Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amazon Fire TV stick/box
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
válasz
csuvicsuva #11573 üzenetére
én is konzervatív vagyok.
mártírkodni ezért viszont nem szoktam
te viszont, miután egy számodra eddig csak avatárként ismert emberről kiderült, hogy egy másik régió szülötte, kicsit cizelálltabban de kb "szúrnám a tesódat" kijelentést tettél.értem a kutúra tiszteletét és hogy személyes preferenciákban magasan helyezkedik el, akár egy bizonyos fajta fizikai külső.
a gond az volt hogy ilyet JÓ barátnak sem mondanék. nemhogy egy kvázi ismeretlennek. -
fattyu
veterán
válasz
csuvicsuva #11566 üzenetére
hát.
ez nem volt szép. -
fattyu
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #11470 üzenetére
le a kalappal.
iszonyatos mennyiséget toltál le és mind igen odabaszós le. nagyon respekt
-
fattyu
veterán
Nagyon nagyon szépen köszönöm. Zseni lett.
-
fattyu
veterán
csak kérdés nem kötekedés.
Miért ilyen kicsi a moderátor forgalom a szerkesztő kettőben?
ott van 3 kép nulla vagy csak egy jóváhagyással 5 napjaNem türelmetlenkedés isten bizony csak régebben ez a része nagyon pörgött.
Most meg pepe091 és Ndruu kivételével mintha nem járna ide moderátor. -
fattyu
veterán
-
fattyu
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #11251 üzenetére
mondjuk attól hogy mi a oldal neve nekem ez nem meme.
-
fattyu
veterán
de nem most is az van hogy csak módosítással kérhető újra? az meg kb ugyanaz nem? mármint hogy igen nagyon különböznie kell az eredetitől
meg 3 évente juthatsz egyhez a jelenlegi szabályok szerint... azért harácsolni nehéz
akár az is lehetne hogy örökre megtartanál többet na azt lehetne szigorítani 5 évre mondjuk
-
-
fattyu
veterán
válasz
FIREBLADE78 #9970 üzenetére
a hiba nálad lesz. akárhogy variálom a kis nagy betűt nem változik a találatok száma
-
fattyu
veterán
Cactus Mocsok jó lett
-
fattyu
veterán
oké, csak elég követelező lekezelőnek tűnt a stílusod.
amugy le van írva az arcképgyárosok kéréseiben. se fénykép se fényképszerű render kép NEM.
nemtudom hogy van türelmük éveken át szépen szólni annak aki annyit nem tud megtenni hogy elolvassa mit lehet meg mit nem. nekem nem menne
-
fattyu
veterán
-
fattyu
veterán
csak úgy eszembe jutott hogy leírom.
nem biztos hogy kapnak elég feedbacket az arcképgyárosok, de én például minden nap mikor az enyémre nézek hálás szívvel gondolok Tamoo mester munkájára mert azóta is imádom.
Egyszer ugyan lecseréltem egy fél évre mert rámjött a valami újat akarok, és bár a rezidens Dzsinn is nagyszerű munkát végzett és zseniális lett de ez a karakter elkezdett hiányozniSzóval egy rövidebb kihagyással 2012 nyara óta viselem ezt az avatart és azóta is imádom.
Nem tudom mindenki értékeli-e annyira amennyire én, de biztos sokan vannak még így hogy mindennap mosolyogva néz rá az önmagát kifejező képre.
Köszönöm/köszönjük
-
fattyu
veterán
csak egy gondolat:
nem lesznek nagyobbak sose az avatarok?
ugyanaz a méret van azóta amikor még 1024*768 volt az átlag felbontás, ma meg már a telefonokon is full hd az átlag.főleg hogy a ph is mint a facebook a kép felét sem használja széltében 100% nézetben
-
fattyu
veterán
a többieknek is a megértést hozzá amugy. Nemtudom miért, de valahogy nem nőtt hozzám, pedig imádom a karaktert. Annó első játszásra tatooinra mentem utoljálra. majd amikor rájöttem ott áll be ez a nagyon hülye, másodikra már oda mentem először. de valahogy mint avatár kevésbé.
-
fattyu
veterán
jobb ez így mindenkinek
legközelebb három év végén nem lesz egyéni elbírálás
öreg vagyok már vakoknak magyarázni hogy nem tudnak festeni. nem is fotózok már. egyéb aktív helyeimről is kikoptam emiatt. ezerötszázszor megválaszolt kérdések, keresőt nem használt. ott is a fattyus kommentek lett fogalom. de már ott sem.
lyézus. már 15 hónapja ez az avatarom?zombiként ködben ténfergett élet ez.
-
fattyu
veterán
helló,
van lehetőség visszalépni az előző egyéni arcképre?
-
fattyu
veterán
ha indiszkrét ignoráljátok nyugodtan.
nem oltári demotiváló megcsinálni egy arcképet majd nem kérik?
vagy mi a rosszabb? megcsinálod dolgozol vele és aztán nem kéri, vagy pedig kötekszik 4-6 szor kell javítani de végül örül neki és boldogan elfogadja?
-
fattyu
veterán
-
fattyu
veterán
válasz
GrooveHero #8784 üzenetére
bazi jó is lett.
-
fattyu
veterán
utállak. irigykedősen khurva jó lett ez is.
-
fattyu
veterán
-
fattyu
veterán
válasz
l.skywalker #8235 üzenetére
szerintem.
fülénél az a minta egyszerűsítést igényel még mert mire tényleges méretre kicsinyül paca lesz csak.
szája fura.
meg kicsit túl sűrű az egész... sok a részlet amit viszont nem ad ki a kis méret.
-
fattyu
veterán
-
fattyu
veterán
válasz
Winner_hun #8211 üzenetére
gyanítom fog.
-
fattyu
veterán
-
fattyu
veterán
Hali,
ha jól tudom scout trooper még nincs.
-
fattyu
veterán
Na akkor
asszem úgyis kipontoztam magam ebből a továbbiakra.
Értem hogy önkéntesen történik. Értem hogy nem jár.
értem hogy valaki dolgozik vele.Mindettől még: van olyan hogy valami nem sikerül. van olyan hogy valami nem lesz olyan amilyen. Nem lesz mindenkinek minden rajza tökéletes és világbajnok. van olyan hogy ma nem sikerült. ma elrontottam. ma elgjobb erőfeszítésem ellenére sem lett tökéletes amit kiadtam a kezemből.
Ilyenkor mi történik? Nekimegyünk annak akinek ez feltűnik és szóvá meri tenni? vagy azt mondom hogy hm igen van ilyen nem lett az igazi. A felhasználó aki kérte elfogadta és leokézta. hogy azért mert nem merte vállalni a véleményét vagy azért mert neki elég jó volt így... lényegtelen.
Mellesleg bocsi de még a két modi approveból az egyik is szóvá tette hogy kicsit furák a színek.
Én értem az összetartást és értek mindent. ettől még van a valóság
Ja igen és nagyon nagyon hálás voltam a mostani avatáromért és iszonyatosan örültem neki és értékeltem és mai napig azt látom rajta hogy iszonyatosan közel van a mintához amit adtam és nem hiszem hogy ennél jobban meg lehetett volna ezt csinálni.
na mentem mert itt én már se szép se okos nem leszek
-
fattyu
veterán
válasz
-secret- #7812 üzenetére
Ja értem.
ha nem tudok rajzolni már nem is mondhatom azt valamire hogy bocsi nem hasonlít az eredetire?
nem kívántam senkinek a lelképbe taposni sem beszólni.
mindössze azért bukott ez ki belőlem mert elgondolkodtam hogy azt még megpróbálhatnám mert pl szemből egy élethűbb k2so annyira eltérne attól hogy akár elfogadhatnák azt is. de ennyi. nem beszólás volt szándékolva
-
fattyu
veterán
jólvan. akkor elengedve... az a baj hogy amikor igényeltem akkor K2so lett vlna a cél. de azt lefoglalták... ( tenném hozzá egy elég rossz avatár lett belőle szerintem. se szín se forma nem hasonlít igazán az eredetire. ) ez volt még tippem. de per pill ötletekből is ki vagyok fogyva. na mindegy. majd ha lesz másik ötlet jelentkezem.
-
fattyu
veterán
válasz
aytukabozs #7804 üzenetére
Szerintem elég jól elkülönül a két kép egymástól. de majd eldönti a hivatalos közeg
-
fattyu
veterán
Halihó...
alucard mehetne egy ha eléggé eltér amargo avatárjától? elméletileg?
-
fattyu
veterán
Barthezz2 Köszönöm a beállítást
Tamoo ezer hála s köszönetImádom.
-
fattyu
veterán
Nem akarnék marhára nagyon türelmetlennek tűnni de ha megvan a végleges meg a két bólintás akkor mikor kerül be?
Amint ráér valaki beállítani.
[ Módosította: koxx ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- E-roller topik
- Last Epoch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest