Hirdetés
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sqpp
őstag
Megvan a tökéletes
Mike Posner
-
mike1334
veterán
Már van egy Dean Winchester/Jensen Ankles arckép, kettő meg nem lehet ugyanarról az emberről/szereplőről tudtommal.
-
mike1334
veterán
Nagyon szépen köszönöm Ndruu-nak és mindenki másnak is, aki közreműködött az egyéni arcképem elkészítésében, maximálisan elégedett vagyok
-
válasz
Just_Reboot #6575 üzenetére
Túlságosan logó-szerű.
Hát az passz, de 40x50-es gifből nem annyira könnyű dolgozni. -
válasz
Just_Reboot #6572 üzenetére
Semennyire.
-
Just_Reboot
addikt
Sziasztok! Tudom hogy nekem még nem lehet, de ez mennyire esélyes egyéni arcképnek?
-
Bkrisz9
őstag
Erről vélemények?
Nekiálltam magamnak, kíváncsi voltam meg tudom-e csinálni.
-
JohnyBlue
addikt
-
RedCactus
senior tag
válasz
szupermacs #6565 üzenetére
Köszi, a Tied is Király!
-
válasz
Hasaggymeg #6561 üzenetére
Én is pont átcsúsztam
-
RedCactus
senior tag
válasz
Hasaggymeg #6561 üzenetére
Tudom, ezért hálákodom itt!
-
RedCactus
senior tag
válasz
Hasaggymeg #6558 üzenetére
Köszönöm Ndruu-nak a munkáját és a Modik-nak is, hogy jóváhagyták.
-
[Prolixus]
addikt
Szintén köszönöm Ndruu mesternek a remek munkát, amit az egyéni arcképemmel végzett, a többi arcképgyáros kollégának pedig köszönet az egyebekért (elbírálás, jóváhagyás, beállítás).
Gentlemen, you are the bestest.
-
Hasaggymeg
veterán
Hol tudok nevet adni avataromnak,mert nem találom a beazonosítandók listájában.
Szerk: megtaláltam.
-
Beri78
őstag
Kösz Ndruu a munkát
-
szupermacs
veterán
Nagyon szépen köszönöm Ndruu kollégának az arcképemet!
Örök hála! -
MK VII
veterán
válasz
Hasaggymeg #6553 üzenetére
Nem szőke volt.
-
MK VII
veterán
Üdv.
Kérdés...
Ha jól emlékszem az egyéni arckép miatti sértegetés szabályzatba ütközik. Nem találom az erre vonatkozó részt.
Hol tudom jelenteni? -
Tamoo
nagyúr
válasz
Bkrisz9 #6547 üzenetére
Arra kell figyelni, hogy az arányok ne boruljanak fel túlságosan. Karikatúráknak általában ez a legnagyobb baja. Túl nagy orr, fül stb. mellett eltörpülő szemek (vagy fordítva). Lekicsinyítéskor bajba vagyunk, hogy túl kevés pixelből kell összehozni és összemosódik/elveszik.
-
Bkrisz9
őstag
Sziasztok! Most néztem csak meg az arckép feltételeit és ha jól értelmeztem a dolgokat az adatlapom alapján megfelelnék. Nem szeretnék addig bele kezdeni az engedélyezésbe amíg nincs egy értékelhető alapképem amivel majd ha oda jutok tudnak mit kezdeni a gyárosok. Érdeklődnék volt-e már olyan, hogy egy karikatúra rajzból (van egy ismerősöm aki nagyon szépen rajzol) készült arckép? Megoldható lenne? Természetesen nem totálisan részletes A3-as rajzot akarok szkennelni és beküldeni, hogy kezdjenek vele valamit. Szigorúan rajzfilmszerű karikatúrás rajzra gondolok.
-
joker1220
őstag
-
janaman01
addikt
Nagy nagy köszönet
Peterson _ mesternek
a munkájáért!!! meg kell jegyeznem , hogy a nehezebbik utat választotta, ugyanis nem is abból az arcképből rajzolta meg amit kiválasztottak (tunk) hanem egy számomra kedvezőbb, de sokkal nehezebb alapanyagból !igazán köszönöm a fáradozásait !!
-
Bubee82
őstag
Ezúton szeretném megköszönni Peterson kollégának a remek munkát
-
somogyib
őstag
válasz
somogyib #6541 üzenetére
Egyébként én inkább Shatterhand-ot választanám
-
-
Hasaggymeg
veterán
Amelyik könnyebb jobb,mindkettőt szeretem...ha már bringás nem lehet.
Főleg mondásaik nagyon ütősek!
-
válasz
Hasaggymeg #6532 üzenetére
Igen, ezek sokkal jobbak.
-
válasz
Hasaggymeg #6528 üzenetére
Nem a minőségével van gond, nem kell nagyobb kép.
~40x50 pixel méretben ebből semmi nem marad, csak egy felismerhetetlen pixelhalmaz.Nem illik az arculatba.
ARCkép, tehát elsősorban az arc a lényeg, a teljes alakos kerékpárosokat ez teljes mértékben kizárja. Fej, váll, ez belefér. Nézd meg a három bringás arcképet (a negyedik nem számít), ami már használatban van. A karakter rajta a lényeg, a fejük hatalmas a kerékpárhoz képest. Csak így lehetett megoldani.
-
Hasaggymeg
veterán
válasz
huliganboy #6529 üzenetére
Hát az faxa volna mert akkor nagyon korlátozottak a lehetőségeim!
-
huliganboy
addikt
válasz
Hasaggymeg #6528 üzenetére
Nem tudom engedni fogják e, mivel itt arcképeket lehet kérni, és ez nem biztos,, hogy bele illik a PH arculatába!
De majd a képgyárosok megmondják!
-
Hasaggymeg
veterán
Addig bénáztam a forrásképekkel,hogy ide kergettek!
Szevasztok,segítséget kérek valami kevésbé komikus hegyikerékpáros avatar megtalálásához. Ezt a forrásképet linkeltem utoljára,de valamiért ez sem jó. Már lekicsinyítve meg is néztem milyen lesz és tetszett,egy hasonló tökéletes lenne,nagyon élethű az a testtartás,már csak egy jó forráskép kellene. Köszönöm!
[link]
[link] -
válasz
razorbenke92 #6526 üzenetére
Nem túl jó, renderkép, olyan mintha fotóból dolgoznál.
-
Sziasztok!
Ebből lehetne avatart csinálni?
Esetleg segítséget lehet hozzá kérni?
(Ha jól tudom, Rahm Kota tábornokról még nincs avatar, az enyém pedig megérett)
-
vans?
őstag
sziasztok,
lassan ha jol tudom aktualis lehet a csere, de csak egy otletem van, ezert kerdeznem, hogy megoldhato-e vajon: [link]
koszi!
-
mark!
őstag
Ebből lehetne arcképet csinálni? Tudom hogy nekem még nem most lesz meg, de előre gondolkodok
-
Beri78
őstag
-
Háőőő, nem annyira.
A vágások nem jók, meg kell rajzolni a hiányzó füleket. Belső kontúrokat megerősíteni, felesleges vonalakat törölni, színeket optimallizálni, külső kontúrt megfelelő vastagságúra belőni. 65x65px ugyan a beállítható legnagyobb arckép, de csak indokolt esetben engedünk 55px-nél nagyobb képet. -
Beri78
őstag
Sziasztok!
Csináltam arcképet magamnak....persze csak gyakorlásképpen. Booga-t szeretném
A véleményeteket kérném.Amúgy ebből a képből csináltam.
Szerintetek jó lesz?
Mérete 50x56 px. Ez még belefér a korlátba? -
vond
MODERÁTOR
Nagyon szívesen! Használjátok egészséggel az új arcképeket!
-
vendingo
veterán
vond!
Köszi még egyszer az új avatarom, nagyon elégedett vagyok! -
Apollyon
Korrektor
Már láttam hogy foglalt megint, de van itt egy tök jó Guy Fawkes (ál)arc ami még egy másik useré volt, esetleg ki lehetne pofozni, és mehetne a gyűjteménybe:
... csak ez nem került be az arcképes gyűjtő sitera, ami azóta behalt. Olvastam mi történt, mikor tér vissza, illetve átkerül majd egy másik helyre vagy marad ott?
-
válasz
bollokcs80 #6507 üzenetére
Egyszer csak felbukkan a fejed helyett.
-
bollokcs80
Korrektor
Sziasztok!
Az egyéni arckép elkészültéről jön értesítés, vagy egyszer csak felbukkan a nevem felett?
-
HSM
félisten
Ez lenne pedig a célom, "PH kompatibilissé" szerkesztgetni ezt a képet.
Aztán persze masszívan benne van a pakliban, hogy nekem se fog sikerülni.
Nem kell nekem sok részlet, csak az a pár jellegzetesség, ahogy a legtöbb PH arcképen is így van.
(#6504) koxx: Ez így van, nehéz róla jó forrást találni. Én nem tudom, korábban volt-e már, én csak a megvalósult arcképek között kerestem, ott szerencsére nem volt.
Próbálok alkotni majd róla valamit, időm és lelkesedésem szerencsére van vacakolni vele, tehetségem kevesebb, meglássuk, mi sül ki belőle. -
HSM
félisten
válasz
somogyib #6501 üzenetére
és (#6500) orichalcos: Köszönöm a javaslatoka!
Az a gond, hogy ezek a képek, amik szerintem is "technikailag" jó alapok, ezekben mindegyikben van néhány durva olyan vonás, ami az eredeti karakterben nincs. Én olyan képből szeretnék avatart, amine csak olyan részlet van, ami illik a karakterre. Remélem átmegy, mire gondolok... Szval nem az a gondom, ha valami nem látszik a rajos pici verzión, hanem azt szeretném, hogy ami látszik, az hű legyen a kiszemelt karakterhez.Lehet, picit túlzottan maximalista vagyok, kérlek nézzétek el nekem.
Ez a kép tűnik a sokból nekem egyedül "jó kiindulási alapnak": [link]
Habugi barátom ezeket találta még nekem: [link] [link] [link]
Nekem egyébként legjobb forrásnak továbbra is ez a speedpaintinges videó tetszik: [link]
A kis 40*50-es nulladik tesztképemet is abból gyártottam, megvettem az originál képet (és speedvideót is) a művésztől, és a PSD-ből csak a karaktert kivettem a fénykardja és a háttér nélkül majd kivágtam és átméreteztem arcképnek.Igen, tudom, a probléma vele, hogy picit át kell rajzolni, színezni, épp ennek készültem nekivágni....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Autós topik
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- OLED monitor topic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS033W Notebook - Kamatmentes részletfizetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest