- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Távol-keleten debütált az LG 17 hüvelykes, hordozható monitora
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Acer notebook topic
- Autóhifi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hellboy2387
aktív tag
köszi, meg nézem mit tudok tenni a dolog érdekében, de lehet nem szöszölök vele, nyárra ha minden jól megy 4790k-s proci meg hozzá valami jó kis lap lesz, addig meg 2133-on megy, igazából csak bosszant hogy nem megy annyin amennyit tud, persze nyilván én nem érzek a 2133 és a 2400 között semmit majd, ha 2400-on megy.
-
WestCoast92
tag
Hát eddig eléggé prórul jártam vele, mert kb fél évig nem tudtuk mi baja lehet, állandóan a wifit szidtuk hogy mennyire gyenge, hogy kb 7m +1 fal alatt a majdnem 5M-ból lesz 1-2. Most rákötöttem kábelre amiről én is netezek, itt is ugyan annyi voolt mikor az én gépemen jó volt a net. De az xFast USB is egy trágya volt állandóan azt kérte hogy huzzam ki és dugjam be újra a pendriveokat.
-
bluobluo75
őstag
Értem, köszi! nincs gond! Amúgy a Genius persze nem a legjobb, hisz ott van a 6000-es változat abból, no meg néhány felsőbb kategóriás Logitech
Hangkártyadrájvert nem tudol a z77 Asrock extreme 4-hez ami a legtöbbeknél bevált?
Bocs de ősrégen nem használtam alaplapi hangkártyát -
bluobluo75
őstag
Köszi az infót, lehet én is így fogok tenni, amúgy nem tudod, hogy külön 1 fajta catalyst verziós VGA drájverre nem lehetne a progit rávenni?
konkrétan erre 13.9-es verziót váltaná
Tudom, hogy van már ettől is újabb de a legtöbbeknél ez vált be a legjobban.... -
scream
veterán
A CPU-m nem támogatja (2500K) a PCIe 3.0-t, szóval az mindegy is lenne, csak nem túl szerencsés jelenleg az, hogy csak az alsó slotban megy, mert így a táp felett közvetlenül alig kap levegőt, ezért jobban melegszik + mivel az Asus DG PCI csatis, csak közvetlen fölé tudom rakni, ami valami miatt meg megkergül a VGA felett és statikus zajra panaszkodnak a vonal másik végén, pedig idáig semmi gond nem volt vele.
-
RetepNyaraB
veterán
Fent van a legujabb 2.0 verzio, amelyet valami limitalt ideig lehetett letölteni, de mar deaktivaltam
Nem lattam hasznat, de furcsan viselkedik a gep egy ideje es elkepzelhetö, hogy a virtu keze is benne van. Nem tudom. Jelenleg (mar jo reg) nem jatszom semmi bonyolulttal es igy nem latom ertelmet. WoW-ot meg az igp is elhuzza (persze jol felrangatva), Virtu nelkül is. -
RetepNyaraB
veterán
egen megint bebizonyosodott, hoyg a gyari oc szoftok több bajt hoznak, mint hasznot
Az altala mutatott ertekek pedig hibatlanul megleshetök a HWiNFO64-en, ventit buzeralhatod mas progival, ha muszaj. A különfele energia megfejtesek nem erdekesek, az ilyen olyan Xfast-XGood-XBig dolgok pedig szamomra nem hoztak ertekelhetö eredmenyt amugy sem(#6253) havri1@ milyen driverre gondolsz?
-
RetepNyaraB
veterán
Igen, de az Axtu folyton vissza fogja valtani a sajat elkepzeleseire sajna. Ezert javasoltam, hogy deaktivald probabol legalabb (tehat kapcsolj ki minden hozza rendelt profilt, az esetlegesen bekapcsolt XfastRAM-mal együtt), ne induljon winnel, ne töltsön be OC profilt stb.
Ez elvileg meg kellene oldja ezeket a gondokat.(#6247) havri1@
-egyreszt dobd ki a firefoxot, hacsak valami greasemonkey szkript miatt nem az egyetlen lehetseges alternativa. Nagy , lassu, bugos. Reg elmult az idö, mikor ök voltak "az" alternativa.
-Masodszor kapcsold ki FF beallitasoknal a hardveres gyorsitast.
-Harmadszor ahogy Kiki18 mondja reinstall. Viszont ajanlom az összes lehetseges helyröl a maradvanyokat eltavolitani (user/programdata, registry, ilyenek). Eleg maceras, ha nem tudod kapasbol hol keresd (marpedig en nem tudom kapasbol). -
RetepNyaraB
veterán
Ha aktiv az AXTU, szinte biztosan az kavarja a szart. Nekem is volt ilyen gond valamikor, bios reset es az axtu teljes deaktivalasa (le nem töröltem) megoldotta. Meg persze max teljesitmeny winnek megmondva
(#6239) ADAM1337@ hmm. Nekem fekete bordas van, a regebbi 1,65V-os valtozat. Gond nelkül megy 1,5V 1600-on, kicsit szükitett idözitessel (9-8-8-21-1T).
-
ADAM1337
nagyúr
Az az energia gazdálkodás miatt van hogy leveszi a szorzót.
bios illetve win alól is tudod állítani hogy ne vegye le.(#6235) Mans20: Szerintem a 2 különböző ram is lehet a lúdas nálam, elöször biztosan kit-be veszek 16gb ramot aztán meglátom, de nem cserélném le eddig nem volt problémám vele csak az új bios óta.
-
LeslieG Jr.
őstag
Én mondjuk hagytam egyenlőre a Win 8.1 által felismert hardvereket és nem telepítettem hozzá külön driver-et semmihez. És nekem nem produkált újraindulásokat. De hát mint tudjuk 2 egyforma rendszer nincs. De attól még lehet driver vagy inkompatibilitás valamelyik eszközzel esetleg valamelyik program nem szereti a Win 8.1-et.
-
RetepNyaraB
veterán
Ugyanugy 4+1 fazis van az extreme 4-en, csak nagyobbra meretezve es joval jobb hütessel. A 8+4 bullshit. a tapellatas is analog (bar annak igen jo), hiaba hazudozik az Asrock. Meg lehet talalni a tesztet (az egyetlent, ahol fogtak magukat a sracok es szetszedtek a lapot, nem csak elhittek ami ra vagyon irva arany betükkel
).
Ha a jelenlegi lapjaval ki tud hajtani 4,5Ghz-et a procibol, akkor teljesen felesleges erre valtani. Ha nem es ugy erzi egy ilyen 4,5 giga a mindennel jobban ahitott cel es erre költene is, akkor hajra.
-
Gabe123
aktív tag
Hello. Frissítettem a biost, ugyan az a helyzet, de kiderült ,hogy ezt a "fagyást" csak akkor csinálja nem fail and safe módban(F1-es billentyű) indítom el. Akkor végig megy rendesen. Viszont ha multi force módban (F2) akkor behal 22% -k körül, még friss biosszal is.Ami jobban idegesít ,hogy a biosban is megfagy ha olyan kedve van.
Sajna nem tudom kipróbálni más ramokkal
TápCZ 500W Silencer Mk III
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Itt a részletes One UI 7 frissítési ütemterv
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Távol-keleten debütált az LG 17 hüvelykes, hordozható monitora
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Cyberpunk 2077
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest