- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ismét 128 és 256 GB-os memóriaszetteket villantott a G.Skill
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Janos250 #7839 üzenetére
Oda is a Data megy amennyire tudom. Egyszerű redundancia.
szerk:
The BIN receives the data signal, and then compare the data with the DIN side after phagocytosis of 24bit data, if DIN
do NOT receive the signal, then switching to BIN for receiving the input signal, which ensure that any the IC's damage
does not affect the signal cascade transmission and make the BIN in state of receiving signal until restart after power-off.
Egy pixel két bemenettel rendelkezik, és egy adatkimenettel. A data sávra sorban vannak felfűzve, a Backup sávra meg párhuzamosan a pixelek. Ha jól tudom... Nem találok róla kapcsolási rajzot.(#7840) Xpod
Nem rutin kérdése, hanem felhasználásé. Én úgy vettem a Starter Kit-emet, hogy azonnal rendeltem mellé egy 8 pixeles led stick-et (ws2812b). Van hozzá library, amivel gyerekjáték működésre bírni.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest