Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amazon Fire TV stick/box
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
veterán
Üdv!
Forrásügyileg egy ilyen képpel gondolom simán be lehet állítani már az arcképszerkesztőbe, ugye?
Valami ilyen fej-test aránnyal, ha az elfogadható. A haj elég nagy, azt nyugodtan lehet beljebb tűrni esetleg - valahogy így képzelem el én a méretezést meg a levágást, de majd a Mesterek úgyis megoldják a szerkesztőben. -
Lordus
senior tag
sziasztok, jogosult lettem saját arcképre. meg is rajzolnám, kérdezem, hogy mi a technikai elvárás:
kiterjesztés, felbontás, méret, esetleg még valami?
köszi! -
Bicskás
senior tag
Szervusztok, szép napot mindenkinek !
Érdeklődni szeretnék, hogy lehet e itt Facebook profilkép szerkesztést kérni ( szóljatok, ha rossz helyen járok, vagy esetleg van saját topikja ) ?
Amennyiben igen, akkor a következőt szeretnék kérni, ha megvalósítható, és nem több órás munka.
A Maszk citromsárga zakóját és kalapját ( mármint a színét ) a kutyának a kabátjára és kalapjára ha át lehet ültetni, és a kalapon a szalagot ha lehet akkor vérvörösre cserélni valamint a kalap belsejét sötét bordóra ( erről érdekelne a véleményetek, mégiscsak ti vagytok a szakértők, lehet, hogy hülyeség ), és hogy ilyen színű feje legyen mint a rajzfilm karakternek ( lime zöld ), meg ha a kutty szemébe lehetne lehelni egy kis életet meg a pipafüstbe, valamint a nyakkendőjét a kalap belsejével azonos sötétbordó színűre festeni, az inget hófehérre szeretném nyakkendő pedig lehet holland ( élénk ) narancssárga, vagy fekete, valamint nem tudom megoldható e, ilyen piciben pláne úgy, hogy látszódjon, de ha a kalap szalagjára, ami ugye vérvörös lesz ráhelyezhető lenne egy kis Harley-Davidson Logo az király lenne, mármint ha látható, és felismerhető lenne.
A válaszokat előre is köszönöm.
Üdv: Bicskás
-
SityiSXT
őstag
Első hozzászólásom az új arcképemmel:
Hejj, de nagyon köszönöm:
- Vondnak az arcképet, perfekt lett!
- Koxxnak az okét
- Ndruunak a másik okét és a beállítást -
GALARDO
addikt
Köszi srácok! Külön köszönet szíkretnek!
-
nrg_52
addikt
Koszonom szepen a lehetoseget! 😊
-
Ceree
senior tag
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek az arcképemet, bitang büszke vagyok rá!
-
stvnppp
senior tag
Köszönöm az új arcképemet.
-
mikrofon
veterán
Köszönöm a lehetőséget és az új arcképet!
@-secret--nek a gyors rajzolást, @vond-nak a gyors véleményezést, @Ndruu-nak és @koxx-nak a gyors jóváhagyást köszönöm.
Jah és természetesen mindenkinek hálás vagyok, aki részt vett bármilyen szinten ebben az egyedi arcképesdis rendszerben, vagy akár a kitalálásában.Így már sokkal jobb, mert egyből tudom, hogy mi az amit én írtam és egyedi lettem....
-
SityiSXT
őstag
A modik milyen gyakran szokták ellenőrizni az összefoglalóban a türelmes (és kevésbé türelmes) tagok kész arcképeinek listáját leokézás végett? Én próbálok türelmes lenni, eddig nem is szóltam, de így egy hónap után már gondoltam, csak rákérdezek, mi a helyzet...
-
vond
MODERÁTOR
válasz
freelanced #8580 üzenetére
Túlságosan ugyanaz a karakter szerintem.
-
válasz
freelanced #8580 üzenetére
Muti a forrást!
-
freelanced
addikt
Üdv !
Thomas Shelby arcképet szeretnék ( Cillian Murphy ), amennyiben teljesen más szögből van a kép, cigaretta lenne a szájában és egyáltalán nem keverhető össze a másik már létező arcképpel, akkor megoldható, vagy ne is gondolkodjak ilyesmiben?
Köszönöm !
freelanced -
-
arnyekxxx
veterán
Köszönöm szépen minden résztvevőnek, hogy mint egy nyuszi olyan gyorsan megkaptam az új fejemet
-
vasi89
őstag
Köszönöm Vond-nak és -secret-nek is a fáradozásait!
-
somogyib
őstag
Ha a lányod PS-eszik, akkor még nagyobb grat!
Amúgy nem csoda, hogy Chuck Billy-ből nem jöttél ki jól. Én korábban Menyhárt Jenőt (URH, Európa Kiadó) próbáltam PH-sítani, de semmi értékelhető forrást nem találtam. Amiből meg megpróbáltam, az ment a kukába.
Persze Brad Pitt, meg egyéb celeb-rajzok vannak dögivel...
-
hunaqua
addikt
Az évtizedek alatt 4 kaukázusi juhász kutyám is volt.
...most ez a kép maradt.
Köszönöm szépen! -
HoTaZo
addikt
válasz
somogyib #8571 üzenetére
Először is köszönöm! Lányom kezdő PS szárnybontogatásának s instrukció követő ritka hajlandóságának köszönhetem.
Én is meg vagyok elégedve vele. Annak ellenére, hogy a disznószemű, vigyorgó Thrasher indián ütősebb lett volna.
Mindkettőnek megvan a maga érzelmi töltése, így büszkén viselem.Nem. Azzal még adós vagyok. Előreláthatólag a hétvégi angliai pihenőm alatt lesz rá alkalmam, hogy billentyűvégre juttassam gondolataimat. Kicsit zsúfoltak a napjaim (nem úgy mint múlt héten), hogy patikamérlegre helyezzem a szavaimat.
-
Köszönöm az avatart és a beállítását!
-
vond
MODERÁTOR
Nagyon szívesen. Használjátok egészséggel!
-
Köszönöm a munkád vond! És köszönöm a moderátoroknak is, hogy ilyen hamar meg is kaptam az új avataromat!
-
Micsurin
nagyúr
Tudom OFF topic de inkább ezt szennyezném kérdéssel.
Márciusban lejár a 3 évem, ha szeretnék változtatni majd, akkor ahhoz is kell új engedélyt / jogosultságot kérni?Az arckép gyűjtemény csak nekem nem jön be ? Timed outtól. Megakartam nézni van e már Rick-es arckép....
-
Nem akarok türelmetlennek tűnni, de kb. mennyi idő szokott lenni / hány kész arcképet várnak össze a moderátorok, mire kapunk két pecsétet és beállítják az új avatart? Naponta megszámlálhatzatlanszor ellenőrzöm, hogy MEOzták-e már
Kb mintha karácsony lenne!
-
HoTaZo
addikt
Akkor kihagynám azt a pirosat, ez a nyak dolog nekem...
Az ívelt árnyék logikus, ezért nem értetem.Akkor felterjeszthető így? Mint jeleztem, nekem a nyak(izé) nélkül jobban megfelelne, de hát...
Ha, ma nem jutunk dűlőre, akkor már csak kb. 2 hét múlva lehet belőle változás, részemről. Már ismertetett okokból. -
Wyll
őstag
Én az árnyékot nem ilyen egyenesre, hanem Hold alakúra szoktam csinálni. A szemét sem csináltad meg rendesen, hanem belepöttyintettél a gifbe egy-két fullpiros pixelt és kész. Legalábbis így tűnik. De igazából ez már szerintem elmegy. Valószínűleg még számos apróságot lehetne rajta javítani, de azt már elég nehézkes lenne így szóban levezényelni.
-
HoTaZo
addikt
Szia!
DAD5C7-re mattítottam,
44x49-re vettem a méretet,
szem kontúrját átdolgoztam, csináltam piros sáv nélkülit is, hátha nem is kell,
baloldali benyomódás javítva,
valami nyak és vállszerüséget is póbáltam,
az egész fejére baloldalt halvány árnyékot tettem- piros szem+nyak
- piros szem van, nyak nincs
- nincs piros szem, nincs nyak
-
DS39
nagyúr
Ignorálni kell a hozzászólásait, ennyi.
-
"Attól még, hogy nem vagyok konfliktus kerülő, hanem kiállok a véleményem mellett (még ha másokat meghökkentő, zavaró, irritáló ...-ki, ki válassza, mit akar- módon), attól még a tiszteletem ugyanakkora az alkotók iránt. Ti lehet, meghunyászkodnátok, nekem ez nem megy..."
Pont az a baj, hogy nem a véleményed mellett állsz ki, hanem kardoskodsz az igazad mellett, tomboló narcizmussal. A tiszteleted mértékét meg pont a szívárványsapkás avataroddal szemléltetted, és az messze nem tisztelet...
És mielőtt nekem jönnél, hogy ki vagyok én, hogy ebbe beleugatok: Az vagyok, akinek neked is lenned kéne! Egy fórumlakó, aki elérte azt a szintet, hogy egyéni avatart kérjen. Csak én verttem a fáradtságot, végig olvastam a kritériumokat, és olyan képet választottam, ami jó alapanyag. HA azt kapom instukciónak, hogy sz@r, akkor keresek másikat. És nem sértem meg azt, aki tud segíteni, önzetlenül, szabad idejében.
-
axioma
veterán
Na most mar nekem is eleg.
Vedd mar eszre, hogy egyedul maradtal. Tartsd meg a kobunkodat, vagy keress masik valaszthatot, de hagyd beken az arckepgyarosokat es az arckepgyaros topikokat.
A modik helyeben jol megvaltoztatnam a korabban megkapott jogosultsagodat, akkor aztan haragudhatsz arra, de legalabb nem kerulnel kethetente elo. -
HoTaZo
addikt
Nem vagyok én sértődős. Makacs, önfejű, igen.
"...természetesen nagyon nehéz megugrani." Ebben nincs vita.
Bele én!De nem folyamatos... - Tudod mit? Kihagyom, csak további meddő vitát szülne.
Nem, nem volt...Ok, rendben. Igaz most így fél álomban nem igazán tudom, mi az a DAD5C7, de reggeli után tisztábban látok majd.
Ok, igaz túl kicsinek tartom azt, de rendben.
Nem piros a szeme, csak egy vékony sáv, a szemnyílás alsó pereme, mint itt.
A szemgolyó szürke, piros perem, fekete kontúr, szürke szem alatti árnyék (gyerkőc önállósága, szerintem ütős). Nem átmenet.
A baloldali benyomódás a mintaképéből ered, de igazítható, persze.
Nagyon nem érzem hiányát annak a nyaknak, meg a vállnak, de üsse kavics!
Árnyék, jó ötlet!
Köszi, az instrukciókat!(#8529) Wyll: Légyszíves, ne utasíts! Rosszul viselem.
De, rendben. -
Wyll
őstag
"Mondjátok ki! Nem Arcképgyáros, nem csinálhat magának arcképet."
profinak kell lenni, ahhoz hogy elfogadjátok más munkájátHagyd már ezt a sértődősdit!
Mondtam: olyan minőséget várunk el mindenkitől, amilyet saját magunktól is elvárnánk! Ezt laikusként, gyakorlat nélkül természetesen nagyon nehéz megugrani. Ezt is elmondtuk.
De te így is belevágtál. Ehhez is folyamatos útmutatásra és segítségre lenne szükséged, de nagyon megnehezíted, hogy szívesen segítsen neked bárki, pedig szerintem senki nem volt veled ellenséges.
Ne fehérre mattíts, amikor mented a gif-et, hanem DAD5C7-re.
A méretét vedd lejjebb, kb. 44x49 pixelre.
A szemét csináld meg szebbre, tisztábbra. Jobban, határozottabban kivehető legyen, hogy mélypiros a szeme. És nem kell alá átmenet.
A bal szélén az x alatt mintha be lenne nyomódva a feje, azt én javítanám.
És valami nyak ill. vállszerűség sem ártana.
És az egész fejére egy nagyon halvány árnyék a bal oldalra. -
HoTaZo
addikt
válasz
KubanitoS #8526 üzenetére
Ja, hogy te még nem kaptad meg a körlevelet?
Kérlek, ne te próbáld meg nekem megmagyarázni, mi az én problémám! Lövésed sincs, ítélkezel abból, amit itt ámokfutásnak vélsz.
Attól még, hogy nem vagyok konfliktus kerülő, hanem kiállok a véleményem mellett (még ha másokat meghökkentő, zavaró, irritáló ...-ki, ki válassza, mit akar- módon), attól még a tiszteletem ugyanakkora az alkotók iránt. Ti lehet, meghunyászkodnátok, nekem ez nem megy...
Pöröghetsz te is a "szar" körül, de nem fogod nálam elérni a célodat. -
KubanitoS
veterán
Három éve követem ezt a topikot hozzászólás nélkül, de amit mostanság itt művelsz, amellett nem tudok elmenni szó nélkül. Az a te problémád, hogy nem tűröd a kritikát. Aztán meg ha nem tetszik, amit hallasz mindenkinek nekimész. Ha egy forráskép szar, akkor a végeredmény is szar lesz. Ezt már látták előre az arcképesek, ennek ellenére Wyll csak megcsinálta neked a stílusod ellenére. Persze aztán mégsem volt jó.
Aztán berakod az újabb képed, ami köszönőviszonyban sincs az itteni arcképek minőségéhez, megkapod a jogos kritikát, sőt Vond még azt is leírja neked,
amit itt hiányoltál, miszerint Hol van az, hogy "két pixelnyit vegyél le innen...", "pixelbizerbáld meg a szemét..."?.Persze erre nyilván gúnyolódással kell válaszolni, pont annak a személynek, aki saját szabadidejében ingyen és bérmentve készít képeket a felhasználók számára. Az erre kapott választ szerencsére simán lehet ignorálni, így legalább lehet folytatni a sírást, mert mindenki egy szemét, direkt szórakoznak veled, a belőtt kép pedig kifogástalan, ugye? Hát marhára nem az, ezt még én is látom, de ezt valamiért nem vagy hajlandó elfogadni, csak a fröcsögés megy.
Tudomásul kellene venni, hogy arckép nem jár senkinek, ez egy bónusz, amire lehetőség van, az oldal szabályai szerint, amihez hozzátartozik az is, hogy az arcképesek döntik el, hogy egy kép megfelelő-e, vagy sem. Ha ez nem tetszik, akkor neked nem lesz arcképed, az élet megy tovább. De ezt a felsőbbrendű sértődöttet játszani... na ezt kellene inkább hanyagolni.
-
HoTaZo
addikt
válasz
-secret- #8524 üzenetére
Ó, olyan nyugodt vagyok,hogy azt el se tudod képzelni. De, ha ilyen szépen kéred, még állítok a fokozaton.
Mire fel.. ? Hát, arra le!
Mondjátok ki! Nem Arcképgyáros, nem csinálhat magának arcképet.
Olyan profinak kell lenni, ahhoz hogy elfogadjátok más munkáját, hogy az már a csillagokban lakik.Volt egy karikatúrából készült próbálkozásom, válasz rá: Szar. -Nem látod, hogy miért? - Nem!
-Pici szem, sötét, aránytalan ... ronda, "szar".
Hidd el, sajnálom, hogy Wyll erőfeszítése nyomán a figura elvesztette a rá jellemző tekintetet. S ez nem Wyll, vagy Ndruu hibája. Mert mind alkottatok olyat, melytől leesik az ember álla. Egész egyszerűen, a jelenlegi kritériumok kizárnak átmeneteket, pici szemeket, pedig még a te arcképed is ilyen.
Aztán jött ez a X face..., ami számomra még inkább igazolta (gyík és minden másféle emberek nélkül is), hogy felesleges próbálkoznom saját magam. Csak azok a kritikák jönnek, hogy "szar".
Hol van az, hogy "két pixelnyit vegyél le innen...", "pixelbizerbáld meg a szemét..."?
Ezt a fejet gyerkőcöm csinálta, az én instrukcióimra, kontúrja van, szeme van, nem is pici, nem lóg haj a fejébe, néhány színre korlátozódik a színpaletta. Ez egy ilyen stílusú rajzfilm figura.
Nem tetszik? Én is belefutok olyanba, mely nekem se, de nem taposok se az alkotókba, se a felhasználókba, hogy ez ronda vagy "szar", mert az az arckép valamiért értékes a felhasználó számára. -
TeebyKay
őstag
Nem provokáció, vélemény. Azért kaptunk képet mert tudomásul vettük az arcképesek kéréseit és nem a saját fejünk után mentünk. Egy kis mértékű önbizalom az hasznos, de ha az ember minden döntését megdönthetetlennek tartja és senkihez nem alkalmazkodik, azzal csak magát hátráltatja.
-
TeebyKay
őstag
Szóval neked csak az az építő jellegű ha dicsérik a trehány munkádat? Vond teljesen érthetően részletekbe menően leírta mi a gond a képpel amit készítettél, az időt se érdemelted meg amit rászánt, hogy ezt megfogalmazza neked. Akár hány helyen magyarázzák el a problémát, te csak ragaszkodsz a saját, jobb szó híján hülyeségedhez. Koxx türelmét csodálom a legjobban igazából.
-
HoTaZo
addikt
Sajna, ezt már nem a viccesség böfögtette ide velem.
Tudom, hogy már nincs az a (forrás)kép, amiből főleg én általam készített, nektek megfelelő arckép készülne.
Akár van rajta sapka, akár nincs.
Ndruu és Wyll erőfeszítésén kívül, eddig nemigazán kaptam építőjellegű véleményt, kritikát. Mert, hogy ...ez szar, ...az szar, nem építőjellegű. -
vond
MODERÁTOR
Nagyon vicces vagy, mondhatom. Én nem sajnáltam az időt, hogy foglalkozzak a problémáddal, és válaszoljak minden kérdésedre, hogy haladjon az ügyed. Pedig már eddig is látszott, hogy hogy állsz hozzá a dolgokhoz. Erre most ideböfögsz egy ilyet. Gratulálok! Most elérted, hogy innentől totálisan ignoráljalak. Inkább csináltam volna meg egy másik arcképet akár csak pár százalékban is, mint hogy rád fecséreljem az időt.
-
Szerintem maradj a Chuck-nál, csak picit pihenj meg rá pár napot, tedd félre, és egy friss pillanatodban vedd elő ismét a dolgot. Az utolsó verzió teljesen vállalható, csak már kellően beszűkültél, hogy ne tetszen. Malac szemű, kövér is, a neten fellelhető két karikatúra alapján szerintem ki van maxolva. Talán egy csipetnyi kreolság még fér rá, de teljesen vállalható. Ez a gyenge x face izé így szivárvány sapkával sokat javult, de továbbra sem matyó hímzés...
-
vond
MODERÁTOR
Az elkészítés minőségére gondoltam, bár mondjuk nekem a karakter sem tetszik, de ez az én gondom.
Az ajánlott méret az csak egy iránymutatás. Mindig a többi arcképhez hasonlítva, ránézésre, érzésre állapítjuk meg, hogy mekkora lenne az ideális méret. Ez most nagy.
Látom, hogy kicsit felülről látszik a fej, és ezért takar be az X. Nem emiatt mosódik össze a szemeivel, hanem a normális kontúrozás és kitöltés hiánya miatt.
Az orra és szája lehet, hogy szándékos, de akkor is ronda. Ha csak ez lenne a gond, akkor is javítani kéne.
A nyakhoz (és vállakhoz) én ragaszkodnék, de ha a többieknek belefér anélkül, ám legyen. Nagyon indokolt esetben szoktuk engedni. Ez mindig külön átgondolás tárgya.
A külső fehér vonalat gondoltam, hogy ne te rajzoltad hozzá. Szépen leméretezni, és exportálni is fontos dolog, éppen ezért is hagyd meg egy arcképgyárosnak a feladatot. Én nem fogok foglalkozni vele, mert erős a gyanúm, hogy ezzel is ellennénk pár napig/hétig, aztán végül lehet, hogy ezt sem kérnéd. De mások előtt ott a lehetőség.
-
HoTaZo
addikt
A minőség alatt mit értesz? A rajz szubjektív nem tetszési szintje, vagy a .gif felbontása?
A fej méretet az általatok is használt egyik .gif méret alapján lőttem be. Ez csak nem tölti ki a rendelkezésre álló teret, mint a Ch.B.-s!
A forrásképen látható, hogy sima a kontúr s nem lóg ki fehér, nekem így dobja a PS.
A szeme szándékosan indul az X sávjából, mert perspektivikus a megjelenítés, a szemöldök vonal fedi a szem felső felét. Igen, van egy vörös sáv a szemében.
Orr, száj- árnyék vonalak, szándékos.
A szabadon választható (s még nem is a csak átalakítással választható) listában is nem egy nyak és váll nélküli található... -
vond! Köszönöm szépen a profilképet! Nagyon tetszik, jól visszaadja az eredeti kép hangulatát és a kezeket sem érzem, hogy hiányoznának róla. Ha a moderátorok elfogadják, kb. mennyi idő szokott lenni az átfutása, mire a profilom mellett láthatom?
-
vond
MODERÁTOR
Mindenek előtt a minősége nagyon gyenge. Plusz: nagy a fej, a körvonal cakkos, és a fehér külső rész egyáltalán nem kell rá. A szeme egybefolyik az X-szel, pedig ahogy nézem a forrást, ott még valami vörös rész is van. Orra, szája sem a legtisztább. Ja, és kellene neki nyak, meg vállak.
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok.
Chuck Billy egyelőre ejtve, helyette ő készült el:
Legyen a neve, mondjuk X Face Man. -
vasi89
őstag
Hello!
Jogosult lettem arcképre viszont Bruce Willis már foglalt de Will Smith-ből is van 3. Van valami megoldás arra h lehessen még 1 Bruce?
A jelenlegi avatar még hajas, esetleg kopaszon?
-
TomWexX
addikt
Másodjára is nagyon köszönöm Ndruu mester munkáját!
-
TeebyKay
őstag
válasz
lostprophet #8503 üzenetére
Hát ez eszméletlen jó
-
lostprophet
aktív tag
Köszönöm szépen -Wyll- hozzáértő segítségét az egyéni profilkép beszerzésében!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- E-roller topik
- Last Epoch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest