Új hozzászólás Aktív témák
-
DNS_65
senior tag
válasz
szacsee #6716 üzenetére
Igen, rendesen be volt helyezve a foglalatba és persze a táp is rá volt kötve, ezért is volt nekem fura, már közben beszéltem haverral, este majd megpróbálom az ő gépében (1150-es lapja van) és egy 7970-e, már kíváncsiságképpen beteszem majd az én lapomba az ő 7970-ét is hogy azzal mit mutat... most már érdekel hogy wtf van.
Ahogy a neten utánanéztem a cmos reset másnál sem hozott megoldást erre a gondra, szoval marad a fenti verzio.
Köszi Szacsee -
Mans20
addikt
válasz
szacsee #6705 üzenetére
A hhd sentinelbe hibátlan,a hd tune-ba number of interface communication errors:2 ez tudom hogy a kábelre értendő,de hiába cseréltem.2 éve van ez a z75 pro3 lap,más nem változott,azóta van ez a rejtély.a foglalat renden,ram meg a cpu-hoz közelebbibe van,a másik a harmadik slotba.win 8.1 van,majd megnézem a ramtesztet is.A command rate meg nálam 1N ezt is akkor átírom.
-
Mans20
addikt
válasz
szacsee #6703 üzenetére
Köszi hogy megnézted)Már nem tudom.de itt írta valaki pár hónapja hogy rakjam 1.575-re,azóta úgy volt,elötte is volt ez a boot fagyás meg netezés közbe fagyás kékhalál nélkül,valami a lappal van.régebbi biosoknál sokkal többször fagyott.
Én kikapcsoltam a C1E meg ilyeneket,kivéve a speedstep.
-
-
fanti
addikt
válasz
szacsee #6530 üzenetére
Egyetértek!
De ha 2133-on működik a kollégának, márpedig azt írta hogy igen, akkor meg azon használva is bőven elég memsávszél keletkezik egy adatéhes i7 számára is, untig elég lesz mindenre, még sok is.
Találtam egy külföldi topikot, ahol a 2400-as TeamGroup memókit működött szépen egy Asus Maximus lapban, de ott azzal indokolták (mert Asrockban nem ment csak 2133-on), hogy az Asus a belőtt 1.65 volt helyett jócskán mellélőtt és 1.68-1.70 között adott a memóriának......így ott stabil is lett 2400-on.
De ténylegesen szerintem inkább az van, hogy 2133 fölött már próba cseresznye alapon működnek az ilyen extrém gyors ramok a különféle alaplapokban.
És ugyebár 1600MHz vs. 2133MHz vs. 2400MHz......minimális különbségek az alkalmazások sebességénél, minimális vagy épp semmilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest