Hirdetés
- Hogy milyen lett az ASUS ProArt széria csúcsnotesze? Hát ilyen!
- Ilyen egy komoly célszerszám
- Nosztalgikus húrokat pendít meg a Qwertykeys legújabb, szürreális ajánlata
- Az AMD X870 platform meghódítására tör a Sapphire alaplapos divíziója
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Kompakt vízhűtés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amazon Kindle
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sebiferi
tag
válasz
rednifegnar
üzenetére
Én LittleFS-t használok és semmi bajom vele.
-
Wolfram
aktív tag
válasz
rednifegnar
üzenetére
Hosszú távú megoldásnak inkább SD kártya, vagy netes elérés.
SD kártya olvasó illesztéséről van millió cikk a neten, de a http webszerveres megoldás sem túl bonyolult. -
bagarol
tag
válasz
rednifegnar
üzenetére
esp32 simpleFTPserver, az esp-n fut.
-
bagarol
tag
válasz
rednifegnar
üzenetére
Próbálkoztam littlefs-el,spiffs-el, nem jött be, maradt a fat.
Felraktam a simpleFtp-t, TC-n keresztül elérem, egyesével lehet módosítani a fájlokat. -
Wolfram
aktív tag
válasz
rednifegnar
üzenetére
Legegyszerűbb egy PC-n futtatott mini webszerver? 🧐
Persze csak akkor ha van wifi hálózat/router a közelben. -
rednifegnar
senior tag
válasz
rednifegnar
üzenetére
tovabbra is kuzdom ezzel a dologgal, nem tudom miert mukodik.
elsore azt gondoltam hogy mivel a max3232-ben ket par konverter van igy esetleg parhuzamosan szembekotottek kettot ami kepes lenne igy mukodni.
kimeregettem a kis panelt de csak 1 par van bekotve.
az viszont igy kederult hogy amit a panelon a tusken rx-nek jelolnek az valojaban az ic out laba, igy kimenet. szoval ami panelen rx azt a mikrovezerlo szempontjabol kell ertelmezni. igy nem kell keresztbe kotni hanem rx-rx es tx-tx, ez eleg megteveszto mert nem igy logikus, hisz ami az egyik oldalon kimenet az a masikon bemenet. sokkal egyszerubb lenne az elet ha legalabb ttl oldalon in/out-nak hivnak a labakat (az rs oldalon nem veletlen van pont ez az rx-tx, tx-rx keresztbekotes mert ami az egyiknek adas a masiknak vetel).
de azt most se tudom miert mukodik ez a cucc mindket labon, raadasul jol mert a max ic-bol jo pin-en es jo jelszinttel jon ki mindegy melyikre kotom... -
Postas99
őstag
válasz
rednifegnar
üzenetére
Szia! Átfogalmaznád, mert nem értem.
Tehát működik, de a gond az hogy a DB9-es panel lévő tüskesor RX,TX lábát mindegy hogy kötöd be, a DB9-es csatin megjelenik a jel és a PC-n is bejön a kommunikáció? Esetleg valamit rosszul értelmezek?Lenne nekem is mindenkifelé kérdésem:
Hol kapok olyan ESP32-es board-ot amin RMA csati van és tudok rá tenni egy külső antennát, vagy van is hozzá?
Olvasgattam, hogy nrf24l01 modulból a powermodul kellene az 100 méterig nem hibázik.A cél az lenne, hogy max 50 méter távolságra küldjek ESP.NOW-val jeleket mondjuk egy RGB körgyűrű rainbowwheel meghajtáshoz.
A jelenlegi konfig kb 15-17 méterig jó hiba nélkül - nem open air környezetben- , az adó és a vevő is ACK nélkül megy és egyik ESP board-on sincs jelenleg külső antenna.
Adafruit NeoPixel - az include fájl
Ami adat kimegy: LED száma és az R,G,B érték.
Mivel annyira kényelmes ez az ESP.NOW mondjuk nem szívesen váltanék róla, de ha másképp nem megy akkor lesz helyette valami más.
Vevő oldalon a bejövő adatoknak megfelelően csak meghajtom a WS2812-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen légkondit a lakásba?
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung UE50NU7022 125 cm / 50 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- X1 Nano Gen2 13" 2K+ IPS i7-1280P 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold