-
PROHARDVER!
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
somogyib
őstag
Nem tudom, mire képesek ezek a progik, de pl. átlátszóság mtPaint-ben (3.3.5. pont).
Mattítással csak a gif mentéskor (PS) kell foglalkozni, a kész arcképnek png-ben is jól kell kinéznie.
-
Bocsánat, de borzalmas, ezt gondolom te is látod.
Az arcképszerkesztés ennél sokkal többől áll. Nézd meg ezeket a példákat:09.05-én kérted, hogy szerkesszék meg ezt a képet neked. Felkerültél a listára, amin jelenleg 13 várakozó előz meg a kérésével. Szépen sorban haladunk, ahogy időnk engedi, mindenkire sor fog kerülni.
Itt bátran próbálkozhatsz, nem elijesztés céljából írtam, amit írtam. -
Itt nagyjából le van írva.
- preferált méret: 40x50 pixel ill. 16x20 pixel (a kicsi verzió), ezektől kis mértékben el lehet térni, de szemre legyen jó, legyen arányos;
- transzparens (átlátszó hátterű) gif-ek legyenek (mattítás CDC5AF-re)Mattítani lehet pl. DAD5C7-re D7D0BD-re is, mert az az átlag, de én még mindig CDC5AF-re szoktam csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Motoros topic
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Apple MacBook
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Óvodások homokozója
- Építő/felújító topik
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- További aktív témák...
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB akku: 100% (35 ciklus) garancia: 2026/10
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Panasonic SA-HE70 AV erősítő
- MacBook Air 2020 13" M1 8GB 256 GB SSD 2028/01-ig garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged