új hozzászólás Aktív témák
-
KicsiUbul
őstag
Üdv,
Valakinek sikerült már 2 kártyát SLI ben meghajtani M2N-SLI lapban?
Próbálkoztam egyszer 2db Asus 7300GT vel, csont ugyanolyan kártya volt. Gép elindul, nvidia panelen SLI bekapcs, kék halál.Tegnapi próbálkozásom:
Gigabyte 7600GT + Gigabyte 8800GT = Win belogolás után kék halál.Ugyanezt megcsinálta XP; Vista, Win7 alatt is.
Bios ver: 1701
Akinek van ötlete, kérem ossza meg velem.
-
SIKIRIKI
tag
Hali mindenki !
Help kénne mert Asus M2N SLI Delux lapom gyárt cd -je szar és már nagyon unom hogy mindig germozok mikor ujrarakom a gépet ha valaki másolna egyet azt meg köszöném.
Bp. Lakozok többit privibe köszi elöre is.
-
gelencserg
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni működésre bírni az SPDIF-em XP alatt!?
A lap egy M2N-SLI Deluxe.
Utóbbi időben vista-t használtam(amivel tökéletesen működött) és már nem emlékszem mit és hogyan kellett csinálnom ahhoz,hogy a lejátszóprogramokban ki lehessen választani az SPDIF-et. Csak a filmek hangját szeretném kiküldeni az erősítőre de sem a powerdvd sem a windvd sem pedig a BSplayer-ben nem tudom kiválasztani. Ezekből is kipróbáltam több verziót!
Már kipróbáltam millió driver -t, az eredmény mindig ugyanaz.
A saját SoundMax programjában ott van ki be lehet kapcsolgatni, ki is megy a stereo hang a ,windows hangjai de a lejátszókban mégsem lehet kiválasztani.
Muszáj XP-t használnom mert nem működnek a programjaim Vista alatt. -
RaCa
csendes tag
Elkezdett dilizni a gépem. Minden restartnál leáll, és úgy viselkedik mintha túlhajtás miatt fagyott volna be a postba. Bios reset, frissítés 1802-re megvolt. Ötletek? szedjem szét?
-
zedeRIP
tag
szép napot volna 1 gondom a lappal olyan a gond hogy mikor a vifit feltelepitem ami sikerül is de amint kész a telepités kiirja hogy a vifi ap solo leáll hibért....
ezzel mit lehet kezdeni? -
Tomate
veterán
Egy Asus M2N-SLI lappal túl kéne hajtanom egy 4200+X2-t. A problémám, hogy a max fesz amit adni tudok 1,25V ami nem lesz elég, valószínűsítem. Gyári bios van rajta. Érdemes lehet frissíteni? Vagy ezen nem változtat?
-
Osama
tag
A konfigom:
Asus M2N-SLI Deluxe, AMD Phenom II 940 BE. Jelenleg stabilan játszok vele GTA IV-et.
A memória kezelése hibátlan, bár 1066-on nem hajlandó elindulni. Dual 800-on semmi gond vele. Procit Unknown-ként jelöli. Melegedés, egyéb dolgok nem okoznak problémát, bár a chipset hűtő hőmérséklete 7 fokkal magasabb. Mondjuk ezt okozhatja az új hűtő, amit vettem hozzá. A régi közvetlen a heatpipe-re fújta a levegőt. Leht, hogy talán az áramfelvétele nagyobb, és amiatt hül le nehezebben.
TLB hiba biosból állítható, és egy csomó phenom funkciót lehet ki, és be kapcsolni.
Működésében hiba nincsen, míg a hivatalos állásfoglalás szerint nem kompatibilis. Remélem a későbbiekben lesz hozzá javított BIOS, bár úgy néz ki cserélődik egy M3N-HT Delux-ra, vagy egy M3A79-T Deluxe-ra.Üdv!
Laciui: Lemaradt, hogy 3650-ig tudtam húzni feszültség emelés nélkül. Sajnos 3700-nál már enm volt stabil, bár lehet, hogy az alaplap hevült túl a feszültség stabilizáló részen.
Tuning ellenére megbízhatóan üzemel! -
Meceej
csendes tag
Üdv mindenkinek! Van egy Asus M2N32-SLI Deluxe Wireless Edition alaplapom amit egy éve használok egy MSI 8600GT-vel. T2D256EZ Most vettem bele még egy ugyanilyet hogy kihasználjam az SLI-t, de egyszerűen nem bírom működésre bírni! Alaplaphoz feltettem a legfrissebb Biost. Az új videókártyának újabb volt a Biosa ezért nvflash-el lementettem és beleégettem a régi kártyámba, így most már teljesen egyforma a két kártya, de az SLI nem megy! Tudna valaki erre mondani valamit? Nvidia control panelen SLI bekapcsolva Force split-frame rendering belőve. Írja is hogy minden rendben és hogy nézzem meg a külömbséget, de egyik játéknál sem javult a helyzet! (GTA4, Burnout-Paradise NFS-Undercover, Test Drive Unlimited, stb...) Win XP-SP3-at újratelepítve sem müxik, És Windows7 alatt sem megy! Legújabb Driver fent 182.06, de régebbivel is semmi! Lehet hogy az lenne a legjobb ha kipróbálnám másik lapban a kárikat hogy mennek-e, de sajna nincs egy ismerősömnek sem SLI lapja! Várom a javaslatokat! Köszönöm! üdv!
-
KicsiUbul
őstag
Hello,
M2n-sli deluxe lapnál kinek mennyi a chipset hőmérséklete? Nálam az everest/PC-probe is 40-45°C mutat, viszont a hátul lévő bordához hozzá sem lehet érni bekapcsolás után 2-3 perccel.
Infrás hőmérővel mérve a hátsó borda 60-65°C, a chipen lévő 70-75.Ennyire jó a hővezetése, vagy valami gáz van?
Köszi
-
ZüD
tag
UP
-
ZüD
tag
Olyan kérdésem van, hogy ha a videókártyámat a második pci-e slotba rakom bele akkor windows bootnál lefagy a gépem.
Kell valamit átállítanom biosban, hogy ott tudjam működésre bírni?Előre is köszi, ha valaki segít!
-
trialboy
tag
szasztok!
m2n-SLI laposokat kérdezem elsősorban, hogy miért tudok maximum1.35V-ot adni a procinak, ugyanis ez a max érték amit beállíthatok. legújabb bios van a lapon. VKi segítsen!!!!!!
-
szacsee
nagyúr
Auton felejtett fesszel előfordulhat.
Mekkora feszt kap a proci?
Újrapasztázás esetleg...Dajkusz: Próbáld ki másik kábellel, esetleg még ezt kipróbálhatod:
Áramtalanít
Cmos reset
Elem kivesz
Elemtartó érintkezőit zárd rövidre csavarhúzóval 2-3 mp-ig.
Elem vissza
Cmos reset vissza.
Áram alá helyez
Bios belő, mert lenullázza még az időt is (viszont, ha biosbug marad benn, azt kitörli ez a módszer)
Biosban tiltsd le a háló kivezetéseket, majd újraindítás után engedélyezd.
Ha így sem műkszik, akkor HW gond van, marad a PCI-os hálókártya sajnos. -
Dajkusz
tag
Sziasztok.
Nagy problémám adódott a lappal (Asus M2N-sli deluxe)
Épp neteztem, teljes internet sávszélesség ki volt használva le, fel.
Elment az áram. Mikor visszajött bekapcsoltam, a gép nem írt ki semmi problémát, csak mikor léptem volna a netre írja, hogy Nincs bedugva a kábel. Mivel 2 helyre is belehet dugni mind2 őt kipróbáltam, és ugyan azt írta mindegyikre. A router sem érzékel semmit, ha bedugom, mintha be sem dugnám. És hátul sem világít egy led sem a lapon ahol eddig világított a hálózati bemenet körül.
Ilyenkor mit lehet tenni? sajnos attól félek semmit sem, de azért a remény hal meg utoljáraAzt elfelejtettem leírni, hogy több operációs rendszerem van ahol idáig mindig tökéletesen működött, most egyikben sem megy.
-
ZüD
tag
Sziasztok,
nekem az alábbi gondom van:
AI Nap: eddig ha bekapcsoltam rögtön visszavette a venti sebességet és halkan letöltöttem éjszakánként.
pár napja, ha bekapcsolom az ai napot, nem veszi vissza a venti sebességet...és egész éjszaka zümmög.
megnéztem everestel a proci hőmérsékletét és 70-74 fokos "terheletlenül".(ha leveszem a ház oldalát 68fok)kiváncsi lennék kinek hány fokos a procija.
Nem tudom mitől melegszik ennyire, mert feladatkezelőben sem mutatja, hogy valamin dolgozna a procim, ami esetleg alátámasztaná a melegedést.
Van esetleg tippje valakinek? -
-
szacsee
nagyúr
-
Eddie141
senior tag
válasz
szacsee #3765 üzenetére
Köszönöm válaszod!
Várhatóan most akkor ezen okokból veszek egy 6400+os black editiont, és nem váltok lapot, de ha jönnek a sárkányok, és elérhető áron lesznek, tuti a váltásSajnálom ezt a lapot eladni, mert jó szolgál és bitang erős
2Db 8800GT-ről lenne szó, szerintem ezekkel támogatás ügyileg probléma nem lehet, vagy mi a véleményetek? -
szacsee
nagyúr
válasz
Eddie141 #3764 üzenetére
Ha mindenképpen SLI és az adott proci kell, akkor alaplapot kell váltanod, mivel nem stabil az a proci abban a lapban (asus fórumon írták), valamint nem is támogatja.
Jelenleg kapható AM2+ Asus lapok SLI támogatással (vannak olcsóbbak is 750a SLI chipsettel) Viszont, ha ilyen lapot veszel mindenképp lesd meg, hogy a Te kártyáiddal kompatibilis-e (SLI), valamint a CPU Supportot is nem árt meglesni.
A helyedben viszont ezt tenném:
Várd meg az olyan SLI-s lapot, ami támogatja az új Phenomot, hogy ebből később ne legyen gond. -
Eddie141
senior tag
Sziasztok!
Van egy Asus M2N32-sli deluxe wifi ap solo- lapom, és egy úgy Athlon 64 x2 7750Black editiont szeretnék venni bele.
Az lenne a kérdéesm, hogy szerintetek lekezeli-e, és ha igen, akkor tuningolható-e a lapban?
Köszönöm szépen előre is a segítséget! -
8800gts
tag
Szasztok!
M2n-SLI lapja van 1 barátomnak
2 kérdése lenne.
1. power gomb benyomása után feltűnően lassan kap életre a gép már az első indítás óta, kb 10mp és akkor kap a monitor jelet. ez miért van?
2. cpu húzás után újraindítom a gépet és az m2n-sli-os logó után ezzel a szöveggel fegad: yor system last boot fail or post interrupted. ilyenkor vagy f1-el továbbmegyek vagy del-lel vissza a biosba.10%-os túlhúzásnál már hibával indul a gép és F1-el lehet továbbmenni
proci: -AMD x2 5000+ 2.6ghz brisbane
memória: -geil ultra 800 mhz cl4 4*1gbelőre is köszi
-
kacsa19830
csendes tag
azt még elfelejtettem hogy m2n-sli deluxe
-
kacsa19830
csendes tag
Hello Mindenki!
Lenne egy kérdésem!
biost kellene frissítenem vista 64 van fenn a gépen.
asus update nem megy mert eeprom irásnál kiir valami hibát 86 % nál!
még a gyári bios van rajta 2007es
ha valaki tud infot adni hogy hogy tudnám updatelni a biost kérem irjon!
köszönettel Bécs Sándor -
No-kia
addikt
van olyan m2n-sli lap amit 560-sa chpsettel adtak ki? mert haveromnak már elég sok gondja van vele, mióta sata-és ide cuccok vannak benne, de a chipsetet nem tudja pontosan csak mintha 560 lenne, minden m2n-es lappal vannak ide-sata problémák?
-
trialboy
tag
Szasztok!
nekem M2n-SLI lapom van, nem találtam ilyen topicot ezért jöttem ide.
2 kérdésem lenne.1. power gomb benyomása után feltűnően lassan kap életre a gép már az első indítás óta, kb 10mp és akkor kap a monitor jelet. ez miért van?
2. cpu húzás után újraindítom a gépet és az m2n-sli-os logó után ezzel a szöveggel fegad: yor system last boot fail or post interrupted. ilyenkor vagy f1-el továbbmegyek vagy del-lel vissza a biosba. Proci AMD x2 4800+ 2.5ghz, 2.6ghz-nél mág nem írja de 2.7-nél már igen.
hogyan tudom kikapcsolni? -
No-kia
addikt
hello! haveromnak az m2n-sli lapban hogy kell beállítani a dual channel-t? berakom két kingmax ramot a sárga és fekete slotba de a cpu-z csak single-nek írja, a biosban kell állítani vmit?
-
szobbal
csendes tag
válasz
Pitterix #3750 üzenetére
Köszi!
Olvastam már ezt a részt csak azért nem bízom ennyire benne hogy kezeli is rendesen.
Szívem szerint már cserélném a procit de ha valóban használja a 3 vagy 4 magost és nem fagy tőle vagy nincs inkompatibilitás akkor merek költeni rá.De ahogy olvasgattam vissza 1 picit a fórumot még senki nem tett hasonló procit a lapba.
Lehet én leszek az első?Nyárig már csak megelőz valaki
.
Köszi a választ még1x
üdv: szobbal
-
szobbal
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném Bővíteni a Lapomat (M2N32-SLI Deluxe Wifi)
Fent van a legújabb BiosKérdés hogy belefeccölhetek e 3 vagy 4 magos Phenomba kezeli-e rendesen?
Van valakinek erről tapasztalata?Válaszokat köszi
üdv: szobbal
-
SoundBird
tag
Sziasztok!
Szerintetek a januárban megjelenő phenom II x4-es procikat fogja még vinni egy M2N-SLI Deluxe?
Üdv. Mindenkinek!
-
dannyl
addikt
Megoldottam, köszi...
-
dannyl
addikt
Ja, és ha ezt javasoljátok, akkor a frissítés menetét (nincs floppy-m) is leírhatnátok, mert már rég csináltam, még az ABIT BH6-osomnál
. Köszönöm szépen.
-
dannyl
addikt
Sziasztok! Nagyon nagy gondban vagyok. Most vettem egy X2 6000+ CPU-t, de az M2N-SLI Deluxe meg se makkan vele, már a monitor se kapcsol be, de az ABIT KN9S gond nélkül viszi... BIOS-t kellene frissítenem?
-
éN79
addikt
-
MrCsiT
addikt
válasz
szacsee #3698 üzenetére
Ettől a "honlapon a 1604-es beta" BIOS-tól az M2N-SLI Dx lapom olyan szép kéket dobott, hogy öröm volt nézni! Vista el sem indult csak újra és újra és újra és ....
men vissza floppyról a 1404-es, azzal rendben volt minden. (1604-est csak azért tettem fel, mert érdekelt, hogy a menüpontokkal variáltak-e valamit ?)
..más...
..tényleg: ennél az M2N-SLI Deluxe lapnál a "visszaosztani a ramokat" kifejezés hogyan valósítható meg a gyakorlatban ? Ram-nál csak az előre definiált 533-664-800-ból lehet választani sebesség szerint, ha jól emlékszem.. hogy lesz ebből pl. 4/5 -ös FSB osztóMr.CsiT
-
éN79
addikt
válasz
simonai #3739 üzenetére
Valami furmányos oknál fogva nekem néha tényleg az segített ha csontra szétszedtem az egész kócerájt (igaz akkortájt inkább felégettem volna, mint higgadtan szétkaptam volna), ezalatt a procit is értem. A memócserénél én arra is gondoltam, hogy szép akkurátusan minden slotban egyenként kipróbálni, hogy elindul-e a masina, persze mindaddig amíg életet nem lehelsz bele. Amúgy milyen ramokról van szó? Csaj azért forszírozom a ram dolgot, mert az általad leírt sípolás milyensége ramra utal. Ha egyel már elindult valamelyik slotban, akkor biosban 2V-ot se sajnálj tőle, hátha attól megnyugszik. A ramoknál van még egy olyan, hogy némelyik lapba mint az állat úgy bele kell nyomni, már azt hiszed hogy bennt van, de még érezni, ahogy bepattan, szóval csak türelem meg próbálgatás....
-
éN79
addikt
válasz
simonai #3733 üzenetére
CMOS clear: tápkábel kihúz, cmos jumper (ha más nem, a lapod manuáljában megtalálod a pontos helyét) áthelyezése a reset állásba, aztán jópár másodperc múlva vissza az eredeti állapotba és utána áram alá helyezed a masinát, vagy egyszerűen egy kis időre kiveszed az elemet az alaplapból. Rejtélyek megoldására néha az is elég, ha gyakorlatilag teljesen szétkapod a gépet (végső esetben én ezt teszem), azaz még a procit is kiveszed a foglalatból, és újra összerakod az egészet.
-
éN79
addikt
válasz
simonai #3731 üzenetére
Vedd ki a pci-e kártyát, majd helyezd vissza. Illetve szedd ki a ramokat, majd egyenként rakd vissza, miközben újraindítgatod a géped, sőt, próbáld meg a ram slotokat cserélgetni az eddig használtakhoz képest. Valamint egy jó hosszú cmos clear.
Nekem a fenti műveletek többnyire hatásosak voltak. -
simonai
csendes tag
helló mindenki!tudna.e valaki nekem segíteni?m2n32-sli deluxe alaplapos gépem van.eddig jól működött,de most bekapcsolás után 1 hosszút,és 3 rövidet csippant.se kép se hang!van valakinek valami ötletete vajon mi lehet a baja?köszönöm szépen:ati
-
intuicio
aktív tag
Köszönöm szépen a segítségedet
Lehet igazad van,hogy ne cseréljem még a lapomat,végül is fut rajta minden.. -nekem is az a tervem, hogy használom amíg megy rajta minden,és mikor már a minimum játékoknál laggol ,akkor új gép(alaplap,vidikari,mem,proci,táp)
Anno nem is tudom miért vettem M2N-E SLi-t Nem is használtam ki az sli-funkciót,és szerintem ki sem fogom... Nemrossz amúgy ez az alaplap, csak pl prociból sem lehet 3-4 magosat beletenni a foglalat miatt /csak AM2/
Táp-ra viszont odafigyelek a továbbiakban
Kösziiii -
Pitterix
őstag
Működik most már rendesen nálad minden???
Sikerült gariztatnod a sz*r alaplapot? -
MDanny
senior tag
válasz
intuicio #3724 üzenetére
Szia!
Tápból Chieftec (EB végződésű típus nem jó, de abból azt hiszem csak 350W-os van), Asus, Corsair, Zalman a jó választás (és lehet van még jópár). Tápon nem szabad spórolni. Egy márkás 400W-os sokkal jobb lehet (pl. Chieftec GPS-400AA-101A), mint egy márkátlan 600W-os. Ja igen, ha már márka... Negatív márkát is biztosan ismerünk, "Code"-vel kezdődik (sokan pont ellenkezően vélekednek, de van jópár rossz tapasztalat vele), van egy szarvasos és egy általa bizalomnak nevezett T-betűs valami
. Na ezekkel óvatosan
. Amúgy szerintem nem érdemes lecserélni még az alaplapodat.
-
intuicio
aktív tag
-
MrCsiT
addikt
válasz
intuicio #3720 üzenetére
hehe..
ebben mi a bonyolult
..mondjuk, az segít a megtalálásban, ha nem ragaszkodsz feltétlenül a kötőjel rossz helyre rakásához ?!
..és a 420-as tápod milyen fajta? Nézd meg a konfigom
..és elég a tápom, igaz, márkás
SLI-hez ajánlott egy márkásabb 420-450-es ezért kérdezem, hogy mid van.
Szépnek jónak mondják a corsair vx450-et, de én egyelőre nem tervezek SLI-t..üdv:
Mr.CsiT -
Pitterix
őstag
válasz
intuicio #3720 üzenetére
Speciel az enyém jó, nekem is úgy ajánlották!
Most asszem 20körül van.Ha jelent ez neked valamit egy Gamestaros gyerek véleményét kérdeztem vásárlás előtt, de ebből a fajtából jó a 450-es és az 550-es is....
Ha meglesz a link küldöm!!!
De asszem van tápos topic is valahol..... -
intuicio
aktív tag
Sziasztok!
Jelenlegi configom:
Asus M2N-E SLI / DualCore AMD Athlon 64 X2 4200+ / Asus GeForce 8600 GT (512 MB) / A-Data 2x1GB (800Mhz) / SAMSUNG 250 GB, 7200 RPM / PIONEER DVD-RW DVR-112D / 420W Táp
Bőviteni szeretném,de ha nem muszáj akkor az alaplapot meghagynám
Kérdésem a következő:
- Maximum milyen AMD procit tudok beletenni? (4magos?)?
- Maximum milyen nVidia vidikarit tudok beletenni?
- Ha tudok bőviteni, akkor a tápot is cserélnem kell?! NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET !
-
djdominic
csendes tag
sziasztok
van egy asus m2n-e sli alaplapon es nemregiben akadt vele egy kis gondom:
elkezdett sipolni: 1 hosszu 2 rövid...olyan mint az award biosnal, mintha videokari problemaja lenne, de nem közvetlen jön a 2 rövid csipogas hanem kisebb szünettel..tetettem bele uj pci expr. videokarit, sipolas ugyan az
tipp? -
westcoastog
veterán
valaki nemtudja ma mennyiért mennek az ASUS M2N4-SLI alaplapok használtan?
mert nekem van 1 lehet áruba bocsátom... a lap 2006decemberében lett vásárolva.. -
MDanny
senior tag
Megvan a probléma. A Hypertransport órajele 200 MHz az 1000 helyett. A biosban a szorzó alaból 5x-re van állítva, így kellene kijönnie a 1000-nek. Ha 4x-es, akkor sem 800. Valakinek van ötlete, hogy miért nem érvényesülnek ezek a bios beállítások, illetve hogyan lehetne beállítani? Se az új biosban nem jó az órajel, sem a 1903-ban.
-
Fiddy
tag
Sziasztok. Miért van az hogyha bedugom a fejhallgatót akkor a füles egyik fele szól csak, de ha kicsit kihúzom a dugóból akkor szól mind a kettő, csak akkor ilyen semmilyen hangja lesz az egésznek, nem hallom ha jobbról jön a hang vagy ha balról jön.. pls segítsen valaki. Lehet alaplapot kell cserélnem?
-
MDanny
senior tag
Ez a lap nagyon nem megy nálam. Nem elég, hogy nem hozza ki a videokártyákból a maximumot, nem működik rendesen a második pci-e x16 slot, már elkezdte azt is csinálni, hogy ha játszom, ha zene szól, ha videó megy, akkor véletlenszerűen beakad, dödödödödö, majd egyszercsak megy tovább
. Legalább így egyértelműbb lesz garizásnál, hogy hibás a lap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Külpolitika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Gigabyte Z590I VISION D / Intel core i5 11600KF / Kingaston Fury 32GB DDR4
- Kingston FURY Beast RGB 16GB 3200MT/s DDR4 CL16 DIMM INGYEN FOXPOST
- Puskill Fuse 16GB-os modulok DDR5-4800 Új! Több is van! 2x16GB 25eFT
- Corsair VENGEANCE LPX DDR4 RAM 16GB (1x16GB) 3200MHz CL16 Intel XMP 2.0 INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest