Új hozzászólás Aktív témák

• Postas99

senior tag

[Maci]
    [Szeme fénye]

Későn vettem meg, el kellett vinnem egy gerinc műtétre ahol felnyitották a hátát, tettek rá egy tépőzárat.
    A mechanikával lassan haladtam, túl nagy a hátsó ablaktörlő motor a testéhez, kisebbet kell keresnem, a szemét 2x kellett megrendelnem mert az első helyen ahonnan vettem a 20mm-es opálos ledet azt amiket vettem 2,5V-on 1K-s ellenállással sikerült kinyírnom. Valami gyártás hibs volt de ez 1 hétbe került míg megjött a másik hét volt az után rendelés máshonnan, ott végre kaptam olyat amit 3,3V-on direktben meghajtva sem nyírok ki. Tetejébe ez speckó cucc, mert 6 led van benne 12 lábbal. A neten hiába van leírás hozzá az egyik csomag másképp volt bekötve mint a másik. Lesz időm megcsinálni végre.
    1 babát már szétnyírtam mire kiderült, hogy tudnám mozgatni a szemét, az még jó lesz kiszedett szemű babának és teszek bele kócot meg be fogom vérezni... A másiknak majd megoldom a mozgatását, de ahhoz viszont hátulról koponya műtétet kell végrehajtanom mert az ujjam alig fére be a fejébe. Szóval az is pepecselős játék lesz. Azt már szívesen felvállalom a mackóval együtt, mert ilyeket még sehol nem láttam.

Már itt van a fejemben a többi is.. Addig nem fogok mást csinálni amíg ezek nicsenek készen.

Új hozzászólás Aktív témák