- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- Elviszi az ARM Artisan Foundation IP üzletágát a Cadence
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Mindenben erősít az egyszerű AI tartalomgenerálást biztosító Amuse 3.0
- Ütemesen növekszik a QD-OLED a monitorpiacon
- RAM topik
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Köszi, fel is rakom
Viszont eddig azt hittem, hogy minden Realtek kártyához más driver kell. De akkor ezek szerint rosszul gondoltam. Felrakom aztán meg is próbálom hogy milyen lesz. Amúgy nem értem hogy a gyártóknak miért ilyen nehéz, hogy a lapoknál a driverek up to date legyenek.
Amúgy a chipset driver ( INF ) még régebbi mint az audio, mármint a gyártó oldalán. Viszont azt ugye fel is raktam. Chipset driverhez sűrűn jön ki frissítés? Gondolom ott meg az intel oldalán keresgéljek, hogy melyik a legfrissebb?
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Van egy Asrock Z77 Pro 4 alaplapom, aminél már elég régóta jelen van egy hiba. Mégpedig hogy van amikor a tálcán nyomok egy jobb klikket a hangerő ikonra, majd lejátszóeszközök, és akkor kiválasztom hogy pl melyik kimenetet akarom használni (általában 5.1-es szettem, illetve G930 fülesem közt szoktam váltogatni ). Na a gond ott kezdődik, hogy van amikor rámegyek a lejátszóeszközökre, akkor van hogy percek múlva nyílik csak meg az ablak. Akármit csinálok, akárhonnan akarom indítani, nem reagál semmit.. Meg kell várnom azt a pár percet amíg észhez tér.
Audio driverre gyanakszok, hogy ez okozhat ilyen gondot. Épp ma raktam újra a gépem, ezért az audio drivert nem raktam fel. Esetleg van más oldal, ahonnan le tudom szedni a legfrissebb audio drivert az alaplapomhoz?
Realtek ALC892 van a Z77 Pro 4 lapomon, illetve a gyártó oldalán a legfrissebb driver 11/1/2012.-i. Szóval jó régi. Viszont a Realtek.com-on keresgéltem drivereket, de úgy konkrétan nem találtam ehhez a laphoz, frissebb audio drivert.
Próbálgattam de igazából, most pillanatnyilag még nem jött elő ez a hiba. Ha jól működnek a kimenetek, meg minden szól, akkor elvileg drivert se kellene felraknom? Win 7 x64 Ultimate van amúgy.
Köszönöm előre is a segítséget
-
Elar
senior tag
Hmm. Ismét egy kérdés.
Régóta bosszant, hogy az USB pendriveom lassúnak tűnik a gépben, pedig usb3-as.
Most lemértem frissen formázva.
Egy 1,24GB-s filmet 1 perc 25 mp alatt tol át a pendrivra. USB2 és USB3 porton egyformán.
Őőő ez akkor hogy is van? Mi a gikszer? -
Elar
senior tag
Sziasztok
Ti melyik chipset drivert ajánljátok a H61 u3s3 laphoz? -
Synaptic
senior tag
Korán örültem sajna. Másik táppal másik memóriával és az egyetlen rádugott kingston ssd vel is fejreáll.
Gariztatott már valaki cuccot a pcx nél ?
-
Joke7773
tag
Sziasztok
Kérdésem volna hozzátok , nem tudom hogy járt -e már így valaki .De tegnap megjött az új 1TB vinyom amit szépen be is tettem a gépbe . Win 8.1-t tettem fel, a telepítés után az ssd-t és a vinyot a gép (Extreme 4) usb eszköznek ismeri fel. Ez miért van ? Amúgy WD sata 3-s az új vinyo
Köszönöm előre is a gyors válaszokat
-
Sziszifeca
őstag
Sziasztok!
Asrock Z77 Extreme 4 lapnál hogyan lehet beállítani, hogy a kikapcsolt gépet billentyűvel vagy egérgomb kattintással elindítsam? Találtam erre beállítást az UEFI-ben, de azzal nem működik...
-
Joke7773
tag
válasz
AeSDé Team #6779 üzenetére
15-t már van kétcsatornás , hátsó audion kivezeted a jelet a keverőbe rca kábellel aztán füles be és kész
-
bluobluo75
őstag
válasz
Joke7773 #6777 üzenetére
milyen keverőpult?
egy ilyen már király! Szerintem a legtöbb DJ ezzel csinálja
kb 640.000Ft kb -
Joke7773
tag
válasz
AeSDé Team #6774 üzenetére
Hmmmm én meg a gépem rákötöttem egy keverőpultra ( régen DJ voltam és mindig is így hallgattam zenéket).Hát a hangok iszonyat jók a fene venne hangkártyát ha van keverő na meg zene cucc
-
naksys
senior tag
válasz
AeSDé Team #6771 üzenetére
Csakis attól függ, hogy megéri-e a felárat, hogy mivel hallgatod a zenét vagy játszol. Egy jobb minőségű füles vagy hangfalszett megkívánja a jó hangkarit. A korábban említett Genius 5.1-es szetten nem hallok különbséget, de van egy Sony hifi fejhallgatóm, azon viszont nagyon kijön a két hangkari közti minőségbeli eltérés.
Plusz, hogy az Asus tud előle meghatározott hang profilokat és úgy tudom van külön fejhallgató erősítője is..
-
Anfänger
őstag
válasz
AeSDé Team #6771 üzenetére
Hi! Sokkal jobb. Nekem is Asus Xonar DX van és az alaplap nálam is ASRock Z77 Extreme4. Nekem megfelel.
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok, ha már így szóbajöttek a hangkártyák felteszek egy ezzel kapcsolatos kérdést:
Hamarosan veszek használtan egy ASRock Z77 Extreme4 alaplappal szerelt konfigot, és van mellé egy Asus Xonar DX PCI Express 7.1-es hangkártya ami 10.000Ft-ot dob a gép árán.
Most már több mint 3 éve a jelenlegi alaplapom integrált hangkártyáját használom és nincs vele problémám, miben tapasztalhatok majd különbséget az új dedikált hangkártyánál? Mennyivel jobb az alaplap integrált Realtek kártyájánál, megéri a felárat? -
naksys
senior tag
válasz
bluobluo75 #6769 üzenetére
A windowsra gondolsz? Nem tudom, lehet..
-
naksys
senior tag
válasz
bluobluo75 #6766 üzenetére
Én sem szerencsére
Ha a legújabbat szeretnéd, akkor a Realtek honlapjáról szedd le a legfrissebbet. [link]Nem vagyok egy Genius fan. Nekem az HF5000 van de a kínai erősítője, meg az újan is recsegő potijai nem túl meggyőzők. Viszont jó áron volt.
-
Mans20
addikt
válasz
bluobluo75 #6766 üzenetére
Én kerestem a 898-hoz de csak régit találtam,szerintem tedd fel azt ami az asrock oldalán van,lényeg hogy hogy legyen hang.
-
bluobluo75
őstag
Értem, köszi! nincs gond! Amúgy a Genius persze nem a legjobb, hisz ott van a 6000-es változat abból, no meg néhány felsőbb kategóriás Logitech
Hangkártyadrájvert nem tudol a z77 Asrock extreme 4-hez ami a legtöbbeknél bevált?
Bocs de ősrégen nem használtam alaplapi hangkártyát -
naksys
senior tag
válasz
bluobluo75 #6763 üzenetére
Gondolhatod, hogy jobb, szebb, tisztább hangja van egy olyan hangkarinak ami önmagában annyiba kerül mint az egész alaplapod
ideiglenesen megteszi, bár nem biztos, hogy ezen a hangfalszetten meghallod a különbséget. Nem fikázni akarom a Geniusod, nekem is hasonló van SB audigyvel.
-
Malibuuu
csendes tag
Sziasztok!
Volna egy kis gond, keresem a megoldást.
Unokaöcsém gépéről van szó, amiben kipurcant a videókártya, csak HDMI-n megy rendesen. Vett egy új középkaegórás kártyát Radeon R7 240 2 GB DDR3
A gépben Asrock H61M-GS lapka van és 400 W noname tépegység.
A gép nem indul az új karival. 400W tápegységet reklámoznak neki, gondoltam kondik száradtak, kipróbáltam egy izmosabb táppal de semmi.
A következő lépésben egy másik gépben próbáltam ki a videókártyát és láss csodát ott tökéletesen mükődik,MI lehet a gond ?
-
bluobluo75
őstag
Üdv!
Vélemény kellene, hogy 7.1 CH HD Audio with Content Protection (Realtek ALC898 Audio Codec Asrock z77 extreme 4) alaplapi hangkártyának a hangja rosszabb a Genius SW-HF 5050-on jóval mint Asus Xonar DS-el?
Szeretném lecserélni az Asus xonar DS hangkártyát egy jobbra, és míg nem szerzek be egy újat, addig a fenti alaplapi hangkártya szólna ideiglenesen.
Illetve ehhez az alaplapi hangkártyához kellene egy jó bevált drájver, tudtok egy jót linkelni?
Köszönöm előre is! -
Elar
senior tag
Sziasztok
H61M U3S3 alaplapnál melyik BIOSt érdemes használni?
Win7 64bit megy rá SSD-re -
banánocska
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Asrock B75gl-R2.0 lapom. Valószínűleg meghalt mert amikor elindítottam a gépet akkor se kép se hang. Ma újra nekiestem és átraktam a másik PCI-ex csatiba a kártyát. Úgy HDMI kábellel elment a BIOS-ig és ennyi. Ott látja a lap hogy van valami, de a nevét nem tudja. Nekimentem DVI kábellel és akkor a windows logóig elment. Ott leveszi mindennek a fordulatszámát és úgymarad. IGP-n próbálva volt 2 procival is. Mindkettő eljutott az asztalig. -
Sziszifeca
őstag
Köszi mindenkinek az infókat
-
fanti
addikt
válasz
Sziszifeca #6757 üzenetére
Ha K-s a procid, Z-s a lapod, legalább a szorzókon állíts. 4 GHz-ig lazán megy a procid csak szorzóállítással, afölött meg a procid topikjában rengeteg példát látsz majd a tuningra, hogy mit hova állíts.
-
Gabás
addikt
válasz
Sziszifeca #6757 üzenetére
-
Sziszifeca
őstag
A CPU-z-vel nézem a procit, akkor az 3800Mhz-et ír terheléskor, pedig default a bios.
Ez automatikusan megy, mert ugye az I5-3570k az alapból 3400Mhz. -
Mans20
addikt
válasz
balazsur1987 #6755 üzenetére
Egy Asus lap vételével fogom kizárni,de elöbb vga-t veszek.
-
Mans20
addikt
válasz
balazsur1987 #6753 üzenetére
Én már két éve nem tudom mért fagy meg a logo-nál,most a legújabb a kékhalál,IRQL NOT LESS OR EQUAL,boldogság.
-
balazsur1987
csendes tag
válasz
balazsur1987 #6752 üzenetére
Windows 8.1 rendesen megy a gép
-
balazsur1987
csendes tag
Sziasztok. Még mindig az a bajom a lappal ami Eddig volt.Nem tudom hogy boot után mért dob vissza a laplogóig.Valakinek van erre valami? asrock b75 pro3 vagy szar a lap?
-
Gabás
addikt
válasz
Sziszifeca #6750 üzenetére
ha készített hozzá a gyártó vagy valaki más ilyet (régi kártyáknál kicsi az esély)
-
Gabás
addikt
válasz
Sziszifeca #6748 üzenetére
a videokártyádon nem GOP bios van
-
Joke7773
tag
válasz
Sziszifeca #6746 üzenetére
Tuning részét én nem piszkáltam még.A boot idő függ attól is milyen operációs rendszert használsz,van-e ssd-d . Win 8.1 - l a leggyorsabb ultra fast-n (5-6 másodperc) .
-
Sziszifeca
őstag
És ha csak azt akarom hogy Turbó módba működjön, akkor ez Extreme 4 lapban mit kell beállítani?
Valamint az mitől van, hogy valamikor kb 6mp alatt feláll a rendszer, de van hogy 10-12mp.
A boot FAST-ra van állítva. -
Joke7773
tag
válasz
Sziszifeca #6744 üzenetére
Szia
A BIOS alapból 2.90 azt nem kell frissíteni ha új az alaplap
-
Sziszifeca
őstag
Sziasztok!
Ma csatlakozok én is egy Asrock Extreme 4 +3570k + Kingston hyperx lovo green 2x4gb 1600mhz cuccal.
Kérdésem lenne, hogy először kell e valami fontos dolgot állítani a lapon?
Esetleg privátba zaklathatok valakit, aki majd segít a tuningban.. 775 socket az ok, de ez már bonyolultabb.
Melyik biost használjam: 2.80 vagy 2.90? -
ADAM1337
nagyúr
válasz
balazsur1987 #6740 üzenetére
legál rendszer ? ha nem akkor uefi-n van a bootod legacy helyett.
-
naksys
senior tag
válasz
balazsur1987 #6740 üzenetére
Cmos cleart csinálj, állíts mindent defaultra biosban és nézd meg úgy mit csinál!
-
balazsur1987
csendes tag
Sziasztok nem tudom hogy jó helyre írók de lenne egy problémám. Vettem egy i7 2600 s processzort és betettem ebbe az alaplapba:asrock b75 pro3 . Beállítottam a menüben a botott és elkezdet telepíteni. Amikor vége lett a telepítésnek,a gép folyamatosan ujjra indul
Valaki tud erre valamit?
-
naksys
senior tag
válasz
bluobluo75 #6738 üzenetére
Rámész a beállításokra és ott találsz egy "kizárási lista" menüpontot. Ott hozzáadod a VGA-t, így annak a driverét nem fogja ellenőrizni/telepíteni, neked kell.
-
naksys
senior tag
válasz
bluobluo75 #6736 üzenetére
Szerintem nem mert a legujabbat teszi fel. De tiltsd le, hogy a catalystot frissitse es tedd fel te a szukseges drivert a vga-hoz.
-
bluobluo75
őstag
Köszi az infót, lehet én is így fogok tenni, amúgy nem tudod, hogy külön 1 fajta catalyst verziós VGA drájverre nem lehetne a progit rávenni?
konkrétan erre 13.9-es verziót váltaná
Tudom, hogy van már ettől is újabb de a legtöbbeknél ez vált be a legjobban.... -
naksys
senior tag
válasz
bluobluo75 #6733 üzenetére
Én win telepítéskor sem szoktam már driver csomagokat telepíteni. Ezt ráeresztem aztán kész.
-
naksys
senior tag
válasz
bluobluo75 #6729 üzenetére
Régóta használom ezt a programot, mindent frissítek vele amit megtalál.
Megbízható!Mielőtt ráereszted a driverekre, készíts vele backupot a meglevőkről.
-
Joke7773
tag
válasz
bluobluo75 #6729 üzenetére
Szia
Nyugodtan frissítheted ,én is szoktam használni nem lesz vele gond
-
bluobluo75
őstag
Üdv!
Bocs ha rossz helyre írtam volna de lenne, drájverek frissítését tervezem és olyan kérdésem lenne, hogy ezt rábízhatom a driver booster nevű programra? Nem értek az efajta frissítésekhez sajnos ezért fordultam hozzátok
Feltelepítettem ennek a programnak a Pro változatát és 15 hibát talált és az lenne a kérdésem, hogy ezek közzül mit frissíthetek?
[link]
[link]
[link]
A hardvereim listája a nevem alatt található...
Köszönöm előre is! -
-KP-
addikt
Na ma beléptem én is a klubba. Asrock z77 extreme4 lappal. Első Asrock lapom. egyelőre nagyon bejövős.
-
Flashget
félisten
Asrock Z77 E4 lapban az integrált hálókártya 10/100-as vagy 10/100/1000-es? Vagy vehetek kártyát?
- PCIE x1 Gigabit LAN 10/100/1000 Mb/s
- Broadcom BCM57781digilan miatt lenne érdekes.
-
-
DNS_65
senior tag
válasz
szacsee #6716 üzenetére
Igen, rendesen be volt helyezve a foglalatba és persze a táp is rá volt kötve, ezért is volt nekem fura, már közben beszéltem haverral, este majd megpróbálom az ő gépében (1150-es lapja van) és egy 7970-e, már kíváncsiságképpen beteszem majd az én lapomba az ő 7970-ét is hogy azzal mit mutat... most már érdekel hogy wtf van.
Ahogy a neten utánanéztem a cmos reset másnál sem hozott megoldást erre a gondra, szoval marad a fenti verzio.
Köszi Szacsee -
-
DNS_65
senior tag
Sziasztok,
Asrock P67 Extreme 4-es lapom van, a tegnap kicseréltem a vga-t, Asus 660Ti-t váltott volna egy His r9 280X, de be sem bootolt a gép, felpörögtek a ventik és ezt irta ki a lap: error code 97. Ahogy utánanéztem ez azt jelenti hogy a lap nem tud kommunikálni a vga-val, lehet ezzel valamit csinálni hogy mégis működésre birjam vagy vihetem vissza az uj karit? Valakinek van ötlete?
Amint visszatettem a 660Ti-t megint működött, most azt tervezem hogy kipróbálom egy másik gépben in a kártyát, bár attol még nekem nem fog müködni, de legalább láthatnám hogy jo-e az uj kártya... -
szacsee
nagyúr
Nem általában csak benchmarkokban látszik a különbség, amelyik játék profitál belőle annál sem eget rengető az 1600-as előnye... magyarul, max FPS-t tolná feljebb valamivel 2-3%.
Anno Dula-Single közti különbséget sem vettem észre 7950-es Vapor-X-el.R3laX: Húzz le róla minden USB-s kütyüt és bekapcs, reset gomb és ledet.
Lehet valamelyik gomb szarakodik, vagy valaki otthon szopat és kapcsolgatja a gépet... lehet egy aljas macskusz házikusz, vagy egér... -
R3laX
addikt
Ma reggelre megint ment a gépem, sajna a bios beállítások nem segítettek. Sőt reggel kinyomtam, majd most mire hazaértem megint ment a gép :S.
-
szacsee
nagyúr
Nemrég volt nálam egy ismerős gépe, mert nem indult. 2x2gb DDR2 volt benne Medion BTX-es cumó C2D E6300-as proci. Abban pl mindkét ram KO volt, de nem egyformán viselkedtek.
Egyik modullal meg sem mukkant a deszka. A másik modullal elindult, de az intel logo és a P4 logóba belefagyott boot screen-nél se num lock se ctrl+alt+del... semmi csak a reset segített.
Lehet az egyik ramod a ludas, vagy a proci IMC-je.
Le kellene tesztelned egyesével a ramokat mindegyik foglalatba... tudom ez nem kis meló, de ha nincs ram intenzív alkalmazás amit használsz, akkor pl egyiket kiveszed és hagyod a procihoz közelebbit.
Használod egy hétig, ha gubanc van, akkor hamarabb észreveszed, mert fele rammal sűrűbben fog fagyni elvileg. Utána 2-es dimm, majd 3-as, ill 4-es. Eztán ha minden frankó, akkor kipróbálod a másik modullal is ugyanezt végigzongorázva. A ramok s/n számát írd fel egy papírra és után a foglalatok számát és ha ok, akkor pipa. A végén lehet érdekes eredmény lesz, mert lehet az egyik foglalatra háklis a géped és A2, B2-ben simán megy fagyi nélkül, vagy gyenge IMC miatt nem komálja a Dual Channelt és A1,A2-ben kell járatnod őket... vagy VTT-t emelni, esetleg degradálódtak és lazítani az időzítésen, vagy a frekin csökkenteni.
Elvileg nem nagy kiesés a Dual Channel hiánya csak benchmarkok profitálnak belőle javarészt.... esetleg PS, CAD stb. De legalább megtudod, hogy mi szivat annyi ideje. -
Mans20
addikt
válasz
szacsee #6705 üzenetére
A hhd sentinelbe hibátlan,a hd tune-ba number of interface communication errors:2 ez tudom hogy a kábelre értendő,de hiába cseréltem.2 éve van ez a z75 pro3 lap,más nem változott,azóta van ez a rejtély.a foglalat renden,ram meg a cpu-hoz közelebbibe van,a másik a harmadik slotba.win 8.1 van,majd megnézem a ramtesztet is.A command rate meg nálam 1N ezt is akkor átírom.
-
szacsee
nagyúr
Hmm ez anno a hibás HDD-s fagyásra emlékeztet.
Pár dolgot kipróbálnék a helyedben, ha időd engedi.
- Hiren Boot CD ha megvan egy memtestet futtatnék alap feszültségeken (Dram Voltage: 1,5V... stb), ha nincs meg érdemes letölteni, de a win7-nek van integrált memória diagnosztikája-vezérlőpult- felügyeleti eszközöknél.
-Ha minden jó akkor egy HD Sentinellel ránéznék a vinyó állapotára és ha nem teljesen kerek a történet, akkor első körben egy sata kábelt cserélnék.
- Eztán a ram időzítéseken is lehet lazítani, ha nem bírja az iramot, vagy 1,5V-on hibázna... Command Rate 2T-n is gyors a rendszer és csak benchnél jön elő a különbség az 1T-hez képest. Dram config auto, freki beállít és a manuális beállításnál ha jól emlékszem az 5. sor.
- LGA foglalat rendben van? A1-B1-ben vannak a ramok?
Ha ezzel megvagy kb ki lehet szűrni a hibát ami nem biztos, hogy hardveres eredetű. -
Mans20
addikt
válasz
szacsee #6703 üzenetére
Köszi hogy megnézted)Már nem tudom.de itt írta valaki pár hónapja hogy rakjam 1.575-re,azóta úgy volt,elötte is volt ez a boot fagyás meg netezés közbe fagyás kékhalál nélkül,valami a lappal van.régebbi biosoknál sokkal többször fagyott.
Én kikapcsoltam a C1E meg ilyeneket,kivéve a speedstep.
-
szacsee
nagyúr
Ma megnéztem és nálam is 1,585V-ot állít be alapból (cmos reset után), így elég, ha az első pontban leírtakat megcsinálod.
Ezekre állítsd
Dram voltage: 1,5V
VTT: 1,066V
PLL: 1,71V
Mennyi ideje megy így a géped?
Esetleg ha az összes magot turbón akarod hajtani, akkor a procifeszt auto-ról vagy offsetre tedd (általában -0,020-al indítunk és ha stabil mehetsz - irányában tovább), vagy fix-re, de akkor nincs energiagazdálkodásnak értelme. -
szacsee
nagyúr
VTT-t nehogy annyira felteked, max 1,1-1,12V-ig de azt is csak végszükség esetén.
Jedec szabvány szerint a DDR3-as ramok 1333Mhz-et 1,5V-on tudnia kellene.
Állítsd első körben 1,5V-ra a ramfeszt és teszteld le, hogy minden rendben.
Ehhez az alap VTT megfelel:
Dram Voltage : 1,5V
VTT: 1,066VHa ez nem vezet sikerre, akkor a ramnak tényleg kellhet magasabb ramfesz, de próbáld meg 1,57V alatt tartani. Ehhez tartozó VTT érték 0,5V-al kevesebb, tehát:
Dram Voltage: 1,57
VTT : 1,07V (lehet, hogy 1,075V-ot tudsz csak belőni, az is tökéletes).Ha már nagyon rég 1,58V-on megy a ram, akkor előfordulhat hogy az IMC egy pöttyet degradálódott és a VTT-nek több fesz kell, ez esetben az intel ajánlása max VTT 1,05V +/- 2-3%, de ettől némileg eltérhetsz, így kb 1,1-1,12V-os VTT-t is elviselnek a processzorok. SB topikban sokan 1,2V-ig is feltekerik, de nem érdemes, mert nem hoz tuningban sem javulást pl 1,066V-hoz képest.
Itt az intel hivatalos táblázata amit javasol:
VCCIO=VTT
VDDQ= Dram Voltage
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Rendszergazda topic
- RAM topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- Autós topik
- Yettel topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest