-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
A franc egye meg! Újabb probléma:
"Just gaining access to the additional UARTs isn’t hard. You simply use one of the additional serial port objects available. However, enabling UART 1 causes the ESP32 to crash! The reason is that by default, UART 1 uses the same pins as the ESP32 flash memory."
Valóban crash!Pedig már régebben használtam, ott is átcímeztem, de már elfelejtettem. Egyszerűen rákötöttem azokra a tűkre, amihez RX2, és TX2 van írva. Pedig régen már tudtam, hogy úgy nem megy!
Így még nem volt vele túl nagy gond, csak nem működött. Aztán amikor összekötöttem a TX2,RX2 pineket (loop back) ellenőrzésként, na ez kinyírta az ESP32-ket.
https://hackaday.com/2017/08/17/secret-serial-port-for-arduinoesp32/
Következik, hogy átcímezem, de most vacsora.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest