Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Örni
senior tag
Kontúrok erősítve, több váll, kicsit több alul.
-
pikszel
addikt
válasz
jim bcs #9186 üzenetére
Szerkesztettem a bejegyzést a másik topikban. Javítottam a nagy kép alján és ott van a kicsi kép is.
-
Örni
senior tag
Nos hát, akkor nekem már csak a háborús hős, vén, pedo Herbert bácsi maradt a Family Guyból. Jó lesz így?
-
stoon
addikt
válasz
jim bcs #9183 üzenetére
kicsit sajnálom a kalap "beszabását" szerintem az első volt az igazi. de ha ti azt mondjátok, ilyen lehet, hát hálásan megköszönöm önfeláldozó munkátok és segítő készségeteket
természetesen tertszik ez is és meg is felel!
ha rendben vagyunk, megyek kérvényezem is ! hálás thx uraim!
-
Kérlek, azt értsd meg, hogy az is már egy jó 5 éves arckép, ha kér rá frissítést, felújítást a kolléga, akkor meg lenne két közel egyforma darab, ha ő sem akar változtatni a stíluson. Vannak azonos karakterről készült arcképek, de csak abban az esetben, ha azok nagyon jól elkülönülnek egymástól, pl: Son Goku, Joker. Earl Hickey-re rákeresve én nem nagyon találtam olyan képet, ami megadná ezt a kontrasztot 50x50 pixel méretben.
-
Örni
senior tag
Tudtam, hogy van, de ne vicceljetek már... Hogy néz az ki... Ettől még lehet másik Earl is.
-
jim bcs
nagyúr
Hoppácska, azt a sasszemű mindenit, esélyes, viszont így foglalt lesz.
-
vond
MODERÁTOR
A legnagyobb avatar szélességhez a tiédnek semmi köze. Akkorában lesz jó, amekkorában mi úgy gondoljuk. Nagyon különböző méretek vannak az arcképeknél. Valamelyik 45 pixelen is nagynak hat, valamelyik meg 55-ön is kicsi. Attól függ, mit és hogyan ábrázol. Ezért is érdemes nagyban megcsinálni, hogy leméretezésnél lehessen több változatot is csinálni (és esetleg még utólag finomítani rajta).
Ilyen forrásokat találtam így hirtelen, amik még hasonlítanak is: 1 2 3 4
-
vond
MODERÁTOR
Hát, nem rossz az irány, de a minősége elég ramaty lett. Más, rajzos Earl forrás nem tetszik? Gugliról, DeviantArt-ról, stb.
Ilyen piciben rajzoltad át? Jobb lett volna, ha előtte bekérdezel ide, mert akkor kiderült volna, hogy ilyen pici forrásképnél ajánlott az egészet felnagyítani, és úgy átrajzolni.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
pikszel #9161 üzenetére
A második jó lesz, de nagyon sötét, úgyhogy világosíts rajta, és igazítsd meg a külső kontúrokat is, mert néhol recés és homályos. Meg ahogy látom, van ott egy piszokpixel is a bal oldalon.
(#9165) Örni: Nem lesz ez rossz, de szerintem a leméretezésnél és/vagy exportálásnál nem csináltál valamit jól. Nagy méretű, rajzos változat van belőle? Azt dobd be ide.
-
Örni
senior tag
-
pikszel
addikt
Második kör:
-
pikszel
addikt
Milyen, ha ilyen?
Nem tudtam ide feltölteni, mert nagyobb, mint 65 x 65 pixel. Kisebb kalappal, idétlen, ha az egész kép kisebb, akkor pedig kicsi az arc.
-
stoon
addikt
tisztelt gyárosok! azt szeretném megkérdezni ,hogy a lecserélt arcképekhez oda van írva hogy "csak módosítással" lehet újra adni. ez pontosan mit takar?
-
jim bcs
nagyúr
Egészségedre
-
Syl
nagyúr
Ndruu-nak köszönöm a(z újra)rajzolást, a többi érintettnek pedig a hozzájárulást az arckép-cserémben!
-
válasz
gordonfreemN #9143 üzenetére
Szívesen, használd egészséggel.
És igen, látom a rokonságot a tortában.
-
RM007
addikt
CactuS-nak köszönöm a munkáját.
-
konyi79
addikt
Köszi az avatárom kapcsán minden érintett munkáját, szerintem nagyon tuti lett!
A forrás alapján be tudjátok állítani kereshetőre, vagy be kell ilyenkor írjam?
-
somogyib
őstag
válasz
-secret- #9133 üzenetére
Öt éve készült, nem hiszem, hogy meglenne a forrás.
-
DS39
nagyúr
csak úgy érdeklődésképpen, (#44070) -secret- hsz-re reagálva:
mi hiányzik abból a képből, vagy mi van jelenleg rosszul csinálva, ami miatt újra kellene rajzolni?
máskor is végeztetek finomításokat egy-egy régi képen, hogy jó legyen, itt nem elég? -
Zsohi
őstag
Hálás is vagyok neki.
Viszont őszintén megmondva nem gondoltam, hogy ekkora munka lesz. A saját magam részéről még a kérés előtt ránéztem a dologra mennyire működhet. A figurát egyszerűen csak kivágtam és lekicsinyítettem a megadott méretre ami már önmagában egész jó eredményt szült(igaz a részletek eléggé elvesztek), viszont tovább nem is mentem mert elfogyott a tudás.
Miután megláttam, hogy mindenféle indoklás nélkül a forráskép átkerült az off kategóriában egy kissé felhúztam az orrom rajta, ami szerintem át is ment és elnézést is kérek miatta.
Végül mielőtt nekiálltam volna magam a paint-ben újra rajzolni a figurát(majd a GIMP-ben körbemetéltem és színeztem volna, kérdés mennyire lett volna ez járható) megjelent Vond az arcképpel.
-
válasz
somogyib #9108 üzenetére
1. képnél nem ismerem a karaktert, próbáltam megtartani azt a színvilágot, viszont tényleg olyan, mintha viharvert lenne.
A 2. képnél igen, kéz nélkül egyszerűbb lenne, de on-ban a kolléga direkt kérte, hogy azzal szeretné. Fekete kesztyűvel kivehetetlen volt, azért is lett világosabb, de lehet még ennél is nagyobbat kell rajta módosítani.
Kutga: Nekem első körben ez jött ki, tettem rá zakót, de mivel elég hosszú a feje, így vágni kell majd belőle bőven. A szemét már 1x nagyítottam, eredetiben elveszett, de feltöltve ahogy nézem még ráfér majd.
>
-
somogyib
őstag
(#9099) CactuS: feljebb kell elvágni, mert így kicsi a feje. Kontúrozni kell és élénkebb színek, mert így homályos.
(#9101) CactuS: szintén feljebb kell elvágni (ne maradjanak lecsapott oldalak). A fogakat "rácsozni" kellene, így nagyon egybefolyik. A mutató kéz még a nagy képen se egyértelmű első ránézésre, azt szerintem vagy le kellene szedni, vagy elhúzni egy kicsit a fejtől (de ez már elég sok munkát igényel).
A szemeket mindkettőnél érdemes kicsit nagyítani, kiemelni, hogy kicsiben jobban mutasson.
...szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- iPhone topik
- Milyen egeret válasszak?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 15 Plus 128GB One függő akku 99%
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Am4 félkonfig
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest