- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Everest / AIDA64 topik
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Hú, a francba, tényleg.
Bármit nézek, amik a kosaramban vannak, és mikor beraktam még ingyen volt a szállítás, most már mind + 1200 Ft a szállítás, csak priority tracked van Magyarországra, más , ingyenes nincs. Úgy látszik, ők is besokalltak, hogy a track nélküli szállításra honfitársaink sorra azt jelzik vissza, hogy nem érkezett meg, és visszakérik az árát.
Nekem eddig nem tűnt fel, mert amiket mostanában rendeltem (pl. mask) azoknál inkább szándékosan kifizettem a gyors szállítás felárát, csak gyorsabban megjöjjön.
PL ez csak UK-ból ingyenes a szállítás, viszont ott az árban már eleve benne van a szállítás
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple AirPods Pro 2. generáció
- Apple iPhone Air, 256GB, fekete színben
- Bomba ár! Panasonic FZM1-3 Tablet - i5-7Y57 I 8GB I SSD, Adapter, Akkumulátor nélkül
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 1 év garancia!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest