Hirdetés
- Fujifilm X
- Milyen egeret válasszak?
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- RAM topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Caesarion
aktív tag
válasz
Crystalheart #6498 üzenetére
ohh, vigyázz mire fogadkozol, a plasztikai-sebészet korszakában...
. Semmi se biztos, csak a halál és az adó.
OWNfate, tessék sóhajtani egy nagyot és továbblépni rajtunk
Tudod mi így próbáljuk simogatni a lelked, csak még gyakorlatlanok vagyunk. Fogadd el, csoki helyett [link] szmájL
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Crystalheart #6496 üzenetére
Az biztos.
Még mindig túl sok a smiley, ahhoz képest, hogy milyen szar nekem...
Mindegy. Igazából nem vártam szimpátiát. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Darth_Revan #6490 üzenetére
Hát not...
Számomra ez nem vicces, inkább elkeserítő... -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
bandiras2 #6480 üzenetére
^^
Ezt a "perverz" jelzőt amúgy olyan könnyen rásütik az emberek a dolgokra. Pedig...az esetek 98 %-ban, amire ezt mondják, lereagálom egy LOL-lal. Nem is tudnék hirtelen olyan anime-ot vagy manga-t mondani, ami a szubjektív értékelésem szerint "perverz" (szexuális értelemben).
Sajnos még így is nagyon kevés az olyan (anime-ból még inkább), ami IGAZÁN megdobogtatná ilyen téren hópihe szívecskémet... :' ( -
bandiras2
senior tag
válasz
Crystalheart #6479 üzenetére
"ezek a japók ritka perverzek.)"
Jóazaz -
Crystalheart
őstag
válasz
unclefucka #6478 üzenetére
Sztem az ecchivel (ha kategórianévként használjuk) nincs különösebb problémája, megnézte a KissXSis-t is, csak a borderline-on túli világra a mi neveltetésünk már nem ad képesítést.
Én nem botránkozom meg a hentaitól, de ne fogom keresni, annyi szent. (Amúgy ezek a japók ritka perverzek.)
-
unclefucka
senior tag
válasz
Crystalheart #6475 üzenetére
Kizárt, hogy innen bárkit is kiutálna bárki is, ez nem az a közösség, ahhoz túl zakkant itt mindenki.Archanon: Egészen egyszerűen arról van szó, hogy aki az animék világába csöppen az vagy megbarátkozik az ecchi-vel, mint fogalommal és levetkőzi a prűdségét, vagy olyan szinten megválogatja az animéket, amiket néz, hogy a végén szinte semmi sem marad.
Egyszerűen élvezni kell a dolgokat és hagyni, hogy sodorjon az ár:
-
Archanon
őstag
Fate/Stay Night? Az anime már a listán van, érdekel a téma. De még egy eroge visual novel? Lehet még kihagynám.
A kikockázatlan micsodák meg talán még távolabb állnak tőlem, mint a kikockázottak. Ez utóbbi esetben legalább van minimális cenzúra.
Mondtam, hogy nem lételemem az efféle.
-
Archanon
őstag
Ezt a szívást. 4. epizóddal bezárólag vége az angol feliratnak. SekaiProject.net-en is nézem, hogy ez is csak béta verzió volt, mellesleg felfüggesztették a fordítást, mert valami új motorral új projectbe kezdtek, ami elvileg valamikor 2012-ben jön. A japán tudásom meg elég gyérecske, ergo, ennyi volt. Pedig olyan jó kis sztorit csináltam.
Gondolom a mentések nem lesznek jók az új verzióhoz, bár azért elteszem őket, hátha. (meg jó volt angolozni is. immár megerősítettem a tényt: tényleg csak a szókincsem a hulla) Sebaj, betudom ezt egy happy end-nek.
Eh, később kellett volna nekiállnom... bah, ez most nagyon lelombozott.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Crystalheart #6466 üzenetére
-
Archanon
őstag
-
Caesarion
aktív tag
válasz
Synthwave #6461 üzenetére
Crystalheart: "hentait kap az arcába, mikor nem akart"
ezt nekem úgy sikerült vizualizálnom, hogy :
tá-rá-rám, tá-rá-rám, jé egy új naruto rész, dónlóad,
- - - púúúf --- - jááj, mi ez itt, jááj, nöi combok az arcomban,
jáááj, nem kapok levegöt ... exodus. szép halálnem
a hiányolt orrvérzés -
Crystalheart
őstag
válasz
Darth_Revan #6459 üzenetére
Gonosz vagy
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Darth_Revan #6459 üzenetére
ZnT, Louise ---> <333
Crystalheart: "hentait kap az arcába, mikor nem akart"
Olyan szókapcsolatokat használsz itten, amiket még sosem láttam. Hentai - nem akar...teljesen összezavarsz.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Crystalheart #6456 üzenetére
Miért kéne magára vetnie?
A hentai jó dolog.
Főleg élőben. ^^
-
Archanon
őstag
válasz
Synthwave #6454 üzenetére
"Jobb lenne, ha vazelines mellkasú, izmos pacákok csicsijgatnák egymást a tengerparton?"
Ezt most muszáj volt?
Fúhjj.
Annyi, hogy nekem nem lételemem az ehhez hasonló, megvolnék nélküle. Ez meg meglepett, és inkább áttekerem, mint hogy Itou szerencsétlen benyögésein kapjak röhögőgörcsöt.#Crystalheart: +1.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Befejeztem a Blue Gender-t.
Összességében nem volt rossz, pedig nem vagyok oda a robotos dolgokért. De a mecha-k állatul néztek ki benne.
Romantikus szál is van, Marlene pedig szép jellemfejlődésen megy át (Yuji is, de nekem ő nem igazán szimpi). A vége talán egy kicsit gyorsan le lett zárva, de ez van. Egy nézést mindenképpen megér.De Yung még mindig kísért...
Archanon:
"Még jó, hogy fel lehet gyorsítani az eseményeket. "Ööö...ezt most nem igazán tudom hova tenni.
Jobb lenne, ha vazelines mellkasú, izmos pacákok csicsijgatnák egymást a tengerparton?
-
Archanon
őstag
válasz
Crystalheart #6452 üzenetére
Gyöhhöh, egy ideje nekem is megvan a listám.
Bár az Excel továbbra is átláthatóbb számomra.
Elkezdtem a School Days visual novel-t. Nem semmi, hogy alakítgathatom a történetet. Persze ettől függetlenül Itou minden lehetséges válasza továbbra is szerencsétlenkedések hada lesz... szánalom ez a krapek komolyan. (Őszintén, ki az aki ilyet kitalál?) Mindenesetre megpróbálom kihozni belőle a maximumot, viszonylag "normális" embert próbálok belőle faragni, azt hátha kapok valami jó kis endinget (Sekai!
). (Tekintve, hogy összesen 20 féle ending lehetséges... de fene se fogja végigtolni 50-szer, hogy mind a 20-at végre megkapja.
) Jó, hogy "kedvemre" alakítgathatom az eseményeket, és Itou talán nem lesz akkora balek. Bár még így is az, de mégsem balek a köbön.
Az animéhez képest itt igencsak "bedurvulnak" a dolgok.
Először azt hittem Kiss×Sis lesz belőle, de nagyot tévedtem. Ezek itt élesben nyomják a digitálisan kockás micsodáikkal (Jó, hogy utólag néztem meg wikin, hogy ez egy eroge... -.- Bár most már mindegy.). Még jó, hogy fel lehet gyorsítani az eseményeket.
-
Crystalheart
őstag
válasz
Caesarion #6449 üzenetére
MyAnimeList.net, ez annak a listája, nekem jobban bejön, mint az AniDB. Nem igazán használom minden funkcióját, de ha kivégzek egyet, akkor beírom, nem nagy idő.
-
Darth_Revan
veterán
Anime Blu-Ray-nek mi a legjobb beszerzési forrása EU-ban? Brit Ebayen csak elvétve találok anime blu-ray-t
-
Caesarion
aktív tag
válasz
Crystalheart #6448 üzenetére
jé de jópofa lista
ilyet azt hiszem én is készítek magamnak egyet valamikor
-
Crystalheart
őstag
válasz
Darth_Revan #6121 üzenetére
"Nem azé, de nézd meg Clannad 1. és 2. évadját, na ez (főleg a 2., befejező évad) próbára teszi a legkeményebb férfit is, hogy ne könnyezzen.
Vagy Kanon (az újabb, 24 részes) is jó választás ha érzelmes anime-t szeretnél."
Ez a Jun Maeda ennyire prón nyomatja?
Amúgy haj, Archanon bátyja vagyok, kb. azt néztem meg, amit ő, csak kevesebbet. Néhányat előbb, mint ő, néhányat utána. Itt a lista.
Személyes kedvenceim eddig a Gosick, az Angel Beats és a Denpa Onna to Seishun Otoko. (Aki olvasta bármely novellámat, az tudja, hogy drámaiság-mániákus vagyok.
) Rangsorolgatni nem szeretek, néha annyira különböznek.
-
Archanon
őstag
válasz
Synthwave #6445 üzenetére
Hát, nem válthat ki mindenkiből ugyanolyan érzést.
Végeztem a Lovely Complex-szel. Szent egek, hogy tudtak a végére is ilyen ökörséget berakni, hatalmas volt!
Ennyi hülyeséget... belegondolva, kicsit tényleg sok lett volna, ha egyszerre nézem meg az összes részt töményen.
-
Archanon
őstag
válasz
Synthwave #6443 üzenetére
Ne írj spoilereket, lehet, hogy más még nem látta és megnézné, azt véletlenül elolvassa.
Egyébként meg pont ettől lesz még drámaibb.
Ja, és szerintem is rohadtul unalmas, de nincs rossz sztorija. Igazából ez az a sorozat, amit 10-12 részbe is bőven bele lehetett volna sűríteni, és kevésbé lett volna ilyen monoton.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Elkezdtem a Blue Gender-t; gondoltam a KimiKiss Pure Rouge után megint egy kicsit vadabb vizekre evezek.
seinen/action/gore/sci-fi/mecha/post-apocalyptic/drama
Lassan a közepén járok, eddig nem rossz. Érezni a grafikán, hogy még az ezredfordulón készült (első sorban a karakterdesign-ra gondolok - és a 4:3-as képarányra), de ez nem von le túl sokat az értékéből. Pláne, hogy a hátterek alapvetően hangulatosak. Az emberek meg hullanak, mint a legyek.
De
Yung-ot MIÉRT KELLETT??!
-
Archanon
őstag
No, most már legalább nagyjából tiszta a kép, köszi.
Belekezdtem ebbe a Genshiken-be. Jóféle. Megint egy új rajzstílussal találkoztam, s azt kell mondanom, ez kifejezetten tetszik. Az embereket végre nem csak a frizurájuk mássága különbözteti meg.
(Jó, ez erős túlzás, hogy minden emberre igaz legyen, de elég gyakori jelenség mellékszereplőknél - és itt nem a járókelőkre gondolok) de félelmetes, hogy emberek mennyire fanatikusak tudnak lenni. "otaku"... És tényleg, volt/van 1-2 ilyenféle ismerősöm.
-
bozont
veterán
-
jahrn
senior tag
válasz
unclefucka #6433 üzenetére
Nekem mindenbol a Thora-fele 720p BD verzio van meg, kivetel amit nem csinaltak meg - GitS SAC, ennek az OZC-fele (szinten 720p BD) altalam kisse modositott kiadasa csucsul a vinyomon.
-
unclefucka
senior tag
A GitS SAC Solid State Society -t most tették föl a nyaa -ra1080, 720 és 480 -ban is, ha kell valakinek.
-
jahrn
senior tag
válasz
Archanon #6429 üzenetére
Nos a sorrend:
Az elso vonal nevezheto az eredetinek, ez all legkozelebb Shirow munkajahoz. Kisse filozofikus es nehol elvont, de klasszikus.
GitS (1995) - van egy felujitott valtozata GitS 2.0 neven de nagyobb a fustje mint a langja.
InnocenceAz alternativ vonal (SAC - Stand Alone Complex, azert kapta ezt a nevet mert vannak 1-1 reszre vonatkozo ugyek - ezek a Stand Alone reszek, ez van ugye a kozponti vonal - Complex) porgosebb es akciodusabb, es alapvetoen 1-1 a mai vilagban letezo problema all a kozeppontjaban
GitS SAC (multivallalatok befolyasa) - ennek van egy zanzasitott 3 oras verzioja The Laughing Man neven. Ennek a sorozatnak van egy szinten 26 reszes Tachikomatic Days nevu specialja ami kihagyhato.
GitS SAC 2nd Gig (bevandorlas) - zanzasitott verzio Individual Eleven cimmel. Egyebkent az eredeti TV sorozat itt is 26 reszes, de a DVD/BD verziobol kihagytak 1-et mert nem tartottak odavalonak, de szerintem is felejtos.
GitS SAC Solid State Society (eloregedo tarsadalom)Arrol en is hallottam h Aoi Hana valszinuleg folytatas nelkul marad, de azert inkabb maradok optimista^^
-
Caesarion
aktív tag
válasz
unclefucka #6427 üzenetére
hehe, a "bleach- all-in" torrentet uchihasasuke hostolja
szóval naruto elöl ide bújt és ilyenekkel edz LOL. egyébként hasznos a két link, danke sün, elmentem hátha késöbb is élni fog még
-
Archanon
őstag
A zárójelbe vett GiTS részek milyen sorrendben vannak?
Csak mert szeretném lassan én is elkezdeni, ott van a listámon, csak annyit találtam, fogalmam sincs milyen sorrendben érdemes nézni őket.
A wikin Aoi Hana-ról azt írják nem lesz következő évad, köszönhetően annak, hogy nem adtak el túl sok dívídít belőle. Sajnálom... mindenesetre ott van a manga is, szóval ha majd nagyon kíváncsi leszek a folytatásra, s nem tudom magam tovább türtőztetni, lehet áttérek rá. Bár jöhetne az anime folytatás is, csak nem látok túl sok esélyt benne.
-
jahrn
senior tag
Nah, ujra vegigneztem a GitS osszest (GitS, Innocence, GitS SAC, GitS SAC 2nd Gig, GitS SAC SSS) es ugyan eltartott egy darabig de meg mindig az a velemenyem h ez az No.1 anime franchise. Hol van mar 1 folytatas?
Ami meg a mostani sorozatokat illeti, Usagi Drop kotelezo darab. Emelle meg nezem a Dantalian no Shoka-t (Sawashiro Miyuki miatt
)meg a Hana-Saku Iroha-t, a tobbi valahogy nem igazan fogott meg.
A fentebb emlitett Aoi Hana tenyleg kellemes darab, jol eltalalt OP, jo sztori (hol a folytatas kedves fejlesztok? bar igaz h a Last Exile is 8 ev utan fog kapni egy ujabb sorozatot) meg a nekem tetszo watercolor jellegu grafika - win.
-
Caesarion
aktív tag
válasz
Darth_Revan #6420 üzenetére
jaa-jaa, egyetértek
bár helyet kaphatott volna incognito is ... de összességében szerintem még jobb is lett mint volt.
-
Archanon
őstag
No, aki egy kis könnyed romantikus drámára vágyik [lány+lány kombóval], az nyugodtan megnézheti az Aoi Hana c. sorozatot. Én az előbb végeztem vele... első találkozásom egy kifejezetten shoujo-ai témára épülő animével. De nem volt rossz... a zene egészen feldobta, nagyon jó hangulatot teremtett, s egész szimpatikus rajzstílusa is van. Az emberek is olyan... emberiek. A táj is többnyire úgy nézett ki, mint valami vízfestmény, pont ezért is jött be. Aa-chan meg.. (L)
(óóh az MSN ártalma)
A Blue Gender sztorja is egész kialakulóban van, nem rossz ez. Mondjuk poszt-apokaliptikus mecha pároshoz is most volt először szerencsém. Nem rossz, bár egyelőre nem mondanám azt, hogy kiemelkedő alkotás lenne.
Aztán időközben húgommal elérkeztünk a Lovely Complex felénél néhány résszel kicsit későbbre. Ez a rajzfilm... ez... ez... ezek a fejek. Eszméletlenül rondák!!
Hatalmas. hülyeségből itt nincs hiány.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Megvolt a KimiKiss Pure Rouge is.
VN alapján készült seinen/romance/harem/love polygon/(comedy?)/drama.
Nagyon szép karakterdesign (kifejezetten emiatt kezdtem el nézni), egyszerűbb festmény-szerű hátterek. Összességében igen impresszív vizuális eredmény. Kifejezetten kellemes ED.
A történet kissé sablonos, túlságosan mély mondanivaló sincs benne, de mégis jófajta időtöltés. Szimpatikus karakterek ((I)Kouichi(/I) nem annyira...). Akad benne bonyodalom, kisebb-nagyobb csavar is, néhol még mosolyra is húzódik az ember szája. A stílus kedvelőinek mindenképp' ajánlott.Nana-chan ---> <33
Eriko pedig aranyos. ^^
-
Darth_Revan
veterán
Az új Hellsing piszok jó lett
-
bandiras2
senior tag
Hát túl vagyok az Angel Beats-en. Nem volt egyszerű. Könnyeztem . A röhögéstől is.
Kanade és TK lett a nagy kedvenc. Kanade-t nem kell magyarázni, TK viszont olyan stílusosan síkhülye, hogy az már suppercool. -
unclefucka
senior tag
Az Usagi Drop -ot én is tolom ezerrel, Rin eszméletlen cuki
Daikichi is figurája is jól ki van találva, lehet vele azonosulni (már aki ebben a korban van).Szerintem tutira nem a nagyfater Rin apja, szvsz valami örökbefogadási történet lehet a dologban, majd kiderül a többi részből.
Nézem és teljesen olyan érzésem van, mint amikor először néztem a K-On! -t, egyszerűen alig győzöm feldolgozni a tömény MOE áradatot és olyan kellemes meleg elmerülni benne
Nézni kell és elszállnak a sötét felhők a fejed fölűl
-
Ijk
nagyúr
Hogy mi?? Szerintem meg Ushio ütött a legjobban.
SPOILER!
Azt hittem Nagisa halálánal hogy az lesz a tetőpont, de sikerült a KO után még egy jó nagyot rúgni a nézőbe. Azzal hogy Tomoya évekre magába fordult, és elhanyagolta a lányát már önmagában szívszorító. Aztán a közös kirándulással ömlöttek az érzelmek, utána pedig a betegség és végül ahogy sétáltak a hidegben, Ushio ahogy húzta a kis lábait a hóban, majd összeesett... Áhh, teljesen kikészültem. -
Máté94
addikt
válasz
Synthwave #6415 üzenetére
A Nagisa-hen szerintem nagyon sablon történet volt, ugye kivéve a vége.
A Misae-s részt volt belőle a legjobb, az valahogy jobban ütött. Még úgy is, hogy a már a második Misae-s résznél már az OP-ból tudtam, hogy mi lesz. Ugye a srác, meg a macska szeme színe.De egész Clannad-ban Fuko és Tomoyo tetszett a legjobban. Na, meg talán Kotomi.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Caesarion
aktív tag
Clanad afterstory magamból kiindulva, ... én nekikészültem kö kemény arrcal, erre a végére már nekem is kellett a zsepi a könnyeknek. Mindenesetre ne hagyd, hogy telefon csörögjön, tedd félre a kaputelefont és szüntesd meg az átmászkálást a szobában
gambatte
bocs hogy 100 poszt után reply, így jött és kész
Én most végetem a Hellsing OVA-val, komolyan mondom jobban tetszett mint az alapsorozat
-
Archanon
őstag
Én például mindig 720p-ben szedem le a megnézendőket [kivéve amiket csak 480p-ben találok]. De ezt megjegyzem magamnak, a Clannad-ot 1080p-ben! Tényleg durván jobb lett.
-
Máté94
addikt
Clannad After Story: 7/10
-
ArchElf
addikt
válasz
Darth_Revan #6407 üzenetére
Nem DVD-ről upscale 720-ra, vagy 1080-ra, hanem az alapanyag 720 és arról megy az upscale 1080-ra.
AE
-
-
Psych0
őstag
Egyre többször jelenik, meg a 1080p kifejezés ebben a topikban, ezért gondoltam leírom, hátha valaki nem tudja:
A TV sorozatok BD kiadásai 95%-ban csak upscaled 720p, ezért felesleges a kétszerakkora rlz-t választani. A 720p bőven jó. A movie-kat viszont javarészt tényleg 1080-ban gyártották, ezért abból érdemes a nagyobbat letölteni, ha van jó megjelenítőtök.
-
Ijk
nagyúr
válasz
Darth_Revan #6404 üzenetére
Én lehúztam 72p-ben, a 42"-os plazmám úgyis HD-ready
De az biztos hogy lemászott a képernyőről.
-
Ijk
nagyúr
válasz
Synthwave #6395 üzenetére
Az első sorozat nem annyira tetszett, az after story második fele volt igazán hatásos. A 16. és a 21. rész pedig kivágja a biztosítékot.
Van amit még nem egészen tudtam megérteni benne, pl. pont a befejező jelenetet, szóval újra kell néznem egy-egy részt.
Kicsit giccses lett a grafika, de valahogy a végére hozzászoktam, végülis nagyon eltalálták a hangulathoz, a mozgások és gesztikulációk profin meg lettek oldva, sikerült az érzelmeket teljesen belevinni. A zene olykor lehetett volna drámaibb.
Összességében jó kis sorozat lett ez, a karakterek nagyon szerethetővé váltak a történet folyamán, elérték hogy a néző benne érezze magát a világban. -
Psych0
őstag
Folytasd az Angel Beats-el. Könnyedebb, lazább, de ugyanúgy van mélysége a sztorinak, ugyanúgy Maeda Jun írta. Slice of life-nak, meg a Hanbun no tsuki noboru sora. Szerintem neked mindkettő tetszene.
Kicsit más, de a most futók közül meg az Usagi Drop kötelező. Felnőtteknek való, mármint nem az ecchi/harem/action trióval adják. Meglepődnék, ha egy díjat sem kapna idén, mert minőségben nagyon ott van.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest