-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rednifegnar
senior tag
válasz
rednifegnar #23561 üzenetére
tovabbra is kuzdom ezzel a dologgal, nem tudom miert mukodik.
elsore azt gondoltam hogy mivel a max3232-ben ket par konverter van igy esetleg parhuzamosan szembekotottek kettot ami kepes lenne igy mukodni.
kimeregettem a kis panelt de csak 1 par van bekotve.
az viszont igy kederult hogy amit a panelon a tusken rx-nek jelolnek az valojaban az ic out laba, igy kimenet. szoval ami panelen rx azt a mikrovezerlo szempontjabol kell ertelmezni. igy nem kell keresztbe kotni hanem rx-rx es tx-tx, ez eleg megteveszto mert nem igy logikus, hisz ami az egyik oldalon kimenet az a masikon bemenet. sokkal egyszerubb lenne az elet ha legalabb ttl oldalon in/out-nak hivnak a labakat (az rs oldalon nem veletlen van pont ez az rx-tx, tx-rx keresztbekotes mert ami az egyiknek adas a masiknak vetel).
de azt most se tudom miert mukodik ez a cucc mindket labon, raadasul jol mert a max ic-bol jo pin-en es jo jelszinttel jon ki mindegy melyikre kotom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Arena Breakout: Infinite
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged