- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Micro Four Thirds
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam Deck
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Raspberry Pi
-
PROHARDVER!
>>>>>G751 hasznos információk, probléma megolások<<<<<
Te is segíts szerkeszteni az összefoglalót! Ha lenne bármi, ami szerinted is jó lenne ha ide bekerülne, ne habozz privit küldeni! /Topikgazda/
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
válasz
matteo_szg #1397 üzenetére
a legfontosabbak úgyis a szokásos dolgok. Hűtéshez talán, ha lehet kérni... izmosabb játék mellett (nem benchmark progival) félóra után a hőmérsékletek, kijelző típusa, háttértárak csatlakozói (msata/m.2 van e benne). Extraként én nagyon örülnék, ha végre lehetne legalább félig-meddig manuálisan vezérelni a ventiket a gépben, de ezt nem hiszem, hogy valaha is megkapnánk.
-
válasz
matteo_szg #1397 üzenetére
Küldd el nekem,majd én pár játékot lezavarok rajta,leírom milyen volt.
-
matteo_szg
őstag
válasz
Darth_Revan #1396 üzenetére
Bruttó.
Héten megjön, szóval lehet majd kérdezni, mit nézzünk meg rajta.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
matteo_szg #1394 üzenetére
Köszönjük! A 450e bruttó vagy nettó?
A tesztpéldányt mikorra várjátok?
+ majd meg tudnád nézni Windows alatt, hogy pontosan milyen panel van benne ? -
NTonee
veterán
válasz
matteo_szg #1394 üzenetére
De örülünk ám, hogy te itt vagy!
Az ár is jól hangzik. Lehet, hogy mégsem várok tavaszig, ha megjönne még idén. Talán a karácsonyfa alá betehetem (a dobozát legalábbis
).
-
matteo_szg
őstag
válasz
Darth_Revan #1392 üzenetére
449 900 Ft-ra várható. A tesztpéldányunk IPS panellel érkezik, kiderítem hamarosan, a bolti példányok is azzal jönnek-e.
-
Darth_Revan
veterán
Apropó...
Van nekem a G750JZ GTX880M kártyájához módosított video BIOS, többek között növelve lett a voltage, a power limit és történt pár finomhangolás is a motorház alatt, hogy jobban lehessen tuningolni.
Egyelőre nem publikus, de van esetleg tuning betyár, akit érdekel ?
-
Darth_Revan
veterán
válasz
matteo_szg #1390 üzenetére
És az alja mennyi lesz ? (980M konfignak ofc)
Más:
Én arra vagyok kíváncsi, hogy még mindig-e a sokak által anyázott gyengébb minőségű Chi Mei és AUO panel lesz-e használva, mint ahogy eddig is tette az ASUS ?Jó, jenki földön nem akkora problem ez, mert a legtöbb bolt egy pici prémium fejében cseréli jobb minőségűre (gari vesztés nélkül) rendelés kiküldése előtt, de Hungarikumban nem látta még boltot, akinél lett volna ilyen lehetőség ...
-
válasz
matteo_szg #1390 üzenetére
Egyre jobban érzem magam,mint új G751JY tulajdonos.
Még a hűtésre leszek kíváncsi,elég lesz-e a nagyobb videokártyához,változik-e a hűtési technika-technológia vagy újabb anyagokkal lesz megoldva,stb.Remélem hamarosan teszt(ek)et is láthatunk,olvashatunk. -
válasz
matteo_szg #1386 üzenetére
980M-es verzióból 4 féle?KÁNAÁN!
Ha még az árát is jól be tudják lőni,lesz is gazdája a gépeknek.... -
NTonee
veterán
válasz
matteo_szg #1386 üzenetére
Mármint 980M.
-
válasz
matteo_szg #1383 üzenetére
Köszönjük,már vártunk egy biztos támpontot!
Aztán folyamatosan jöhetnek majd az infók,ahogy egyre több kiderül.
Jön a 980M-es verzióból is? -
NTonee
veterán
válasz
matteo_szg #1383 üzenetére
Akkor most halkan megsúghatnád, hogy hol dolgozol.
Akár privátban.
-
válasz
egyedülülő #1380 üzenetére
Az erősebbeket már nem nagyon lehet BGA-n ültetni, hanem foglalatos kell, hogy legyen. Az meg több pénz a gyártónak, ráadásul a júzer bővíteni tudja a gépet így sohasem fog újat venni
Ez meg mint tudjuk nem a gyártó éreke....
-
válasz
egyedülülő #1380 üzenetére
Sajna ez nem kívánság műsor-ami hivatalosan kijön,vagy kell vagy ugrott a típus.Szinte biztos,hogy ebben sem lehet majd cserélgetni,tehát eleve zsákutca.
Már van annyi kósza hír a gépről,én megvárom a tutit,pláne hogy csak a magyar lokalizációs érdekel. -
Üdv!
Szerintem itthon-ha lesz egyáltalán,de én is bízom abban hogy igen-a legszerényebb konfiggal lesz,OP nélkül.
Ez jó,mert olcsó lesz(relatíve)úgy bővítheted ahogy akarod,ugye így kevesebből kijön a plusz RAM,SSD.
A táska,egér,füles ajándék-na arra leszek kíváncsi,itthon lesz-e ilyen. -
NTonee
veterán
Úgy tűnik, hamarabb érkezik a G751, mint gondoltuk. Az amazon kirakta a G751JY-T7009H (i7-4710HQ, GTX980m 4GB, 24GB RAM, 1TB HDD, 256GB SSD, Windows 8.1) gépet előrendelésbe 2014. október 14-i megjelenéssel.
-
Adixos
csendes tag
Sziasztok
Lenne még pár kérdésem a használt Asus G750JH val kapcsolatban.
http://hardverapro.hu/apro/asus_g750jh_t4100d
Tegyük fel, hogy cserélni szeretném a HDD-t SSd-re vagy a HDD-t egy gyorsabb HDD-re akkor ez garanciavesztéssel jár?
A másik dolog, hogy ha ki szeretném takarítani a ventiket akkor szétszedhetem vagy küldjem be garanciálisan vagy el kell vinni szakszervizbe?
És végül még egy fontos dolog, honnan tudhatom,hogy a garancialevél még érvényes? mert lehetséges hogy belepiszkált a gépbe és már elbukta a garit.
Ha valamiben nagyon el lennék tévedve, akkor szóljatok.
Válaszokat előre is köszönöm. -
Igazából Killhatesnek írtam,tudakolja már meg az ASUS partnerétől,esetleg mikor várható,milyen árban,milyen konfiggal,stb.
Ezt válaszolta : "Semmi hír... Még a magyar billentyűzet kiosztás layout-ját sem kérte be az Asus"(bocs,Killhates,remélem nem gond,hogy megosztottam)
-
Jó kérdés,már agyaltam én is ezen.Még az sem biztos,hogy hazánkban lesz hivatalosan G751 forgalmazás!Azért nagyon bízom benne-ahogy szerintem még egy páran.
A 980M kb. 36%-al erősebb a 880M-nél(teszt oldalról vettem)-ez okés,de vajon a hűtés minősége és mennyisége elég lesz hozzá-na ez majd az első fecskék tesztelése után lesz tuti,addig lutri minden.Azért szerintem nem lesz vele gond.
Én úgy saccolom,idén még lesz itthon hivatalosan G751.
A JZ 400 ezerért jó vétel akkor is. -
Adixos
csendes tag
sziasztok
tudnátok nekem segíteni?
egy hazsnált Asus G750jh noti vásárlása előtt állok és abban szeretném a segítségeteket kérni , hogy mire érdemes odafigyelni a vásárlásakor és megéri e a vételt?
http://hardverapro.hu/apro/asus_g750jh_t4100d
erről lenne szó
válaszaitokat előre is köszönöm -
-
válasz
egyedülülő #1358 üzenetére
Igen,de akkor is ez van.Ezek a gamerek cuccok amúgy is "speciális" gépek,sok variáció nem is nagyon lehet belőle.Ha lesz itthon,szerintem 2-4 féle változatban lesz(konfig)
Azt az U-s procit én kizártnak tartom 980M-hez-az elírás lesz.Az lesz a biztos,ami már konkrétan ki fog jönni.
(rajta leszek a témán,mert konkrétan érdekel ez a masina) -
egyedülülő
őstag
-
Daert
őstag
Meg tudná valaki mondani hogy a hazánkban kapható 750JZ-ben van-e m-SATA csatlakozó?Csak hogy milyen SSD-t vegyek hozzá.
-
válasz
egyedülülő #1353 üzenetére
Pedig nem te fogod eldönteni-ha lesz is itthon,vagy kell vagy nem azzal a konfiggal,amit ide szánnak.Ennyi.
-
NTonee
veterán
válasz
egyedülülő #1353 üzenetére
ezért van általában 2-3 választási lehetőséged (konfiguráció) egy gép esetében. Persze szép lenne, ha itthon is működne valamilyen custom gépekkel foglalkozó cég. Az asusnál ráadásul ugye lapra integrált lett újabban a cpu, hogy még csak utólag se tudd cserélni. Szomorú.
-
NTonee
veterán
Dél-Afrikában webshop: Asus G751JY-T7072P -- GTX980m, i7-4710U ne már
csomag tartalma: táska, egér, headset. Hmm... ez viszont pozitív, mondjuk átszámítva 642e forintért belefér. -
Lujza1978
tag
Ez az alapon semmi lényeges nem megy de most nem is hallok semmit.
-
Lujza1978
tag
Sziasztok,
Kb három hete vásároltam egy ASUS ROG G750JZ-t kb 1 naig bírta majd a hutese megadta magát és iszonyatos hangon elkezdett kerregni. Szervíz vissza cserélték az összes hűtőt a gépben hazajött win 8.1 felrak driverekkel együtt. Jól működik a gép csak nekem a G75 hoz képest mintha hangosabb lenne a ventije pedig az majdnem kétéves volt mikor elvitték. Nincs valami progi amivel tudnám szabályozni a ventiket. Nem az a nagyon hangos de neha ok nélkül felpörög a venti pedig csak netezek utánna elhalkul.
Valami jó ötelet?
Üdv és thx a helpet előre is.
Lujza
-
Úgy néz ki, hogy az MSI-nek már sikerült előre látóan megoldania 16GBDDR6 GTX11800M hűtését is már most:
Kicsit még feszül, de ez részlet kérdés:
-
Muerte
addikt
válasz
KillHates #1324 üzenetére
Lehet már nem is viszketek én annyira
Ha ez még belemenne akkor 2 évre le lenne tudva az upgrade,aztán a következő lényeges változás majd a win9,DX12, és a nem a mostani hanem következő chipset+proci+DDR4-es ramok lesznek,addig nem lesz nagy előrelépés,mert a mostani DDR4+proci páros még nem lesz nagy durranás az 100%.
1325: Mestermunka
-
NTonee
veterán
válasz
KillHates #1320 üzenetére
Az egyik srácnak adogattak ott tanácsot, épp G53-ba akart ő is faragni egy aw-s 770m-et szintén. A G73 heatsinkjét ajánlgatták, hogy az jó lesz, de aztán mégis picit faragni kellett rajta. A kipróbálásig nem jutott el a dolog, mert valamit rövidre zárt az alaplapon és jól megfüstölte.
De a másik arc, akinek g73-om volt, az megoldotta állítása szerint magának és működött. -
Hát amit meg is tudok érteni az AW tulajok szemszögéből, mert az új gépeik....hát hogy is mondjam finoman? .... már nem a régiek!
Csak idő kérdése, hogy mikorra fog az AW-s "társadalom" (főleg orosz oldalon) kitermelni majd valami hekkelést arra, hogy belemenjen a 980-as az R2-es 18-asba
Aztán akkor állhat a feje tetejére a DELL!
Ha a GTX980M meg fog felelni a mostani MXM3B szabványnak, akkor annak mennie kell az MXM3-ban! -
"Igaz, épp tegnap olvastam G73ban működő aw-s 770m-ről, de ezt azért felhúzott szemöldökkel olvastam."
Belepatkolni bármit lehet, de ha nem szabványos a hűtésed felfogatása, akkor ott komoly lakatosmunkát igényel a "gyártó-idegen" kártya befaragása a gépbe.
Nem szabványos MXM 3B kártya (Asus G53)
Szabványos MXM 3B zsuga:
látszik, hogy teljesen máshová esik a GPU chip illetve a VRM-ek. És mint tudjuk ezek tudnak izzadni rendesen!
-
Muerte
addikt
válasz
Mikulásbá #1313 üzenetére
Persze,ebben igaza van KillHates-nek egyébként mert lehetnek akár majd fizikai különbségek is,senki sem tudja előre,mint ahogy volt vrambeli különbség is az AW/Asus 880M-nél.Itt számomra a nagyobb kérdés még az hogy egyáltalán kompatibilis lesz-e a 980M a sandy/ivy lapba egyáltalán
semmi sem kizárt már a mai világban sajnos és lehet megunta már az AW is hogy egyszerűen felupgradel a paraszt oszt nem fogynak az új gépei
1314: Nem, mondom hogy nem b.ssza a csőrőmet,sőőőt
,de amíg nem lesz értelmes áron,nem fogok váltani
-
NTonee
veterán
válasz
Mikulásbá #1313 üzenetére
Ez mondjuk így nem teljesen igaz. Asus, msi, acer, clevo, és még lehetne sorolni, akik nem forrasztanak vga-t. Hogy pl az asusban nincs lehetőség vga upgradere, az már más téma. Igaz, épp tegnap olvastam G73ban működő aw-s 770m-ről, de ezt azért felhúzott szemöldökkel olvastam.
-
Igen, de egy dolog a meghatározott TDP dizájn és egy dolog amit a gyártók (főleg az egyedi MXM-szerűségekre építkezők) majd csinálnak. Ezért mondtam, hogy ha egy-két gyártó beleszoríthatja majd a VGA-t 75W-ba, az nem azt jeleni, hogy nagyok (pl. AW,MSI illetve a CLEVO) majd élni fog ezzel a lehetőséggel...
"Én addig egyébként nem is viszketek amíg normális unlocked vbios nem lesz hozzá "
Jaj, de gyenge duma!
Te már most vakaródzol!!!
-
Muerte
addikt
Biztosan meg fogja kapni a 100W-ot mint az eddigi top mobil vga-k,pont ezért lesz nagy a teljesítmény növekedés az elődökhöz képest,mert sokkal jobb a fogyasztás/teljesítmény mutatója az új chipnek,ergo szinte biztos hogy melegedni is fog.
-
Egy kis sajtós baki:
itt a hűtés nélküli notebook!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Microsoft Excel topic
- Micro Four Thirds
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest