Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jó ég, de gyorsan megy az idő! Már 3 éve, hogy lezajlott a HoTaZo meccs?
-
-
válasz
TechN7ne #10791 üzenetére
A linkelt szabad arcképek közül azok választhatnak, akik egyéni arcképhez keresnek ötletet.
Ha a jelenlegi eltávolítása mellett döntesz, akkor levesszük és utána a gyári, beépített arcképek közül fogsz tudni választani (az Adatlapom menüpont alatt), vagy prémium tagság esetén a prémium arcképek közül.
Mehet a dolog?
-
TechN7ne
nagyúr
Sziasztok ,
Imént elutasítottak új arckép kérelmem során ami számomra teljesen érthető sajnos.
Az lenne a kérdésem ,hogy a szabad avatarok közül sem választhatok már?
A jelenlegi avataromat hogyan tudom leadni ?Köszöntem előre is ,
-
-
vond
MODERÁTOR
Tőlem kék és sárga hajas Son Goku még lehetne, azok egyrészt kikoptak, másrészt kellően eltérnének a használatban lévőktől. De fekete semmiképp ne legyen már. Abból így is több van, mint kellene.
Perspektívában is kicsit eltérőket kellene csinálni, és akkor a hajszínnel együtt szerintem már eléggé megkülönböztethetőek lennének. De persze ha a többség azt, mondja, hogy inkább ne, akkor oké.
-
válasz
Memmaao #10786 üzenetére
Hát, én bírom a BD világát, de én a Z után már kicsit elvesztettem a fonalat, főleg amiatt, hogy azóta jöttek folyamatosan a sagak (azt hiszem szintekben is már egy halom SSJ1-2-3-4, SSJ God, ssj blue és ultra instinct, de lehet kimaradt pár), és behozták a fusion warriorokat is, ami még keveri a karakterek vonását. Na ott aztán már nem mondod meg, hogy melyik, hacsak nem vagy valami rendszeres nézője. Laikusként kb. az alap állapot, SSJ (sárga), SSJ Blue (kék hajas), és az ultra instinct, ami megkülönböztethető erőteljesen, már ami ugye a Saiyan classt illeti. Persze van benne egy halom jó karakter, de azokat nem igazán szokták kérni.
-
De igazából ezek közül kb csak a Songokuk és a Vegitàk amik egymásra nagyon hasonlítanak. Mondjuk ha már van vagy 5 Songoku, nyilván nem kell egy 6ik. De azért az utóbbi időben szaporodó anime karakterek nagy része is nagyon hasonló. Nyilván a stílus miatt. Nagy szem, nagy haj...
-
Jó ideje meg van vétózva minden DBZ karakter. Én az elmúlt 10 év MA fórumozàs során egy kezemen meg tudom számolni, hány Songoku, vagy Krikin, Zseniális teknős jött szembe. Miért lett ennyire tiltó listás? Elég sok anime avatar van, azok miben mások?
-
Krissz80
senior tag
válasz
Dr. 444Hertz #10773 üzenetére
Köszönöm
-
-
-
-
10. nap. Még estére lázas leszek. Fáj minden izmom, ízületem, emeletre menet pulzusom 120. Nulla szaglás és íz érzés, a gyerekek az orromra is sz@rhatnànak, azt sem érezném. Feleség, gyerekek szintén betegen. És most 3 hétre tuti kiesek a helikopterről is és az SBOról is. Szerencsére nehézlégzés nincs, csak enyhe. Kop kop kop. Remélem azért már kifelé megyünk. Nem könnyű itthon 3 gyerekkel, így, hogy a legnagyobb is még csak 5 éves.
-
vond
MODERÁTOR
Felőlem is mehet.
-
válasz
Dr. 444Hertz #10747 üzenetére
Igazából nem kiskapu, mert tényleg eltér a kettő, de majd a capslockos kollégák mondanak rá egy áment.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Látod, de hülye vagyok. Ezt én csináltam.
-
Alpi.
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #10749 üzenetére
Mondanám, hogy hálám örökké üldözni fog, de az nagyon sok idő, ki tudja mi lesz még,
így csak egy "Köszönöm szépen"-t mondok ! -
-
Alpi.
addikt
válasz
Mi van ha Syth-ek lennének ?
Azokból mindig kettő van ! -
Van kis herceg.
Ha kiskaput keresünk, akkor a meglévő a filmbéli kis herceg(nek tűnik).Szerk: csak a tekintetemet jobbra jellett volna tolni..
Szóval igen, rajzfilm verzió.
-
Alpi.
addikt
válasz
CactuS #10744 üzenetére
Már viszik !
Köszönöm szépen !@Vond : Az általam komoly paint mestermunkával szerkesztett kép színeit preferálnám !
Így emlékszem a színeire anno a könyvben, amit gyerekként lapozgattam még.
Igen, tényleg elég "aránytalan", ha kivágom csak a kockát és úgy nézem ! Most néztem meg úgy !
A 2 csillag szélességében sokkal jobban adja ! -
Alpi.
addikt
Üdv !
Szerintetek ez elfogadható arckép lenne ?
Ezek "alapanyagként" : [1.] [2.] [3.]
És valami ilyesmi arcképet gondoltam : [arckép_ötlet]
A fej és a vállak, a 2 csillaggal, mert azokkal együtt adja ki.
Köszi ! -
-
-
gjoco1
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #10735 üzenetére
Megtörtént.
-
-
gjoco1
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #10732 üzenetére
Rendben......
Ismételten köszönöm!
ÜdvKöszi a beállítást is!
-
-
gjoco1
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #10728 üzenetére
Nagyon köszönöm a precíz és gyors munkád! Nagyon tetszik!
Van még valami teendőm? -
jim bcs
nagyúr
válasz
Akkor az ő általa kért verzió maradt.
-
gjoco1
addikt
válasz
Köszönöm szépen!
-
-
gjoco1
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #10726 üzenetére
Köszi. Igen,ezeket láttam Én is........
Viszont igazán az tetszene,amit most mutattam és át lett téve.Tudom technikailag egyszerűbb lenne ezek közül,de kérlek próbáljátok meg azt,amit választottam legutóbb.
Ha nagyon nagy meló és nehézségbe ütközik,megbeszéljük. -
gjoco1
addikt
Sziasztok!
Szereték érdeklődni,hogy arcképgyárosra vár egy képem,amit lehetne változtatom? Találtam az ajánlott arckép keresőben egy másik Chibi Geralt képet . Ha még lehetne variálnom,akkor [ezt ] szeretném helyette.
Elnézést a variálásért,de ha megoldható nagyon megköszönném.
Természetesen,ha nem akkor marad az eredeti kérés. -
-
pulffy
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #10719 üzenetére
Köszönöm szépen az arcképet ! Dr. 444Hertz és mindenkinek aki közreműködött !
(・∀・)b[ Módosította: Dr. 444Hertz ]
-
-
somogyib
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #10708 üzenetére
Fénykép, render, 3D, stb. tényleg nem jó forrás.
De volt már, hogy a "fényképekből nem készítünk arcképet" dolog után is készült ilyenből arckép. Mert ha "egyszerű a téma" akkor megoldható. Pl: link -> linkPersze a rajzfilmes forrásképek a legjobbak, de te szerintem azt az astro bot-ot nulláról is megrajzolnád.
-
gjoco1
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #10716 üzenetére
Huhhhh......
Köszönöm! -
-
gjoco1
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #10713 üzenetére
Tehát nem valósítható meg?
Választanom kellene mást?Vagy várjak,hogy mit lehet kihozni belőle?
Az a gondom,hogy ezek is már úgymond kompromisszumok. -
-
válasz
gjoco1 #10711 üzenetére
Annyi a probléma csak a képpel, hogy kicsiben az orra és a szeme alig fog látszódni, ezért az arányokon kell változtatni – legalábbis én így értelmeztem, mindenesetre nekem ez lenne a nehézség.
Ennyi erővel egyszerűbb újrarajzolni.
Szóval jobb lenne egy olyan rajz, ami nem ütközik semelyik meglévő arcképpel (lásd: jobb felső sarok, szabályok, arckép kereső), és kicsiben is jól mutat.Szerk: közben látom, hogy átvitted a többit a szerkesztőbe.
-
wolf13
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #10708 üzenetére
Én pedig nagyon megköszönném, ha megrajzolnád
-
válasz
gjoco1 #10709 üzenetére
Ha már most nem tudod megvárni, míg közösen kiválasztjuk a megfelelő forrásképet, akkor szerintem ne ezt válaszd. Ezt Cactus lehet elvállalja, de én tuti nem állnék neki. Cactusnak pedig kevés ideje van mostanában rajzolni, úgyhogy lehet megint kellene várni 1 hónapot, mire megrajzolja. Egyébként neked sem javaslom azt a képet, Cactus. Túl macerás.
Ezek egyikéből bármelyikünk megcsinálja az arcképet, ezeket átviheted a szerkesztő topikba.
-
gjoco1
addikt
válasz
CactuS #10702 üzenetére
Elnézét,nem türelmetlen vagyok,félre ne értsetek.Kérdésem,hogy [átvihetem] az Arcképszerkesztőbe a kérésem? Annyi korrigálással,hogy viszites tükrözéssel szeretném.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Filmvilág
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gurulunk, WAZE?!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen okostelefont vegyek?
- Automata kávégépek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 9 5900X RTX 3070 TI Számítógép.
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!