- Szegmenses LCD kijelzőt használnak a DeepCool új vízhűtői
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Nem igazán reklámozott képesség lesz az új Arc sorozat legnagyobb előrelépése
- Legalább 200 kínai cég kerülhet az USA új szankcióinak célkeresztjébe
- Egyelőre nem hozta meg az áttörést a Qualcomm PC-s rohama
-
PROHARDVER!
>>>>>G751 hasznos információk, probléma megolások<<<<<
Te is segíts szerkeszteni az összefoglalót! Ha lenne bármi, ami szerinted is jó lenne ha ide bekerülne, ne habozz privit küldeni! /Topikgazda/
Új hozzászólás Aktív témák
-
vis.p
aktív tag
Nem bánkódom, sőt nagyon köszönöm a segítséget a választásban.
A mai napig nem kapták meg a pénzt, szóval lehet, hogy kamu az egész. Karácsonyra megajándékoztam őket egy kis zsebpénzzel.
Az új AW-ben kicserélték a hangkártyát Creative SB-ről Realtek-re. Pff. Persze ettől még lehet jó, de nem hiszem hogy egy szinten lenne a két gyártó. És nem mindegy, hogy hardveresen jobb a minőség vagy szoftver segítségével.Visszatérve a g750-hez azon belül is csak a jx-hez. Szóval a többséget nem érinti a dolog. A wifi drivert még mai napig nem oldották meg. Nagy sebességű letöltésnél leold a wifi. Nem kapcsol szét, de nincs net, és nem is lesz addig internet kapcsolat amíg nem kapcsolom ki és vissza be a wifi-t.
-
kozmy
őstag
Én nem az üzlet politikáról beszélek itt,az nem érdekel,maga a hatékonyságra gondolok,ami egyben hátrány is,mivel a CPU nem mobilis és mag a lap sem fejleszthető. Az hogy egy ilyen hardver 2 év mulva annyira elavult legyen, hogy az akkori grafikát élvezhetően ne vigye ezt viszont kétlem.
[ Szerkesztve ]
Asus ROG STRIX B650-A GAMING/Ryze7 7800X3D/MSI RTX480 Kinhston 32gb
-
-
-
jam1991
tag
ezeket én is tudom.. arra írtam amit a 880ról írtál
w9 ddr4 - 2015 elején ezt is tdom
te írtál full rossz véleményt a 880m-ről .. ott álmodtam
de hagyjuk is.. pont ennyit ér a fórum -> "én majd megmondom a tutit meg leoltom a másikat"
[ Szerkesztve ]
tücsök hátán csücsök ლ(ಠ益ಠლ)
-
baro32
aktív tag
Igen természetesen megcsinálom a tesztet már el is indítottam a program letöltését.
Csak hidd el kérlek játék közben nekem még 78'c-tól több még eddíg nem volt.
Most lehet ezekkel a progikkal fúlra pörgetni oké de a játéknál nem megy feljebb akkor sem.HP OMEN 17" i9-13900HX 64GB (DDR5-5600MHz) RTX4080 (12GB -175w) SK Hynix PC801 1TB +Toshiba xg7 4TB SSD
-
baro32
aktív tag
Hallod ne haragudj már én 3x nem indítom el lenne más dolgom is.
Igen ilyen képet dobott ki és írta menti ráklikkeltem és ezt a CSV-filet mentette.
Annyira emlékszem hogy a minimum az valami 18,xxfps volt a maximum meg 40fps környéke remélem hiszel nekem.HP OMEN 17" i9-13900HX 64GB (DDR5-5600MHz) RTX4080 (12GB -175w) SK Hynix PC801 1TB +Toshiba xg7 4TB SSD
-
baro32
aktív tag
Figyelj már 1461pontot adott.
Lefut a program kiírja a képernyőn azt amit linkeltél de míg az van a képernyőn nem tudok semmijen képlopót beindítani ha meg bezárom az ablakot akkor meg eltünik minden na erre varjál gombot én megtettem a kért dolgokat nem tehetek rólla hogy nem tudok menteni rolla képet hiszen látod tudok képeket készíteni de hidd már el légyszives hogy ennél valamiért nem tudok ugy képet menteni.min:18fps
max:68fps[ Szerkesztve ]
HP OMEN 17" i9-13900HX 64GB (DDR5-5600MHz) RTX4080 (12GB -175w) SK Hynix PC801 1TB +Toshiba xg7 4TB SSD
-
nagyúr
A tápegység is bűnös lehet túlmelegedési kérdésekben.
Egy G53-assal szoptunk masszívan, vagy már 6x újrapasztáztuk, mikor egyszer nem a gyári tápjáról küldtük meg; hanem a 10A labortápról. Egyből minden hőmérséklet oké volt.Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
Ha nincsen meg a megfelelő átfolyó áram a VRM körön, akkor a feszültség impulzusainak a hosszát kezdi emelni a visszacsatolás, (sűrűsödik a PWM jele) mert a teljesítménynek meg kell lennie, viszont az ilyen jellegű "fesz emelésével" a disszipáció nőni kezd; ergo melegszik a félvezető.
Amikor undervoltage-eztek, akkor pont ezt csináljátok fordítva. Viszont, ha feszültséget fixre állítja a júzer ilyen esetben, akkor meg lebutítja a grafikát az nVidia (szélsőséges esetben lila textúrákat látni) , illetve az ájemdén meg ekkor jelentkezik az elhíresült "mikrolag" aztán a kékhalál.Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
Teljesen igazad van; csupán a CPU van csak "lematricázva" a GPU kártyát lehet vegzálni.
Meg láttam már hasonlót is a gyártótól:Itt jól látszik, hogy majd egy milliméter szélesen rálógott a sárga kapton maszkolás a G74SX cpu-jára.
Nem tököltek a gyártáson; rendesen bevajazták hűtőpasztával, ami jó is volt fél évig; aztán lett gyanús a megmagyarázhatatlan melegedés, mert addigra üvegkeményre száradt a paszta.Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Gabci88
csendes tag
-
-
egyedülülő
őstag
Amikkel én játszom ott pazarul teljesít. Sok helyen max grafon vsync on tartja a plafont. Ahol tényleg tapasztaltam full grafon szaggatást néha az a Watchdogs pl. Néha wot leesik 50 környékére, de pl battlefieldek, planetside2, eve online és hasonlók meg sem izzasztják. Persze sli jobb nyilván csak azt mondom ez a 880 meglepően jól hasít. Majd meglátjuk mit hoz a jövő.
[ Szerkesztve ]
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
egyedülülő
őstag
Ezt nekem nem kell bemutatni. Ismerem az összes ezzel kapcsolatos tényezőt. A mesterséges elévüléstől kezdve, a generált trendeken át, egészen az előre megadóztatott fizetőeszközökig és még sorolhatnám, de ez már más téma csak sokan nem foglalkoznak vele, mert nem is veszik észre, hogy mennyire megvezetik őket.
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
nagyúr
Na, erről én is tudnék beszélni AW fronton
A "tepsis" dizájn az ára annak, hogy a gép háza merev legyen.
Jó példa erre, hogy a maguk után kívánni valót hagyó Clevo-k mind jól szerelhetők, de viszont elég hamar szétmállanak.Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
Egyébként nagyon jó a hűtése, halk a gép és nem melegszik.
A lényeg abban van, hogy a ventilátora olyan 3-4 centi vastag és annyi levegőt mozgat meg mint egy szélturbina, viszonylag kis fordulaton.Itt jól látszik, hogy milyen magas: (maga a gép vagy 6.7 magas!)
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
vinnyo
csendes tag
Köszönöm a segítséget, de valahogy nem jön össze. Az első link a proci hűtőjének a turbinahajlamáról beszél. A videón az msi afterburner használja, amit én is kipróbáltam, de valahogy csak a gpu tweakhez lyukadok ki.
És tényleg csak ez a két opció van, mindenféle beállítási, lehetőség nélkül Még help sincs. Csak az on -off. Ha kikapcsolom, még az afterburnerben engedélyezett 80 fokos határral is 83 fok környékén mozog, és az eredményen is meglátszik( kb. 100-al kevesebb). Mondjuk ez a része nem izgat, csak érdekességként említem. A hűtő pedig nem hajlandó kb.4600 fordulat fölé menni.
Ha bekapcsolom, minden tökéletes lesz. Csak éppen kiabálnom kell, hogy a saját gondolataimat halljam. És ehhez az élményhez már az is elég, ha a gpu z-t elindítom. 33 foknál is a teljes 25500-as fordulatot üvölti a képembe. Pedig már újra flasheltem a rendszer biost (kacérkodom a 7-el második rendszerként), majd a vbiost (ezer köszönet Darth Revan-nak).
Valakinek hasonló "élménye"?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dobozos új Lenovo Yoga Slim9 Laptop! / i7-1165G7 16 GB 1 TB SSD UHD IPS TOUCH Garancia/
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Apple MacBook Pro (2023) 14,2", Apple M3 8 Core, 8GB RAM, 512GB SSD, SILVER, Magyar billentyűzet
- 40.000 ft -tól HP Pavilion x360 2-in-1 Kamatmentes Részletfizetés
- Kivételes áron új Lenovo Thinkbook 16 /R7-5800H/16GB RAM/1TB SSD/RTX 3060 6GB/2560x1600
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest