Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Synthwave

HÁZIGAZDA

LOGOUT blog

válasz Crystalheart #7105 üzenetére

Gondolod te. Persze baromi könnyű ilyeneket leírni, amikor nem tapasztaltad még meg azt az ÉGBEKIÁLTÓ , MELLKASSZORÍTÓ, SAVAS ÜRESSÉGET, amit mondjuk én érzek nap, mint nap, több, mint 1,5 éve...
    Azt, hogy lelked legmélyén TUDOD, hogy ILYEN SOHA TÖBBET nem lesz. Soha. Azt, hogy amikor bemész a másik szobába és mielőtt körbenéznél, már elszorul a torkod és könnybe lábad a szemed, amint elöntik az agyadat az elmúlt idők soha vissza nem térő érzetei és az együtt töltött percek szívszorító emlékei. Amikor magad előtt látod a kedves, őszinte és szeretetteljes arcát és tudod, hogy már soha többé nem érintheted meg. Amikor ránézel egy kedves kis rajzára, és legszívesebben a kib@szott sínekre feküdnél, mintsem, hogy emlékezz; de túl gyáva vagy ahhoz, hogy önkezeddel vess véget a nyomorúságos életednek.
    Ez ad ihletet?? Élni nincs kedvem, nemhogy írogatni. :((( :((( :(((
    Tudod mit? Én inkább lennék "gyenge" és magamhoz ölelném a kedvesemet, minthogy még 218 remekbeszabott verset megírjak.
    De nem tehetem meg és ezért dühít fel, amikor ilyen érzéketlen sületlenségeket olvasok.

Megint kiborultam...

Új hozzászólás Aktív témák