Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomWexX
addikt
Igen, sejtettem hogy ez a kép tetszeni fog nektek, de direkt nem ezt mutattam, mert nekem valahogy nem az igazi, kicsit olyan gyerekes, de most ahogy nézegetem, valószínűleg amiatt mert itt nincsenek olyan mély ráncok a szája körül.. Ezen mondjuk talán lehet szerkeszteni még.
Akkor inkább át is megyek a szerkesztő topikba, mert ez már a célegyenes.
-
TomWexX
addikt
Üdv!
Kaptam engedélyt ráncfelvarrásra, de először idejönnék egy kis segítségért a jó forrás megtalálásához.
Maradnék a Trónok harca "mások" vagy holtak vonalon, csak szintet lépnék, a jelenlegi szimpla white walker után kapásból Éjkirály szeretnék lenni.Megnéztem az arcképkeresőben több kulcsszóval is, de nem találtam ilyet, szóval ha valóban nincs, akkor ezennel le is foglalnám ezt a karaktert.
Találtam egy csomó rajzolt forrásképet, de azért is ide jöttem először, hogy a hozzáértők hátha találnak jobbat, vagy segítenek-e nekem esetleg választani ezek közül.
Előre is köszi.
(Az arcképszerkesztő topikban természetesen az oldal saját képfeltöltőjét fogom használni, de itt jobbnak láttam a google-t linkelni)
-
HoTaZo
addikt
Ha, az alsó szögletességre gondolsz, az igen engem is zavar, jó lenne rá megoldás.
Sötét... Indián a lelkem, mit tegyek, ha sötét haja és bőre van?
Az arc vonásainak erősségén miként lehet javítani?
A haja meg nem túlzás, nem a karikatúra miatt ilyen bozontos, de abból még lehet karcsúsítani.
Az Ozzy-s arckép is elég karikatúrás, mégis jó. Szerintem. -
Weareus
addikt
Köszönöm a választ.
Isaac Clark vagy cutterel vagy sehogy.
Akkor keresek valami mást.
Azért még próbálkozom picit. (A Te avatarodon is ugye a karekter + kalapács milyen jól megvan, és alkalmasit már többször meg is akartam dicsérni, de most itt is van rá a ziccer: perfekt
.)
Szóval tudom, hogy az elkészült avatar majd nem fog annyi részletet visszaadni, de a cutter Isaac kb. mellkasa előtt tartva még talán épp beleférne a részletességbe, hogy kb. mi is az. (Ráadásul ha Isaac pont szemből lenne, talán jobb lehetne a helyzet kicsit).
Például ez is "van olyan rossz", mint at előző?
Ha ez sem jó, mi a baj vele?
(Csak azért, hogy ennek megfelelően keresgessek tovább.)
Alkalmasint ezt az ábrát 3158X3750-es felbontásban is megtaláltam png-ben itt: [link] -
Weareus
addikt
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy jogosult lettem egyéni arckép igénylésére.
Szeretném megtenni, de előtte - úgy olvastam - itt lehet némi segítséget, ötletet, tippet kapni hozzá.Voltam már a "foglalt avatarok" részlegben is, itt - ha jól emlékszem - 2 db Dead Space (Isaac Clark) avatart találtam, ezek a következők: link
Nem tudom, ezen avatarok foglaltsága kizárja-e, hogy én a Dead Space 1-ből Isaac Clarkos avatart igényeljek?
Ha igen, sorry.Ha nem, akkor azért leírnám, hogy körülbelül mit szeretnék, milyen indító elképzelésem lenne. Ha nem kivitelezhető ilyen formában, akkor úgyis szóltok.
Isaac Clark, kezében alapfegyverrel (cutter), fejjel és kb. egy negyed felsőtestnyi látszó résszel úgy, hogy egyik kezét félig maga elé emeli, benne a cutterrel.
Lehet, hogy ez így sok/nem jó, mindenesetre találtam egy képet (olvastam a nem megfelelő kép részt itt a rioson, nem tudom, ez mennyire fér bele még a "jó" kritériumba,) de. kb. valami ilyesmi:
Kérdésem: lehetne ebből kiindulni/valamit kezdeni?
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Egy eltévedt hozzászólást hoznék át. -
C64
őstag
Hali
Az egyéni elbírálás kb mennyi időbe szokott lenni? -
.LnB
titán
Ma eszembe jutott egy tök jó arckép ötlet. És meglepődtem, hogy nem foglalt még.
[link] Biztos van jobb forrás is, nem kerestem nagyon.
Simán vinném ha nem lenne hátra nagyjából 3év+az apró nekem.
Jó kis vond stílusba. -
holozis_HUN
addikt
Köszönöm az új arcképet, nagyon jó lett!!!
-
arnikusz
veterán
-
Jinxb1rd
addikt
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy olyan arcképet lehet igényelni, aminek a tulajdonosa törölve lett? Ehhez hozzátartozik, hogy az a tulajdonos én voltam és én kértem a felfüggesztést dupla acc miatt. Viszont a kép elkészült és lóg az éterben.
-
Hunner
senior tag
Valahol egyébként valóban kering még egy nem átírt link a megnevezés kapcsán ami rossz helyre mutat, én is ráfutottam amikor az enyém elkészült, de azóta akárhogy kerestem, nem találom hol volt.
-
Kékes525
félisten
Hol kell megneveznem az avataromat? A javasolt link elérhetetlen (legalábbis, amit találtam).
-
Kékes525
félisten
Köszönöm (B)Ndruu-nak és mindenkinek(/B) aki részt vett a folyamban, az új arcképemet!
-
Corpuscle
őstag
Köszönöm az arcképgyárosok és moderátorok munkáját!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
PandaMonium #8362 üzenetére
A mesterek majd megmondjak a tutit.
Turelem.
-
-
válasz
PandaMonium #8359 üzenetére
Ebből sztem baromi nehéz avatart csinálni.
-
válasz
PandaMonium #8357 üzenetére
Annál azért több kell, belső és külső kontúr valamint ha gifet készítesz belőle akkor más lesz.
-
válasz
PandaMonium #8355 üzenetére
Kontúrozás mindig kell. Az a baj, hogy túl részletes a kép.
-
PandaMonium
őstag
Sziasztok.
Erről kérhetnék véleményt? Nagyban jól nézett ki, letisztítottam a széleit és összenyomtam, hogy megfeleljen a méretbeli elvárásoknak, de így már nem biztos, hogy kivehető, és a kontúrozás sem tudom mennyit segítene.Köszi!
-
pockhome
senior tag
Urak,
Szeretnék köszönetet nyilvánítani Ndruu kollégának, és mindenkinek aki hozzájárult ahhoz, hogy ilyen hamar elkészüljön és beállításra kerüljön az arcképem.
A végeredmény magáért beszél!
-
válasz
KonzolKartel #8328 üzenetére
Vágás szempontjából (is) elég szerencsétlen választás.
-
KonzolKartel
őstag
válasz
KonzolKartel #8328 üzenetére
Erre valaki?
-
KISDUCK
addikt
Ezúton szeretném megköszönni az arcképgyárosok és moderátorok munkáját! Köszönöm szépen!
-
Angel2014
addikt
Sziasztok! Én is szeretném megköszönni az Arcképgyárosok és a moderátorok munkáját! Nagyon szuper lett számomra, hogy használhatom Brock Lesnar urat!
-
Sordoran
addikt
Szeretném én is megköszönni mindenki munkáját, segítségét (legfőképpen Ndruu-nak) aminek köszönhetően ilyen remek egyéni arcképpel rendelkezhetek mostantól.
-
Hunner
senior tag
Hálásan köszönöm mind az arcképgyárosok, mind a moderátokok (és ezek néhol összeérő halmazainak) a munkát amit a közösségért tesznek, illetve kifejezetten az én avatarommal kapcsolatban végzett munkát. Köszi mindenkinek aki, a forráskép megtalálásában, vagy a kép elkészültében, beállításában segédkezett.
-
.Szaki.
addikt
Köszi a gyors választ!
Mit gondolsz, értelme se lenne megpróbálni azért a másodikat, vagy egy esélyt azért megérdemelhet?
Az első variáció gondolom akkor tuti kuka, ha nem említetted.
Ha más nem akkor marad a harmadik, csak ott annyi a lényeg, hogy ne legyen sárga, mert amúgy kivagyok a Simpons-tól, de ez így mondjuk jópofa. -
.Szaki.
addikt
Sziasztok!
Szeretnék egyedi arcképet, de valószínűleg valamit rosszul csinálok.
Az első hsz-emen átszaladtak, ezért kíváncsiságból megkérdeztem (véletlenül privátban), hogy rosszak-e a képek. Azt a választ kaptam, hogy igen, nagyon kedves volt a kolléga és rengeteg segítséget kaptam, mondta, hogy még keresgéljek, hátha. Azt a tanácsot is kaptam, hogy itt kérjek segítséget, mert itt sok a szakértő és szívesen segítenek az itt lévők. Ezt eddig kihagytam, mert azt hittem végre találtam tényleg megfelelő forrásokat, amit le is írtam, de még erre sem kaptam választ, ezért gondoltam biztos ami biztos csak kikérem a véleményeteket, hátha megint elszúrtam valamit.
Szóval ezekről a képekről van szó. Őszintén szólva a másodiknak örülnék a legjobban. Mi a véleményetek?
Köszönöm előre is!
-
csixy
addikt
Próba:
-
csixy
addikt
Linux kedvelőknek a Gimp Photoshopos tuningja. Hátha használható valamire.
-
nem_tom
őstag
Köszönöm szépen -secret- kollégának az új arcomat. Szép munka lett.
-
kátú
őstag
Köszönöm a szép és igényes munkát Ndruu nak ezer hála
-
l.skywalker
titán
válasz
l.skywalker #8325 üzenetére
Erre vki?
-
válasz
huliganboy #8330 üzenetére
Megőrizzük a nagyokat szóval biztos.
-
huliganboy
addikt
Sziasztok!
Majd másfél éve használom az arcképem. Szerintetek zavarhatom az arcképgyáros kollégát (Tamoo), hogy esetleg meg van e neki még a valamilyen formában ez a kép? Mivel dolgoznak ők? Vajon nagyítható? Szeretnék matricát készíteni és kellene egy nagyobb méret.
Köszönöm
-
válasz
KonzolKartel #8326 üzenetére
Inkább ne.
-
KonzolKartel
őstag
Hali!
Cserélnem az avatar-om lassacskán. Tudom, meg olvastam is, hogy a Dragon Ball karaktereket mellőzzük, de így közel a 30 még mindig szépek az emlékek
. Esetleg ez? https://68.media.tumblr.com/fdee8f08f8e67e08dee7753098305bfa/tumblr_o6u1blkyhz1uabhsno1_1280.jpg
Szerk.: bocs, telefonrol nem tudok linkelni :/.
-
válasz
l.skywalker #8323 üzenetére
Sajnos ez nem uti meg az elvart szintet :/
-
l.skywalker
titán
A szabad avatarok közül gond nélkül lehet válogatni?
Találtam ezt:
Ha OK, akkor vki be tudja állítani? Köszi!
Már jóvá vagyok hagyva [link] -
Rickazoid
addikt
Ha az arcképszerkesztőben linkelt forrásról és ötletről nem érkezik visszajelzés senkitől öt nap elteltével, illik rákérdezni, hogy mi a helyzet?
-
tserrof77
őstag
Bocsánat, ha zavarok, de lesz mostanában bírálat és beállítás?
Köszöntem!
-
tepenzed
őstag
Sziasztok!
Ezt a képet szeretném alakítgatni:
[link]A probléma az, hogy még ha sikerülne is eltalálnom a színeket, tuti nem fogják elfogadni, mert avatarként alig látszik a lényeg, annyira nem fér bele az egész abba a kis méretbe. Mit lehetne tenni?
-
Sertést mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Milyen autót vegyek?
- PLC programozás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Motoros topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÚJABB GYÖNGYSZEM!Lenovo Thinkpad X1 Carbon Gen 9, i7-1165G7, 16GB/512GB, FHD+/IPS, garancia, számla!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független megkímélt 2027.05.06.jótállás.
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest