Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Billentyűzet gondom van
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Korrekt táblagépet dobott össze a Motorola
- Nyomtató topik
- Kompaktabb toronyhűtővel jelentkezett a Thermaltake
- NAS-okba optimalizált HDD-kkel újít a Toshiba
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
-
PROHARDVER!
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gery2123
őstag
-
gery2123
őstag
Hali mindenki!
Elkészítettem a saját kis android avatárom. Tudom, hogy van már egy zöld robotos arckép ami féloldalasan karba tett kézzel van, de ez nem hasonlít rá és szeretném ha végre összejönne
Szerintetek?
[link] -
turbulencia8
őstag
Sziasztok!
Köszönöm a grafikai munkát és a beállítást, nagyon tetszik az új fejem! -
Reinhardt
őstag
Sziasztok
Egyéni arckép elkészítésében kérnék segítséget.
Engedély itt: [link]Az erekelne, hogy ebbol lehet e barmi hasznalhatot kihozni, esetleg innen barmelyik napszemuvegesbol?
Elore is koszi.Benéztem a topikot, bocsi. Szóval fényképből nem készítünk már arcképet, rajzos képet kellene találni. - Ndruu
[ Módosította: Ndruu ]
-
hitchins
őstag
sziasztok csak erdeklodni szeretnek az alabbi keresemmel kapcsolatban.
Ha jol lattam mar eleg regen elkezdett fazisban van de aztan ott maradt. Van esetleg valami gond a forraskeppel vagy valami egyeb problema keresnem kellene masikat esetleg?
koszi -
Köszönöm szépen az új avatárom
-
Lirion
addikt
Szeretném megköszönni Tamoo fáradozásait, remek munkát végzett, nagyon tetszik az új avatárom.
-
4264adam
veterán
válasz
Bjørgersson #6186 üzenetére
Köszönöm szépen, sokszor el olvastam csak nem értettem, hogy hol is kell jelezni leírásként az arcképet
De megvan
-
Bjørgersson
félisten
válasz
4264adam #6185 üzenetére
Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Így.
Nagyon jó lett egyébként, viseld egészséggel!
-
4264adam
veterán
Nagyon szépen köszönöm az arckép elkészítését, minden elismerésem nektek! Hogyan lehet az arcképet megnevezni és berakni az "arckép keresőbe"?
-
Peterson_
addikt
válasz
Rypejakten #6182 üzenetére
Háát....én ezt nem erőltetném.
-
Rypejakten
addikt
-
válasz
animatrix11 #6180 üzenetére
semennyire
-
animatrix11
őstag
Ez mennyire lehet elfogadtató?
-
stoon
addikt
sziasztok! az után érdeklődnék mi a szabály az arckép módositására? nem cserére hanem ha úgy tetszik csinosításra? (nem az enyémről lenne szó , nekem ez nagyon tetszik, köszönet érte ismét!)
-
Bjørgersson
félisten
A telhetetlen méhecskéről mindenki megfeledkezett?
-
szuszinho
őstag
Ebből lehetne arckép úgy, hogy egy logót még rátenni a sapira?
-
Peterson_
addikt
válasz
#18193920 #6167 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe a deviantartot , ott próbálj rákeresni a karakterre.
-
Peterson_
addikt
válasz
#18193920 #6165 üzenetére
Egyik sem sajnos.
-Nem szeretném a hibákat sorolni, csupán annyit kérek, hasonlítsd össze pl. A közelmúltban beállított arcképekkel.Ahogy észreveszem, nem csak engem havaztak be az egyéb teendők, de ennek ellenére is, a szerkesztést bízzátok csak ránk.
A forrásod sem a leg alkalmasabb, mivel portré jellegű ceruzarajz, de ha kivárod, nem lehetetlen belőle elkészíteni(szerintem).
-
törölt tag
Remélem jó helyen vagyok.
Megkaptam az engedélyt az arcképcseréhez.
Ezen képek valamelyike megfelelő lenne?1 verzió 40x50:
1 verzió 16x20:2 verzió 40x50:
2 verzió 16x20: -
JNashville
senior tag
Köszönöm az egyéni avatar beállítását, frankó lett
-
maximilian4
addikt
Sziasztok!
On topic-ba már leírtam kérésemet a forrásképekkel, de még senki nem reagált rá.
Tehát megosztanám veletek, hogy szerintetek mennyire felelnek meg, lehet-e arcképet készíteni belőlük.
Az egyik, amit nagyon szeretnék. A másik, ami annyira nem jön be, de ha nincs más választás megteszi. Amúgy a karakter Ser Robert Strong (GoT). -
válasz
animatrix11 #6160 üzenetére
Keress más karaktert, amiből van megfelelő forrás.
-
tunkiih
őstag
Köszönöm az egyéni avatar beállítását!
Egy szabad képre csaptam le az arcképkeresőben, gondolom hamarosan ott is védetté válik.
-
válasz
davidsone #6152 üzenetére
Ez sem a legjobb.
És akkor ez válasz egyben animatrix11-nek is...
Ha vettétek volna a fáradságot és elolvastátok az Arcképgyárosok kéréseit, nem merülnének fel ilyen kérdések.
Nagyon sokan összekeveritek rajzolt és rajzos, rajzfilmszerű kifejezéseket. Amiket ti linkeltek, leeht, hogy ceruza vagy egyéb rajzok, de ugyanúgy 3D-s, belső kontúrokat nélkülöző források. A kérésekben is le van írva feketén-fehéren: egyszerű, stilizált figura, kevés szín, homogén felületek, kevés árnyék, kevés részlet, határozott külső és belső kontúrok. Ha megnézitek az általatok linkelteket, és ezeket a feltételeket, legalább 2-3 olyat fogtok ti is találni, miért nem alkalmas forrásnak.
Nem mellesleg pontosan le van írva, hogy hol lehet jó képeket találni, főként deviantart és hasonló oldalak.
-
davidsone
addikt
Hali! Írtátok erre h nem jó a forráskép. Mit lehetne kezdeni vele? Mi a problem vele?
Köszi! -
válasz
JNashville #6145 üzenetére
Egyszerűen nem lehet megtartani az eredeti arányokat (fej/test). Arckép, úgyhogy a leglényegesebb a fej szokott lenni, ennek van az összes többi "részegység" alárendelve.
-
Ilyen mértékű átalakítással lehetne megoldani, hogy beleférjen a válla is. Nem tudom elvállalja-e majd valaki.
-
SoulReaver
veterán
Köszönöm szépen a segítséget! Nagyon jó lett!
-
tunkiih
őstag
Hali, engedélyt kaptam énis egyéni arckép használatra, mielőtt beirnám a megfelelő helyre, szeretném az egyedi képet elkészittetni. A kérdésem az lenne, hogy megoldható-e lenne egy Wiz Khalifa-s avatar elkészítése számomra?
Erre a képre gondoltam: [link]
Igazából, ez így oké is lenne a háttér nélkül, esetleg ha lehetne egy bónusz kérésem, akkor az annyi lenne, hogy ugy lenne tökéletes a kép, ha profilképszerűen benne lenne a nyaka és a vállai is minimálisan pl egy fehér polo keretében:
[link]Természeseten nem várom el a nyaktetkók 1:1 másolatát, sőt..
A nyaklánc nem kellene.
Köszönöm előre is, remélem nem kérek sokat.. -
válasz
SoulReaver #6139 üzenetére
Hol van?Megtaláltam
-
SoulReaver
veterán
Hali!
Kész van az egyéni arc képem, megkérhetek 2 Moderátort, hogy csekkolják le?
Elnézést a türelmetlenkedésért, csak sokat vártam, hogy kaphassak
Köszi előre is!
-
alevan
őstag
Köszönöm Peterson_ az arcképet!
-
JanR
addikt
Köszönöm Peterson_-nak a gyors és tökéletesen munkát! Nagyon tetszik az avatarom!
-
bucsher
őstag
Köszönöm Ndruu alkotását, nagyon tetszik, elismerésem! Köszönöm a többiek (modik) közreműködését!
-
LógaGéza
veterán
Köszönöm itt is Peterson_ munkáját, remélem nem voltam nehéz eset
-
stoon
addikt
köszönöm szépen nagyon király lett . köszönöm mindenkinek a munkát és a fáradságot! hálás thx
-
Real_Necro
veterán
Szeretném megköszönni Peterson_ munkáját és türelmét az új arcképemhez.
-
icon
senior tag
Köszönöm szépen Peterson_ alkotását, elsőre olyan lett, amit ide elfogadhatónak tartok Nick Fury-ról
-
Grózi
veterán
Köszönöm szépen Peterson_ és a többiek munkásságát!!!
-
törölt tag
Köszönöm szépen Peterson_ segítségét az új arcképem létrehozásában!
Sokat kellett faragjon rajta, de nagyon jó lett
-
icon
senior tag
No akkor visszatérve... Maradok a Marvel Univerzumnál...
(No meg beugrottak a HyperX Fury ramjaim is..)Szóval mit szóltok Nick Fury-hoz?
-
Kickass
őstag
Köszönöm Tamoo-nak az új arcképet, és persze azoknak is akik ötletet adtak vagy engedélyezték!
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
icon
senior tag
Sziasztok,
ide lettem irányítva, mint egyedi arckép kérő, pedig én csak a képregényes verzió helyett a filmbélit szerettem volna kérni Iron man-ből
Kivitelezhető, vagy legyen "nyíltsisakos"?
-
talamasca
senior tag
Én is szeretném megköszönni Dale Cooper-t Vond mesternek!
-
LógaGéza
veterán
Üdv!
Megkaptam az engedélyem, de mielőtt az arcképgyárosok amúgy se kevés munkáját szaporítanám, előtte feltennék egy kérdést.
Szóval arcképnek először Elliot Aldersonra gondoltam a Mr. Robotból, és találtam egy pár képet, ahol NY-ban a karaktere falakra van fújva. Konkrétan erre a képre/beállásra gondoltam, de van még pár opció a gallériában.
Mennyire lenne ez jó opció, megfelelhet az elvárásoknak? -
hszilard666
veterán
Köszönöm szépen a bitang avatart, az arcképgyárosoknak!
-
seniman
veterán
Köszönöm Tamoo kollégának Ratchet megrajzolását,Pepe091-nek a sok türelmet és segítséget.Nélkületek nem sikerült volna
-
Ricardo128
senior tag
Mivel itt illik megköszönni, és nem az ON topicban (már ott is megköszöntem, mivel a jóváhagyásomra szükség van), ezért szeretném megköszönni vond kollégának az arcképemet. És nem csak tőlem jár köszönet. Az elmúlt 2 napban, 10, azaz tíz arcképet csinált meg, ezzel eléggé megritkítva a kérvényezőket. Le a kalappal!
-
Kickass
őstag
válasz
Ricardo128 #6104 üzenetére
Az első nagyon jó
Kérdés meg lehet-e csinálni az arcképet.
-
Kickass
őstag
Sziasztok!
Jogosult lettem egyedi arcképre.
Ha jól láttam Aaron Kaufman a Fast'N'loud c. Discovery műsorból még nem foglalt.
Viszont nem találok róla megfelelő képet. Tudna esetleg valaki segíteni?
-
hyperspace
őstag
megérte várni, tetszik az eredmény. még egyszer köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Eredeti játékok OFF topik
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Billentyűzet gondom van
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest