- Androidos tablet topic
- Home server / házi szerver építése
- LG LCD és LED TV-k
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ravensky13
tag
válasz
zedeRIP #3924 üzenetére
Köszi Zede még1x
akkor asszem mégis x3 720BE fogja váltani az x2 4600-at...jóval olcsóbb mint 940-es, és bőven elég
már érzem az oveclock szagát
legalább 3,5-ön fog pörögni, jaés a 4.mag nem fontos, illetve igen, de még egyenlőre nem, most csak a MHz számít
de kösz hogy figyelmeztetsz. Ha ez meglesz, lassan új vid.karit is nézni kéne a régi 8800GTS(g80-as régi
) helyére
Many Respect Zedének!!! -
artiny
őstag
válasz
zedeRIP #3928 üzenetére
a bekapcsolasra gondolsz h mien gombal kell nekem?
mert probaltam ugy h csavarhuzot erintek arra a ket kis szalra amire csatlakozik a bekapcs gomb az alaplapon.....na es ha ehhez hozza erintek egy vezetot akkor bekapcsol a gep csak ilyenkor is azt csinalta ...szoval leallt.,nekem nem jott fel a asus feliratse.. -
artiny
őstag
válasz
zedeRIP #3926 üzenetére
ugy kezdte h amikor kicsit el lett mozditva a gep akkor azt csinalta h amikor bekapcsoltam felporogtek a ventik a procin es a vga an aztan egy harom masodperc mulva le allt a gep de a monitor ilyenkor fekete kepet adott.Aztan amikor megmozgattam a modulokat rajta akkor neha bekapcsolt aztan a vegen amikor mar bekapcsolt nem bootolt egyre a gep hanem egy 10szerre kapcsolt fel a kepernyo. Volt vga csere,tapcsere,ramok cserelgetese...szoval tuti a lap csinalja ezt. Neha bios reset utan bekapcsolt a lap es ilyenkor par hetig megy. Ezutan elkezdi ezt ujbol ///meg csinalta azt is h ejjel 0:50 magatol felkapcsolt,de a biosba nem tudtam kikapcsolni es bios reset sem segittet ezzen ////. Amikor windows feljon es dolgozok a gepen akkor nincs gond vele csak a beindulas nehezkes.
-
ravensky13
tag
válasz
zedeRIP #3917 üzenetére
Köszi Zede!!!
Végre valaki válaszolt!!! Hát bakker x4 955 az necc :S Kár, azé remélem hogy tudsz vele vmit kezdeni vagy el tod majd adni, és veszel majd 940 BE-t..... Hónapok óta szopat bennünket az Asus meg az AMD ezzel a hülyeséggel, mert nem képesek beleírni 3 sor mikrokódot abba a rohadt bios-ba. Szóval 940 megy a mostani 2205-ös biosszal. Király, jó tudni, ha nem lesz más akkor ő lesz a nyerő...Azért 1 kérdés, mert igazából nekem x3 720 BE is elég lenne...erről nem tud valaki valamit? Esetleg mikor fog a x4 940 ára zuhanni ?erről tudna vki mesélni??
Köszi még1x az infót!!!! /respekt zedeRIP-nek!!
Lantos: Ez a Ríl
nm, szivesen, jól zakatol a win7
-
zedeRIP
tag
válasz
zedeRIP #3916 üzenetére
viszon a 940BE gond nélkül elfér benne de csak a 2205-ös updttéval..ha netán 2209 ed vann vissza lehet updatélni..gond nélkül
Phenom II 940BE
én ráb.tam mert megvettem a 955-öst gondolva a lapon még ez is am2+ nak van betéve és eladva a 940BE-t..nesze vazze..nesze neked AMD..f..szé nem tud ez az AMD normálisan csinálni is bármit..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Androidos tablet topic
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- sziku69: Szólánc.
- Home server / házi szerver építése
- Proxmox VE
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- Puskill Fuse 16GB-os modulok DDR5-4800 Új! Több is van! 2x16GB 25eFT
- Corsair Vengeance RGB RS 16 GB (1 x 16 GB) DDR4 3.200MHz C16 Intel & AMD INGYEN FOXPOST
- ASRock H81M-VG4 R2.0 LGA 1150 alaplap
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest