Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GalaHU
addikt
válasz
tome0001 #8245 üzenetére
Intel vonalon ugyanolyan zsákutca amit kinéztél, mert jön az új platform, úgysem lesz jó bele az új proci, és önmagában a DDR5 nem sokat ér... Egyébként játékok alatt egyáltalán nem olyan nagy csoda ez a memória, mint amilyennek tűnik.
Az 5800x3D sokkal jobb döntés, később is jó ára lesz, mert a "bestbuy"-ságát ott sem veszíti el. Jelenleg minden megteker, a legcsúcsabb kártyák érzik talán csak meg az erő minimális hiányát, de ők is csak 1080p-ben, de gondolom nem így akarod használni.
Szóval ha most akarsz feltétlenül és olcsón váltani, én ezt venném.
Ami még fontos szempont, hogy az Intel őrült módra melegszik, és nagy a tápigénye. Egy combosabb videókarival 850W alatt ne is próbálkozz...
Én pár hónapja álltam át 7800x3D-re, legszívesebben ezt ajánlanám, mert ordass jó és BIOS-frissítéssel repíteni fogja a 9800x3D is ha majd megjelenik. Az Intel meg megveteti veled újra az alaplapot... Tudom milyen amikor megindul a vezérhangya a nyúltagyadon, de inkább spórolj még egy picit...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hálózati / IP kamera
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- EAFC 25
- További aktív témák...
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Xbox Ultimate előfizetések
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest