Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszönöm szépen az avatárt!
Kellemes ünnepeket!
-
Dévacsen
senior tag
Köszönöm a képet, és az egész éves munkátokat szintén.
-
Lacielvtárs
nagyúr
Ndruu Mester, nagyon köszönöm még egyszer az új arcképem, ez a legszebb idei karácsonyi ajándék tőletek
-
Pakmara
őstag
Szeretném megköszönni Ndruunak a munkáját. Nagyon tetszik!
-
Sziasztok,
Az egyéni arckép beállítása hogyan működik? Moderátorok állítják be, vagy pedig egyszer csak megtalálom majd a beállítható avatárok között? -
Pakmara
őstag
válasz
Pakmara #11778 üzenetére
"Összebáboztam" egy minimális módosítást a csuklyán, ami jobban tetszene mint az alap. Még most felrakom, mielőtt sorra kerüle, hogy ne kelljen többször hozzányúlni az illetékesnek (feltéve ha ez a módosítás belefér az alap képhez képest).
Ismét sry a minőségért: (az utsó lenne az, ahol csuklyásabb a csuklya)
-
-Ben-
veterán
Köszönöm szépen Ndruu -nak az új arcképemet, remek lett.
-
válasz
this is life #11786 üzenetére
Egészségetekre! Így végül Mikulás előtt mindenki megkapta.
-
Köszönöm az új szerkót, nagyon jó lett
-
Pakmara
őstag
Az alap formához ezek vannak még, de szerintem nem sokat segít. [link] [link]
Színre elég egyhangú képek vannak (nem találtam több rajzos forrást): [link] [link] [link]
Ha úgyis újraszínezést kap akkor egyáltalán nem ragaszkodom a "forráshűséghez" színek tekintetében. Sötét csuklya, az első képen láthatónál világosabb bőr némi árnyékkal, akár valamilyen világító (hogy jobban ki lehessen venni) szem.Kicsit kontárkodtam (sry a minőégért, nem tudok rajzolni
) .
Az első a sima lekicsinyített kép, a másodiknál csak széjjel húztam a csápokat, hogy ne egy nagy orr legyen (végülis így is orr csak nagyobb), harmadiknál meg csak elkezdtem átszinezgetni (painttel
).
PH avatár keresőből próbáltam ötletet meríteni, stílusában valami ilyesmire gondoltam HSM profilképe (címke: Zeratul, Protoss, StarCraft). Egyszerű vonalak, de van benne árnyák/térbeliség.
-
Pakmara
őstag
-
Pakmara
őstag
Sziasztok!
Ha minden igaz nemsokára jogosult leszek egyedi arckép igénylésre. Van egy kép amit nagyon szeretnék, de ha abszolút esélytelen akkor nekiállok jobb forrást keresni. Ezen a képen a középső alakról lenne szó:[link]
Köszi,Pakmara
-
Nem.
A linkelt cikkekben Wyll nagyon jól leírta, hogy fotóból miért nagyon időigényes dolog Ph! avatart készíteni, főleg, ha egy arcról van szó. Ennyi munkaórát karitatív módon beletenni egy-egy jelentkező arcképébe nem lehetséges jelenleg és nem valószínű, hogy ez a jövőben változni fog.
Nem feltétel a 2D, nem egy Menő Manó szintre kell gondolni, hanem arra, hogy alapvetően illeszkednie kell a Ph! formai világába. Minél közelebb van ehhez a forráskép, annál gördülékenyebb a dolog. Készült már langolierből is avatar, DMC DeLoreanből, sőt Tool: 10.000 days albumborítóból is, de hidd el, hogy sokat segít az, ha van rajzos forrás abból, amit a kérvényező szeretne (cartoonizer nem jó).
Kérnénk egy linket, mert a szabad arcképeknél is van, ami egy régi avatar, lehet akár 15 éves is, akkor még teljesen más szabályok vonatkoztak az arcképek készítésére. Plusz ha valakié volt, akkor az abban a formában nem kerül vissza, hanem átdolgozásra kerül.
-
DonThomasino
veterán
Az idén várható mikulás sapis nyereményjáték?
-
hanti
senior tag
Sziasztok!
[link] Ez alapján tudtok csinálni nekem egy avatart, köszi! -
Guitar14
senior tag
válasz
CactuS #11755 üzenetére
Utolsó próba:
(javítottam a gitáron és a kezén a kontúrvonalakat + enyhén kontrasztosabb és kapott egy kis szaturációt) Fején a fekete rész az fekete sajnos az eredetiben is tehát azt nem a kontraszt feketítette be.
De innentől profikra bízom.
Ez [kép] a legnagyobb amin szerkesztettem, hátha segít 500x500 (forráskép is ekkora volt, sajnos nem találtam nagyobbat)Köszi mégegyszer a lektorálást!
-
Guitar14
senior tag
Adtam be kérvényt Doomslayer arcképre: [link]
Ide kiraknám az ott említett általam szerkesztett PH-s méretűeket:
És így nézne ki:
-
Diokhan
addikt
Köszönöm szépen az új képem, tökéletes.
-
beci
őstag
Köszönöm a szerkesztést, és a kép beállítást.
-
BlackV
őstag
(Azért az utóbbi időben lazulgat a lefelé fusson ki, legyen egyértelmű arca, szemből portré jelleg, a fej ne legyen túl kicsi kikötés.)
-
Tuomas
addikt
Köszönöm szépen Ndruu munkáját az új arcképpel, nagyon tetszik!
-
Sliderxy
senior tag
Köszönöm a beállítást, király lett!
-
SkiDev
őstag
Köszönöm szépen az arcképet!
-
5150head
senior tag
Köszönöm szépen az arcképet CactuS kollégának és a modiknak is!
-
SoulReaver
veterán
Köszönöm szépen az új arcképemet!
Az előbb mint ha már leírtam volna, de eltűnt?
Pedig azt írj a folyamat ábra, hogy itt kell hálálkodni
-
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm Dr. 444Hertz Fórumtárs és az engedélyező Kollégái munkáját, rendesen jó érzés, hogy van "arcom"!
Elnevezés megtörtént.
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
SoulReaver #11737 üzenetére
..és az a gáz, hogy segíteni sem tudunk nekik. Max azzal, hogy nem írogatunk feleslegesen, nem sürgetjük őket, illetve nem egy 10%-ban megfelelő képet töltünk fel, amit nekik kell tökéletesre faragni.
Mindenesetre engem is elkeserít egy kicsit a dolog... de csak azért mert már nagyon vártam, hogy ne bika avatarom legyen. Nem is olvastam tovább a szabályokat/feltételeket..megálltam ott, hogy milyen rang kell hozzá. Háát.. tovább kellett volna görgetni, akkor lehet nem érdekelne ennyire -
-
válasz
Dr. 444Hertz #11727 üzenetére
Mindezt húsvéti köntösben? Pontosabban azt is mondhatnám, hogy "ilyen szerelésben?"
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Majd jelezd az összefoglalóban, ha valaminek nekiállsz. Bár én most a múlt heti 8-as roham után várhatóan megint nem leszek egy darabig, csak ne legyen véletlenül sem az, hogy többen állunk neki ugyanannak. Köszi!
-
válasz
A héten jövök arcképekkel.
Ez olyan tipikus utolsó mondat volt.
-
-Ben-
veterán
válasz
-
válasz
Futoszalagon jonnek majd a jobbnal jobb kepek
-
Dudum....
Élek.
Dudum....
A héten jövök arcképekkel.
DADAM....
Készüljetek hát fel...
Dr444Hz
Coming soon in October(Köszi a türelmet mindig, mindenkinek, mindenki nevében
)
-
válasz
Mauzes #11720 üzenetére
Mentsétek el a topikot a kedvencek közé, úgy jelezni fogja, ha érkezik új hozzászólás. Érdemes mindig ránézni. A topik összefoglaló mindig frissül, ha elkészül egy-egy arckép.
Most nagyon kevesen vagyunk a csapatban, szabadidőnk is alig van, ezért csúszott meg ennyire a folyamat.
-
s.Oliv3r
senior tag
Sziasztok!
Kérdésemmel senkit sem szeretnék sürgetni, csak érdeklődöm.
Jól látom, hogy esetenként fél év míg a jogosultság elnyerésétől eljutunk a kép beállításáig? -
Mauzes
addikt
válasz
-secret- #11714 üzenetére
Köszi a válaszokat, először csak tisztázni akartam, hogy a szabad arcképek közül egyáltalán nézzem-e / hogyan nézzem ezeket (de akkor alaposabb megnézem).
De akkor már egy másik tisztázó kérdést is feltennék: tudom, hogy vallási vezetőket nem lehet, de 1) nem tudom, hogy Mózes annak számít-e, 2 ) ha a gyakorlatban egy szakállas öreg bácsi képe lesz (hiszen Mózesnek nincs is egyetlen ismert/elfogadott ábrázolása), akkor az működhet-e?
-
Mauzes
addikt
Sziasztok, nekem egy tisztázó kérdésem lenne. A szabad arcképek közül a "LECSERÉLT ARCKÉP (csak módosítással kérhető újra!)" megjelölésűek vonatkozásában mi a pontos teendő?
A) Jelezzem, hogy melyiket kérném módosítva, és az arcképszerkesztők módosítják,
vagy
B) egy teljesen új (eltérő) forrásképet kell találnom ugyanarra a karakterre? -
-
-Ben-
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #11707 üzenetére
Nem semmi… Tényleg megleptél.
7 éves koromtól kb. 8 évig csellóztam és hegedültem, aztán a konziban már csak a cselló maradt. Azóta megint hegedülök, vagyis 2019 óta már nem …. (Igen, kissé bonyolult.. Történt ez-az…)
Szerk.: Nem is gondoltam volna, hogy vannak szakmabeliek a fórumon… -
-
válasz
Dr. 444Hertz #11707 üzenetére
Bocs, jobbat nem találtam, a hétre már teljesen szétcsúsztam.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Dr. 444Hertz #11704 üzenetére
Japán zenész/zenetanár. Wow, minden nap érdekességeket tud meg az ember a fórumtársairól
(bár mintha anno említetted volna, hogy zenével kezdtél foglalkozni...)
-
-Ben-
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #11704 üzenetére
Hoppá… Zenész vagy?
Milyen hangszeren játszol? (Ha nem titok…
)
-
Igyekszem aktív lenni, de nekem is főállásban zenekari zenészként, másodállásban pedig zeneiskolai tanárként kell a mindennapokat túlélnem (mindamellett, hogy szeretem, amit csinálok), ezért nagyon kiszámíthatatlan, hogy mikor tudom kezembe venni a tollat...
Magánéletről nem is beszélve -
novinyul: Nagyon régóta nézegetem a forrásképet, amiből arcképet szeretnél, de nem látom értelmét újra megrajzolni ugyanazt. Szerintem nem tudnánk a jelenleginél jobbat kihozni abból a képből. Régen is ebből a forrásképből készült az arcképed egy kis kiegészítéssel (pl. ruha).
Ha jól emlékszem vond rajzolta, esetleg tőle lehetne kérni egy frissítést, de teljesen újra semmiképp nem kezdeném a rajzolását.
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óvodások homokozója
- Autós topik
- Filmvilág
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gurulunk, WAZE?!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 9 5900X RTX 3070 TI Számítógép.
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza