Hirdetés
- Fujifilm X
- Milyen egeret válasszak?
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- RAM topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
Jó kis anime volt ezt a Seto no Hanayome. Mostanában pont erre volt szükségem. Na jó néha már erőltetett volt, de egyébként feldobta az estéimet
Most még lehúzom a két OVA-t levezetésnek -
Nova96
őstag
[Nagy]off nem tudja valaki ennek a ruháknak a hivatalos oldalát? -
phoenix64
őstag
Megnéztem a 14.részig Steins Gateot , egész jó, kár hogy csak a 11.részig van magyar felirat
Angolul 3 részt tudtam végig szenvedni, mert nincs valami perfect angolom.. Na mind1, megvárom a magyar feliratot.. Jó storyja van, engem Az időgép c. filmre emlékeztet kicsit
Amúgy ebben lesznek zombik vagy a kérdésemtől függetlenül ajánlottad?
-
Archanon
őstag
Ez nekem is szimpatikus, régebben már ajánlottad nekem is (azt hiszem legalábbis, hogy te voltál az elkövető
) így Chaos;Head után, de én megvárom a magyar feliratot.
(nemrég fellőtték az első 5 részhez AA-ra, de azzal kábé kitörölhetem.)
"Hájszkúlt" meg folytassák már, kíváncsi vagyok lesz-e belőle valami értelmesebb zombisztori.
-
phoenix64
őstag
High school of the deadon kívül van valami zombis anime?
Kéne valami , mert unom a fejem.
Most néztem végig Corpse princess mind 2 évadját, nekem nagyon bejövős volt
-
Archanon
őstag
válasz
huskydog17 #7780 üzenetére
Ezzel csak elijesztesz.
De ezek shounen, ill. seinen darabok, szal talán nem lesz annyi nyál benne, ez már jó pont. Az más tészta, ha a romantikus szál el van baltázva. Na majd meglesem őket, de mondom, nem mostanában. Viszont bízom benne, hogy jobbak a PG-nél.#[oWn]f4te:
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
huskydog17 #7778 üzenetére
ZnT Louise nélkül? Ejnye...
-
Archanon
őstag
válasz
huskydog17 #7778 üzenetére
Na azokat pl. még nem láttam.
Én nem is mostanságra vannak betervezve, azok egyelőre hosszúak nekem.
-
huskydog17
addikt
válasz
Archanon #7777 üzenetére
Nos, úgy látom gyökeresen eltér az ízlésünk e téren, így azt mondom egyezzünk ki egy döntetlenben.
Mindenki nézze meg (akit egy kicsit is érdekel) és döntse el saját maga, hogy milyen!Én azokat a romantikus sztorikat nem bírom (vagy nagyon nehezen) elviselni, ahol állandóan ugyanaz történik, a főszereplő lány ismétli önmagát és idegesítő. Legjobb példa ide a Zero no Tsukaima és a Hayate no Gotoku!
E kettőnél nem magával a sorozattal van bajom, hanem kimondottan a főszereplő karakterével, aki halálra idegesít, sokkal jobb volna a sorozat színvonala nélküle! -
Archanon
őstag
válasz
huskydog17 #7776 üzenetére
Ízlések és pofonok.
Ha a Peach Girl az igényesebb fajtákból való, akkor képzelni sem merem, milyen lehet a többi. De...
Világháború? Romantika? Gosick.Mondjuk, hogy igen, azt várok.
A rajz stílusával egyáltalán nem volt gondom, az jó is volt (viszonylag "reális", már ha ezt egy rajzfilmnél meg lehet említeni), a hapsik bishounen-es beütése is teljesen tűrhető volt. Egy baj volt, hogy az animáció közben állandóan torzult a fejük alakja, érdekesebbnél érdekesebb formákba. Tapasztaltam ezt már máshol is, de itt elég gyakori volt eme jelenség.
Nem kimondottan az egész, de SPOILER ALERT!!
Bénázás? Például a konfliktusok hadserege azért vált konfliktussá a köbön, mert a szereplők többsége... hogy is mondjam: "nem mondta ki azt, amire gondolt" (bár ez talán túl egyszerű megfogalmazás), mindenki mindent félreértett, szóval határozatlan idiótákból állt a szereplőgárda, emiatt szenvedőzött mindenki halál fölöslegesen, s gyakorlatilag erről szólt a történet. Egyszerűen képtelen voltam elhinni, hogy a valóságban egy helyre ennyi idióta összegyűljön szenvedőzni, félreérteni mindent, "önsanyargatni", stb. Pedig így utólag kénytelen vagyok belátni, hogy vannak ilyenek, de ez számomra (!!) attól még gáz és vicces.Az egyedüli szimpatikus karakter, az Kairi volt (no persze volt néhány idegesítő dolog, amit csinált, illetve nem, pedig tehetett volna). Sae? Végig utáltam, a végére se sikerült megszeretnem, hiába történt az, ami. A karakterfejlődésének grafikonja is érdekesen nézne ki: "Hosszú ideig egy nagy és egyenes, a vége felé kicsit hullámzó, majd az utolsó néhány részre hirtelen az egekbe szálló vonal."
SPOILER ENDNo persze vannak ezek az agyatlan vígjátékok is, egy idióta főhőssel, aki szerelmes a lány főszereplőbe, aztán folyton bénázik, végül összejönnek, de az megint más kategória, mint ez. Én ezt még vígjátéknak is nehezen nevezném. De ha már Peach Girl, ugyanezzel a felállással és történettel, de ha több humort csempésztek volna bele, s kevesebb értelmetlen szenvedőzést, sokkalta jobb lett volna szerintem. Mindenesetre az 5 pontot megkapta tőlem, így még nem esett át a "rossz" kategóriába, de kimondottan jó se volt. Úgy vagyok vele, mint a Cowboy Bebop-al (jó, teljesen más kategória), szerintem az is egy iszonyatosan overrated anime, de mégsem teljesen rossz.
Szappanopera. Azokban is detto ugyanez történik, csak 30 részenként ismétlődik, vagy sokkal inkább "resetelődik" a történet. (Láttam már jó párat régebben, így tudok mihez viszonyítani...)
"mindig történik valami érdekes vagy izgalmas"
Talán ez volt a fő ok, amiért végignéztem. Mindig történt valami olyan, hogy nem bírtam megállni, hogy ne lássam, mit össze nem szenvednek még. -
huskydog17
addikt
válasz
Archanon #7765 üzenetére
Szia!
Én a Peach Girl-ről kifejetett véleményedre reagálnék néhány sorban, röviden.
Abszolút nem értek egyet veled. Én is azon emberek közé tartozom, akik már láttak néhány romantikus anime-sorozatot, de azt kell mondjam, hogy a Peach Girl az igényesebb fajtákból való. Lehetséges, hogy némelyeknek szappanoperás beütést kelt, de basszus, egy romantikus sorozatban mit vársz, világháborút?
A rajz stílusa egy kissé talán furcsa, de egyáltalán nem rossz. Igazából a karakterek többsége szerintem szimpatikus ,legalábbis számomra azok voltak és nem tudom, hogy mit értesz bénázás alatt, de én nem igazán tapasztaltam.
Sae nekem csak a sorozat vége fele lett szimpatikus, eléggé durva, hogy miket művelt a "barátnőjével". A sztori szerintem korántsem annyira irreális, sőt, ellenkezőleg, az egész nagyon hihetőnek tűnt. Az izgalom szinte végig szinten van, nem csökken, mindig történik valami érdekes vagy izgalmas.Ahogy mondtad is, ez egy kiemelten shoujo anime. Én kiegészíteném annyival, hogy kiemelendő shoujo anime és bárkinek ajánlom, aki szereti a romantikus történeteket!
Más:
Látom téma lett itt a topicban a Bleach zenék. Én is jó-néhányat hallottam közülük, hiszen eljutottam a 316-ig epizódig.
Számomra a legszebb dal az ötödik ending (Life) volt, amit talán slágerszerűnek is be lehet állítani.
A Bleach Openingjei közül a 2. és a 4. tetszett talán a leginkább. -
PR0JECTNR56
addikt
High And Mighty Color nagyon alap zene, szeretem hallgatni. Akinek az a szám bejött csekkolja ezt a dalukat is.
Ha meg anime muzsika akkor még a Scandal-től a Shunkan Sentimental ami nagyon bejön (a Full Metal Alchemist egyik dala). Egyébként a Bleach új részéhez szintén a Scandal írja az openinget, ami Harukaze címmel fog megjelenni majd a közeljövőben. -
bandiras2
senior tag
válasz
Crystalheart #7770 üzenetére
"kvarcpunk" világ, az összeomlás óta a, miután a hagyományos energiaforrások kimerültek, kifejlődött az emberiségben egyfajta "hatodik érzék" a kvarc manipulálására, és felhasználására energiaforrásként. Ez az évszázadok alatt annyira elterjedt, hogy szinte mindenki képes erre. Kivéve hősünket. Akit pont ezen tulajdonsága miatt hívat az uralkodó, mert kikotortak egy ősi, már kvarc alapú mech-et, de a kvarc parancsokra nem reagál, úgyhogy más megközelítéssel akarnak próbálkozni. Jön a Hború, és kell a frontra a legény, hősünk képesség nélküli diplomás lúzerből az elit pilóták között találja magát, mert ő az egyetlen aki tudja vezetni a történelem előtti szörnyet.
A neve a fejére díszként rögzített, azóta eltört pengéből ered, a sorozat pedig 6 rész, és nagyon jóféle!
Királykisasszony pedig nagyon baba. -
bozont
veterán
válasz
hoffman_ #7769 üzenetére
Mondjuk azt be kell valljam van egy-két jó OP és ED a Bleach esetében (OP3 pl nagyon), de inkább az első egynéhány ami tetszett, az utóbbiak nem igazán. Naruto szintúgy.
De most a Mawaru Penguindrum OP (a videó kicsit spoileres, aki még nem látta az csak a zenét hallgassa) és ED megy éjjel nappal nálam.+1 remek Dear Future remix
mod.: Na meg a Blood-C OP is nagyon jó lett, legalább az.
-
Archanon
őstag
Ha már itt tartunk: Ichigo Mashimaro OP.
-
Crystalheart
őstag
válasz
Crystalheart #7768 üzenetére
Jut is eszembe a zenéről. Van egy mechás cucc, Brake Blade, elég jó a zenéje (sőt!), van valakinek tapasztalata vele? (Amúgy honnan jött ez a cím a Broken Blade helyett, valami elírás?
)
-
hoffman_
nagyúr
Áhh, én elkurvultam. Nekem ez nagyon a szívemhez nőtt, ezzel kezdtem ezt az egészet
Nagyon megszerettem
Egyébként meglepően sok olyan zenéje van, ami nagyon tetszik. Season 1 - 2 - 3 - 4 - 5 openingje nagyon bejövős. Season 1 ending az epic, és az S2 is jó.
-
Ijk
nagyúr
De rohadt egy fülbemászó dallama van a Seton no Hanayome OP-jának
-
Archanon
őstag
válasz
Synthwave #7764 üzenetére
"Ichigo Mashimaro bőven ráver szerintem K-On!-ra..."
Mondom, még meglátom.
1 rész után egyelőre nem sokat tudok mondani róla. Tényleg nagyon "édes", de eddig a poén nem volt túlságosan túleresztve.
Komolyan, leginkább egy szappanoperához tudnám hasonlítani, annyi különbséggel, hogy ebben legalább nem 250 részen keresztül szenvedőznek a baromságaik miatt. Szó se róla, én szeretem a romantikát, de az igényesebb fajtát. Ez meg már egyszerűen túl sok ármány, és szenvedés volt. Lovely Complex-ben egyáltalán nem zavart a melodráma hatás, ott legalább kaptam cserébe asztal alá röhögős poénáradatot, de itt...?! Nem sok jót. Az eleje még tetszett, nem volt rossz, de hogy 25 részig bénázzanak, na az már... unalmas.
A rajz érdekes volt, legalább azt jobban kidolgozhatták volna. Egyébként tetszene, csak olyan nagy és gyakori fejtorzulások vannak benne, hogy azt nem lehet nem észrevenni. Bőven megérdemelné a Transformers címet is.
Meg sok volt az állókép tologatás is.
Karakterek... mindenki idióta. Touji egy baromarc, Adachi egy hisztis, döntésképtelen, mindent túlkomplikáló "+%", Sae-ről ne is beszéljünk. Kairi meg egy igazi idióta (na, ő jó értelemben, talán az egyetlen igazi humorforrás - jó, volt, mikor a grimaszok, fejek váltották ki belőlem a röhögést), de a gyomborék oldalát végül ő is megmutatta. Íme egy tökéletes példa arra, hogyan kell megutáltatni az emberrel gyakorlatilag az összes szereplőt. A karakterfejlődésekben is vagy stagnálás volt, vagy iszonyatos ugrások. Eléggé egy unrealisztikus sztori, egyszerűen nem hiszem el, hogy léteznek, akik ennyit bénáznak.
A vége mondjuk tetszett --> Vége lett! (meg kb. azt kaptam, amit vártam)
Nos, nem igazán tudom eldönteni, hogy tetszett-e vagy sem. Nem bántam meg, de nem is vált kedvencemmé. A sztori 4, animáció 5, rajz 5, karakterek 4, (szinkron)hang/zene 6, élvezhetőség 6. Összességében nálam: [5/10]
Eh, ez kiemelten shoujo anime.
Hímnemű társaimnak csak akkor merném ajánlani, ha tényleg nincs már mit nézni, vagy szeretnék kínozni magukat.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Archanon
őstag
Akkor most morci vagyok, spoiler allergiám van.
Eh, egy filler még bőven belefér.
Esetleges SPOILER:
Egyébként fillerek közül a legutolsó reigai-os szakasz a zanpakutō-s részeket is simán lealázza (pedig az is a jobbfélék közé tartozik), szerintem ez volt az eddigi legjobb (ha szabad ezt mondani).Kon akkora egy idióta. Bírom... nagy drámai jelenet, erre benyomnak egy ilyen beszélő plüssállatot idióta hangon grimaszokkal rikoltozni, hát kész, egyszerűen nem bírom ki röhögés nélkül végignézni.
SPOILER END#[oWn]f4te: Ez mi is? Kodomo no Jikan? Ezt megjegyzem, tehát el kell tolnom minél későbbre a megnézését.
Amúgy YnS helyett az Ichigo Mashimaro c. sorozatot kezdtem el. 0+1. epizód megvolt. Jó. Érdekes is, és aranyos is.
Igaz, nem egy K-ON!, az nálam verhetetlen moe kategóriából, de majd meglátom, kíváncsi vagyok mi sül ki belőle. Azon röhögtem jó nagyot, hogy itt 11-12 évesek a szereplők, de a K-ON!-ban a 16-18 évesek többsége is kb. ezen a szinten leragadt, Yui meg valahol 4 éves koránál.
-
F34R
nagyúr
válasz
Synthwave #7754 üzenetére
ezt a képet még egyszer ne tedd be mert k.. a f....
(#7755) Archanon
Spóler
abbú van , nem még lesz egy utolsó filler rész ez volt a végső csata már csak az elköszönés lesz.
(#7756) hoffman_
mág hát jah ha volna még annyi időm akkor sem tudnék mert mire "beszerzem" értsd lecsurran addigra letelik az az idő ami rá van fordítva. (ez a kibaszott falusi élet átka)
-
hoffman_
nagyúr
-
Archanon
őstag
Ha ez a mangából volt, lőjetek le. Nem olvasom, animéből is csak ma néztem 341. Bleach részt (elvileg filler vége), történetileg is csak ott tartok (ahol az anime, szal úgy címezzetek nekem spoilereket.
)
#[oWn]f4te: Ugyan. Egy kis eszmecsere a "tucatshounenekről" is nem feltétlen árt meg a topicnak.
Addig talán nincs is gond, amíg a ~11-12 éves népség rosszabbik fele nem téved be ide rendesen >>chat<<-elni. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Kezd elfajulni a topik, gyerekek.
-
F34R
nagyúr
válasz
Archanon #7745 üzenetére
Szpóler
ez a full bringer szarság micsoda lenne ? mert ugye valami olyasmi rémlik hogy így szerzi vissza az erejét és a kardja még nem bankai alakban is más mint előtte , akkor ez azt jelenti még erősebb lesz ? olyasmit mondanak csak egy páran vannak (azthiszem hatan akik ezzel rendelkeznek.)
-
Sir Pocok
őstag
Magam részéről az új Berserk anime szériát várom. Manga szempontból überalles egy sorozat.
-
Archanon
őstag
válasz
Darth_Revan #7744 üzenetére
Ahm. Valamit nagyon összekutyultam akkor itt.
De így már emlékszem.
SPOILER (hoffman_ bácsinak is, még mindig.
)
Talán, mikor Ichigo legyőzte Aizen-t, már közel lehetett a királyi testőrök erejéhez... de a lidérces őrjöngése Ulquiorra-val szemben se volt semmi. Persze még így is könnyen lehet, hogy alaposan alulmaradna velük szemben (pláne 0 szellemi erővel, kíváncsi vagyok, hogyan kapja majd vissza, egyáltalán visszakapja-e, s nem kap-e valami másféle hipererőt)...Én azt bírom még amúgy, hogy (ha nem is mindig a main szálban), de Yamamoto-sotaichot mindig elég könnyen kiütik valamivel, pedig elvileg az egész lelkek világában ő a legerősebb.
SPOILER ENDA Bleach filmeket még nem láttam, de most már lassan rá kéne vennem magam. Naruto movie-kat nézegetem szép lassan, már 2-n túl is estem. Olyan nagyon filler szagúak (elvégre azok is), de a poénokért megéri megnézni azokat is. Kíváncsi vagyok a Shippuuden filmekre...
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Archanon #7743 üzenetére
Nem, nincs köze erőhöz ki jut be oda. 46-ok Tanácsába tanult emberek és bölcsek jutnak be, kb 46 bíró ül ott. Szerintem az erejük (ha van is említeni való) egy alacsony rangú Halálistenével lehet egy szinten kb. Ők az eszük miatt vannak ott, nem az erejük miatt.
Halálistenek és 46-ok Tanács két különböző hivatal, Halálisten nem jut be oda. Kb, ahogy a Parlament biztonsági őre sem kaphat előléptetést politikussáSPOILER (hoffmannak is...
)
Kapitány rang után a következő és talán utolsó szint, a Királyi család testőrsége. A 12. osztag előző kapitánya, Hikifune Kirio is "elő lett léptetve" erre a pozícióra, ezért kapta meg Urahara a 12. osztag megüresedett kapitány rangját...és Hiyori elég közel állt a hölgyhöz és szerette őt, ezért se tudta hadnagyként olyan könnyen megkedvelni Urahara-t, mint új kapitányt.
Nagyon kíváncsi vagyok a Királyi családra, túlságosan fel lett már vezetve (sorozatban és filmben is). Már előre is látom, hogy a testőrség olyan erős, hogy Ichigo-nak esélye sincs ellenük, és kell Végső-Végső SSJ3 Getsuga Tenshou meditáció ahoz, hogy elbírjon velük -
Archanon
őstag
válasz
Darth_Revan #7742 üzenetére
SPOILER (hoffmannak is.
)
Az már Yamamamamamamoto főkapitány "kegyes" döntése volt, nem? Mármint Eper (Ichigo) ki-be járása... Ha jól tudom, kezdetben nem is tudták, hogy Ichigo rendelkezik lidérc erőkkel is... bár már fene se tudja már. Amúgy az új 46-ok tanácsáról se sokat tudni. Remélem az elkövetkezendőkben megtudjuk majd a szerepüket, meg erről a lelkek világa felett álló "királyságról" is kiderülnek majd a dolgok, ahová Aizen be akart hatolni a "kulccsal". No meg Isshinnel és Ishida apjával is vannak még kérdések, szóval... közel sincs még vége a sztorinak Aizen pusztulásával és ki tudja, lehet hogy van a bankai-on is túl valami hatalmas erő.
De valószínűleg még ez is sokára lesz, 4-5 évnyi anyag után.
Egyébként a 46-ok közé nem kapitányi szint felett álló shinigamik politikuskodnak? Valami ilyesmi rémlik nekem, de szerintem rosszul emlékszem.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Archanon #7740 üzenetére
SPOILER (hoffmannak is
)
Nah az a visored meg egy másik dolog...a régi kapitányokat és hadnagyokat, akiket csapdába csalt Aizen és visored-é alakított kísérlet céljából, a Central 46 halálra ítélt, mivel veszélyesnek tartotta őket...bezzeg Ichigo még veszélyesebb mint ők (hisz ő szokott teljes Hollow-á alakulni és elveszteni az irányítást) és őt meg hagyják simán ki-be rohangálni a Lelkek Világába
-
Archanon
őstag
válasz
hoffman_ #7739 üzenetére
Főleg, hogy 109-nél (asszem) vége lett a fillernek, s végre folytatódik a főszál, még szép, hogy beindul.
#Darth_Revan: Az erőviszonyokat én is bírom, eléggé követhetetlen, és valóban logikátlanul van megoldva Bleach-ben.
Mondjuk...
SPOILER (hoffman_, ez még neked is az, NE olvasd):Ichigo erejéhez magyarázatul szolgálna a visored dolog is, ezért is van rakás reiatsuja, meg ért el hiper eredményeket, meg hát végül is Isshin fia. Viszont még ez sem magyarázza meg, hogy a sorozat elején erősebb volt bankai nélkül, mint most általában bankai-al.
De igen, más karaktereknél is előfordulnak vicces dolgok. Bankai-on belül több fokozat is van, vagy mi a rákom?
SPOILER END
#phanzetomox: Jah, kötetenként 2 ropi. Szent ég...
Valahogy nem csodálom, hogy sokallod. Ha ezek után valaki, aki megvette, s így is el akarja adni... nem hiszem, hogy sokkal olcsóbban rálelsz majd, de sok sikert hozzá. O.o
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Darth_Revan #7738 üzenetére
Rukiát csípem tökös lány. Kivéve amikor nem és bénzik ő is. Egy biztos, annak ellenére, hogy sokat alapoz a kraftra a széria, az erőviszonyokról vitázni felesleges
Egyébkénr mára ennyi, mennem kell tanulni, 112-nél csapó le. De most kicsit megint felledünlt, úgyhogy a franc bele, mert érdekel rohadtul
-
Darth_Revan
veterán
válasz
hoffman_ #7737 üzenetére
SPOILER
Meg ne felejtsük, hogy a legerősebb (Yamamoto után) Halálistent, Kenpachi-t is legyőzte Bankai nélkül...most meg mintha már Bankai nélkül hozzá se tudna érni ...Hát igen, Ichigo 1 idióta, nem véletlenül kezeli le Rukia
Pl már csak a megszólítással is..."kisama"-val szólítja meg Ichigo-t, ez azt jelenti, hogy "te", de annak a lenéző, lekezelő, illetlen változata...ha valaki ezzel leszólítana valakit az utcán, könnyen orrba vágás lehet a vége embertől függően
Nem igazán van rá magyar szó, de kb olyan lenne, mintha valaki szembejönne veled és hirtelen úgy szólítana le, hogy "Hé, te f*sz!"
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Darth_Revan #7736 üzenetére
spoiler
Egyetértek. Elég elb*szott néha a szintezés. Sok az ellentmondás. Viszont ez van, ezt kell szeretni. Az meg, hogy Ichigo nem okosan csinálja és mormol, meg kék csóvákat lő a kezéből, hanem fejjel megy a falnak a péklapáttal - ami néha összemegy - az szerintem király, jellemző rá
Én azon lestem nagyot, amikor bankai nélkül szétcsapta a shoryuken-t mindenestül. Tehát így, onnan hova tovább?
Na mindegy
-
Darth_Revan
veterán
válasz
hoffman_ #7735 üzenetére
SPOILER
Az öregedés kérdése mellett, néha nem igazán értem az erőviszonyokat sem a Bleach-ben...Ichigo a kapitány szint felett van, mégis sokszor van, hogy nem tud olyan ellenféllel elbánni, amivel egy kapitány meg igen...
Meg ez a bankai dolog is kicsit már kezd fura lenni...a bankai elvileg a végső szint, amit egy Halálisten elérhet és kapitányszintű erő kell az eléréséhez...erre meg már Ikkaku és Renji-nek is van bankai hadnagyként, pedig esélyük sem lenne egy kapitánnyal szemben...Remélem ebből nem az lesz, mint a Dragon Ball-ban, hogy a legendás Csillagharcos szint, amit olyan nehéz elvileg elérni, hogy 1000 évente sikerül csak valakinek, már a végén gyerekek játékszere lett ... Ichigo is kicsit túl sokszor veszi már elő ezt az ütőlapot...elküldhetnék egy fillerben a Halálisten Akadémiára, hátha megtanulná hogyan ossza be az erejét, meg tanulna egy-két kidou-t használni -
hoffman_
nagyúr
Bleach spoiler
Most végeztem ki az ep 111-et, nem kicsit lepődtem meg, hogy Ichigo dilis-idegbeteg apja kapitányi szintű Shinigami
Ez a csavar tetszett.
-
Máté94
addikt
Mawaru Penguin Drum: Remek, egyszerűen remek!
-
Archanon
őstag
220-ig* (utolsó), utána Shippuuden
Csillagfalus akármi az úgy ~170-180. rész környékén van, durván a felén túl is vagy akkor.
#Psych0: Ez valóban jó ötlet. Egyre kíváncsibb vagyok már erre a YnS megoldásra.
____Sírjatok kínotokban ti is. ~25 éves Narruto és Lee fight, igényesebb (de gagyi) fan módon megcsinálva. A vicc, hogy még így is jobban tetszett a DragonBall amcsi adaptációjánál (még ha a sorozatot nem is láttam, gagyi volt a film, nem csak sztoriban, technikailag is érdekes dolgokat produkált). A másik meg a kameramozgás. Rángatás (!), DE még látni az eseményeket. Az amcsi filmekben ezt már jobbára elfelejtették. No, szal nézzétek meg, röhögjetek, vagy sírjatok kínotokban.
-
Psych0
őstag
válasz
Crystalheart #7725 üzenetére
Amagami SS detto ilyen.
Képzeld úgy, hogy system reset minden arc után, de vannak közös részek, ami után elágazik a sztori [link]. Ezek a legjobb eroge feldolgozások, mert nem kell az adaptációban agyatlan háremet csinálni...
-
Archanon
őstag
3 rész után meg is untad a fillert?
Eh... a main storyból szerintem semmi nem maradna ki, viszont sok agyatlanság kimaradna, annyi szent.
No, akkor pontosítok.
A sima Naruto a 135. rész után egészen a 220. rész második feléig minden egyes rész kőkemény filler. A mangában a 135. rész második fele, és a 220. rész második fele azt hiszem egyetlen egy fejezet, utána ugrás -->> Shippuuden. Szóval akár ki is hagyhatod mindet, de szerintem érdemes megnézni őket (akár Shippuuden-nel párhuzamban, ha nem bírsz várni, vagy később, ha elfogytak a már leadott Shp. részek), mert igaz, hogy van néhány unalmasabb darab, de egyaránt kihagyhatatlan, sírós poénáradatok is találhatóak ez alatt a 85 rész alatt, s nem utolsó sorban annyira azért a "komolyabb" szakaszok sem rosszak, csak annyi, hogy a főszálhoz valóban semmit, vagy csak nagyon elvétve tesznek hozzá dolgokat (bár ezt kétlem, de nem vagyok benne biztos).Naruto egy címeres idióta, kiváltképp a fillerekben, szerintem nem érdemes kihagyni.
#[oWn]f4te: Aham. Így már valamelyest érthető. Szóval egy rész a torrenten belül többször is ismétlődik volumenenként, azért van 17 nagydarab fájl (csak a méretet néztem, meg hogy mindegyik 1-4, illegve 5-ig van számlálva). Valóban érdekes, én se láttam még ilyet.
-
Crystalheart
őstag
Van egy-két olyan filler, ami hozzáad a történethez is, vagy a karakterekhez (pl. a bogaras rész meg Hinata új képessége) de igazság szerint miután Jiraiya elruccan, onnantól a jó adag filler kihagyható, akár. Mindenesetre a sima Naruto utolsó része (vagy utolsó néhány?) nem filler.
-
Nova96
őstag
Üdv,nem tudom kérdeztem e szóval ha igen bocsi.
Naruto-ba 138-nál járok sok filler miatt kezd unalmas lenni ha most shippuudent elkezdeném sok mindenről lemaradok?
Naruto a sima meddig tart ahonnan lehet kezdeni a shipuudent? -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Crystalheart #7723 üzenetére
Sorban nyilván nem sok értelme lesz...
Ja, de. A 4. részig, amivel lezárul a Kazuha-szál. -
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Archanon #7715 üzenetére
Multi-arc anime. Van egy közös első epizód, aztán az események szerteágaznak.
Ha van helyed, szedd azt, amelyik volume-okra van osztva, minden egyes volume feldolgoz egy szálat. A 4. a legjobb. ^^
bandiras2: Ehh, azt még Januárban láttam... Még AA-ra is kanyarítottam róla egy egyszerű kis ismertetőt. ;____;
-
Archanon
őstag
Hmm, ezt nem értem... Yosuga no Sora.
Ez és ez a torrent közül melyiket töltsem le? Elvileg 12 részes, de a Kira-Fansub-os változatban van Vol1-4, mindegyikben 4-5 25 perces videó (összesen 17, ha jól számolom), most akkor ez wtf? Valaki el tudná magyarázni spoilermentesen, hogy is van ez most akkor? -
Archanon
őstag
válasz
bandiras2 #7711 üzenetére
Na, így már mindjárt más.
Ezek közül a Shakugan no Shana s3 az egyik, amit várok, de cska mert a sorozat a PtW listán van, s ha egyszer elkezdem, szeretném egyben letolni az egészet. A másik, amire marhára kíváncsi vagyok, az a Tekken movie.A többi ismeretlen, egyelőre felejtős, amíg még mindig 70+ anime van a PtW listán...
-
bandiras2
senior tag
-
bandiras2
senior tag
válasz
Archanon #7664 üzenetére
[Angel Beats OAD Another Elpilogue] Meg a többi is amiből még lehet válogatni.
A Kodomo no jikan OAD-nak pedig lesz értő közönsége ha jól sejtem -
-
phanzetomox
őstag
Ha valakinek van Chrno Crusade mangája eladó (magyar
akkor írjon pü-t, mert érdekelne
-
Crystalheart
őstag
válasz
Darth_Revan #7701 üzenetére
És az... baj? o.O
Nekem tökmindegy, csak vicces legyen. Az ilyen "lányregényekben" amúgy sem tudok túl nagy mélységeket meglátni, mert annyira idealizált minden. De ha poénos, akkor áldásom rá
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Crystalheart #7700 üzenetére
Lovely Complex-el az a bajom, hogy annak a története nem foglalt magába annyi időt, mint az Itazura na Kiss. Lovely Complex csak a középiskolás éveket, Itazura na Kiss viszont sok-sok rögös és vicces évet.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest