Hirdetés
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Apple asztali gépek
- Apple MacBook
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Az Apple igényeire szabja magát a Samsung?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mégis összejöhet az Apple és az Intel összeborulása?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonermagus
aktív tag
válasz
KFORboy
üzenetére
Na én nem félek megkérdezni semmit
Inkább feladom a büszkeségem és rákérdezek egy olyan dologra ami másnak tök triviális minthogy órákig keresgéljem mit is akarok 
Látjátok, itt is pár perc alatt megkaptam a választ... Egy kis negatív kritikát meg belefér
Amúgy meg sosem voltam rossz matekból, és az sem igaz, hogy majdnem megbuktam, de basszus, mikor tanultam én ezeket. Lehet hogy tök alap dolog, de eddig is megvoltam enélkül
Az általános iskolás tananyagnak a 90%-át már tuti elfelejtettem, Mitokondrium, éghajlati övezetek, mi a különbség az eposz és históriás ének között... Tudja a fene már 
Csak hogy valami értelme is legyen a hozzászólásomnak: nekem teljesen új ez a ThinkerCAD féle Arduino szimulátor... Gyors ki is próbáltam vele az abs() függvényt

Új hozzászólás Aktív témák
- 9800x3d félkonfig
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÚJ Asus V16 V3607VM - 16" WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Inkább feladom a büszkeségem és rákérdezek egy olyan dologra ami másnak tök triviális minthogy órákig keresgéljem mit is akarok
ekkold