Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Asztrofotózás
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
-
PROHARDVER!
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Én is szeretnék gratulálni vond-nak a "szintlépéshez"!
Én is erősen hajtok az egyéni "helyi hülye" rangomért, teszek is érte rendesen
-
TomWexX
addikt
vond:
-
pikszel
addikt
válasz
Peterson_ #4093 üzenetére
Szó sincs arról, hogy megsértődtem volna. Annyi történt, hogy sikeresen átsiklottam azon feltétel felett, miszerint arca kell hogy legyen az avatarnak. Bár valamiért mégis úgy oldottam meg, hogy szerintem van arca, de ezt ezek szerint csak én látom így. Általában olvasni és segíteni járok ide, ezért is éreztem, hogy klappol a figura. A konzervdobozt is azért választottam anno, mert a Mikire emlékeztetett.
Ez a sor azért reménnyel töltött el: "Megj.: kivételek persze akadhatnak, nagy ritkán akadnak is. Kérni – kizárólag szépen kérni – mindig szabad, aztán max meglátjuk."
Nyilván nem kérhetem, hogy kivételezzetek velem, ahogy nem is kértem, de túlélem, ezért is írtam, hogy egyelőre marad a doboz.
@Dorien: köszönöm, de nem véletlen a választásom
Üdv,
p -
Először is gratulálok Vond-nak az új ranghoz.
@fi:zi'k
Gyakorlásnak szerintem jó lehet egy Simpson karakter is, pl nincs még: Itchy, Krusty bohóc (Ropi), Lisa Simpson, Maggie Simpson, Marge-ot nem ajánlo maz arányai miatt, maximum kibontott hajjal, vagy gyerekként, amikor kicsi a haja, esetleg még nagyapi. De rengeteg mellékszereplő van, akiből lehetne készíteni. Persze a Simpson fan beszél belőlem (
), de egyébként tényleg elég könnyű alapanyagok.
-
Peterson_
addikt
válasz
pikszel #4091 üzenetére
Ne haragudj, de most ezért felesleges megsértődnöd.
Ez nem személyes dolog, mivel a szabályzatban le van írva, hogy milyen legyen egy potenciális arckép, emellett amennyire lehet rugalmas is mindenki.
Szerintem itt bárki szívesen segít neked, mindössze annyi a kérés, hogy keress egy kompatibilisebb alapanyagot.
Elárulom, nekem sem lehetett az a képem, amit eredetileg szerettem volna, de keresgéltem tovább, és azóta sem bántam meg.
Nyilván nem kötelező, nem is tukmálja rád senki.
Azt is meg kell értened, hogy ha egyszer kivételt tesznek a modik, elindul a lavina, mondván "ha neki lehet, akkor nekem miért nem?"...stb...stb.. -
fi:zi'k
nagyúr
válasz
pikszel #4074 üzenetére
Most látom, hogy velem, illetve az arcképemmel példálózol.
Claptrap azért egy kicsit más kategória mint a te tojásod. Ez egy robot, aminek vannak kezei,lábakereke, szeme (kamera/optika), szája (hangszóró). Ezáltal sokkal közelebb áll egy (emberi) alakhoz vagy archoz.
A stock arcképekre nem vonatkozik ez a szabály. -
GrooveHero
addikt
Gratula vond mesternek a nagybetűs titulusért.
Mostmár megengedem, hogy októberben elkészítsd a csöcsös ufómat
-
Dr.Zoo
őstag
Vond nagyúr!
Hipphipphurrá...
-
Bird
addikt
Vond mester! Hipp- Hipp- Hurrá.
Sok erőt és kitartást kívánok!
-
Peterson_
addikt
Gratulálok Vond mesternek!
(akkor frissibe mehet is egy pecsét Hicks-re)
vittorio7:
-Jaja, benne volt a levegőben.
Még is érdemli, yo. -
vittorio7
őstag
Gratulálok vondnak csupa nagybetűvel: ARCKÉPGYÁROS-MODI.
Így legyen ötösöm a lottón. Pont ma gondoltam már erre, és lám bejött.
-
XtremLor
őstag
Gratulalok vondnak, es koszonom a munkajat!
-
MdewC
nagyúr
Óriási!
Természetesen, én is gondoltam, hogy nem lesz egyszerű, mert nem sok elfogadható kép van róla. Egyetlen egy kérésem ha lehet, hogy ne legyen annyira "csillagszemű bárgyú"
, de tökéletesen megbízom a munkátokban!
Amit linkeltél, ott találtam egy lehetőséget, (ez még a kérésem határán van) de majd a eldöntöd, hogy miből mit...!
Köszönöm!
-
pikszel
addikt
Sziasztok!
Engedélyt kaptam az egyedi arcképhez, viszont ide irányítottak a további kéréseimmel.
Meg is rajzoltam magamnak Mikit Az idő urai című animációs fimből. Viszont állítólag ez nem fog menni, mert nincs arca. Véleményem szerint van, azaz direkt úgy forgattam, hogy legyen, még ha stilizált is. És még van benne pár dolog, ami miatt ezt választottam. Valamint ennél a képnél sem látok arcot és hasznáatban van. Sőt a jelenlegi konzervdoboz sem rendelkezik ilyesmivel. Vagy ez kitétel lenne és átsiklottam felette?
Mindenesetre nagyon szeretném, hogy ő legyen az.
Köszönettel,
p -
vond
MODERÁTOR
válasz
fi:zi'k #4071 üzenetére
Minél nagyobb, annál jobb, de olyan 4-500 pixelesnél nagyobb nem feltétlen kell. Úgy értem, hogy attól, hogy több ezer pixeles, nem biztos, hogy jobb lesz.
De egyébként változó, hogy mekkora kell minimum. Ez a képtől is függ. Ezt a Lokit pl. ebből csináltam. Könnyen át lehetett rajzolni, mert határozott vonalai voltak, viszonylag homogén felületekkel. Szóval annak ellenére, hogy maga a fej milyen apró, elég hálás volt vele dolgozni.
-
MdewC
nagyúr
Sziasztok,
Illetékes Arcképgyárosoktól kérdezem, hogy alábbi képekből kihozható-e bármi?
1. Nekem ez tetszene a legjobban, de koxx úr erre írta, hogy "nem túl jó forráskép", még reménykedek, hátha ki lehet hozni vmit belőle.
2. Nem hiszem, hogy ez okés.
3. Szintén kérdőjel.
4. Dettó.
5.
6. Bal alsó.
7.
illetve ez De, "annyi a problémám ezzel a képpel, hogy nagyon "csillagszemű juhász"tehát nem is tudom, olyan túl jófiús és a szája is kicsi. Ha ebből a képből ki lehetne hozni egy kicsit komolyabb fejet, vagy hasonló "természetesebb" vigyort, hasonlóan az 1. linkelt képhez, az nagyon szuper lenne. Jó lehet, csak a túl "aranyos" fejen kellene változtatni."
Szal nem sok megfelelőt találtam, meg tudná csinálni vki?
Köszönöm szépen előre is.
-
MdewC
nagyúr
Sziasztok, már nem nagyon merek írni a témában
, mert nem szeretnék kellemetlenséget okozni, meg offolni sem, de hagyjam ebben a topikban az arckép kérelmemet, vagy tegyem át a sima arcképkészítő topicba?
Köszönöm szépen.
-
fi:zi'k
nagyúr
Crey felhívása után jönnék próbálkozni.
Ndruu azt javasotla, hogy vmi kőegyszerű mesefigurával kellene kezdenem. Esetleg javaslat? -
salapp
addikt
Köszönöm .LnB-nek a közbenjárást és vond-nak a gyártást.
Kíváncsi vagyok, felismeritek-e, kit ábrázol az arckép
A téma/sorozat fanjai előnyben -
JSaN
addikt
Latom idokozben felporgott az arckepgyar es 110%-on uzemel, most ertem haza. Nagyon koszi vondnak a munkajat, fasza lett.
-
válasz
Bjørgersson #4047 üzenetére
Akkor ti sem látnátok, meg az arcképgyárosok sem.
-
mirci18
addikt
Üdv
Nagyon szépen köszönöm Vond arcképgyárosnak a munkáját.
Nem hiszed szerintem mekkora örömöt okoztál.
Az akadékoskodásért utólag is mégegyszer bocs. -
Bjørgersson
félisten
crey nem lenne jobb anonimmá tenni a második topikot?
-
Agyasima
őstag
Csak jöttem riogatni creyt és Peterson_-t!
Hatalmas kösz mindenkinek aki segített itt nekem így vagy úgy!
-
-
Aarpok
őstag
Nagyon szépen köszönöm Peterson_ kollégának az új képemet
-
mcmike
őstag
válasz
Peterson_ #3922 üzenetére
Szia,
Most veszem csak észre hogy nekiestél az arcképem elkészítésének. Nagyon szépen köszönöm, örök hála érte...
Tudtommal senki sem ajánlotta fel rajtad kívül hogy elkészíti, szóval csak te dolgozol rajta.
Türelemmel várom a fejleményeket, és még 1x nagyon köszönöm!
üdv,
mcmike
-
válasz
Bjørgersson #4039 üzenetére
csak szerette volna valaki, aztán elutasítottuk a méretes feje miatt. Nem lehet jó arányokkal kihozni belőle semmit. Ha meg összenyomod, akkor már nem ugyanaz.
-
Bjørgersson
félisten
Lehet rosszul emlékszem, de Rogert mintha már használná valaki.
Mondjuk az arcképkereső meg nem dob semmit. -
Ndruu-t megpróbálom majd elcsípni, és szeretnék kérni egy vállalkozó kedvű Közösségépítőt, aki bevési a megfelelő táblázatba azoknak a képét, és kérését akik már igényeltek új pofázmányt, de még nem foglalkoztunk velük.
Mert egyszerűen annyi backorder van a nyakunkon, hogy elsiklunk felettük, és jó lenne egyben látni őket.
-
XtremLor
őstag
Sracok koszonom a valaszt mindenkinek, tudom milyen amikor az ember elvan havazna, orul ha el, masra se nagyon van ideje. Nem surgos nekem se... ha 1 honap mulva lesz meg se zavar.
Amikor lesz valakinek egy kis kedve + szabadideje irjon ram nyugodtan!Thx!
-
XtremLor
őstag
Hi
Valaki betudna vallalni hogy elkesziti Loki arckepet? A kep szerintem forrasnak jo lenne, esetleg ha tevedek keresek masikat!
-
MdewC
nagyúr
válasz
vittorio7 #4017 üzenetére
Üdvözlet!
Egyet értek, jobb ez így sztem is.
Köszönöm a segítséget, néztem én is mind a két képet, az 1. amit linkeltél, az szinte ugyan az amit én is választottam, illetve koxx kolléga úr is véleményezett, sajnos nem sok sikerrel, annyi a problémám ezzel az 1. léppel, hogy nagyon "csillagszemű juhász"
tehát nem is tudom, olyan túl jófiús és a szája is kicsi. Ha ebből a képből ki lehetne hozni egy kicsit komolyabb fejet, vagy hasonló "természetesebb" vigyort, hosonlóan amit linkeltem, az nagyon szuper lenne. Tehát amit linkeltél, az jó lehet, csak a túl "aranyos" fejen kellene változtatni.
Bocsánat a kötözködésért!
Köszönet!
-
.LnB
titán
Válasz Gedeon31-nek
Azokból nem lehet arcképet készíteni. És sem találtam megfelelőt. Amiket találtam azokat inkább be sem linkelem.
szerk: Na jó belinkelek egyet. De előre szólok, hogy nagyon necces. Majd az Arcképgyárosok eldöntik jó e.
Nincs esetleg más amit szeretnél?
-
MdewC
nagyúr
Sziasztok!
1 hónapja írtam az alábbi kérelmemet, de sajna még mindig nem kaptam választ!
Rá tudnátok nézni? Nagyon köszönöm, tisztelettel!
-
Agyasima
őstag
Ennyi év után is tud érni pozitív csalódás itt a PH!-n, és ez azért jó.
Mindenkinek köszönöm a segítséget. Az illetékesektől kérdezném, hogy ez itten lehetne alapanyag? Külön köszönet a találatért!
-
Ici-pici pók? Ebből akár egy teljes alakos is megvalósíthó, ha sikerül normális forrásképet találni (pl. YT videókból).
-
.LnB
titán
válasz
Agyasima #4005 üzenetére
Nos, egyáltalán nem lehet találni rajzolt forrásképet az ugrópókra (Salticidae).
Így kerestem sima pókokra (spider szóra kellemes keresni a Spiderman miatt :S)
És próbáltam hasonlóakat választani.Mielőtt megnézed őket, előre leszögezném, hogy ebből nem tudom, hogyan lehet arckép. A képek arányai nem megfelelőek. Csak azért linkelem be őket, hátha egy arcképgyáros azt mondja rá, hogy átalakítással jó lehet közülük valamelyik. Szóval én azt mondom, azért kezdj el más ötleten is gondolkodni. Mert most nem az a kérdés, hogy melyik tetszik azok közül amit linkeltem, hanem, hogy egyáltalán melyikből lehet arckép. És ha valamelyik arcképgyáros rámondja az egyikre, hogy ok. onnantól a te döntésed, hogy neked az tetszik e.
-
Agyasima
őstag
Én avatar alapanyag keresésben szeretnék segítséget kérni. Szóval sok napos agyalás után jutottam ara, hogy én elsősorban egy ugrópók kiváló avatar lenne. Hát nem aranyos?
Én azt gondoltam, hogy a második kép jó alapanyag lenne, de tévedtem. Viszont úgy néz ki, a gugli-képességeim végére értem. Valakinek van ötlete, merre turkáljak? Esetleg egy fain képe, ami lehet alapanyag?
Gracias!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- iPhone topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Továbbfejlesztett TruSense érzékelőt villantott a Huawei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- Hobby rádiós topik
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Szuper áron dobozos Asus Vivobook Pro 16 /i7-12650H/16 GB/512SSD/RTX 3050TI 4GB/Gari/
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- Szuper áron eladó dobozos új Asus Vivobook 16 /i7-1255U/16 GB RAM/512 GB SSD/FHD+/IPS/16"/Gari/
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FDHD/IPS/
- BMW M57 főtengely ékszíjtárcsa
- Újszerű, garanciás Lenovo Tab M8 4/64GB (4th gen) tablet - Több, mint 1 év bolti garival! -
- ASUS ROG STRIX AMD RX570 OC 4GB GDDR5 256Bit RGB videokártya eladó dobozában!
- WELLPUR FRYA GT30 gold Fekvőbetét 160x200 cm WELLPUR FRYA GT30
- Sony DSC-H20 digitális fényképező eladó
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest