- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
qisqaqas #734 üzenetére
JP6 nem a jobb oldali csatlakozosoron levo kivezeteseket mutatja?
Aszerint a 16 MOSI, 15 MISO, 14 SCKJobb oldali abran viszont fel sorral el van csuszva a 32U4 egyes labaihoz tartozo bekotesi pontok nevei.
Viszont abbol ugy latszik, hogy a "D14" kodu lab a TX LEDre van kotve (utolag fel sorral odebb hegesztett plusz feliraton viszont RX LEDnek irjak)
Kerdeses labakhoz viszont D15-D17-et irnak.Valoszinuleg rosszul szitaztak a Pro Micro kiosztasat, es a bal oldalon a tenyleges szitazasnak megfelelo csatlakozo sor kiosztas van, jobb oldalon meg az eredeti, logikailag helyes.
Szerintem elsonek probald ki a 14,15,16 jelolesu lyukakat, azok takarhatjak a D15, D16, D17 labakat
Nem tudom, a MISO, MOSI, SCK roviditeseket lehet-e a pinek cimzesenel hasznalni, ha nem, akkor probald D15-D17-tel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest