Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Körvonalazódnak a Lenovo új kompakt táblagépének tulajdonságai
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
titán
Köszönöm a munkátokat, köszönöm a beállítást! Arckép elnevezve
(・∀・)b
[ Módosította: Dr. 444Hertz ]
-
l.skywalker
titán
válasz
Dr. 444Hertz #11126 üzenetére
Tudom, de inkább nem változtatok. Jóvanezígy.
-
l.skywalker
titán
Ha nevet változtatnék, azt arckép beállíása előtt vagy után érdemes csinálni?
-
l.skywalker
titán
Erre válasznak: [link]
Minden tiszteletem a tiéd Ndruuu a munkádért (és ofc. a többieknek is), de rajongás okán elég érintett vagyok és bevallom, nem értem, hogy miért lehet kb. 10 ugyanolyan autós avatar más színben, de teljesen elkülöníthető karakterek/egységek/rangok szerinti clone-/storm-/ és egyéb trooper nem?
Amit a kolléga linkelt, azon 2 teljesen jól elkülöníthető katona van. Az első képen egy Phase 1 Clone Captain, a másodikon pedig név szerint Tyto.
Az arcképkereső szerint phase 1-es klónkatona nincs is még a fórumon, már önmagában is egyedi lenne, ráadásul ez captain, azaz még a piros szín is kiemelné.
A második pedig egy tényleg létező karakter, háttérsztorival, de megjelenésében is egyedi.
-
l.skywalker
titán
Nem fogom felismerni az embereket, mindenkinek új avatarja lett? Nekem is kéne valamit kérnem
-
l.skywalker
titán
válasz
zsoltzsolt #8933 üzenetére
Okoska!
-
l.skywalker
titán
válasz
zsoltzsolt #8921 üzenetére
krumpli, burgonya = zöldség
sakál, hiéna = állattaláló lett az avatarod
-
l.skywalker
titán
válasz
l.skywalker #8819 üzenetére
Én csak ennyit találtam a két főszereplőn kívűl rajzolva: [link]
-
l.skywalker
titán
vond, ezer köszönet. Jövök egy sörrel. Ha nem iszol akkor kettővel.
-
l.skywalker
titán
Sziasztok. Az engedélyem már réges régen megvan, de eddig magamnak próbáltam csinálni egyéni arcképet, de sehogy sem haladok vele. Gondoltam egyszerűbb ha megkérem a kedves arcképgyárosok segítségét, hogy csináljatok nekem egy egyéni arcképet a Faun Labirintusának Paleman-jéből?
Előre is köszönöm!
-
l.skywalker
titán
És (#8647) -secret-:
Igen, utána néztem, hogyan lehetne kompatibilis. De nem is akarom összecsapni, szeretnék valami igényes munkát mint pl. -secret- -é... Persze a tiéd is menő Vond
Viszont. A tenyerek lecsökkentése lehet, hogy torzítana az arányokon és annyira nem akarok karikatúra szerű végeredményt. Mi lenne ha csak a körmöket vágnám le?
-
l.skywalker
titán
válasz
l.skywalker #8645 üzenetére
A kezével bajban leszek (tenyér alatt), mert a könyöke nem fog beférni a képbe:
Vagy így lehetne, de ez bwoah:
De inkább arra gondoltam, hogy beforgatnám az alkarját a teste elé...
-
l.skywalker
titán
Sziasztok. Fél éve nekikezdtem a saját kép dolognak, de nem jutottam messzire. Most újra felvenném a fonalat, megcsinálnám első körben magamnak. Ez a kép jó lesz alapanyagnak?
Illetve 50x50-es kép lesz a végén, ugye? (px)
ps.: és még annyi, hogy az engedélyem rohadt régi. Kérjek újat, vagy kutassam elő?
-
l.skywalker
titán
válasz
l.skywalker #8325 üzenetére
Erre vki?
-
l.skywalker
titán
A szabad avatarok közül gond nélkül lehet válogatni?
Találtam ezt:
Ha OK, akkor vki be tudja állítani? Köszi!
Már jóvá vagyok hagyva [link] -
l.skywalker
titán
Nem találtam több Darth Maul-t, csak ezt az egyet: [link]
Ezt hogyan kellene átdolgoznom? A kép nagyon apró, de ha megtalálom ugyanezt a neten és azt átdolgozom akkor ide átcserélitek?
(tudom, l.skywalker néven lennék Mr. Maul - de egy ideje érik már egy nick változtatás is, csak nem visz rá a lélek...)
(#8243) koxx: köszönöm. Melyik kéréseket nézzem meg?
-
l.skywalker
titán
Egyébként, ha nem nézzük, hogy kis felbontásban hogy mutat, milyen lett? Szakmailag megállja a helyét?
Mert ha megüt egy szintet a jövőben szívesen segítek ilyenekben. Pár tesztet adhattok.
-
l.skywalker
titán
2px vastagságra raktam a kontúrvonalakat, de látom, hogy már a fele nem is látszik...
Talán nem ilyen részletgazdag kép a legjobb 50x50-ben. De gyakorlásnak egynek jó lett.
Leszedhetném az állvédőt, a mikrofont, a szemvédő részt és a sisak egyes részeit is, de akkor is 70%-a a képnek a sisak. Akkor is alig látszódna több az arcából, szóval nem látom értelmét, hogy ezt eröltessem hosszútávon.
-
l.skywalker
titán
Ja és ilyen lett kicsiben: (de ahogy látom ez sem elég kicsi... talán a jobb oldali)
>>>
-
l.skywalker
titán
Hali. Önszorgalomból végigcsináltam ennek a képnek az átalakítását:
Kifejezetten érdekelne a szakmai véleményetek ill. ha bárki lát szükséges módosítást/javítást, érezze szabadon az eszközölését!
Köszönet -secret- kollégának, aki többször is felajánlotta, hogy segít, de én rendre elutasítottam.
Ja, és ez az első munkám ilyen irányba, szóval kéretik ennek megfelelően kritizálni (mert baromi érzékeny vagyok ám
)
-
l.skywalker
titán
válasz
l.skywalker #8192 üzenetére
Ezt sikerült, mit gondoltok?
illetve háttér nélkül:
-
l.skywalker
titán
sziasztok. ha minden igaz, jogosult vagyok - már csak az engedélyemre vár a dolog. ezt a képet néztem ki magamnak, mit csináljak vele, hogy kompatibilis legyen?
van egy minimális szerkesztői ismeretem, a kérdés csak az, hogy vágjam-e valahogy, nem zavaró-e az árnyék a lábainál, nem túl nagy-e stb.
nem rabolnám a drága időtöket, megcsinálom magamnak amit kell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Újabb bemutatót kapott a The Outer Worlds 2
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest