- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- Elviszi az ARM Artisan Foundation IP üzletágát a Cadence
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Mindenben erősít az egyszerű AI tartalomgenerálást biztosító Amuse 3.0
- Ütemesen növekszik a QD-OLED a monitorpiacon
- RAM topik
- Ütemesen növekszik a QD-OLED a monitorpiacon
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predator2
addikt
Már alapból akkora butaságnak tartom h ez csak akkor működik ha nincs az alaplapban VGA.
Miért nem lehet azt megoldani h amíg netezik az ember addig a IGP menjen ha már játszik vagy nagyobb erőforrást igénylő dolgot használ akkor rákapcsoljon a VGA. -
Hoorus
őstag
válasz
RetepNyaraB #4593 üzenetére
Este átnézek mindent és leírom.. Egyébként a Vcore-on kívül nem nyúltam semmihez, Auto-n hagytam mindent.
-
Predator2
addikt
Ha kiszedem a gépemből a VGA-t és a monitort átkötöm az alaplapra akkor kitudom próbálni a Cpu-ba integrált GPU-t? Vagy kell valamit állítani még a bioszban is?
i5 3570K + Asrock z77 Extreme 4
-
Hoorus
őstag
válasz
RetepNyaraB #4591 üzenetére
Ezt hogy érted pontosan? Több nem kell neki, ennyivel stabil. Kevesebbel viszont kifagy..
-
Hoorus
őstag
Nah nem offolom jobban szét a topikot ígérem...
Megvan az extreme4 lapom. Az lenne a kérdésem, hogy melyik csatikra kössem a ventiket ahhoz, hogy lehessen őket szépen szabályozni is?
Egyébként észrevettem, hogy 5-8 fokkal jobban melegszik a CPU ebben a lapban, mint a Gigában.. Ez vajon mitől lehet? Már 2x újra pasztáztam..
-
Hoorus
őstag
szerk..
-
Hoorus
őstag
Sziasztok!
Valaki le tudná írni nekem, hogy mi a különbség egy Extreme4 és egy Fatal1ty Z77 Performance lap között?
Én szinte csak a Sata portok közötti differenciát vettem észre..
Köszi
-
zserbox
őstag
pontosan
-
zserbox
őstag
válasz
pisti19831 #4580 üzenetére
kingston hyperx 1600Mhz ocsó és tuti kompatibilis 2x4Gb legyen
-
pisti19831
csendes tag
Köszönöm ès mèg egy kèrdès.
Milyen ramot vegyek,i5 3570 lesz benne.
8gb ra gondoltam 20 ezrem van a ramra. -
válasz
pisti19831 #4578 üzenetére
-
pisti19831
csendes tag
Hello venni szeretnèk egy asrock z77 pro 3 lapot.
Az lenne a kèrdès, van e rajta szèles usb3 csatlakozo?
A ház egy corsair carbid r300 as,ès a front panel miat kèrdem.
Sokan panaszkodtak hogy nem lehet bekötni mert nincs mindegyik lapon ijen lehetösèg. -
Gaben01
őstag
A linux nem az én világom.
Ma este volt egy kis időm, primary graphics adapter : onboard, share memory autom igpu multi-monitor enabled, render standby enabled, deep render standby enabled és a GTX460-at kivettem.Alaplapi dvi kimenetre kötöttem a monitort,lehúztam a lapról az ssd-t és a két hdd-t.Van egy 80-as sata2-es vinyóm,azt beraktam és telepítettem egy friss win7 64 bitet.A telepítő szépen végigment,kép volt végig (ebből nekem elég egyértelmű,hogy a hd4000 működik) és amikor újraindult a telepítés végén kezdődött az újraindulgatós sz@rság.Mielőtt bejönne a win logó már indul is újra.Nem akarom elhinni,hogy ebben a nyomorult lapban nem lehet működésre bírni az igpu-t.
-
Gaben01
őstag
Akkor szorzózáras i3 felejtős ilyen téren. i3 csak szorzózáras van (Sandy és Ivy esetén is),amit egy kicsit sajnálok,de ez van. BCLK 103-104 körül mehet 24/7-ben,afölött már nem igazán ajánlott tartós használatra.Magyarul kb +100Hz nyerhető még a BCLK mókolással.Szerintem fölösleges kínlódni vele,mert megérezni nem fogod a különbséget,de cserébe lehet egy instabil rendszered.
-
válasz
Gaben01 #4574 üzenetére
Igazándiból fél komoly. Érdekelni érdekel, hogy lehetséges-e, vannak e azért valamiféle határai a dolognak (például mint most, hogy i3 proci Turbo hiányában ugye nem fog menni). Másik dolog, hogy a 3.1 Ghz nekem elég, max a teszt erejéig ejtettem volna meg.
Akkor szorzózáras i3 felejtős ilyen téren.
mobal,
-
zserbox
őstag
válasz
RetepNyaraB #4568 üzenetére
úgy úgy
35% felett?
akkor azén i5 2500k-m 4.3-on járatva nem is tuning szerinted? -
RetepNyaraB
veterán
válasz
zserbox #4567 üzenetére
Ebben teljesen igazad van
Nem akartam vitát kezdeni. A kérdés válaszának lényege, hogy ha nem használ nagy számításigényű dolgokat akkor jó a non K a maga olyan-amilyen tuingjával; ha pedig használ, akkor erősebbre érdemesebb beruházni. Pont.ui.: tuning 35% és afelett van
-
zserbox
őstag
válasz
RetepNyaraB #4566 üzenetére
hát lényegesen több érhető el vele mint a BCLK-val ráadásul nem rongál semmit.
nálad hol kezdődik a tuning ha pár száz Mhz semmi? -
zserbox
őstag
válasz
RetepNyaraB #4564 üzenetére
ez nem igaz, mert a non K-s prociknál is lehet a turbó órajelet érvényesíteni mindegyik magra.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Csokiii #4563 üzenetére
Szorzózáras procinál alig tudsz valamit BCLK növelésével elérni, pár száz megahertz max és vége.
Cserébe persze a K proci is drágább, meg a lap is. te döntesz.
Utóbbi esetben viszont jelentős növekedést lehet elérni, ez főleg akkor érdekes, ha nagy számításigényű feladatokat végzel (videóbaszkurálás, képszerkesztés, sound processing, multiplayer játék).
Ezek hiányában egy erős, nem K-s i5 (főleg ivy bridge) évekig elég lesz mindenre a Crysis 3 kimaxolásán kívül (de az sokkal komolyabb dolgokat is padlóra küld)
-
Csokiii
aktív tag
Sziasztok valaki tudna valamit mondani a NO-K OC-ról?Két lap között gondolkodom, egy z77 pro3 és egy z77 pro4-m az előbbiben van no-k oc és egyenlőre nincs k procim érdemes e lejjebb adni a felszereltségből ezért vagy elenyésző az a plusz amit ad?
-
Jack@l
veterán
válasz
RetepNyaraB #4560 üzenetére
Igen, ha nem tudja az összes adatot ramból használni, akkor vinyóról/swapből lassabb lesz az elérés.
-
RetepNyaraB
veterán
hé srácok idesüssetek, ne írogassak hiába pár naponként:
Ha a PCH és VCCSA kivételével minden manualon van, akkor a 4,1Ghz (cpu offset -0,150V, energiagazd. bekapcsolva auto, llc 3) kb 110-111 Gflops teljesítményt ad cirka 6-6,8Gb Ram terheléssel.
Ha manualra veszem ezeket az értékeket is (jelenleg PCH: 1,059V {alap} VCCSA: 1,016V a minimum, amin nem fagy ki az IBT), akkor a gflops lemegy 108-109-re.
Ennek így lehet összefüggése, vagy az épp elérhető ramterhelés csökkentheti a teljesítményt (tehát az, hogy épp mennyi az elérhető max, amit rá tudok pakolni a tesztre)?
-
fanti
addikt
Én még Gigabyte lappal szívtam (AMD-s) anno Corsair DDR3-1333-as 2x2Gigás kittel.
Amikor még egy 2x2Gigás dettó ugyanolyan kit bekerült, na hát onnantól kezdve........csak a véletlenszerű lefagyások, stb....
Bárhogyan is cserélgettem és bármit is állítottam BIOS-ban, már a végén 1.8 volton járt 1066Mhz-esre belőve, de hiába.
A Memtest meg naná, hogy nem talált semmi hibát!Bezzeg a Kingston, vagy a Kingmax! Pláne a Kingstonnál a Value sorozat! Na, azt még a hajdú mosógép is felismeri
-
Kernel
nagyúr
Nekem például nincs igényem ilyenekre, hogy "Vengeance" (az én céljaimra a legegyszerűbb Kingmax is kiszolgál), honnan ismerem mégis ezt a nevet?
Topikot olvasva időről-időre mindig megjelenik valaki, akinél a szívás fogalma és a Vengeance név egymáshoz társul. Természetesen, ez önmagában még nem jelentene semmit, hiszen ha valami nagyon népszerű, az a fórumokon is óhatatlanul gyakrabban bukkan fel. Attól még a hibaszázalék lehet alacsony. De azért érdekes.
-
L4CI2
aktív tag
válasz
max-sys #4550 üzenetére
hi
én meg ilyet nem láttam amit tomama ír ezert nem is nagyon hiszek benne de hátha mégis igaza van dobd fel legfrissebb biost hátha segít valamit de én inkább valami slot hibára agyanakszom
főleg azért mert nekem is ugyanez deszkám van corsair RAM-mal és gond nélkül megy
bár nem pont ugyanez a RAM -
tomama
aktív tag
válasz
max-sys #4530 üzenetére
ugyan ez a problémám!keresztfiamnak raktam össze egy AMD-s konfigot és ugyan ezt csinálta ezekkel a fos ramokkal.beletettem 2db kingstont és lám jó lett,úgyhogy viszem vissza kicserélem egy kingston-ra
Asrock970extreme3
Corsair 2x2GB DDR3 1600MHz CML4GX3M2A1600C9 Vengeance Low Profile
ha 1-3-ba rakom akkor el se indul,ha1-2-be akkor látja de csak single chanel-be.a kingstonnal rögtön indult 1-3-ba és dual chanel-be -
max-sys
csendes tag
Köszönöm a válaszokat
Se szőke nem vagyok, se nő
Nem ez az első gép amit összepakolok.
Sajnos ilyen hibám még nem volt, ezért raktam fel ide a kérdést.
A1 foglalatban sem indul 1 rammal.
Csak B1 és B2.
Akkor holnap viszem vissza gariba
Köszönöm a segítségeteket! -
Jack@l
veterán
Bocs, annyira azért nem volt sok időm olvasásra....
Biosban van mód letiltani az egyik csatornát(legalábbis régebbi lapomon volt) de cmos clear után ,ha nem indul az egyik se, ott tényleg valami slot érintekezős probléma lesz. Lhet nem ártana végignézni a tüskesort, hátha kihullott az egyik foga. Mindenesetre nagyon gariszagú a dolog. -
Jack@l
veterán
válasz
max-sys #4541 üzenetére
Próbáld ki csak A1-ben 1 db rammal, ha megy, akkor nagy valószínűséggel a dual channellel van baja. (lehet gyengébb időzítésekkel már menne úgy is) Ha nem megy egyik rammal se, akkor egyértelmű hogy a slot szar. (vagy a user nem tud ramot beletenni egy lapba)
Ja, meg load bios defaults és xmp 1600-ra állítás. -
max-sys
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom jó helyre írok-e!?
Vettem egy ASrock z77 Extreme4-es lapot, hozzá 2x4Gb corsair vengeance-t.
Egy i7 3770 proci dolgozik benne.
A problémám: csak akkor indul el a rendszer ha B1 és B2-be rakom bele a ramokat.
Dual Channel-t nem engedi sehogyan.
Ha csak 1 rammal próbálkoztam akkor sem indult el csak a B1-es foglalatban.
Dr.Debug 55-ös hibát ír ki majd újraindul.
Valaki tudna esetleg segíteni?
Köszönöm. -
N-vidi-A
őstag
Sziasztok.
Érdemesebb egy Z77-es Asrock Extreme 4 lapot vennem drágábban kicsivel, vagy megfelelő egy ASRock Z68 Extreme3 Gen3 lap is?
Legtöbbet a 2600k IGP-jét használnám teljesen alapon, sőt, akár alulfeszelve, néha játékra raknék bele egy VGA-t és tuningolnám.
A legfőbb szempont a megbízhatóság és a minél kisebb energiafelhasználás, tehát döntő lehet, hogy esetleg energiatakarékosabb az egyik chipset, mint a másik.üdv
-
the dealer
tag
Pusztán csak tuána szerettem volna járni. Mert ha mindent meg tudtam volna úgy oldani ahogy most kitaláltam, akkor még belefért volna nekem a venti csere. Másik, meg hogy nekem ponotsan két ugyan olyan venti kell a borda két oldalára, amúgy.
Flashget: Köszi a linket! Sajnos nem vagyok vele előbbre, mert még mindig nem beleférős nekem.
-
Mans20
addikt
válasz
RetepNyaraB #4518 üzenetére
Tuningnál nincs turbo mod,gondolom hiába van bekapcsolva,a tuning miatt nem emeli az órajelet +100MHz-el,ha disabledet akarsz ott látni,akkor rakd alapra az órajelet,akkor már kikapcsolhatod,azt megint felrakod 40-re.
-
Kosax1
csendes tag
Üdv. Azért annyira nem durva mivel nekem a Z77 extreme4 alaplapomon szállt el a VGA kimenet és most küldöm vissza garanciába. Simám elment alvó állapotba és utána már nem is indult vissza az IGP-vel, csak a PCIe csatiba rakott videó kártyával. Le teszteltettem a haverokkal számtek üzletben oda-vissza, keresztbe mindent és úgy néz ki az alaplap adta meg magát. Mivel még nem tudtam venni normális videó kártyát, így csak a i5 3570K prociban levő HD4000-est akartam használni addig, de csak 3 hétig tudtam, most majd várhatok az alaplapomra, hogy mikor fog vissza kerülni.
-
Gabás
addikt
válasz
the dealer #4517 üzenetére
ha csak a CPU-ra kell, külön ventiszabályozó sem kell, mivel szabályozni tudod a CPU_FAN2 csatlakozóval a kívánt módon, de egyrészt ezt írtam már, másrészt minek erőlködni, ha megvan már a venti
-
Flashget
félisten
válasz
the dealer #4517 üzenetére
Hát igen, az külön sok pénz.
-
RetepNyaraB
veterán
Sziasztok, értetlenkedem tovább:
-A turbo-t továbbra sem tudom kikapcsolni (átugorja az opciót) Valaki egy szájbarágós magyarázatot tudna adni ha szépen kérem?
-Ha nem kapcsolom be a powersave üzemmódot, akkor nem tudom a RAM feszültséget lefele állítani. Ezt meg lehet kerülni??beállítások lásd a képen.
IBT max ramterheléssel (6731MB) 95 Gflopsot ad, 172 sec alatt. Ez nevetségesen szar érték (persze belekavarhat a powersave) és nem értem -
the dealer
tag
Hát igen, az külön sok pénz.
Azok a 3 tűs ventik amiket kinéztem darabonként 500Ft-tal drágábbak, aztán még mondjuk 3000Ft a manuális szabályzó panel, használtan. Szóval az összesen 4000Ft. Annyit most nem szánnék rá, majd egyszer lehet. Gondoltam, ha csak annyi lenne, hogy valamit beállítok biosban akkor az okés. Másrészt ez a manuális tekerődzés nem tudom mennyire jönne be nekem. Most akkor inkább kipróbálom, hogy így milyen lesz.
Úgy terveztem amikor vettem ezeket a pwm-es ventiket, hogy tuning alatt okés hogy hangosak lesznek terhelve, de idle állapotban halkak lesznek remélhetően, akár mennyire nem teljesítenek jól kis fordulatszámmal. Ha terheletlen állapotban nem lesznek hangosak a ventik, akkor jó lesz ez így nekem.
Köszönöm a helpet, tovább ne offoljunk!
-
Kernel
nagyúr
válasz
zserbox #4511 üzenetére
Ha az RGB színek közül elmegy a piros vagy a kék, akkor szokott annak megfelelően elszíneződni, kékes-zöld vagy piros-zöld irányba. Érdemes a dugót kicsit meghúzni kifelé, ugyanis főleg régi, használt D-Sub dugóknál fordulhat elő olyan hiba, hogy az aljzat éles érintkezője idővel berágódik a tű oldalába. Ilyenkor ha kicsit meghúzom a dugót kifelé, helyreállhat a kép.
Mindettől függetlenül elég furcsa hiba, hogy két, független esetben is így jártál. Nekem is ilyen alaplapom van, de az analóg kimenetet csak kipróbáltam, használni nem szoktam.
Viszont egy érdekes eset volt a másik topikban, szintén ilyen alaplap, új, D-SUB monitorral használva. A számítógép kikapcsolása után a monitoron megjelent a "No Signal" felirat és úgy maradt, nem kapcsolt ki soha.
Utánanéztem a dolognak, sőt a saját műhelyemben is elkezdtem kísérletezni, hogy ilyen hibát szándékosan előidézzek. Mint kiderült, ha egy ilyen monitorra rádugok egy bármilyen videokártyát (csak önmagában), a "No Signal" felirat már attól eltűnik. Ezt az egyik tű testelődése váltja ki, direkt így van kitalálva, hogy az esetleg kilazult dugót érzékelni lehessen.
Gyakorlatilag a fórumozó egy olyan alaplapot kapott, amiben ez a bizonyos tű nem volt bekötve, vagy nem érintkezett, másképp ilyen hiba nem állhat elő.
-
Gabás
addikt
válasz
the dealer #4514 üzenetére
dehogynem, egy ventilátorszabályozóval
-
Kernel
nagyúr
válasz
the dealer #4507 üzenetére
Amit te szeretnél, azt elvileg csak úgy lehetne megoldani, ha lenne olyan UEFI-opció, ahol átállíthatnám a 4-tűs csatlakozó szabályzását analógra (vagyis a 3-tűs technikára). Ilyen opcióról viszont nem tudunk, szerintem.
– A 3-tűs ventilátort úgy tudja szabályozni az alaplap, hogy a ráeső +12 V tápot változtatja, csökkenti.
– A 4-tűs csatlakozónál viszont a 12 V táp fix értékű, plusz bejön még a képbe a 4. tű, ami a PWM vezérlőjelet adja. De ez tényleg csak egy változó kitöltési tényezőjű szabályzójel, ami különösebben nem terhelhető. Vagyis az energiát a +12 V-ból veszi a ventilátor, a PWM-jel pedig csak szabályozza.Ha már belekezdtem, a teljes kép kedvéért említsük meg a "Sense" tűt, ami a fordulatszámról tájékoztatja az alaplapot, plusz van még egy test (0 V), így áll össze a rendszer.
-
n00n
őstag
Sziasztok!
Nem rég vettem pár ilyen alaplappal rendelkező gépet:
B75 Pro3-M
Először egynél jelentkezett, hogy zöldes árnyalatú lett a képernyő kép. Próbáltam másik D-Sub (VGA) kábellel és másik monitorral is. Ugyanaz. Kicsit később még egy bezöldült, ugyanúgy egy teljesen másik monitoron és D-sub kábellel. Ez mitől lehet?
-
the dealer
tag
Értem, okés. Megpróbálom elhinni, hogy nem tudok jobban kijönni a dologból.
Csak gondoltam, ha van rá mód, akkor váltottam volna 3 tűs ventire, mert azoknak jobb az ár érték arányuk, ha azt nem nézzük, hogy nem tudják szabályozni magukat. Így viszont elégedett vagyok magammal, hogy nem vettem hiába 4 tűs ventiket!
Köszönöm a segítséget!
-
Gabás
addikt
válasz
the dealer #4507 üzenetére
A válasz még mindig nem, a lap nem tudja vezérelni a 4 tűs csatlakozóról a 3 tűs ventilátor sebességét.
-
the dealer
tag
Az a gond, hogy az enyémet bevittem szervízbe és most külföldről hoznak nekem cserét, így nem tudom nézegetni a biost még egy darabig, viszont a venti ügyemet addig szeretném lezárni.
Viszont abból az 1-2 napból amíg nálam volt, van egy emlékem egy beállításról, ami nagyjából úgy nézett ki, hogy bizonyos hőfokot célozzon meg a hűtés. Ez nem arra jó, hogy ha rádugom a 3 tűs ventit a 4-es cpu csatikra, akkor is tudja szabályozni, úgy hogy ha pl.: 50 fokot állítok be, akkor ha főlé megy akkor elkezdi jobban pörgetni a ventiket fesz szabályozással még akkor is ha 3 tűs a ventim?
Ez az utolsó, hogy így megkérdem
csak biztosra szeretnék menni, mert egészen más lenne így a leányzó fekvése. Valamint jó lenne az előtt biztosra mennem, mielőtt elkezdem használni az új ventiket, mert akkor sokat csökken az értékük.
-
the dealer
tag
Engem is pontosan ez érdekelne.
Azt én is tudom, hogy vannak négy tűs helyek és ha arra ráteszem a pwm-es ventimet, akkor megy a szabályozása. Arra lennék én is kíváncsi, hogy Z77 Extreme 4 lapnál ha ráteszem a két darab 3 tűs ventimet a két darab 4 tűs cpu csatira a lapon, akkor attól még szabályozza-e az alaplap a két darab 3 tűs ventim fordulatszámát?
-
balpis
őstag
A Z77 Extreme3 és Extreme4, Pro3 ill. Pro4 lapok 3 tűs venticsatlakozói szabályozhatók Biosból? A Z68 Pro3 3 tűsei közül volt, amelyiket lehetett, de talán nem mindet ott sem. Most az MSI-nél semmit
Ezért gondolkozom, hogy visszatérnék az Asrock vonalra, de persze már Z77 chipsettel...
Nem szeretném a házventiket cserélni, de nem találtam erről semmit -
Gabás
addikt
válasz
the dealer #4501 üzenetére
Ha már megvan a lapod, akkor láthatod rajta, hol vannak a háromtűs és négytűs helyek, ezek korlátozzák a választási lehetőségeidet, mivel a háromtűs helyeket feszültség, míg a négytűseket a PWM fordulatszám tudja a lap szabályozni (ha rá akarod ezt bízni).
-
the dealer
tag
Szisztok!
Mostanában olvasgattam utána, hogy vannak ugyebár a pwm-es ventik meg a non-pwm-es ventik.
Aztán olyat is olvastam, hogy vannak lapok amik képesek a non-pwm-es ventiket is szabályozni.Engem ez a téma érdekelne pontosabban is. Van egy Asrock Z77 Extreme 4 lapom.
Vettem egy Prolimatech Megahelms hűtőt és vettem hozzá két ilyen ventit. Ezek ugyebár pwm-es ventik.
Viszont például itt van ez. Sokkal jobb adatokkal. Jobb légszállítás és kevesebb zaj. Nekem érdemesebb lenne ezt venni? Mert ha esetleg az alaplapom tud olyat, hogy ezeket is leszabályozza, akkor véleményem szerint igen. Ha tudja szabályozni a lap, akkor van ennek az egésznek valami hátulütője? Csak mert így ha igazam van, akkor szerintem sokkal inkább érdemes nekem a non-pwm-es ventit venni.Aki nem szertné az adatokat keresni:
Ugyebár a Vortex 4 145,8 m3/h-t tud 18,1 dB (A) mellett. A coolink pedig 127.6 m3/h-t tud 27.1 dB/A mellett.Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 2 pár KINGSTON FURY 64GB Beast RGB DDR4 3600MHz CL18 Memória KIT
- Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast Black - ingyen foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte GA-H55-UD3H rev: 1.3 alaplap, + i7-860 négymagos proi, + hűtő
- Új - Thermalright V2 LGA1700 Contact Frame / Fekete színben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest