Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós kamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
-
PROHARDVER!
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
Szaisztok!
Megkaptam az engedélyt az arcképem [lecseréléshez] .Ez jó hír számomra.Viszont olyan akadályba ütköztem,hogy a választott karakter már foglalt.
The Witcher-Rívia lett volna az elképzelésem,de [ezt] a tanácsot kaptam,hogy kérjek itt segítséget, hátha ebből a karakterből a [Chibi] vonalon tudnátok ajánlani megfelelőt,ami megvalósítható.Köszönöm a segítségeteket!
-
wolf13
őstag
Sziasztok mesterek!
Szintén engedélyt kaptam arcképem lecserélésére. Viszont (nem meglepődve)
találkoztam a használatban lévők között Wolverine avatarral. Több is szerepel e címke alatt.
Így nem vagyok biztos, hogy én is választhatom -e témául avataromnak a következő 2 kép valamelyikét? Első sorban , másod sorban.
Ha igen, és használható is , akkor kérnék egy avatart, abból , amelyiket jobban felhasználhatónak tartatok.
Ha nem, akkor természetesen választok mást.Előre is köszönöm.
-
-
sz_abika
addikt
Köszi a munkát és a beállítást - jó frekvenciák kerültek be a designer csapatba
-
somogyib
őstag
válasz
ViharVadász #10669 üzenetére
A Tied az egyik - de lehet, hogy a legjobb - arckép a PH-n.
A vonalvastagság, a beállítás, a váll alatti vágás és összességében a karakter visszaadása 50px-ben perfekt! (én még mondjuk az "arcsebet" rá tettem volna, de így is teljesen jó)
Ndruu-t meg nem kell dicsérni, úgyse hiszi el...
-
Digestive
veterán
Sziasztok!
Megkaptam a visszajelzést, hogy jogosult vagyok egyéni arcképre. Rákerestem a foglalt avatárok között Ronaldinhora és úgy láttam, hogy senki sem használja. Alábbi 2 képből lehetne egy olyant varázsolni, h a Barcelona mezes arca legyen, viszont jó lenne ha egy kicsit látszódna a mezből is, amit viszont a másikról kellene ráollózni, a sárga brazil nemzeti mezt!
Előre is köszi, ha valaki segít ebben!
-
-
pulffy
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #10682 üzenetére
Amit CactuS mester feljavított az jó lesz
-
-
pulffy
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #10675 üzenetére
Az jó lenne
-
válasz
Dr. 444Hertz #10675 üzenetére
Ha bekerül majd a rendszerbe, akkor inkább ebből a forrásból, ez sokkal jobb:
-
-
-
pulffy
őstag
Sziasztok!
A szakiktól kérdezném hogy eme profil [kép] megoldható lenne e avatarnak? -
ViharVadász
őstag
Sziasztok,
Itt is nagyon szépen köszönöm a fantasztikus munkát, és a segítségeket. Név szerint: Ndruu, jim bcs, vond
-
Vaze
őstag
Sziasztok!
Nagyon szepen koszonom az uj arckepem,nagyon tetszik,szep munka
Udv
-
KrAt
veterán
Sziasztok,
nem tudom, jó helyen próbálkozom-e, de a linkelt képből esélyes, hogy készíthető egy arckép?
Ha nem, akkor meg se kérdezem, jogosult vagyok-e.
Üdv,
Attila -
-
válasz
Black_Raven #10658 üzenetére
Az arckép nem fog elpárologni, megvár téged
Add be nyugodtan az igénylésed, amikor lesz időd. -
Black_Raven
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #10657 üzenetére
Szia, megköszönném ha megtennéd mert semmi időm nincs jelen pillanatban, én legközelebb csak holnap tudnám. Ezt a hozzászólást is A Google írja neked. Köszönöm szépen előre is, A munkádért pedig nagy respect. Az engedély[link]
-
válasz
Black_Raven #10654 üzenetére
Csak most látom, hogy reagáltál, de én berakom a szerkesztőbe, ha még nem tetted
Szerk:
most látom, hogy az engedély belinkelése stb. lépést még nem tetted meg, úgyhogy ezt rád bízom -
válasz
Black_Raven #10654 üzenetére
Én leokéztam privátban, úgyhogy akkor itt is mondom, hogy szerintem jó lett.
Vidd át nyugodtan az arcképszerkesztőbe. -
Black_Raven
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #10653 üzenetére
Ez tetszik, köszi.
Átvigyem a képszerkesztő topikba?
-
válasz
Dr. 444Hertz #10648 üzenetére
-
-
somogyib
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #10650 üzenetére
Egyébként a rajzaid baromi jók.
-
-
somogyib
őstag
Ha Dr. 444Hertz "a csapat tagja", akkor még miért addikt és miért nem Arcképgyáros?
Késik az adminisztráció?
-
válasz
Black_Raven #10644 üzenetére
Találtam még egy életképes képet: [link]
Szerintem ez elég vad, és abszolút illik ide, törzs nélkül. -
válasz
Az mondjuk nem ártana, ha a szeme kivehető lenne a végső rajzon valamilyen formában.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Innen a felkiáltójeles szerintem nagyon jó lenne.
-
válasz
Black_Raven #10642 üzenetére
-
Black_Raven
veterán
Sziasztok!
Szerintetek, ez a kép megfelelő lenne arckép alapnak? [kép] -
sz_abika
addikt
Sziasztok,
Miként lenne lehetőség az alábbi kép designt pH kompatibilissé tenni? Az hogy engem tovább képregényesítenének az már mindegy is, a fehér réteg törölhető, de mint fő-FIFA topik kolompos, a poén az lenne ha a 100 / CF / Zászló / Logo át menne a rendszeren, hiszen a pHs fórum név amúgy is pont középen lenne a fórum motor miatt [ami alatta van az meg kuka úgyis] úgy nézne ki messziről mint egy mini kártya
[kép]Köszi!
-
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Dr. 444Hertz #10634 üzenetére
Nagyon ügyes!
-
-
válasz
Dr. 444Hertz #10634 üzenetére
Ha ilyen jókat tudsz rajzolni, akkor az arcképgyártás is menne.
Itt vastagabb kontúrokkal kell dolgozni, színátmenetek nélkül.Időnk nekünk sincs, most is el vagyunk maradva elég rendesen, de havi egy-két arcképet azért jó lenne, ha meg tudna csinálni minden arcképgyáros.
Ha érdekel és lesz időd, akkor szólj, segítünk elindulni, mutatunk már kész munkákat. -
válasz
Dr. 444Hertz #10632 üzenetére
Mindig van rá lehetőség.
Van esetleg referenciád, vagy megcsináltad az írásban linkelt gyakorlóképeket?
-
Sziasztok, csak érdeklődni szeretnék, hogy van még lehetőség arcképgyárosnak jelentkezni?
Megbotlottam a jelentkezés menetét összefoglaló cikkben, csak látom már 5 éves az "álláshirdetés"... -
vond
MODERÁTOR
válasz
ViharVadász #10625 üzenetére
Lesz vele munka, de megoldható.
-
jim bcs
nagyúr
válasz
ViharVadász #10625 üzenetére
Teljesen jó lesz, megoldják
-
ViharVadász
őstag
Sziasztok,
Érdeklődni szeretnék, hogy esetleg ebből a képből lehetséges e csinálni egy arcképet? [kép] Tudom, elég sötét a kép háttere, illetve nem tudom mennyire vesznének el a részletek egy esetleges kis képben, ezért szeretnék érdeklődni, hogy ti mit gondoltok róla?
-
Samott
addikt
Mindenkinek nagyon koszonom a segitseget!
Franko lett.
A megnevezos topickba is beirtam a szukseges adatokat, ha meg barmit kell tennem, jelezzetek kerlek.
-
jim bcs
nagyúr
válasz
Samott #10612 üzenetére
Tudunk róla, ott vagy az off topik összefoglalóban.
Részemről is ok, menj át a 2. szerkesztő topikba, írd be, hogy sikerült forrásképet találnod ami az off topikban jóváhagyásra került, linkeld a képet amit itt is, a többit rendezem.
-
Samott
addikt
Meg majus vegen kertem egyeni arckepet, az valahol elakadt, ha jol latom itt kell folytani a temat. Ha jol ertem pingvin nem lehet, vagy a kepek nem megfeleloek. Ha ez nem mukodik, lehetseges mast kerni? Peldaul Larmas Lincolnt? -> talaltam hozza jo nagy rajzolt kepet. Se a keresoben, se a topickban nem talaltam, hogy hasznalna mar mas.
Ez igy mehet, kell meg valamit tennem azon kivul hogy megkoszonom a segitseget?
-
Årpi
őstag
Köszönöm mindenkinek aki közreműködött az egyéni arcképem létrejöttében, különösen SOAD19-nek a forrásképért és Ndruu-nak a megrajzolásért.
-
Pitterix
őstag
Most 1 hétig csak telefonon vagyok sajnos.
-
Pitterix
őstag
Köszi szépen az új arcképet! Elvileg beállították, de én még a régit látom. Viszont a megfelelő topikba véletlenül kihagytam azt, hogy csere , kérném javítani. Köszönöm.
-
Zimmi91
addikt
Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm -secret- 2017es munkáját és a mostani ráncfelvarrást Ndruu kollégának is! Ja és persze a 3 éves Rooney arcképet vond-nek
Köszi mindenkinek mindent srácok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós kamerák
- Opel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Melyik tápegységet vegyem?
- BMW topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iking.Hu - Apple iPhone 11 - White - 100% - Használt, megkímélt állapotban
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest