Hirdetés
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- Notebook hibák
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZTE_luky
aktív tag
Mindkettőtöknek köszönöm szépen hogy ilyen segítőkészek vagytok. Ez elég érdekes, sokkal de sokkal egyszerűbbnek találtam a dolgot.. Első találat ebayen a microphone for arduino, másik érdekesség hogy több tutorial videóban is használnak hasonlót.
Megmondom őszintén én teljesen ismeretlen tereped evezek mind elektronika mind arduino téren, és csak egy kis "mókázást" szerettem volna ledet zenére varázsolni arduino segítségével, de akkor úgy néz ki a dolog hogy ez nem lesz okés?
Nem vágyok arra hogy írjak bonyolult kódokat (még) , de vhogy elkell indulni ilyen téren is, gondoltam keresek egy király kis kódot összedobom a hardvert és mehet a buli.
Aa alábbi rendszert és az alábbi kóddal akartam megvalósítani, a kód le is futott, és mintha működne is, csak a mikrofon potméterével állítam az aktuálsi hangerősséget, szóval elég furi
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Videó stream letöltése
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Napelem
- iPhone topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest