-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chrome11
csendes tag
Igen, tanulas, arra mar rajottem, hogy ninsz olyan, hogy arduino, hanem kulonbozo modulok vannak kulonbozo celokra.
Elsosorban meglevo dolgok javitasa a cel, de azonnal belefutottam a 3,7V-os akkuk ponthegesztesi korlatjaba, arra kellene valmilyen ponthegeszto, illetve bonto megoldas
javitasra egy pelda: valamikor csinaltak egy robotot arduinoval, a taviranyitoja tonkrement, elvileg van egy jo kisauto, de valahogy ki kell talalni, hogyan lehet masik taviranyitot talalni hozza.
a bonusz kerdes az, ha klesz 2-4 egy szobaban, hogyan oldjak meg, hogy ne zavarjak egymast?A kezdokeszletre is kerdeztem, hogy van-e valahol bolt, de senki se reagalt ra, egyesevel rendelgetni es tobbet fizetni szallitasert, mint a dolgokert nem az en mufajom.
Az ellenallasok erdekesek, amikor meg foglalkoztam ilyenekkel, akkor a 33 es 47 sorozatok voltak divatosak ellenallasbol es kondenzatorbol is, ugy tunik, a tranzisztorok eltunesevel ezekre mar nincs szukseg?
alap multimeterem van, oszcilloszkopon vacilalok, allitolag az neha letszukseglet, foleg taviranyitos vezerleseknel?
Koszonom az eddigieket, kozben olvasok es gyujtok informaciokat, ritkan webezek.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest