- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- Hobby elektronika
- Acer notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
válasz
Undoroid #17545 üzenetére
Sziasztok!
Végül EZT a projektet építettem meg, ami szépen is dolgozik...viszont megfigyeltem valami furcsaságot a működésben: a furcsaság a driver panelon figyelhető meg! Amikor a joy-al irányítom a forgás irányát, akkor a visszajelző LED-ek szépen jelzik a motor tekercseinek gerjesztését. Ha viszont a joy alaphelyzetben van, akkor ugye nincs motormozgás, de az indikátorokon halvány jelzést lehet látni, vagyis a tekercseket -csökkentett teljesítménnyel ugyan, de- ekkor is folyamatosan gerjeszti az áramkör. Maga a motor láthatóan erre már nem reagál!
Ez csak szerintem nem a helyes működés? Nem biztos, hogy jót tesz a drivernek és a motornak?
Kapcsoló üzemű tápegységgel élesztettem! Lehet, hogy a tápban jelenlévő nagyfrekvenciás zavarjelek ennek a jelenségnek a forrása?Korábban már használtam ezt a drivert és a hozzá tartozó motort, de akkor a betáp több darab 18650-es akku volt és nem volt semmi halvány alapjel.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest