Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen videókártyát?
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chrome11
csendes tag
Igen, tanulas, arra mar rajottem, hogy ninsz olyan, hogy arduino, hanem kulonbozo modulok vannak kulonbozo celokra.
Elsosorban meglevo dolgok javitasa a cel, de azonnal belefutottam a 3,7V-os akkuk ponthegesztesi korlatjaba, arra kellene valmilyen ponthegeszto, illetve bonto megoldas
javitasra egy pelda: valamikor csinaltak egy robotot arduinoval, a taviranyitoja tonkrement, elvileg van egy jo kisauto, de valahogy ki kell talalni, hogyan lehet masik taviranyitot talalni hozza.
a bonusz kerdes az, ha klesz 2-4 egy szobaban, hogyan oldjak meg, hogy ne zavarjak egymast?A kezdokeszletre is kerdeztem, hogy van-e valahol bolt, de senki se reagalt ra, egyesevel rendelgetni es tobbet fizetni szallitasert, mint a dolgokert nem az en mufajom.
Az ellenallasok erdekesek, amikor meg foglalkoztam ilyenekkel, akkor a 33 es 47 sorozatok voltak divatosak ellenallasbol es kondenzatorbol is, ugy tunik, a tranzisztorok eltunesevel ezekre mar nincs szukseg?
alap multimeterem van, oszcilloszkopon vacilalok, allitolag az neha letszukseglet, foleg taviranyitos vezerleseknel?
Koszonom az eddigieket, kozben olvasok es gyujtok informaciokat, ritkan webezek.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3087
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest