- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziszifeca
őstag
Sziasztok!
Ma csatlakozok én is egy Asrock Extreme 4 +3570k + Kingston hyperx lovo green 2x4gb 1600mhz cuccal.
Kérdésem lenne, hogy először kell e valami fontos dolgot állítani a lapon?
Esetleg privátba zaklathatok valakit, aki majd segít a tuningban.. 775 socket az ok, de ez már bonyolultabb.
Melyik biost használjam: 2.80 vagy 2.90?>>Youtube/Sziszifeca<<
-
Sziszifeca
őstag
És ha csak azt akarom hogy Turbó módba működjön, akkor ez Extreme 4 lapban mit kell beállítani?
Valamint az mitől van, hogy valamikor kb 6mp alatt feláll a rendszer, de van hogy 10-12mp.
A boot FAST-ra van állítva.>>Youtube/Sziszifeca<<
-
Sziszifeca
őstag
A CPU-z-vel nézem a procit, akkor az 3800Mhz-et ír terheléskor, pedig default a bios.
Ez automatikusan megy, mert ugye az I5-3570k az alapból 3400Mhz.>>Youtube/Sziszifeca<<
-
Sziszifeca
őstag
Köszi mindenkinek az infókat
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
Sziszifeca
őstag
Sziasztok!
Asrock Z77 Extreme 4 lapnál hogyan lehet beállítani, hogy a kikapcsolt gépet billentyűvel vagy egérgomb kattintással elindítsam? Találtam erre beállítást az UEFI-ben, de azzal nem működik...
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
Sziszifeca
őstag
Helló!
Kérdésem lenne, mert nem boldogulok.
Asus Z77 extreme 4 lapom van, és vettem egy CM Sirus 5.1 fülest, ami 2db usb-t használ.
Ha kikapcsolom a gépet, akkor a vezérlője és a füles világít, az egér és a billentyűzet az pedig kikapcsol.
Ezt valahogy ki tudom kapcsolni, mert nem akarom ki-be dugdosni...>>Youtube/Sziszifeca<<
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Beszámítás! ASUS STRIX Z390-I GAMING DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte Aorus B550i Pro AX AM4 ITX alaplap - ELKELT!
- Beszámítás! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 64gb SK Hynix DDR4/2666mhz Laptop Memoria (2x32gb)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest