Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fujifilm X
- Milyen egeret válasszak?
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
phanzetomox
őstag
Naruto shipudden 178. Utáni részeit hol tudom megnézni,vagy letölteni magyar felirattal?
Más: mostanában elkezdtem olvasni japán könyveket, nemrég végeztem Miyuki Miyabe : tűzember című, misztikus thiller-el.
Nekem nagyon tetszett ajánlom nektek is. -
törölt tag
megnéztem immáron 3x-a a Kodomo no Jikan 6. részét és már megint megsiratott
Annyira imádom ezt az animét! -
törölt tag
válasz
Darth_Revan #6594 üzenetére
és mennyire zsebkendős? mondjuk egy KnJ 6. rész vagy Angel Beats vagy Madoka Magica-hoz képest?
-
Archanon
őstag
válasz
#59620352 #6592 üzenetére
Én általában azt olvasom, hogy az After Story után dobják el az emberek az agyukat igazán. Csak nem olyan rossz az, majd én is megnézem, de még tartogatom.
Angel Beats! nálam is a kedvencek között van, szerintem megérdemli.
Viszont egyet kell értenem a fentebb leírt dolgokkal, miszerint lehetne hosszabb, blabla. De mindezek hiányában azért nagyon tetszett.
Most elkezdtem a Berserk-et, 3. résznél járok, eddig jóféle véres fantasy. De az a kard... nembaj, Kurosaki Ichigo után bármi jöhet.
-
törölt tag
Angel Beats! pedig epic dráma, das ist meine Meinung!
Tuti lesz egy kövi évad, mert a végén vmi voltAm most nézem a Clannad-ot 8é. résznél járok hát eddig túró, 1-2 jó poén, moe karakterek, de a drámai szint gagyi...reméklem lesz jobb. Am a 2. évad az After Story az mennyivel jobb az elsőtől?
-
Archanon
őstag
Na, kivégeztem az Onegai Teacher!-t és az Onegai Twins!-t is. Szent egek...! Gyah, mindkettő nagyon jó volt, főleg a Twins. Az előbbiben mondjuk átkozottul zavart Haláltöketlen-san folytonos "Sensei"-ezése (név?!...
). A Twins az meg vitte a pálmát! Mondjuk végig volt egy kis KissxSis féle beütése, elhagyva a borderline-t (mondjuk elég "sok" ecchi volt benne - Onegai Teacher-hez képset -, de az igényesebb formából). Azt OVA epizódok meg.. Kár, hogy a sorozatba nem tettek ennyi hülye fejet, mégjobb lett volna.
Shidou.. te jó ég.
-
ArchElf
addikt
válasz
Crystalheart #6589 üzenetére
Eh, ha kockafórumon van az animefan topik...
Voltam én anime fórumon is topiclakó (U****m), de a munkahelyen kicsit túl sok az arcomba (vagyis inkáb a kollégák arcába) az ecchi meg hen kép, ami az aláírásokban, avatarokban meg kommentekben van, szóval kénytelen voltam azt hanyagolni azt már egy ideje és átszoktam ide... Őőő, vagyis tényleg meg vagyok osztva??? Teljesen elbizonytalanítottam magam.Na mindegy is, indulok haza (kb 7-8 óra alatt érek ma haza
- kocsival).
AE
-
Crystalheart
őstag
válasz
ArchElf #6588 üzenetére
Az alapvető probléma tényleg az, hogy a sorozat első fele mind bevezetés, egy bevezetésnek viszont a fél sorozat túl nagy arány. Egy kicsit nagyobb fokozatosság a bevezető harcolások után, és több szereplő múltjának a kibontása és a helyzetük megoldása szimplán kitöltötte volna azt a hiányérzetet, ami sokakban maradt utána. Némely karakter véleménye, hozzáállása is túl hamar változik meg, nyilván a szűk időkeret miatt. Egy lajtos sztorinak is kevés a 13 rész, nemhogy egy komolyabb mondanivalóval rendelkezőnek. Olyan, mintha az 5-6. részig egy sokkal hosszabb sorozat tempójával bontakoztak volna ki a dolgo, vagy mint mikor egy tesztíráskor az utolsó fél órában realizálod, hogy be kellene fejezni az esszét, de még csak az elején tartasz...
Hogy mi a megható, az ízlés kérdése, édesanyám pl. tökéletesen immúnis holmi Ollókezű Edwardokra.
Nekem két-három ilyen momentum volt benne, elkélt volna még pár, amennyi szereplő volt.
Amúgy a kajajegyrablás tényleg elég lol.
"Nem vagyok én megosztva
" - Eh, ha kockafórumon van az animefan topik... -.-"
-
ArchElf
addikt
válasz
Crystalheart #6587 üzenetére
Nem vagyok én megosztva
Szóval amúgy tetszett a sorozat, de sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle, ha a tudták volna, hogy mit szeretnének csinálni belőle (eé mennyi rész fog a rendelkezésükre állni)...
Bár lehet, hogy csak én öregedtem már ki ebből, és ez nem az én korosztályomnak szól.AE
-
Crystalheart
őstag
válasz
ArchElf #6584 üzenetére
Hát akkor neked nem tetszett.
Megosztó sorozat, annyi szent. Abban kb. mindenki egyetért, hogy dupla ennyi résszel jobb lett volna. Ezért nehéz egy részes filmet is csinálni anime sorozatból, nem fér el benne minden karakter és részlet... Ettől függetlenül az alapötlet és az összhatás szerintem nem volt rossz, biztos vissza fogok nyúlni később néhány motívumhoz.
-
Psych0
őstag
válasz
Darth_Revan #6585 üzenetére
nekem a gitáros csaj szólója tetszett igazán...
-
ArchElf
addikt
válasz
Synthwave #6581 üzenetére
Történet: ismeretlen (megismerhetetlen) karakterek, motivációk, környezeti változók tömkelege... A végén elvarrva valami eszméletlen bugyuta módon.Drámának nem volt elég dráma... A történet az utolsó 4-5 részben bontakozik ki, és mire lehetne vele kezdeni valamit, már vége is van. Az meg hogy Yui tudja az első résztől, hogy [spoiler], csak nekünk nem árulják el, erősen a Lőrinc L. Lászlós könyvek színvonalát idézi... Valahogy nem tudtam elsírni magam a történet alatt egyszer sem - pedig rígattak meg már kevésbé "erős" történetek is.
Gore-nak gore (egy kicsit), bár csak ez első néhány részben. Tök értelmetlenül amúgy...
Slice of life - LOL, slice of afterlife
Komédiának meg... Lehet, hogy én vagyok sótlan, de a viccesnek beállított jelentek negyedén sem tudtam egy erőtlen mosolynál többet előhozni.
A 13.5 teljesen értelmetlen volt, a 14. meg talán ütött volna (valahol a 4. körül)...
---
Psych0: Szerintem se drámából, se komédiából nem volt benne elég...
---Szóval mindent egybevetve a történet bíztató volt és sokkal többet - vagy a konkrét történetet sokkal értelmesebben - ki lehetett volna hozni belőle. Szerintem.
AE
-
Psych0
őstag
válasz
ArchElf #6580 üzenetére
Megértem.
Fura benne egymás mellett a szereplők előző élet-beli szenvedései, és a nevetséges Tenshi elleni merényletek, meg a kajajegyszerző hadműveletek. Most akkor komoly dráma, vagy komédia. Mivel egyikből sem vettek vissza, ezért kevés lett a tizenrész, és siettetett érzést kelt.óperásión kajajegy LOL
-
ArchElf
addikt
Angel Beats!-et most fejeztem be...
Hát, egy két estére elment (főleg, hogy most azon kívül, ami nálam van - konkrétan csak ez - nincs más anime forrás). Szóval jó-jó, de szívesebben néztem volna valami... értelmesebbet.AE
-
Archanon
őstag
Nekem csak (Naruto filler SPOILER - legalábbis ami a rajzot illeti, így csak saját felelősségre nézzétek meg, ha szeretnétek élesben röhögni ezeken a fejeken... mondjuk eléggé csak 1-2 pillanatig látszik, nekem is képkockánként kellett lépegetnem, hogy ezt kimentsem
) ez, amióta ez a rész lement. Marhajó úgy bekapcsolni a gépet, hogy ez a fej vár, aztán mehet a röhögés. Igaz, már kezd megszokottá válni.
-
Archanon
őstag
A minap végignéztem a Fractale-t. Nem mondom, hogy egy világmegváltó sorozat lenne, de engem mindenképpen jól szórakoztatott. Egy remek kalandos fantasy/sci-fi kevéske steam-punk elemmel keverve, mely egy alternatív világ (?) jövőképébe kalauzol el bennünket. A karakterdesign és a színek különösen tetszettek, na meg a tájak (volt egy kis Guin Saga beütése a szépen megrajzolt világ miatt). Ennél is azt sajnálom, túl rövid. Lehetett volna még egyszer ilyen hosszú, a többi karaktert is szívesen jobban megismertem volna. Nessa! ^^
Az OP és az ED-en kívül mondjuk a zenéje nem volt túl egyedi.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Befejeztem a Gokusen-t.
Igazából nem rossz, de nem látom, miért josei...
Hacsak nem az art-nak van ehhez valami köze (ami amúgy nem valami szép). Merthogy romantikus szál kb. 0 (jó, tudom, de ez így is 0).
Humor van, a yakuza-zokogások szívrengetőek.GTO szintjére azért talán nem ér fel a dolog, a végét pedig elkapkodottnak érzem. Egyszeri nézést azért megér.
Elkezdtem az RD Sennou Cousashitsu-t meg a Seto no Hanayome-t.
-
bozont
veterán
válasz
Synthwave #6568 üzenetére
Van egy hasonló mű is annyi különbséggel, hogy itt egy tanárnőről van szó aki az egyik nagy yakuza család fejének örököse. A Gokusen-ről lenn szó, szerintem ez is nagyon jól sikerült és én nagyon jókat nevettem rajta.
Csak kár hogy ilyen rövid, elviseltem volna akár dupla ennyi részt is.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ja, meg befejeztem a Great Teacher Onizuka-t.
shounen/slapstick/comedy/coming of age, a jó fajtából.
22 éves agglegény hősünk a legkeményebb motoros bandák világából tanári pályára lép. Mondjuk úgy, hogy az elképzelései az oktatást illetően meglehetősen egyediek.
Az első fele szakadás, Eikichi óriási forma.
A sorozat közepe táján kicsit gyengül a színvonal, én már jóval kevesebbszer röhögtem, mint előtte, meg néha egy picit sok volt már a "GTO mindent megold", de ettől eltekintve nagyon jó kis sorozat. Nagyon kész fejek vannak benne.
Szerintem mondhatni, hogy alapmű. -
Archanon
őstag
válasz
Synthwave #6566 üzenetére
Nekem tetszik a VK atmoszférája, egyedül az emózások idegesítenek... Meg most ennek a Guilty-nek is egy elég idióta befejezése lett.
SPOILER
Miért nem lehetett valami happyenddel lezárni rendesen? Ennél tovább már nem tudom hova mehetne a sztori (mangába bele nem kezdek még). Kuran-ék "bosszúja" beteljesült, a Tanácsnak elvileg annyi... De nem, Zero egy vadbarom lesz, Yuki meg elfogadja, hogy vadbarom, azt megy Kanamézni. Ahelyett, hogy Zero és Yuki is felvilágosultak volna, azt mondjuk együtt maradnak, Kaname meg mehetett volna dolgára a többiekkel. Péel...Viszont az igazgató "bőgése" a végén nagyon ütött... azon sírtam én is egy jót.
Bírom ezeket a hangulatváltozásait.
-
Psych0
őstag
válasz
Archanon #6563 üzenetére
A manga még tart, de minek... sajna nagyon trágya az utóbbi időben a VK.
Más: Elolvasatam a Gantzot, ameddig tart és... Mindenki szidja, hogy az utolsó (jelenlegi) arc mekkora sz*r, de nekem pont ez az, ami tetszik. Végre van történet, végre vannak stabil(?) karakterek. Nem csak az, hogy 30 ch alatt meghal minden szereplő a lehető legfájdalmasabban, aztán kapunk újakat. Amúgy nem ajánlom senkinek, és ha tudom előre, akkor bele se kezdek.
Most megyek vissza shojo-t olvasni elég volt a gore-ból. Mitsuki Kako rules.
-
Archanon
őstag
válasz
Caesarion #6562 üzenetére
Ez ütött!
Ezek amúgy mik? Félrefordítások, vagy szándékos baromságok?
Eskü, ez a Zero egy idióta, de Yuki se normális.) Érdekes "befejezés" volt, de ez még mindig nincs teljesen lezárva. Viszont a Guilty elég régi, mint animeadaptáció, azóta semmi új? Igazán folytathatnák. A manga még tart, szóval... -
Caesarion
aktív tag
Erre a link-re mindenképp látogassatok el
[PricelessFansubs]
-
Crystalheart
őstag
Huh ez már sok lesz.
Azt leszögezem, hogy az átlag jpop nem tetszik különösebben; a furcsa, rendhagyó vagy idióta zenéket gyűjtöm, meg ami elég egyedi. Vagy pl. a Gosick első EDje az ott van.
Majd végignézem ezt a sokat, már belekezdtem.
-
Archanon
őstag
válasz
Crystalheart #6548 üzenetére
-
jahrn
senior tag
válasz
Mondjuk
Supercell - Kimi no Shiranai Monogatari
Hyde - Season's Call
Abingon Boys School - Howling
Stance Punks - I Wanna Be
Kyoharu - Carnation
The Seatbelts - Blue
Yoko Kanno - Making of Cyborg
Houko Kawashima - Canta Per Me
Monoral - Kiri
Anna Tsuchiya - Zero -
unclefucka
senior tag
válasz
-
Psych0
őstag
válasz
Manack - Old Memory : YnS
Denpa Onna OP
Yuru Yuri ED
Nightmare - Raison d'etre : Claymore
Taguchi Hiroko - I'm here :Ef
Yūkyū no Tsubasa 07.mix :Ef, epic
Elisa - Euphoric Field :Ef
MELL - Red Faction : Black Lagoon
Bruce Faulconer - Gohan Fights Frieza :Találd ki -
Crystalheart
őstag
YouTube-on csináltam egy playlistet azoknak az anime zenéknek, amik eddig tetszettek. Eddig 12 szám van benne, mindössze 4 címből. Ti mit tennétek bele?
-
magyarattila
tag
mer pl a death note filmek, egész elviselhetőek voltak, mongyuk nem adták át egészen azt a tipikus L stílust, de kedvcsinálónak nemvolt rossz.
A GiTS-nél leginkább 2 dolog érdekelne az élőszereplősben:
hogy ki játssza Motokot
és
hogy csinálnák meg Batou "szemét"
Bár az biztos hgoy degradálódna szerencsétlen sorozat egy robotos hackerkereséssé, elveszne belőle mindaz ami miatt 15.ödszörre is tátott szájjal nézem, pedig nem a grafika a mérvadó. (hajós beszélgetés miután az őrnagy búvárkodik pl. vagy a GITS2-ben a liftes jelenet ahol dobálóznak a bibliai meg mindenféle idézetekkel)
-
Archanon
őstag
Itazura na Kiss kivégezve.
Nagyon tetszett. Ennyi. Röviden. Jó volt.
FuckYea'
Egyedül a rajzolással van némi kifogásom. Sokszor elég viccesnek hatottak a nagyállú karakterek. -
Crystalheart
őstag
Ez egyébként érdekes dolog, hogy miből mennyire, és persze hogy ki volna képes jó filmet/filmsorozatot készíteni. (A sorozatot ne hagyjuk figyelmen kívül, mert nagyon sok adaptáció ott szúrja el, hogy 2 órába akar egy egész, vagy neadjisten több évadot belenyomorgatni.) Ha csak azt nézzük, hogy számtalan ötletből és alapkoncepcióból születtek már feledhetetlen alkotások, úgy elképzelhető, hogy anime alapanyagból (vagy az anime alapjául szolgáló műből) is jó film készülhetne értő kezekben. A dolog ott hibádzik, hogy az értő kezek általában sem játék, sem anime után nem nyúlnak... Csak az ilyen uwe boll félék. :S
De főleg a komolyabb hangvételű darabokból abszolút elképzelhetőnek tartom a filmkészítést, ha a rendező és forgatókönyvíró nem ragaszkodik görcsösen a rajzfilmes elemekhez, és az alapötletet építi újra; valamint ha odafigyel az animét ért kritikákra és véleményekre a weben.
-
jahrn
senior tag
válasz
Archanon #6508 üzenetére
Genshiken: dobnal egy PU-t h honnan szedted le? Egyedul BakaBT-n talaltam seedelt verziot, de az dual dub-os es az uj CCCP beta szarakszik nalam az ilyenekkel - nem engedi a jap dub+eng sub kombot.
szerkesztve: Megoldodott, most latom van ott ertelmes "normal" verzio isGitS muvi: en nagyon remelem nem lessz belole elo szereplos film. A magam reszerol zsenialisnak tartom majdnem minden reszet, es attol tartok nagy pofoncsapas lenne egy hollywood stilusu verzson.
-
Psych0
őstag
válasz
magyarattila #6538 üzenetére
Most csináltak a dragonballból. Olyan is lett. Kell ez neked?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
magyarattila #6539 üzenetére
"az mindegy hogy japán/kínai vagy nyugati gyárban készült e."
Nem olyan mindegy az...
Én remélem, hogy nem lesz egyikből sem; GiTS így is túl van hype-olva, nem kell neki valami, ami lehúzza a nevet a sárga földig.
-
magyarattila
tag
válasz
magyarattila #6538 üzenetére
basszus kicsúsztam a szerkesztési időből.
ugyértem élőszereplős, az mindegy hogy japán/kínai vagy nyugati gyárban készült e.
-
magyarattila
tag
helóó népek,
remélem nem sértem meg a nagy közösséget, ha kérdezek 2 olyat titőletek hogy tudjátok e hogy a Ghost in the Shellből és az Akirából végül lesz e mozifilm? Mer a GITS-szel már 3 éve hülyítenek hogy csinálják, az Akiráról meg most hallottam. Mindkettő nagy kedvencem.
-
Crystalheart
őstag
válasz
Darth_Revan #6536 üzenetére
Igen, vacilláltam, melyik képet töltsem föl. De mondom, hogy a végéig sírtam.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Crystalheart #6535 üzenetére
SPOILER
Ezt se felejtsd kiMinden egyes alkalommal mikor ilyenre "átalakult", borultam a székkel
-
Crystalheart
őstag
válasz
Darth_Revan #6534 üzenetére
Igen, elég sikeres volt, mindenhol magasra értékelték, top 200 körül van, ami azért szép. És simán lehetne folytatni, mert olyan a koncepció. Valami producer nem volt eléggé pénzéhes, vagy nem tudom.
SPOILERveszély a végéről, meg ne nézze aki nem látta: KÉP
Ezen besírtam, és sírtam a legvégéig.
Mindjárt lejön az OVA, tűkön ülök.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Crystalheart #6533 üzenetére
Nekem mondod, azóta se találtam egyetlen anime-ot sem ami ennyire meg tudott volna nevettetni
Ha nem lenne az upscale-elt Blu-Ray box kiadása 120.000 Ft, még meg is venném
Bár csak tudnám az okát, hogy miért nincs season 2 még terv sem, amennyi anime fórum van, mind tele van sírással season 2 után
-
Crystalheart
őstag
válasz
Darth_Revan #6516 üzenetére
Na megvan a Seto no Hanayome, még a két OVA hiányzik. Ez a befejezés nagyon-nagyon fájdalmas volt.
Kár, hogy nem jött még új évad, mert lett volna hova folytatni, ezt megérte volna, annyira arckaparó.
(A PH motorjába legközelebb SPOILER taget kellene beépíteni, mert így nem lehet nyugodtan élménybeszámolót tartani.
)
-
Archanon
őstag
7. évad vége fele kezdődik az a filler szakasz, úgy a 180. rész körül.
Egyébként kb. a 135. résztől majd' a legvégéig (~220. részig) a sima Narutoban végig filler van, a mangából nem sok van benne, talán azért tűnhetett unalmasnak az "egyik faluról a másikra", illetve egyik küldiről a másikra dolog. "Kitöltőepizódok". No persze szépen meg lett oldva ez a hosszabb filler szakasz is, valamiképp bele lett ágyazva a sztoriba (nem úgy, mint a Bleach esetében az "alternatív dimenzió"). Talán a 219, vagy 220. rész már a mangából van, majd a Shippuuden innen folytatja az eseményeket [Folytatódik a Naruto-Sasuke-Orochimaru szál, és végre méginkább kibontakozik a történet (majd meglátod hogyan)], szóval érdemes folytatni.
-
Nova96
őstag
Üdv nem tudja valaki melyik évad és melyik naruto rész ez?Mert újra elakarom kezdeni.
(A naruto és a naruto shipuden nem ugyan az a történet?Mert elégé untam hogy mindig csak mennek az egyik faluból a másikba, a shipuden az más folytat?)
Spoiler
Abban a faluban vannak ahol a lehullt csillagból nyerik az erőt,de betiltották használatát de a "hokagét" megöltek és újra lehet gyakorolni. -
unclefucka
senior tag
Kb. egy éve elkezdtem keresni egy animét és úgy is tűnt, hogy megtaláltam, de végül is nem jött be, mert elakadtam az SDF Macross -nál és nem mentem tovább a keresés terén, mivel letöltöttem.
Mostanában nekifogtam megnézni, de ez nagyon nem az, amit kerestem.
Mivel volt már egy nyomom, ezért elindultam rajta, ez pedig a Robotech saga.
Persze, hogy meglett
Genesis Climber Mospeada
Az első igazán klasszikus, amit nézek EPIC -
Archanon
őstag
válasz
#59620352 #6518 üzenetére
Azért 10/10 nem sok egy kicsitt neki?
Jóh, ízlés... Bár az igazat megvallva én is elég könnyelműen osztogatom a pontokat. Persze folyamatosan átértékelődnek a szememben. Már egy normális toplistát sem tudnék összeállítani, annyira kusza már ez a 30+ sorozat. Na majd ha megduplázódik, összerakok egy top 20-at.
___Következő áldozat az Itazura na Kiss lett. 1. résznél járok, de nagyon szépen alakul. Bolondos, röhögős, romantikus shoujo anime. Olyan mint egy hosszabb és jó (!) romantius vígjáték. Végül is az...
Amúgy valahogy jobban csípem az olyan sorozatokat, ahol nem egy szánalomtenger bénaság uraság a főszereplő, akit persze ennek ellenére a lányok körülrajongják állandóan. Persze azok is jók, ha tömve vannak humorral.
-
Máté94
addikt
válasz
Darth_Revan #6523 üzenetére
Csak egy artbook képe.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Őt be tudja valaki azonosítani?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Még az éjjel megvolt a Seitokai no Ichizon.
Ez de hiányzott már.
Hát bazzeg, ez nagyon kemény.Ez már nem szimplán egy egyszerű komédia (egy kis ecchi-vel, slice-of-life köntösben), hanem HC agysejtpusztítás, 12 epizódon keresztül (mégegyszer ennyit simán bírtam volna).
A történések javarészt egyetlen teremben játszódnak, de ez semmit nem von le az értékéből. A student council összejöveteleinek lehetünk tanúi, s végre a male lead sem egy töketlen nyomorult. Ő a harem-ending-re törekszik.
Csak akkor állj neki, ha már sok híresebb anime-on túlvagy (pl. Death Note, Suzumiya Haruhi no Yuuutsu, Higurashi no Naku Koro ni, Umineko no Naku Koro ni, Baka to Test to Shoukanjuu, Dragon Ball, stb.) meg nagyjából képben vagy az RPG fogalmával, mert különben sok poén nem fog ütni.Már az első rész kezdetén sejtettem, hogy ez nem mindennapi lesz, de aztán amikor a 7 gömb összegyűjtése került szóba és Ken egy "Kai!" felkiáltás erejéig super saiyan-ná avanzsálódott, tudtam, hogy ezen sírni fogok. :' D
Kurimu ----> <333 Eszméletlen édes. Dúl a LÁV.
Elise ---> <33
Amúgy az összes szereplő könnyen megszerethető és szimpatikus. Ken pedig truly EPIC.
KIZÁRÓLAG japán szinkronnal (szerintem nincs is más hozzá - szerencsére-).
BD-ripnek is örülnék, mert nekem csak 480p DVD-ripet sikerült találni. -
Archanon
őstag
No, a válogatás győztese lett: Kore wa Zombie Desu ka, avagy "Korezom". Ez az anime rohadtul lefárasztotta az agyam.
S annak ellenére, hogy tömve van hülyeséggel, egész jó története is van. Höhö, várom a második évadot.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Crystalheart #6515 üzenetére
Nekem az ütötte ki a biztosítékot, amikor még az elején kétszer is véletlenül benyitottak egymásra a fürdőben
"Are?"
Első anime amin olyan hangosan röhögtem, hogy már megszóltak
Ja és persze még mindig Masa-san <3
-
Crystalheart
őstag
válasz
Darth_Revan #6514 üzenetére
Már megjelentek. Meghaltam azon a részen. "I'll be back" in engrish, kész.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Crystalheart #6510 üzenetére
Várj csak amikor majd megjelenik Luna és az apukája
-
Crystalheart
őstag
Gyerekek, elkezdtem nézni a Seto no Hanayome-t, ennyi sűrített ökörséget egy helyen ritkán lát az ember. (Maria Holicra emlékeztet, talán a töménytelen torz alternatív fej meg a sok chibi miatt, csak annál talán kicsit több sztorija van
) Én általában csöndesen nézek filmet, de ez képes kicsit megnevettetni.
Nagyon beteg.
-
törölt tag
Own látom kiteregeted másoknak is a bajaidat
(smile neked)
Am meg Ichigo Mashimaro-t nézem és moemoe, kár volt várni vele fél évet
Nem is tudom ki a kedvencem belőle xD
4 éves uncsimból tuti olyan lesz mint Micchan!
OP-je favorit zene, eddig 10/10Durarara is tetszik, szépen derülnek ki a dolgok ebbe is mint pl a Madlax-be
-
Archanon
őstag
válasz
unclefucka #6506 üzenetére
Biztos vagy benne, hogy szükségem volna ilyen "gyógyszerre"?
Megvagyok én a burokban. Azért kösz.
____
Végeztem én is a Blue Gender-rel. És most van egy amolyan... "WTF??!!" érzésem. Őszintén, nem sok értelmét láttam a végének. Érdekes volt.
Genshiken első évad is megvolt. Ez olyan igazi slice of life, tényleg semmi extra nincs benne (már jó értelemben). A karakterdesign kifejezetten tetszik, jó poénok (igaz, nem sok), furcsa sztori. Jöhet a 3 OVA, aztán a 2. évad.
De előte talán elkezdek valami mást is, mert így elunalmasodik számomra. De mit... ideje ismét válogatni.
-
unclefucka
senior tag
válasz
Archanon #6502 üzenetére
"Túl erős védőburok"
Ez ellen a legjobb gyógyszer a cenzúrázatlan!, némi történettel rendelkező, durva perverzióktól mentes hentai.
Szigorúan végig nézve az elejétől a végéig.Három, így hirtelen:
18+
Forbidden Love
Sex Friends
KoihimeAmit pl. nem szabad elsőre: Bible Black
18+Ha kellenek, dobj egy PÜ-t, senki se tudja meg
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Crystalheart #6504 üzenetére
^^
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Archanon #6502 üzenetére
""Perverz"... szexuálisan "beteges"."
Nem ezt írtam. Psych0 által linkelt képre mondtam, hogy kissé beteges (de nem szexuális értelemben), nem kifejezetten rajongom az ilyen jellegű gore-ért. Ellenben nem tartom "különösnek" sem, hanem simán elfogadom a tényt, hogy valaki erre gerjed. Toleranciám ilyen téren majdhogynem határtalan. ^^
"Az igencsak nehézkes volna, túl erős a védőburok, s nincs elég akaraterőm, hogy megtörjem a jutsu-t."
Milyen védőburok? Egyszerűen csak prűd vagy.
"s örömmel konstatálom, hogy még egyik se vagyok"
Mintha valami betegség lenne. Pedig csak preferrencia. Mindenesetre sivár lehet úgy.
Én örülök, hogy egy aberrált állat vagyok, így sokkal több a fun. ^^
Kösz.
-
Archanon
őstag
válasz
unclefucka #6478 üzenetére
Hejj, rendesen kibeszéltétek a témát.
Az ecchivel már rég megbarátkoztam, a Love-ru és a KissxSis rendesen megedzett. De hogy én ennél is jobban levetkőzzem a prűdségemet? Az igencsak nehézkes volna, túl erős a védőburok, s nincs elég akaraterőm, hogy megtörjem a jutsu-t. Crystalheart jól mondja, ehhez nekem soha nem lesz elég experience-m.#Psych0: Amíg elsősorban nem az eroge dolgokon van a hangsúly, addig rendben volna. De sajnos mégiscsak van benne. Mindenesetre megjegyzem, mint "legjobb visual novel-t", aztán hátha néhány hónap/év múlva edzettebbé válok.
Bár azt kötve hiszem...
#[oWn]f4te: "Perverz"... szexuálisan "beteges". Nekem egyre megy. És örömmel konstatálom, hogy még egyik se vagyok, de remélem nem ront el semmi.
A többihez meg, sok szerencsét! -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Crystalheart #6498 üzenetére
Az iróniát éreznéd.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest