- Vezetékes FEJhallgatók
- Micro Four Thirds
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- LG LCD és LED TV-k
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
>>>>>G751 hasznos információk, probléma megolások<<<<<
Te is segíts szerkeszteni az összefoglalót! Ha lenne bármi, ami szerinted is jó lenne ha ide bekerülne, ne habozz privit küldeni! /Topikgazda/
Új hozzászólás Aktív témák
-
0RH-
csendes tag
Ebbe az eufi problémába már én is belefutottam.
Nekem először a 3tb vinyó jelentette a gondot, mert azokat nem lehet mbr-re formázni, annak 2.1 tb a határa. Szóval nem uefi bios (vagy bekapcsolt csm-nél) a vindóz nem hajlandó települni 3tb diszkre. Megformázza gpt-re, de nem tud bootolni. Ha meg mbr-re formázod, akkor indul, de elveszted a 2.1 tb feletti részt.
Persze egy rendes linuxot ez nem érdekel simán megy uefi nélkül gpt-vel is.
Ezért lett uefi, és leküzdve a határ.
No meg kiterjesztve a bios. Mert ez azt jelenti, hogy a gpt vinyón van egy fat partíció és ott csücsül a 64 bites efi kiterjesztésű fájl, amit a valódi vasban lévő bios betölt és futtat. Mint az mbr első szektorát is tette régen.
A compaq gépei csinálták ezt a kiterjesztést, persze nem egészen így. Ott is spéci partícióban voltak a bios kiegészítései.Mikor meglátod a rog logót már rég az efi-ben vagy. Előtte, bekapcsolás után nyomd az f2-t azonnal, akkor kapja meg csak a valódi bios. Utána már az efi kiegészítés megy.
Ha belépsz a biosba és engedélyezed a csm-t, akkor az uefi bios kompatibilis módba áll és tudsz indítani dvd-ről rendszert. A csm opció után újraindítasz és tudod bővíteni is az efi bios boot opcióit. Így lehet efi biosban több oprendszert tenni a gépre.
Csm engedélyezés után gép induláskor nyomsz egy esc gombot és megjelenik a bootolható eszközök listája.Vindóz fizikai gépre telepítésben nem nagyon tudok segíteni, mert linuxot használok, vindóz csak virtuális gépen van, ott meg nincsenek ilyen problémák.
-
vis.p
aktív tag
Szia!
Ne vidd vissza még...
Ha be tudsz lépni a bios-ba akkor telepíts egy új wondows UEFI-ben. Gondolom sima 8-at kaptál hozzá.
Tegyél fel 8.1 core verziót, ha az jobban tetszik.
A Windows dvd-vel gyaluld le az egész vinyót. Persze a recovery-t úgy sem tudod a dvd-vel.
Ha feltelepítetted a core telepítőkulccsal, és bent vagy a Windows-ba, töltsd le a drivereket.
Telepítsd fel mindet, megtalálod a support oldalon.
Ha megvan minden akkor ezt futtasd.
Kattints az ACPI ablakra, majd azon belül a MSDM fülre és ott látni fogod a OEM PC fület.
Ha rákattintasz, kiolvassa a Windows kulcsot.
Ezzel a kulccsal aktiválhatod a Windows-t. -
-
ikaru
csendes tag
-
Szinte biztos,hogy a védelmi program helytelen eltávolításából ered a hiba.Meg utána a fejetlen kapkodás.
Ha egy HDD-vel kaptad a gépet,azt ki kellene venni,betenni egy SSD-t(ami amúgy is dukálna)és arra egy tiszta windows 8.1-et tenni pl. pendrive-ról.Ha az már fenn van,a BIOS-ból ki kell olvastatni egy programmal a kulcsodat,azzal aktiválni és ennyi.
Ha már fenn a rendszer,be a HDD-t a másik helyre,leformázni teljesen,minden partíciót-aztán 2 újat csinálni,azaz megosztani a 1TB-ot. -
Szia!
Sajnos ez a "így jártál" kategória
Marad a recovery; ha jól tudom az F9-es billentyűvel tudod elindítani.
(Mondjuk számomra érhetetlen miért kellett az msconfig-al és a csökkentett móddal variálni. De gyanítom, hogy az utálatos mekkefí-nek sikerült kiherélnie a Windows valamelyik létfontosságú szervét) -
ikaru
csendes tag
Hát elvileg visszavihetem a Digiprime-ba, mert amikor megvettem, azt mondták, h ha baj van, vigyem vissza hozzájuk, és segítenek intézni a dolgot.
Ami az F8 illeti, nem lehetséges, mert ahogy írtam, nem reagál billentyűzet, ill. ugyanazen ok miatt nem működik a recovery se. Ezeket mind-mind próbáltuk, már a munkahelyemen is.
Amúgy szerintem se mennék sokra a garival ebben az esetben, sőt még rá is fizetnék, mert nem garis esetek eseten nekem kellene kifizetni a diagnosztizálási, ill. a visszaszállítási költségeket is
.
Csak kíváncsi vagyok, h valaki látott-e már ilyesmi jelenséget, mert én és isemrőseim között még senki se.
Azért köszi a tippeket.
-
0RH-
csendes tag
A boltban nincs garanciális ügyintézés. Se szoftverre, se vasra.
Hívd (vagy emailben keresd) a hivatalos Asus szervízt.
Vagy az Asus képviseletet.
A kereskedő ugyanis miután nem alkatrészt adott el, hanem egész gépet, eladás után nincs garanciális kötelessége. Persze segíthet, ha akar/tud.De ami veled történt az olyan szoftveres probléma, ami miatt a gépeden lévő szoftvergyártók közül nem egyértelmű, hogy ki a hibás. Szerintem sok értelme nincs levelezned vagy telefonálgatnod velük, mert mindenki azt fogja mondani, hogy az ő szoftvere külön működik, a másik miatt nem megy a géped.
A helyedben nem telepítenék azonnal új vindózt.
Amikor a vindóz indulj nyomj F8-at. Akkor elvileg előjön egy menü és próbáld meg az utolsó helyes konfigban elindítani, hátha. Kicsi rá az esély.
De egyébként a vinyón van egy helyreállítási partíció, ami pont erre jó, hogy ilyenkor tudd újra felrakni a rendszert. Ha csak nem firkált bele abba is a 8.1. -
Zozzy94
tag
Ki is ment a fejemből,hogy ők is szürkeimportosak,sorry!
Az oké,hogy nem tudok én csak úgy vásárolni az Expert-től ilyet,de a rendes Asus-tól sem?
Bocsi a kis értetlenségért0RH-: Vásárlás előtt mindenképp szeretném minél jobban átnézni,főleg egy ilyen beruházás előtt
-
0RH-
csendes tag
Azt nem mondtam, hogy jó bolt, mert azt azért nem szabad elfelejteni, hogy a honlapon magyar billentyűvel hirdetik, mégis csehvel küldték.
Azt viszont mondhatjuk, hogy nagyon kulturált módon állnak a problémához és megakarják oldani.
Mielőtt bármit vásárolsz azt tanácsolom nézd meg a boltban, vedd a kezedbe, nézd meg a dobozon az infókat, kérd meg őket indítsák el és nézz bele a biosba (de ne telepíts windowst, azt nem szabad), szagold meg, stb és csak ezután fizess. Ugyanis aki boltban vásárol, annak szabad megnézni mit vesz, mert utána nincs visszaút.
Sok sikert a géphez!Szeretni fogod, tényleg jó masina!
Én még a g74-et nyúzom, de azt kell mondjam minden ráköltött forintot megért. Eddig. Remélem nem kiabálom el. -
ikaru
csendes tag
Sziasztok!
Kb. 2 hónapja vettem egy G750 JX-et, de most nem igazán műxik. Nekem nincs túl sok tapasztalatom a laptopokkal, ez az első, ezért lenne pár kérdésem. Előtte viszont leírom a hibajelenséget, és előzményeit.
Digiprime-ban vettem, Win8-cal előtelepítve (bár nem voltam oda az előtelepített op.rendszerért). Minden gond nélkül működött. Aztán nemrég az Win8 felkínálta a lehetőséget a 8.1-re történő upgrade-re. Gondoltam, miért is ne. Szóval OK-t nyomtam, és frissítette magát 8.1-re. Minden működött még ezután is. Aztán pár nappal később eszembe jutott, h én utálom az Adobe McAfee Security Scan Plus (amit szintén a Asus előtelepítve adott a lapotophoz), és le akartam cserélni a Eset Smart Security-re. Elmentem a Programok eltávolítása fülre, és ott mindent kitöröltem, aminek a nevében megláttam McAfee-t. Ezután rögtön msconfig-on keresztül újraindítottam a Win8.1-et safe módban (azon belül is a minimal opciót választottam) (egyébként mióta megvettem ezt a laptopot, ez volt az első alkalom, h csökkentett üzemmódban próbáltam elindítani a Windows-t), viszont ebben az üzemmódban nálam nem akar működni semmi. És igazából ez most az én nagy bajom:
Elinditom a laptopot, megejelenik az Asus ROG logó, majd elindul a Win8.1 safe (minimal) üzemmódban, utána fekete képernyő. Ha mozgatom a touchpad-det, akkor a képernyő 4 sarkában kiírja, hogy "Csökkentett mód" és megjelenik az egér, de csak addig, amíg húzom az egeret (és szerintem mintha villódzna az egér mozgatás közben). Amint abbahagyom az egér mozgatását, megint tiszta fekete minden.
A billentyűkre nem reagál, pl. még a Caps Lock alatti LED se világít, ha megnyomom a Caps Lock-ot.Próbáltam belépni a BIOS-ba is F2-vel (elvileg ezzel a billenytűvel kell), de nem sikerül. Véletlenül rájöttem, h csak akkor jön be a BIOS, ha kiveszem a master hdd-t, és így indítom újra a laptopot. Ezt sem értem, h miért nem tudok billentyűvel belépni a BIOS-ba.
Szóval a lényeg, h szerintem nem csináltam semmi olyat, ami miatt azt lehetne mondani, h én rontottam el benne valamit (se hardvereset, se szoftvereset). Csak olyan dolgokat csináltam, amit akármelyik hétköznapi felhasználó is bármikor megtehet, és ezért ő is bármikor ugyanilyen jelenséget tapasztalhat.
Van egy rendszergazda ismerősöm a munkahelyemen, megmutattam neki is, és ő se érti mitől van ez. pedig ő elég jól vágja a szakmáját, és sokat foglalkozott infrastuktúra telepítéssel, de ő se érti ezt, szerinte próbáljam meg visszavinni a Digiprime-ba garanciába (amúgy 24 hónapos a garancia rá).
Szóval a kérdéseim a köv.:
1.) Találkozott-e már valaki ezzel a problémával, vagy hallott-e róla, ill. tud-e valami megoldást erre?
2.) Ha visszaviszem garanciába, akkor szerintetek foglalkozni fognak vele, vagy visszautasítják? Ugyanis szerintem az egész hibát a Win8.1 okozza, amire való frissítésbe végül is én egyeztem bele az OK gomb megnyomásával. Ide vonatkozóan szeretnék idézeteket beilleszteni az ASUS garancia feltételeiből:A készüléken található előre telepített programok, vagy a készülékhez adott
programok által okozott hibákért az ASUS nem vállal semmilyen garanciát.
Ez a garancia kizárólag a Termék hardverére vonatkozik. Az ASUS a Termék
előtelepített szoftverére műszaki támogatást kizárólag a megfelelő működése
biztosításának erejéig nyújt. A szoftverrel kapcsolatos egyéb problémákat illetően
tanácsoljuk Önnek, hogy forduljon a használati utasításokhoz, az ASUS támogató
weboldalhoz és/vagy egyéb online erőforrásokhoz. A harmadik fél által szállított
szoftver a szállítóik támogatását teheti szükségessé.Nem alkalmazható szoftverproblémákra
vagy az ügyfél által okozott károkra, ill. ha a Termék károsodását a harmadik fél szoftvere vagy vírus(ok) okozta(k)Én jelenleg egyetlen megoldásnak (ha már minden kötél szakad) azt látom, h a fent leírt módszerrel belépek a BIOS-ba, átállítom a boot sequence-t, h blue ray bootoljon, és feltelepítem a Win8-at (vagy valami mást) a masik hdd-re, majd feltelepítés után visszateszem a másik hdd-t is, amit elvileg fel kellene ismernie az op.rendszernek.
A segítő válaszokat előre is köszönöm.
-
0RH-
csendes tag
Szia! A digiprime-nál van a boltban. Magyar billentyűzettel.
Nekem most velük egy kicsit félresikerült ügyletem, de orvosolva.
Mindenki okulására a történet:A legegyszerűbb JW gépet vettem tőlük, mert nem játékra kell, más irányban fejlesztem tovább.
Sajnos cseh billentyűzettel jött, és nem 4+4, hanem 4+2+4 gb ram volt benne.
Visszavittük, a pénzt is visszaadták volna, vagy ha ráfizetünk ott volt helyben a polcon JH 470-ért, magyar billentyűvel.
De volt jobb megoldás: az történt, hogy a 2 gb ramot visszavásárolták, a magyar billentyűre cseréből pedig fizetnek 18-at. Hivatalos szervizben 42 a billentyű csere és 4-6 hét. Ez fog történni.
És nem kellett veszekedni, normális a hozzáállásuk.A szervíz egyébként európai, mindegy melyik országban vetted, az eu-ban bárhol vagy ugyanúgy háztól-házig garancia van. Ha veszel hozzá +1 év garanciát, az van 2 fajta: eus (15 eft) vagy csak magyar (12 eft).
Ezeket nem kitaláltam, asus képviselet és szervíz álláspontja. -
Zozzy94
tag
válasz
Mikulásbá #364 üzenetére
Ja oké
sajnos nem tudok csak úgy zsebből kirántani ennyit,de idővel minden meglehet....
Közben üzent az Asus:
A karácsonyi ünnepkre elfogytak a készletek, ezért egyelőre sehol sem elérhető a G750JH.
Ám nem lesz ez így sokáig, januárban mindenképp érkezik újabb készlet, hétfőn rákérdezünk mikor várható az újabb szállítmány! -
-
Teljesen felesleges extra hűtést venni hozzá, ugyanis alig van az alján hűtőnyílás ahol az plusz levegő bejuthatna.
Az a pár rés is csupán azért van, hogy a memóriák környékéről öblítse a levegőt a gép és ha nagyon meleg a GPU akkor tudjon extra szuszhoz hozzájutni a ventilátor.Ha gusztustalan letraset-ezett billentyűzetre vágysz és kétes garanciára, szlovák régiós gépre ha hosszabbított garit veszel, akkor csak ott él) vágysz akkor vásárolj onnét, de ha már kiadsz majd fél milliót, akkor ne azon a 10-20 ezren múljon, hogy rendes magyar billentyűzetes géped legyen.
-
Zozzy94
tag
Sziasztok!
Nagyon tetszik ez a laptop,amikor összegyűlik a rávaló beruháznék egyre,ez jó sokáig elég lenne nekem
Véleményekre kíváncsi lennék,meg arra,hogy tényleg minden játékot(pl. Crysis 3,BF4,NFS Rivals) visz ultrán?
Vagy ha esetleg nem akkor high-on már gondolom igen....
Ezen gondolkodom,szerintetek megéri ez ennyiért vagy nézzek más ilyen ROG laptopot,esetleg olyat amihez SSD-t is adnak?
Ja,és jól gondolom szükséges hozzá venni egy hűtőt is?Főleg nyárra
-
válasz
markopolo1 #336 üzenetére
ÁÁáááá... te sem vagy körülményes
-
válasz
markopolo1 #336 üzenetére
Az első link az,amit a VW-hez adtak,állítólag abba már nem nagyon fér bele a G750-es.
A harmadik az nem használt táska,csak nincs papírja!
-
markopolo1
csendes tag
válasz
KillHates #332 üzenetére
http://arkoz.hu/szamitastechnika/termek/643160-Asus_NB_17_Hatizsak___Republic_of_Gamer___Fekete__ROG_SHUTTLE_17____kulso_raktarrol_1_munkanapon_belul_Hordtaska
Inaktív ajánlat.
Használt tásla nem érdekel, asus webshopnál meg macerás a számlaintézés. Köszi a segítséget de ezek egyike se jó.
-
vis.p
aktív tag
-
válasz
markopolo1 #331 üzenetére
http://shop.asus.hu/shop/hu/hu-HU/Home/1-Termekek/1500-ASUS-kollekcio/2581-Jatekos-sorozat/90-XB2I00BP00010-ASUS-17-ROG-SHUTTLE-noteszgep-hatizsak.aspx
http://arkoz.hu/szamitastechnika/termek/643160-Asus_NB_17_Hatizsak___Republic_of_Gamer___Fekete__ROG_SHUTTLE_17____kulso_raktarrol_1_munkanapon_belul_Hordtaska
http://www.jofogas.hu/hajdu_bihar/Asus_G75_Vx_T4080H_ROG_12558123.htm
-
markopolo1
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok olyan táskát amibe belefér ez a szörnyeteg? A rogos táskát tudtommal már nem lehet kapni Magyarországon
-
0RH-
csendes tag
Boldog új évet mindenkinek!
Látom linuxos memtest van képen, az a jó!
Nem vagyok egy nagy hardveres, de mintha azt olvastam volna, hogy 4x4 az 2 független dual channelt jelent nem? (Még a g74-ben lévő 2. generációs i7-ről.) Akkor az pedig pont dupla sávszélesség szerintem a 2x8-hoz képest. Vagyis nem teljesen duplát, ha lassabbat rakok bele annál, amit javasolsz. Hülyeséget írok?De egyébként 2x4+2x8 lesz benne majd. Ilyen, meg a 8-as megfelelője:
http://www.corsair.com/en/corsair-memory-8gb-ddr3l-sodimm-memory-cmso8gx3m2c1600c11.html
Nem a leggyorsabb, de nekem megfelel. -
vis.p
aktív tag
BÚÉK!
0RH- Ha igazán jó memóriát akarsz, ajánlok valamit. Kiveszed a billentyűzet alatti 2 memóriát és veszel 2x8Gb G.Skill memóriát.
Mert 2x8 gyorsabb mint 4x4.
Alapból 1866mhz cl10-es, de fel lehet tornászni 2133-ra cl11-re, az asus-ban is megy.
Teszt windows-ban:Valaki megnézné nekem, hogy működik-e már ez a program Haswell-ben? Ha beugrik egy kis ablak, hogy "smbus driver not supported" akkor még nem működik.
Nekem nem működött, de az olvasom, hogy ez a beta változat már jó.
Köszönöm. -
Boldog Karácsonyt kívánok minden gamer notis kollégának!
-
Boldog Karácsonyt minden sorstársnak!
-
kozmy
őstag
Ez tiszta szégyen,hogy ki ad az ember egy valag léééét és nem azt kapja amit vár. Mióta eszemet tudom még egy 10-Ezres dolog vásárlásánál is szeretem test közelből meg nézni,hogy mit veszek,mert pikk-pakk át vágják az ember fejét,nem,hogy több 100-Ezres dolognál. Én tuti a fejükbe húznám a gépet úszó guminak. Akkor meg még az ember kuncsorogjon és várjon a pénzre.
-
0RH-
csendes tag
válasz
Mikulásbá #310 üzenetére
Azért kérdeztem a ram-ot, mert a g74-ben most 4x4 van, de mivel ezen minden slot elérhető, így ebbe ha rakok 2x4 + 2x8 ramot az biztosan jó lesz, mert bárhogyan is van dualban át tudom helyezni.
De a g750-ben csak a 2 szabad slotba tudok tenni. Ezért kérdeztem, hogy a dual abban úgy van, hogy a 2 szabad van együtt dualban.
A gépről nekem kell számla, mert céges költség, amint már írtam ez munkaeszköz lesz tényleg, nem csak kamu elszámolás.
-
0RH-
csendes tag
Remélem igazad van és a visszavét simán megy.
A gépet 2 napja kaptam, de a digiprime mától januárig zárva van. Tehát csak januárban lesz a dolognak folytatása. De már email-ben elküldtem a vásárlástól elállást. Szóval időben vagyok.Az egészben az a rossz, hogy a gépre szükség lenne. De nem hiszem, hogy cserélnék.
Egyébként nem ragaszkodok ehhez a típushoz. Sok gépet megnéztem, de nincs másik megfelelő. Szinte minden gép optimus-os (ami nekem nem jó, a linux nem szereti, nagyon pörgeti vele a prociban lévő videókártyát), vagy nagyon melegszik stb. Szóval ezért g750.
És könnyen tovább lehet bővíteni: ramot és ssd meghajtót rakni bele. -
A hivatalos magyar forgalmazótól származó gépekben a 2 rejtett(te nem férsz hozzá könnyen)helyen vannak a ram modulok.A másik 2 hely szabad és abba könnyen tehetsz 2x4 vagy 2x8 GB-os modulokat.
Tuti lenne Shkiz0,akitől érdemes venni,de sajna befejezi ezt a tevékenységét,már csak a garanciás problémákkal fog még foglalkozni.Nekem ezt írta,azért egy PM-et dobj neki,biztos segít amiben csak tud.
-
etern
tag
Nekem ugyan ilyen volt a bill. amikor még HP-m volt akkor még én sem hallottam a radiumról... Szóval onnan lett. Első notiban lötyögött a touchpad, akkor 2 napon belül kicserélték a gépet, aztán jött a kék halál... HP szervízben volt vagy 2 szer a gép, de még mindíg rossz volt. (ekkor már alaplap és procit is cseréltek). Aztán kiderült hogy a ram a rossz, csak azt valószínű nem nézte a hp mert nem saját. Viszont az üzletben egyből cserélték a ramokat szó nélkül. Szóval sok sikert, de szerintem nem lesz gond a visszavéttel, ha még időben vagy
-
0RH-
csendes tag
-
A kollégámnak a fia dolgozott az computer imperium-ban mint szervizes. Erős gyomrú sokat látott fiú, de nem bírta ott sokáig, mondta, hogy valami elképesztő gányolás, mutyizás, tákolás ment ott. Az ügyfeleket folyamatosan palira vették, mesélte, hogy több hirdetési portál is már kizárta őket; és a szokásos: a tulajok és főnökök tolták el a lét a cégtől, miközben meg az alkalmazottak meg nem kapták meg időben a fizetésüket....
Szerintem semmi sem jelent nekik akadályt, ha arról van szó, hogy még 2 Forintot pluszban le tudjanak húzni valakiről.
-
0RH-
csendes tag
Színes dobozban van. Hasonló, mint a g74 doboza volt.
Azt nem tudom, hogy új-e, de az adatai alapján 2013.11 hó a gyártási ideje.
Karc és ujjlenyomat, kopás sehol sincs rajta. Persze ha a külső dobozt (és monitort) cserélték, attól még a bele lehet használt.
De nem indítottam el, többet nem tudok róla, így fogom visszaküldeni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest