Hirdetés
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Bluetooth hangszórók
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Blu-ray lejátszók
- Milyen notebookot vegyek?
- RAID
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kompakt vízhűtés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Hú, a francba, tényleg.

Bármit nézek, amik a kosaramban vannak, és mikor beraktam még ingyen volt a szállítás, most már mind + 1200 Ft a szállítás, csak priority tracked van Magyarországra, más , ingyenes nincs. Úgy látszik, ők is besokalltak, hogy a track nélküli szállításra honfitársaink sorra azt jelzik vissza, hogy nem érkezett meg, és visszakérik az árát.
Nekem eddig nem tűnt fel, mert amiket mostanában rendeltem (pl. mask) azoknál inkább szándékosan kifizettem a gyors szállítás felárát, csak gyorsabban megjöjjön.
PL ez csak UK-ból ingyenes a szállítás, viszont ott az árban már eleve benne van a szállítás
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
- CORSAIR K100 AIR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold