Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple MacBook
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Postas99
őstag
Segítséget szeretnék kérni!
Melyik PCB-s oldalt ajánljátok proto nyák készítéséhez?
jlcpcb vagy pcbway?
A másik, hogy még soha nem terveztem PCB-t az easyEDA-val, most letöltöttem.
Itt meglehet adni, hogy egy már kész arduino modult mint kapcsolási rajzot használjon a saját tervezett áramkörömben úgy, hogy azt bele építi, vagy nekem kell mindent újra rajzolni a teljes kapcsoláshoz?
A feladat egyszerű lenne, egy 4 modulos relé modul, egy LN298-as modul hozzá és egy ESP32-DOWD-V3 (Esp developer board) bedugós cuccra gondoltam + 1 db 2 sorkapcsos csati + 1 db HLK-5M05, +1db HLK-PM12 Ezeket szeretném egy nyákra összehordani, néhány forrszem a további eszközök bekötéséhez. Mindez kis méretben, vagy legalábbis akkorában amit egy ilyen modulokból össze lehet legózni egy kis területre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen egeret válasszak?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest