Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Janos250
üzenetére
Oda is a Data megy amennyire tudom. Egyszerű redundancia.
szerk:
The BIN receives the data signal, and then compare the data with the DIN side after phagocytosis of 24bit data, if DIN
do NOT receive the signal, then switching to BIN for receiving the input signal, which ensure that any the IC's damage
does not affect the signal cascade transmission and make the BIN in state of receiving signal until restart after power-off.
Egy pixel két bemenettel rendelkezik, és egy adatkimenettel. A data sávra sorban vannak felfűzve, a Backup sávra meg párhuzamosan a pixelek. Ha jól tudom... Nem találok róla kapcsolási rajzot.(#7840) Xpod
Nem rutin kérdése, hanem felhasználásé. Én úgy vettem a Starter Kit-emet, hogy azonnal rendeltem mellé egy 8 pixeles led stick-et (ws2812b). Van hozzá library, amivel gyerekjáték működésre bírni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Arc Raiders
- Apple asztali gépek
- SSD kibeszélő
- Amazon Fire TV stick/box
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Razer Basilisk V3 Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG Spatha X Wireless Gaming Mouse (Csak kábel) Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Glorious Gaming Model O Egerek Fehér/Fekete (Pici hiányosság) Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- (Pici hibával) ASUS ROG Keris Wireless AimPoint RGB Bolti ár:35k INGYEN FOXPOST
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Keresek BOSE / JABRA / SENNHEISER / Bowers szervizest
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
ekkold