- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPad topik
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Szabi®
addikt
válasz
Memmaao #11175 üzenetére
Félreértettél, nem az arcképgyárosok miatt írtam, hogy akkor hagyom a "gyárit", hanem az első amit szerettem volna avatár, amire odajutottam hogy lehet, addigra az már nem engedélyezett, mert szigorúbbak a feltételek. (John Kennedy-t szerettem volna, ezért írtam, hogy akkor hagyom, mert sok ötletem nem volt ezen kívűl)
-
válasz
Memmaao #11165 üzenetére
Pofás kis példány.
Nem pótoltátok? Amikor jött próbahétvégére a 2. kutyus, utána néhány napra hazavitték. Üres volt nélküle a ház, biztos voltam benne, hogyha nem adják ide, akkor veszünk egy második kutyust is. Ha majd egyszer sokára elmennek, akkor tuti, hogy pótolni szeretném őket, jó dolog ha van kutya a családban.
-
somogyib
őstag
válasz
Memmaao #11081 üzenetére
"ha valaki meg szeretné "tartani" az előző egyéni képét, és azt vissza tudnà magának állítani"
Ez nem jó ötlet. A régebbi arképeket sokszor át kell dolgozni, vagy újrarajzolni, mert már nem felelnek meg az arculatnak. Ha vissza is tudná magának állítani, szerintem előtte mindenképpen kellene moderátori jóváhagyás.
-
válasz
Memmaao #11081 üzenetére
De ez ebben a formában azért nem ok mert egy levetett népszerű arcképre más is rámenne adott esetben és ilyenkor ez a user lényegében foglalózná magának, hogy majd egyszer visszaállítsa. Mivel ritkán hagyunk jóvá duplikátumokat (megvannak a feltételei ennek is persze)
Másrészt ez egy "ajándék" szóval ezt is ki kell érdemelni. El is lehet veszíteni, több példa is volt rá, hogy elbukta a user az egyedi avatarját és elég szigorú feltételekkel kaphatja vissza. (jellemzően nem sikerül) -
válasz
Memmaao #10973 üzenetére
Én januárban kaptam el, februárban végig táppénzen voltam, végül SBO, mert találtak egy szép nagy foltot a tüdőmön. Akkor kb. 100 métert nem bírtam menni, azóta szép lassan javulok, a tüdöm szerintem azóta is sokkal érzékenyebb és még mindig fáradékonyabb vagyok. Plusz közeli családban van egy rákos, ~végstádiumban, plusz túl vagyok egy autóbaleseten is... szóval ja, reméljük ennyi volt idénre a negatív hullám és jönnek a pozitív dolgok.
-
válasz
Memmaao #10966 üzenetére
Made my day, rámfért a nevetés az elmúlt időszak eseményei után.
KRoy19: Nem egyenletesek a kontúrok és recés is nagyon, ez így ebben a formában nem lesz jó, ha kicsinyíted. Plusz én a haját is belül árnyalnám, nem hagynám tiszta feketére (lásd nálam is a schnauzer), mert kicsiben a tiszta fekete a kontúrral nem lesz olyan jó.
-
válasz
Memmaao #10891 üzenetére
Még szerencse, nem szeretem a Bond filmeket, így a Bond karaktereket se. És igen, abból van, Marko Ramius. Amúgy meg nem egyedi az eset, Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Jason Statham, Harrison Ford, ha csak pár akcióhőst nézek, viszont ezzel hogy váltottam, legalább kevesebb Tux lett. Szerintem sincs ezzel baj, amíg jól megkülönböztethetők az avatarok egymástól.
-
somogyib
őstag
-
válasz
Memmaao #10786 üzenetére
Hát, én bírom a BD világát, de én a Z után már kicsit elvesztettem a fonalat, főleg amiatt, hogy azóta jöttek folyamatosan a sagak (azt hiszem szintekben is már egy halom SSJ1-2-3-4, SSJ God, ssj blue és ultra instinct, de lehet kimaradt pár), és behozták a fusion warriorokat is, ami még keveri a karakterek vonását. Na ott aztán már nem mondod meg, hogy melyik, hacsak nem vagy valami rendszeres nézője. Laikusként kb. az alap állapot, SSJ (sárga), SSJ Blue (kék hajas), és az ultra instinct, ami megkülönböztethető erőteljesen, már ami ugye a Saiyan classt illeti. Persze van benne egy halom jó karakter, de azokat nem igazán szokták kérni.
-
jim bcs
nagyúr
válasz
Memmaao #10265 üzenetére
Most már tudod
Nem indult jól a kettőnk közötti csevely, de lassan eláshatjuk a csatabárdot úgy gondolom. Te megértetted, én meg elengedtem az előzőt. ESET ápoló vagyok, de vagyok szállítón és KIM-en is, a többi max. privátba mert nem tartozik ide. Feloldottam a privát lakatot.
-
-
válasz
Memmaao #10078 üzenetére
Akkor gratula és kitartást.
Átérzem a dolgot, burkolási hiba nálunk is van, festés is (meg én is csináltam, mert a villanyszerelő által lerakott kábelvezetők sz*rt se értek, a UPChez át kellett fúrni a betonfödémet, de azt én lejavítottam, becsiszoltam, festettem, ezét ki nem hívok ide valami szakit
), de ez már így marad. Nyílászárót nálunk javították, mert akik eredetileg beszerelték, azok elég szarul állították be őket. Pár hónappal később kijött egy másik csapat és eljátszottak vele néhány órát. Viacolor dettó, bár annyira nem vészes, inkább csak akkor látszik, hogy picit megsüllyedt egy rész, amikor éjjel állok be, vagy esik. Annyit még elbírok. Sajnos az alvállalkozók közül baromi nehéz olyat találni, aki normálisan dolgozik (a vállalkozó viszont korrekt, a saját munkájukkal abszolút nem volt gond, csak akik bedolgoztak). Nálunk még az árammal lesz egy kör, de az jövő májusig elhúzódhat.
-
-
válasz
Memmaao #9963 üzenetére
Volt építő jellegű hozzászólásod is tény, de például volt olyan is, hogy egy általam készített arcképről akartad meggyőzni a kérvényezőt, hogy ne cserélje le az addigi képét arra amit csináltam.
Nem vagyok annyira profi mint a többiek, de ez nem hat(ott) rám pl. építően.
szerk: Amikor én kezeltem anno Jim jötte előtt az összefoglalót és volt 20-25 kérvényező hidd el, hogy kellett a szigor mert könnyen át lehetett siklani 1-1 kihagyott fórumozatlan óra után fontos hozzászólásokon.
-
Mahrenburg
őstag
válasz
Memmaao #9701 üzenetére
Köszönöm!
Persze, hogy beleférne, főleg, hogy pont ezért érdeklődtem, hogy milyen változtatásokat kellene eszközölni, hogy megfeleljen a jelenlegi elvárásoknak. Ennek fényében teljesen értelmezhetetlen, hogy "NEM", mivel még el sem készült az előzetes látványterv, így nincs mire nemet mondani, de ha már be is nyújtottam volna vázlatokat, akkor sem az lenne a normális válasz, hogy "nem jó", hanem, hogy "még nem jó", vagy hogy "...azért nem jó, mert... ", s akkor lett volna esélyem a javasolt változtatásokat végrehajtani. Éppen azért kérdeztem a vázlatok elkészítése előtt, mert el akartam kerülni, hogy felesleges köröket fussunk, és megvalósuljon a klasszikus eset: még nem jó... még nem jó... ...már nem jó.
Ha tényleg igaz lenne a " ...sok hsz.-en keresztül... "-kitétel, akkor legalább tudnám, mit módosítsak az eredeti elképzelésemen, hogy arckép készülhessen belőle. Most már ugyan mindegy, mert kiutáltak innen, de ha segítettek volna , akkor egy tényleg igazán a "Prohardver! fórumába is jól illeszkedő avatar" (idézet innen) készülhetett volna, amely utal a PH! hagyományos arcképeire, s egyben az új arculatot is magán viseli. Az lett volna a legjobb, ha mondjuk első ránézésre úgy tűnik, hogy egy fejet látunk, s csak másodjára megnézve látni benne a kövek árnyékából kitekintő "fényszemet". Ha az a probléma, hogy nem hasonlíthat túlzottan a régi arcképre, akkor lehetett volna stilizálni, például valahogy így:Az is eszembe jutott, hogy az a gond, hogy nem elég "arcszerű", azaz nincs orra, szája, de például ennek a friss arcképnek sincs... Ha az a probléma vele, hogy nincs válla, akkor meg lehetett volna oldani, hogy mondjuk egy dombon álljon a "kőtotem" :
Vagy az ha kell, hogy a Fórum felé nézzen:
Bár mondjuk ez az arckép se a Fórum felé néz... Aztán persze lehet, hogy teljesen más a probléma, dehát ha senki nem mond semmi érdemlegeset, akkor nem is fogom megtudni...
Az lenne a legjobb, ha arcképgyáros lennél, lehet, hogy közelebb jutnánk a megoldáshoz...
-
somogyib
őstag
válasz
Memmaao #9622 üzenetére
Ha teljesen eltérő lenne - mint pl. Luke Skywalker - akkor is zavarna?
-
somogyib
őstag
válasz
Memmaao #9421 üzenetére
Ez a "nincs időm" szerintem inkább a "lusta vagyok" keategória. Legalábbis nálam.
Nekem volt kedvem csinálni arcképeket, és ez az egyetlen topik amit a loginom óta mindig követek.Számomra ez olyan mint az intarziázás, azt is szeretem csinálni és lenne is időm rá, csak hát lusta vagyok újra belekezdeni.
(egy munkahely + 4 gyerek
)
szerk: a topiktiltással én sem értek egyet.
-
jim bcs
nagyúr
válasz
Memmaao #9419 üzenetére
"ami megalapozta a reggeli hangulatomat"
Itt nem is olyan rég úgy tűnt megértetted miről van szó, de ezek szerint csak nem, az én reggeli hangulatomat is mindig megalapozta, hogy az akkori történet és kérés ellenére már a sokadik hsz.-edet kell törölni az ON-ban, úgy hogy már azóta is kértem egy párszor.Nemsokára mérséklik a kitiltásodat, onnan meg nyugodtan írhatsz az ON-ba ugyanúgy mint eddig mert a mai nappal leköszöntem.
Az Arcképgyárosoknak és Arcképes Modiknak kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánok. Sziasztok!
-
-
jim bcs
nagyúr
válasz
Memmaao #9073 üzenetére
Mikor 8-10-12 részletet kell frissíteni az összefoglalón ott bizony zavaró tud lenni, lehet csak nekem, de nagyon. Egyebekben, ha 1-nek lehet akkor mindenkinek, beszaladnak még vagy 4-en, hogy szerintem így meg úgy aztán meg is van az OFF lavina, mi meg lássuk át mi is van. Főleg akkor rossz mikor 3-4 kérvényezővel megy az egyeztetés 6-8-10 hsz.-en keresztül. Hidd el mikor piszok sok a részlet nagyon nehéz lekövetni úgy, hogy még az összefoglalót is frissíteni kell, erre rájön még egy biztonsági mentés amit szintén frissíteni kell. Az OFF topik pont megfelelő az észrevételekre, ezért is jött létre, figyeljük, ha érdemleges változás áll fenn azt a fő topikban frissítjük.
Röviden, nem olyan egyszerű átlátni mint ahogy kinéz. Vannak olyan topikok ahol csak katonásan lehet rendet tartani/felügyelni mert máshogy szétesik, természetesen harag nincs
-
PowerBuldog
veterán
válasz
Memmaao #9037 üzenetére
Köszönöm a hozzászólást. Amott direkt nem is reagáltam.
Én szerettem volna egy frissítést, mivel közel 10 éve ez az avatarom.
Nekem tetszik az új, az új Voltorn sorozat ráadásul szerintem sokkal jobb lett mint a 80-as évekbeli.
Szerintem ez az új f*sza, és komolyabb mint a régi.
Szóval szerintem engedd el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Nagyon meghúzza a nadrágszíjat az Intel
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik
- Háztartási gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPhone-t használók OFF topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vírusirtó topic
- Gitáros topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX G15 // 15,6" WQHD IPS 165Hz // Ryzen 9 5900HX // RX6800M 12GB // GARANCIA // AJÁNDÉK
- ASRock Z490 PG + I5 10600K DELID CPU + XPG 16 GB RGB DDR 4 memória
- Welock Touch 51
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Nubia Z60S Pro - Cyan - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged