- Gaming notebook topik
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
Topikgazda
válasz
vviktor1 #17855 üzenetére
Nekem 100%, hogy a kijelző miatt akadt, ugyanis ha nincs beállítva a kijelző akkor nincs akadás. A soros porton így is kitol minden adatot ami kell, erre ráakasztok majd egy Arduino nanot, vagy egy BluePill-t, és az kezelheti a kijelzőt akadás nélkül... Egyelőre csak az ESP8266-ra épülő van bedobozolva, az ESP32 verzió csak próbanyákon van kijelző, és gombok nélkül - de teljesen jól működik. Ehhez tervezek majd egy végfokot, külön MCU-t a kijelzőhöz (és a kezelőszervekhez is), és így akarom majd egybe dobozolni.Emlékeim szerint a programozó app képest törölni is a flash-t, utána biztosan lehet a nulláról kezdeni a programozást. Ha mégis megfrissíted akkor írd meg majd légyszíves, hogy jól működik-e, mert még én sem frissítettem.
-
ekkold
Topikgazda
válasz
vviktor1 #17851 üzenetére
A karadiot kipróbáltam ESP8266-on, és az ESP32 változatot is. Az utóbbi kicsit gyorsabb, és nem csak az MP3 rádiók menek vele, hanem az AAC stream is. VS1053 modult még a vám mizéria előtt vettem ebay-en. Szerintem kimondottam jól szól.
Minden részletre nem emlékszem, letöltöttem hozzá mindent, felprogramoztam a leírás alapján és működött...
A karadióhoz van androidos app amivel lehet távirányítani mobilról, így akár kezelőszervek (gombok) és kijelző nélkül is működik.
A karadio32-höz próbáltam ILI9xxx kijelzőt illeszteni, működött is, csak a kijelző frissítése néha megakasztotta a hangot, így leszedtem róla, most nincs kijelzője, később majd illesztek hozzá (soros porton) egy külön MCU-val kijelzőt. Lehet, hogy csak egy sima 2x16-os LCD-t (mint az ESP32 esetében) úgy sem nézegetni, hanem hallgatni akarom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB 2027.január 22-ig garis
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- LG 27MK600M-B 27 IPS Full HD monitor eladó
- Dell Vostro 15,6" FullHd IPS,Magyar vil.bill,core i5,8-32GB RAM,240GB-1TB SSD,Új akku,Új töltő
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest