- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
A franc egye meg! Újabb probléma:
"Just gaining access to the additional UARTs isn’t hard. You simply use one of the additional serial port objects available. However, enabling UART 1 causes the ESP32 to crash! The reason is that by default, UART 1 uses the same pins as the ESP32 flash memory."
Valóban crash!Pedig már régebben használtam, ott is átcímeztem, de már elfelejtettem. Egyszerűen rákötöttem azokra a tűkre, amihez RX2, és TX2 van írva. Pedig régen már tudtam, hogy úgy nem megy!
Így még nem volt vele túl nagy gond, csak nem működött. Aztán amikor összekötöttem a TX2,RX2 pineket (loop back) ellenőrzésként, na ez kinyírta az ESP32-ket.
https://hackaday.com/2017/08/17/secret-serial-port-for-arduinoesp32/
Következik, hogy átcímezem, de most vacsora.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vírusirtó topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Hobby elektronika
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M73 4-magos Core i5 asztali PC 16Gb Ram
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PocketBook Touch HD 3 (PB632) e-könyv olvasó, Spicy Copper színben, tokjában
- Legolcsóbban Bivaly érintőképernyős Dell 7430 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb) laptopom eladó!!!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest