Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós kamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
-
PROHARDVER!
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
l.skywalker #11099 üzenetére
Alapvetően az adja a különbséget, hogy az autókat jól el tudja egymástól különíteni kb. egy átlag ember is. Míg az SW/DBZ/WH40K stb. esetén annyit lát, hogy fehér sisak, a sas szeműek meg annyit, hogy színes. De az, hogy phase 1 vagy hasonló már nem. Ugyanez DBZ esetén is, aki nincs benne a világban az esélytelen, hogy a különböző karakterek különböző fázisait, esetleg összeolvadásait megkülönböztesse.
Konkrét karakter esetén, ha még nincs, akkor én azért tennék vele egy próbát, de lehet valami jobb forráskép kéne.
-
l.skywalker
titán
Erre válasznak: [link]
Minden tiszteletem a tiéd Ndruuu a munkádért (és ofc. a többieknek is), de rajongás okán elég érintett vagyok és bevallom, nem értem, hogy miért lehet kb. 10 ugyanolyan autós avatar más színben, de teljesen elkülöníthető karakterek/egységek/rangok szerinti clone-/storm-/ és egyéb trooper nem?
Amit a kolléga linkelt, azon 2 teljesen jól elkülöníthető katona van. Az első képen egy Phase 1 Clone Captain, a másodikon pedig név szerint Tyto.
Az arcképkereső szerint phase 1-es klónkatona nincs is még a fórumon, már önmagában is egyedi lenne, ráadásul ez captain, azaz még a piros szín is kiemelné.
A második pedig egy tényleg létező karakter, háttérsztorival, de megjelenésében is egyedi.
-
válasz
Dr. 444Hertz #11097 üzenetére
Gondoltam a kontroller a lényeg, nem a cickók, de lehet félreértettem.
-
-
válasz
jim bcs #11095 üzenetére
Akkor igazából csak egyetlenegy igazságos megoldás van! Factory reset előtt is egy csomó termék kér pl 5x gomb nyomást , vagy többször rákérdez, hogy biztos benne? Nyomatékosítani kell, hogy nincs visszaút. Nem lehet kérni a korábbit. A következő váltás időpontja 3 év. Pont.
-
jim bcs
nagyúr
-
somogyib
őstag
válasz
Memmaao #11081 üzenetére
"ha valaki meg szeretné "tartani" az előző egyéni képét, és azt vissza tudnà magának állítani"
Ez nem jó ötlet. A régebbi arképeket sokszor át kell dolgozni, vagy újrarajzolni, mert már nem felelnek meg az arculatnak. Ha vissza is tudná magának állítani, szerintem előtte mindenképpen kellene moderátori jóváhagyás.
-
válasz
Tegla80 #11087 üzenetére
A tiedet nem hiszem, hogy módosítás után engedélyezték volna másnak, mert elég szűk a lehetőségek köré, hogy arca legyen a kontrollernek. Csomó oyan arckép van egyébként még forgalomban, amit a mai szabályok/szokások nem engedélyeznek már.
Egyébként vannak már egész jó fan artok a controllerre, pl:
-
válasz
Dr. 444Hertz #11079 üzenetére
Jó buli, nyilván azért csinálja az ember, mert szeret PS/AIval dolhozni, de adott esetben több óra minka is rámegy, mire olyan lesz, sőt... Nyilván nem jó érzés, amikor megy a levesbe 1-1 kép, mert ol a kérvényező nem kéri a végterméket.
A visszaállítást meg tudom érteni, én is 8 vagy 9 évig hordtam az előző schnauzert és fura volt megszokni, oedig magamnak rajzoltam, tudtam, hogy tetszik.
-
fattyu
veterán
de nem most is az van hogy csak módosítással kérhető újra? az meg kb ugyanaz nem? mármint hogy igen nagyon különböznie kell az eredetitől
meg 3 évente juthatsz egyhez a jelenlegi szabályok szerint... azért harácsolni nehéz
akár az is lehetne hogy örökre megtartanál többet na azt lehetne szigorítani 5 évre mondjuk
-
Tegla80
addikt
Talan emlexel az esetemre mikor a jelenlegi ps3 kinezetem frissitettem volna ps5-re. Sajnos az uj nem is lehetne ilyen es nem is menne at a jelenlegi donteshozok jovahagyasan,h kikeruljon.(mert nincs teste asszem az volt az indok.)
Viszont ha igen akkor a regi bekerulne a kozosbe es vihetne mas utanam.....
Ezek utan inkabb nem is szerettem volna ujitani mert nem szeretnek mas fizimiskat(max frissebbett a jelenlegibol),azt meg vegkepp nem szeretnem,h mas az altalam sok even at hasznalt es talan sajat topikban ertelmes dolgokat is kommentelo arcom megvaltoztassa.(,mint ahogy sztem Te vagy mas rangosabb es tobb arcot is hasznalo sem adnad masnak azt ami ugymond teged kepvisel mar itt az oldalon . ) -
válasz
Memmaao #11081 üzenetére
De ez ebben a formában azért nem ok mert egy levetett népszerű arcképre más is rámenne adott esetben és ilyenkor ez a user lényegében foglalózná magának, hogy majd egyszer visszaállítsa. Mivel ritkán hagyunk jóvá duplikátumokat (megvannak a feltételei ennek is persze)
Másrészt ez egy "ajándék" szóval ezt is ki kell érdemelni. El is lehet veszíteni, több példa is volt rá, hogy elbukta a user az egyedi avatarját és elég szigorú feltételekkel kaphatja vissza. (jellemzően nem sikerül) -
válasz
SOAD19 #11080 üzenetére
Szerintem ahogy a prémium tagság működik, úgy lehetne fizetős, ha valaki meg szeretné "tartani" az előző egyéni képét, és azt vissza tudnà magának állítani, tudna köztük váltani.
De alapvetően én eléggé csodálkozom azon, hogy sokan 3 évente cserélgetik. A tetoválást sem ütteti át senki 3 évente. Én olyat választottam, amivel hátralévő MA-s éveimmel együtt elvagyok, mert nagyon szeretem. -
SOAD19
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #11079 üzenetére
De legalább lehetne opció, hogy aki akar, az adhasson, hálából. Sok kicsi, sokra megy. A pénz megy mindenkinek jól jön, akár az is egy jó ötlet lehetne, hogy az ebből befolyó összeget az adott arcképgyáros felajánlhatná egy általa kiválasztott szervezetnek adományként, ha már nem akar elfogadni pénzt a munkájáért. Tudjuk jól, hogy nem a pénz miatt csináljátok.
-
válasz
SOAD19 #11078 üzenetére
Bár annyira nem régóta vagyok arcképgyáros, pont azért száltam be a csapatba, mert nem munka, hanem jó buli
A határidőn belüli cserének a fizetőssé tétele nincs ellenemre, de az alap arcképgyártást nem kötném költségekhez.
Hadd legyen mindenkinek az egyéni arckép egy apró motiváció a jó viselkedéshez és az aktív közösségépítéshez -
SOAD19
addikt
Én is pont erre gondoltam, abszolút jó megoldás lenne. Azt a pár ezrest, meg az adott arcképgyárosnak kellene megkapnia, ami elkészítette az arcképet feleslegesen. Amúgy én bevezetnék egy kb. 2k-s díjat arckép készítésre. Ha ez megtörténne, akkor szívesen kifizetem én is utólag Ndruu-nak.
-
-
jim bcs
nagyúr
válasz
gzbotii #11066 üzenetére
Igen, ha megfelel a jelenlegi szabályoknak és egyben nem kell módosítani, de akkor onnan kezdődik ismét a 3 év.
Ha rá gondoltál, akkor nincs teendő, beállítható
Csak ugye erre szoktuk azt mondani, hogy ne csináljatok belőle rendszert, mint kiskapu az arcképcserére címen.
De úgy néz ki, hogy erre is hozni kell egy olyan szabályt, hogy pl. adott időn belül régi arckép csere az újra pl. 4-5 év.
Mert elég sokan kijátszák ezt a kiskaput ami lássuk be annyira nem buli.koxx
Akkor szerintem őt még állítsuk vissza, aztán beszéljük meg hogyan legyen ezentúl mert ez így nem buli. Nem ő volt az egytelen 1 év alatt és nem is az utolsó, kiskapus rendszert ebből meg ne csináljunk. -
@rglaaf
veterán
válasz
Elektrosokk #11068 üzenetére
Üdv
Ebből lehet fabrikálni avatart? Köszi[kép]
Sorry nem neked ment csak félre ment -
gzbotii
nagyúr
Sziasztok,
Új arcképet három év elteltével lehet kérni - de ha egy korábbi arcképem visszaállítását szeretném kérni, módosítás nélkül, arra lenne lehetőség két év után is esetleg?
-
Elektrosokk
veterán
Nagyon szépen köszönöm minden tagnak aki részt vett a készítésben!
Fantasztikusak vagytok!
-
csƵ
addikt
Köszönöm a fáradozást! Tök fura még, de tetszik.
-
snake1977
őstag
Köszönöm Ndruu mester, szuper lett.
-
Elektrosokk
veterán
-
Én egy fél órát rászántam, de végül problémásnak ítéltem több szempontból is, az egyik legnagyobb probléma az volt, hogy jól nézzen ki a csapó, a filmtekercs és a fej találkozása. Aztán elengedtem a dolgot. Plusz az egészet kicsit talán kevésbé elvonttá kéne alakítani, picit "viccesebb" koponyával, stb. És akkor ott van még a szemből kijövő vetített fény.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Elektrosokk #11058 üzenetére
Szerintem lehetne ebből az csontváz opcsiból is arcképet csinálni, csak ez alsó hangon 2-3 óra munka, és nem is biztos, hogy tetszeni fog a végeredmény, mert rendesen át kell szabni.
Elektrosokk viszont alapból teljesen jó forrás.
-
Elektrosokk
veterán
Sziasztok.
ide írok inkább most. Mivel az első ötletem elhasalt [kép] pedig nagyon megtetszett mert operatőrködöm is .. gondoltam megkérdezem itt van e bármi javaslat. Próbáltam rajzolt kamera fejjel ember alakot keresni de nem talátam.
Ami még szimpatikus lenne talán az a Pestis Doktor, de abból már van egy...
illetve van egy szuperhős karakter aki több mint tetszik és vannak közös vonásaink.[kép] Elektrosokk. Ha jól néztem még nincs belőle. Gondolom tükrözve jó lehet.
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz #11056 üzenetére
Sejtem mire gondolsz
Lehet megpróbálom még az arcképgyárosok segítéségt kérni -
-
válasz
Vhiktor #11047 üzenetére
Eleve ott bukik a dolog, hogy arcképeknél évek óta nincs vertikális vágás, így alapból kiesik mind a három kép. Másrészt a Ph!s arcképeknél elvárás, hogy illeszkedjen az arculatba, kicsit rajzfilmes legyen, ebbe egyedül a resident eviles kép illik bele valamennyire a mostani állapotában, de kicsiben azon is összemosódik minden, így az sem jó.
-
válasz
Vhiktor #11044 üzenetére
Úgy tűnik, hogy csak körbevágtad a forrásképeket és lekicsinyítetted őket. Ez nem elég, az PH arcképkészítés nem ennyiből áll.
Wyll leírása
Arcképgyárosok kérései
Egy szösszenet tőlem
Példák: [link] [link] [link] [link] -
válasz
l.skywalker #11037 üzenetére
Teljesen jó.
-
Micsurin
nagyúr
Ndruu ez zseniális lett nagyon köszönöm még egyszer!
Dr. 444Hertz neked is köszönöm, nagyon jó alapanyagot találtál hozzá
(・∀・)b
[ Módosította: Dr. 444Hertz ]
-
wattafaka
senior tag
Mégegyszer nagyon köszönöm az arcképgyárosoknak a munkát itt is!
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #11034 üzenetére
akkor személyesen Ndruunak köszönöm
(megzavart,hogy moderátor és nem arcképgyáros a titulusa)
-
válasz
hombre[EU] #11032 üzenetére
Az on topik összefoglalóban meg tudod nézni
-
l.skywalker
titán
Nem fogom felismerni az embereket, mindenkinek új avatarja lett? Nekem is kéne valamit kérnem
-
hombre[EU]
veterán
köszi szépen a rajzot, név szerint nem látom ki készítette
és szupergyors lett, azt mondták eltarthat akár fél évig is -
KRoy19
őstag
Köszönöm szépen mindenkinek aki közreműködött az új avatárom elkészítésében, mostmár mobilon nézve is tökéletes.
-
Atomgeszi
nagyúr
Köszönöm az új avatart! Nagyon klassz lett.
Amit még nem értek, hogy telefonon az adblock browserben még a régi van, hogy kéne ott törölni valami cachet vagy micsodát, hogy az új avatart mutassa?
-
Novver
senior tag
Szeretném én is megköszönni Dr. 444Hertz-nek
az elkészítést és a modiknak a plecsniket és beállítást
Félelmetesen jó lett. -
Köszönöm az új arckép megvalósítását
Dr. 444Hertz
Arcképgyárosés a beállítást is
Ndruu
MODERÁTORKöszönöm a fáradozásotokat jó lett nagyon!
-
csƵ
addikt
Mivel sehogyan se találok megfelelő horgászos arcképnek való forrásképet, ezért úgy döntöttem, hogy a legelső elveszített avataromat szeretném visszakapni picit más formában.
Tehát Ezüstnyílról lenne szó. -
Amur
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #11023 üzenetére
Rendben, küldöm majd a drive linket privátban! Köszi!
-
Arcképként így nézne ki:
Nem rossz, sőt, szerintem nagyon klassz lett
Szép munka.
(Feleslegesen irányítottalak át ide)
Talán a testszíne és a fejtetőn lévő szarvainak fényesebb része lehet pár szinttel világosabb, mert jelenleg az egész sárkány egy picit egyszínű és sötét.
(Én a nyelvet is egy hajszálnyit élénkíteném a rózsaszín irányába, hogy szaturáltabb legyen a rajz.)Picit talán nagy, és a méretezés minősége is lehetne jobb, de ha az eredeti (nagy méretű) fájlt elküldöd (privátban nyugodtan), akkor a szükséges végmunkát (fájlformátum stb.) már megcsinálom én, és átviszem az on topikba.
-
Amur
addikt
Akkor itt folytatom a másik topicban elkezdett egyeztetést a lányom által készített arcképpel.
Jelenleg így áll:
[kép]
változtatott az arányokon, javította a nyakát.
Jó lehet így? -
csƵ
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #11018 üzenetére
Ha csak az arc jöhet szóba, akkor inkább keresek mást.
-
válasz
Bluesummers #11019 üzenetére
Nekem is tetszik!
Megrajzolom szívesen. -
-
-
csƵ
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #11016 üzenetére
Egész alakos mehet belőle?
-
-
válasz
Bluesummers #11013 üzenetére
Miért ne lehetne az animéből kiszedni? Szoktunk ilyet csinálni, szóval csak bátran.
A vállán lévő tüskék nem fognak beleférni a képbe, kivéve ha chibi karaktert választasz.Amiket linkeltél, azok közül az 5. és a 8. használhatónak tűnik. Én ezeket találtam gyorsan: [link] [link] [link]
Szóval ha lehet, legyen nagy felbontású, éles, mert pl. ilyenekkel nem tudunk mit kezdeni.
-
-
Bad Pritt
félisten
Ezer köszönet még egyszer Dr. 444Hertz kollégának, remek arckép lett.
Asszem elég sokáig aktuális is marad, hacsak nem lövi le a sorozatot az Amazon (nem fogja).
(・∀・)b
---- 444HzMás: arckép adatbázist frissítitek még? Lehet csak rossz linket nyitottam meg, de itt 2018-as az utolsó arckép elnevezős komment.
-
KYZRR
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #10996 üzenetére
Nézzünk egy elsőre akkor példát, illetve csak megnézném a vétózottat is, vagy esetleg ha mixelni lehet, hogy az a törés legyen benne az első, általad javasolt képen.
-
Novver
senior tag
válasz
Dr. 444Hertz #11002 üzenetére
Igen, szegény Clone Pilot és RC-1262 alias Scorch is leszavazódott, ez van
Ellenben a Temple Guard még jobban is tetszik. Szóval nincs okom a panaszra
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz #11002 üzenetére
Ha mehet akkor nagyon örülnék neki köszönöm
Már amikor találtad a képet is beszéltük szerintem, hogy marha jóIgen emiatt írtam így, fedésben nem lenne senkivel ezt pár hónapja is végig néztem még csak nevesített klón is hasonló mintával.
-
válasz
Micsurin #10999 üzenetére
A hsz-ek között szépen feledésbe merült szerintem.
Ezzel mehet?
Mert akkor berakom a várólistába.Szerk: ha van engedély, perszeSzerk2: látom, az on topikban volt pár kör a StarWars karakterekkel kapcsolatban.
Szerintem egyik meglévő arcképpel sincs fedésben a Wolffe, ellentétben a sárga katonával (nem tudom a nevét), ami le lett szavazva...Várjuk meg a capslock-os kollégák reakcióját, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós kamerák
- Opel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Melyik tápegységet vegyem?
- BMW topik
- További aktív témák...
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- 101 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest