- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
>>>>>G751 hasznos információk, probléma megolások<<<<<
Te is segíts szerkeszteni az összefoglalót! Ha lenne bármi, ami szerinted is jó lenne ha ide bekerülne, ne habozz privit küldeni! /Topikgazda/
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dreadloord
senior tag
Sziasztok, több multis játékban is belefutottam abba, hogy játék közben teljesen random módon kb 10 secre felugrik a pingem 999-re vagyis teljesen megfagy az adott játék (CS:GO, WoT), majd magától visszaáll 40-es ping környékére. Ugyanezen nettel a régi laptopom nem csinálja (nem adta még el), vagyis a g751-el lehet valami. Wifi drivert feltettem, bár az asus honlapján vagy 4 félét felajánl, valakinek valami 5let?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
egyedülülő #3698 üzenetére
+1
-
Új szolgáltatások és fejlesztések az 5.20-as verzióban
64 bites optimalizált sebességmérés AMD „Carrizo” APU-n
AVX2 és FMA optimalizált 64 bites benchmarkok Intel „Broadwell” processzorokhoz
Intel „Braswell”, „Broadwell-H”, „Cherry Trail”, „Skylake” CPU-k bővített támogatása
AMD „Nolan” APU előzetes támogatása
AquaStream XT, MPS, PowerAdjust 2, PowerAdjust 3 eszközök érzékelőinek támogatása
a Thermaltake DPS-G tápegység érzékelőinek támogatása
Odospace LCD támogatása
SensorPanel és LCD: fordított kijelzőoszlop, vezérlősztringek a statikus címkékhez
0,01 Celsius pontosságú hőmérsékletmérés egyes érzékelőelemeknél
CUDA 7.0 és OpenCL 2.1 támogatása
Corsair Neutron XT, Crucial BX100, Crucial MX200, SanDisk Ultra II SSD-k bővített kezelése
NVIDIA GeForce GTX 960 és GeForce GTX Titan X GPU-k diagnosztikája -
baro32
aktív tag
válasz
Mikulásbá #3694 üzenetére
Én is kipróbálom majd a Hardline-t majd ha kijön Black.Box kiadásban mert az nem foglal olyan sok helyet (35.86 GB-ot) letöltve a gépen , remélem a 750-el is gond nélkül játszható lessz majd.
Én is frissítettem az Aida64-et de személy szerint semmi változást (töbletinformációt) nem tapasztaltam.
-
baro32
aktív tag
Nagyon szépen fut a RESIDENT EVIL REVELATION -2 -Black.box féle verzió az ASUS G750JZ-n
Minden MAX-beállításon bírja a gép rendesen néha-néha procizabáló is lehet mert játék közben észrevettem hogy esetenként 60-80%-ra is megnő a CPU használat ilyenkor a hőfok felmegy 82'c-ra természetesen nem esik le az órajel tartja a 4x3.2GHZ-et és ilyenkor nagyobb fokozatba kapcsol a venti is természetesen.
A GTX880m tartja a 70'c-ok környékét ami aszt jelenti hogy ritkán lép csak fölé.
Megvan fixen a 60FPS ja és XBOX360-as game kontrolerrel játszom. -
conqver
aktív tag
Köszönöm, mindent megtaláltam!
-
conqver
aktív tag
Szevasztok!
Megírnátok nekem, hogy mik a hivatalosan MO-n forgalmazott G751 kódok? -
-
bessko
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy ilyen szépséget! G751. Milyen SSD-t ajánlott beletenni? SATA 3-s az ok a méret is 240 GB,az ár 30000ft fölé egy kicsit, vagy nagyon,de 40000ft alatt. A típus miatt a "böség zavarával" küzdök Elveszek a számok,adatok,egyebek sokaságában.
-
albert8
veterán
válasz
CoolBoy323 #3676 üzenetére
Azzal a progival simán ment, köszi!
-
kozmy
őstag
Lemez kezelésen belül ha látja azt a vinyót és formázva volt akkor jobb kilikk és kötet kiterjesztése és ott meg ad egy "E" betüt és már onnantól látja is a gép a vinyót.
-
NTonee
veterán
-
albert8
veterán
válasz
CoolBoy323 #3673 üzenetére
Win7 lemezről is volt.
-
albert8
veterán
válasz
CoolBoy323 #3671 üzenetére
Megvolt már többször, meg el lett nevezve meg minden, de a sajátgép nem látja.
-
albert8
veterán
Helló!
Olyan problémám lenne, hogy leformáztam a merevlemezeket és felraktam a rendszer az ssd-re a hdd-t meg sajna nm ismeri fel. Valami driver kellene vagy mi lehet a probléma? -
wanted5
őstag
nem tudja valaki, hogy hogyan lehet letiltani az nvidia auto frissítés letöltését? a geforce xperience-ben kikapcsoltam, de mégis letölti
nagyon idegesít, mert több GB-t elfoglal mindig feleslegesen, és a nem túl acélos netet rendesen lehúzza, mert a tudtom nélkül újra és újra letölti ugyanazokat a fájlokat, hiába törlöm ki őket
-
kozmy
őstag
Meg tudná nekem valaki nézni, hogy ki kapcsolt állapotba a jobb oldali USB- be vane nafta? Mert nekem van, ás hogy az valóban normális?
-
Djatis
senior tag
-
Új Geforce driver van! 347.88
-
macgeedy
csendes tag
Sziasztok! A hétvégén a 751JY gépem furcsa dolgod produkált: este kikapcsoltam és a töltős usb-re bedugtam a telómat, majd reggel azt látom, hogy a teló feltöltve a laptopon viszont nem világít a 230v led és be sem kapcsol. Rövid szívinfarktus után 1-2 percig nyomogattam a bekapcs gombot, rövid és hosszú nyomkodást váltogatva míg végül bekapcsolt és azóta ledek is világítanak.
Érintkzési hiba nem lehetett mert párszor kihúztam a töltőt a gépből és a konektorból is, és a töltő világított.
Szerintetek mit csináljak? A szervízben nem fognak látni semmit... -
bencc
újonc
Sziasztok! Laptopvásárlás előtt állok, ki is néztem az SSD-vel rendelkező darabot, de szeretnék még plusz ramot venni bele. Kérdésem a következő, ezzel a rammal gond nélkül fog működni a laptop?
-
törölt tag
Sziasztok. Gyermekem érettségi ajándékaként kinézett a család egy Ilyen masinát. Az lenne a kérdésem,van-e valakinek valami bejáratott helye ahonnan egy kicsit olcsobban belehetne szerezni. Esetleg ez az ár teljesen rendben van? Elég nagy gémer a lelkem,megfelelő tipust választottunk?
Köszi
-
válasz
szabonagyur #3627 üzenetére
Én azt írtam,tetszik a leírás.
Persze,hogy igazuk van,sőt,kötelező is odaírniuk,egyrészt sok júzer azt hiszi a kis laposával majd fullban fogja nyomni,másrészt már egy jogi kaput zárnak is. -
Muerte
addikt
válasz
szabonagyur #3627 üzenetére
A BF és a COD két külön világ,teljesen más motorral...amúgy a lényegen nem változtat,nem lesz kihívás egy 980M-nek.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Mikulásbá #3626 üzenetére
Érdekes lesz mindenképpen, a Beta alapján tényleg nincs nagy gépigény változás, bár szerintem kb. MW3 óta nem nagyon történ változás, max a berakott minimum 6GB korlát a Ghost esetében.
Ez a leírás amúgy régen sok játéknál ott volt, a mostaniakat nem néztem, de valamilyen szinten igazuk van, hiszen sokan egyenlővé teszik mondjuk a laptopos i5-öt az asztalival és stb... közben meg nagyon nem.
-
Oké,most hogy az adok-kapok vonalat befejeztük,ki várja még rajtam kívül a Battlefield Hardline játékot?
Néztem a gépigényét,nem fogja megizzasztani a masinát.Ez tetszik a leírásnál :
"A játékok jellemzően normál, asztali számítógépekre vannak tervezve. Notebook-on történő futásuk egyáltalán nem garantált, kivéve, ha kimondottan szerepel a rendszerigényben az, hogy a játék támogat egyes hordozható gépeket." -
szabonagyur
félisten
válasz
Dreadloord #3624 üzenetére
Neked meg mi bajod van? Ez egy tény, hogy mindegy milyen gépről van szó fel kell rakni a drivert, lehet az Dell, Asus vagy bármi.
ui: majd ha moderátor leszel és nem a témába kapcsolódót írok akkor várom az okosságodat, addig tartsd meg magadnak
Én teljesen a témához kapcsolódva írtam, driveres problémádra ez a megoldás
-
Dreadloord
senior tag
válasz
szabonagyur #3623 üzenetére
További jótanácsaidat inkább írd a dell topikba, ide meg írjanak az Asus G tulajok, így sok az off hozzászólás, nem kella a+...
-
szabonagyur
félisten
válasz
Dreadloord #3621 üzenetére
Amúgy mielőtt jön a többi kérdésed, mi lenne ha felraknál minden drivert??? Nem csak VGA driver kell egy géphez.
-
válasz
Dreadloord #3621 üzenetére
Nem néztelek hülyének!Véletlenül is lehet mellédugni.
-
Dreadloord
senior tag
válasz
Mikulásbá #3620 üzenetére
Driver megoldotta, természetesen a hozzám legközelebbibe, azért ennyire sügér nem vagyok
Régebben olvastam olvastam, hogy többen is panaszkodtak a hangzására, nekem fülessel, és anélkül is iszonyat jó a hangja,bár anélkül még nem mertem maxra tekerni, mert fél hangerőn is hallott szerintem a szomszéd
Közben tesztelgetem: ROME 2 minden maximumra állítva, 8000 fős csata, és meg se nyekkent, WoT, minden maxon, kivéve elmosódás, és 45-50 FPS modokkal együtt pályafüggően.
-
válasz
Dreadloord #3619 üzenetére
Az mindenképp kell.
Melyik lyukba dugtad a 3 közül? -
Dreadloord
senior tag
Sziasztok, ma rádugtam a fülest a gépre, de mégis a külső hangszóró szól, audio drivert kell feltennem, vagy mi lehet a gond?
-
Podi87
csendes tag
Hali!
Nekem is 75Hz alapból, legújabb driverrel, és a windowsban és az NVIDIA vezérlőpultban sem a lehet megváltoztatni.
-
válasz
Dreadloord #3614 üzenetére
Igen,tudja a 75 Hz-et,bár nálam csak 60 van.Valami biztos nincs jól beállítva.
-
Dreadloord
senior tag
Az normális, hogy windows alatt és az geaforce experienceben is azt írja, hogy 75 herzen megy a monitor? Eddig azt hittem csak 60-at tud gyárilag.
-
válasz
Dreadloord #3611 üzenetére
ATK Package fenn van?
-
Dreadloord
senior tag
Sziasztok beüzemeltem a gépet (g751JY), uefi boot +850EVO-val 7,1 másodperc alatt bootol kikapcsolt állapotból
Ami kérdés:fn+f3,f4-re nem reagál, a többi funkcióbillentyű működik, de a háttérvilágítást nem tudom kikapcsolni, se lentebb venni, driver gond lehet?
-
A PC World 2015.03 számában a gamer laptopokat tesztelik,természetesen a G751JY nyert.
A hasonlításban szerepel egy asztali is,nem tudom miért,teljesen más kategória. -
válasz
Dreadloord #3607 üzenetére
A gépben 2 HDD keret van,az egyikben a HDD,a másikba teheted a SSD-t.
-
PPeti1986
tag
Nem kell venned.
-
Dreadloord
senior tag
Sziasztok, hülye kérdés, de ha veszek a G751 JY-ba egy Samsung 850 EVO SSD-t, amihez nem jár beépítő keret, akkor azt is vennem kell, mert az SSD-t anélkül nem tudom beletenni?
-
Üdv!
Sokat és boldogat a nőknek!
Már kérdezni akartam,van itt olyan,akinek ilyen gépe van és nőből van?
Csak merő kíváncsiságból kérdezem.
-
HUNGarfield
csendes tag
válasz
Dreadloord #3603 üzenetére
Ha már ilyen kategóriájú gépet vettél akkor nehogy nekem HDD-re tedd a rendszert :-)
-
válasz
Dreadloord #3603 üzenetére
Jól gondolod,SSD-re a rendszer,a HDD lesz a tárhely.
-
Dreadloord
senior tag
Sziasztok, megrendeltem a G751-em a laptopszalonnál, hétfőn megyek érte
Az alap verziót veszem, abban nincs ugyebár SSD, de gondolom elve vegyek bele SSD-t, és majd arra rakjak windowst, HDD-re nem illik ilyen kategóriájú gépben windowst ereszteni, vagy van aki úgy használja?
-
kornel1000
tag
Sajnos, G sorozat nincsen a listában,de azt ígérték, hogy folyamatosan bővítik az akcióban résztvevő gépek listáját.
https://asuspromotions.com/hu/hu/pages/reliability/how-it-works -
zolizozo80
tag
Csak egy jelentés....Most vittem végig a Dying Light-ot!(nekem tetszett)...Minden a maximumra állítva HBAO+ stb, átlag 75 fps, több óra játék után a GPU hőmérséklete 72 Cfok... Én megvagyok elégedve a masinával!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Macbook air m4, 1 hetes új, 3év garancia
- JÁTÉKOS Dell 15 NVIDIA 2gb Intel core i5-7200 8gb ddr4 256gb ssd win11 Magyar bill VILÁ
- GAMING LEGION 17col 144HZ RTX 2070 8gb i7-8750H 16gb ram 500gb ssd Win11
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest