- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vargalex #8974 üzenetére
Rosszul fogalmaztam, igen a kívülről történő elérésre gondoltam, hogy még nem tudom kelleni fog-e. Ha thingspeak-re szeretnék valamit feltenni oda gondolom nem kell. Más mondjuk nem jut eszembe hogyan tudnám megoldani az adatok megjelenítését grafikonon.
(#8975) Teasüti
Igazad van hogy jó lenne olvasni, csak jelenleg nem sok fogalmam van arról, hogy mit is olvassak. Azt tudom mit szeretnék elérni és rá tudnék keresni virágnyelven, de az kevés ahhoz, valahogyan szakmaibban kellene keresgéljek. Viszont most már pár szakmai kifejezés szóba jött, ezek menték keresgélek. Csak megint előrébb járok fejben, mint gyakorlatban
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- World of Tanks - MMO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gumi és felni topik
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest