Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fujifilm X
- Milyen egeret válasszak?
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Máté94
addikt
válasz
#59620352 #8499 üzenetére
Az FB-s profilképed után valahogy nem értem ezeket a "idióta" kérdéseket. Vagy rossz embert néztem. Mert olyan kérdések ezek, amire én valami szemüveges, kancsal nerd jut eszembe. Vagy csak hihetetlenül naiv vagy.
Ha valakinek eltorzítja, az meg is érdemli, normális(!) emberre nincs hatással. Szerintem. De nézd meg mi lett ownFate-el, na olyan ne legyél.
Gyakorikerdesek... 99% kamu... téma lezárva.
-
törölt tag
VAN VALAMI amin már jóideje töröm a fejecskémet, megkérdezek itt mindenkit.
Mi a véleményetek? Esetleg (ne adj isten) tapasztalatok?
A lolicon hentai-ok eltorzíthatják az ember szexuális beállítottságát a való életben is?
Csak mert én szeretem ezt a műfaj kombinációt, de a normál hentaiokat is. És élőben nem érdekelnek a kislányok, de vajon el lehet torzulni? Vagy csak ha mértéktelen valaki vele?:S(Érdekes)
Olvastam Gyakorikerdeseken hogy egy srác belekezdett a Gravition-ba mert jók voltak a zenéi, aztán fél évig csak shounen-aikat nézett meg yaoit, mert valahogy rászokott. És heteróból CSŐBÚZA lett a valóságba. Jött is rá egy olyan komment: "Gratulálok ön elvégezte a homová tevő japcsi videótanfolyamunkat"Jah és ezt nagyon titokba tartom, nehogy vki megtudja a szoc körömből, mert elterjed és én leszek a város pedója
-
Ijk
nagyúr
A gosick 10.5 (special)-hoz esetleg van valakinek angol vagy magyar felirata?
-
Archanon
őstag
Röviden az alapkoncepció: teljesen hétköznapi 14-16 éves tinik első "szerelmi bonyodalmai" (természetesen emögött más is van, de hadd ne lőjem le), igényes, egyáltalán nem giccses körítésben. Nekem tetszett, viszont mivel "több szálon" futott a történet (amik azért kapcsolódtak egymáshoz, nem is kicsit), keveselltem ezt a 12 részt, ennyi szereplőre bőven ráfért volna mondjuk dupla ennyi. A végét emiatt kicsit összecsapottnak érzem, nem ismerhettem meg több szereplő indíttatásait rendesen, stb. Ennek ellenére mindenkinek volt jellemfejlődése, valakinek kicsi, volt akinek "óriási", szerintem szépen meg lett ez is oldva. Lágy, kellemes zene, és gyönyörű art jellemzi még a sorozatot. Bevallom, ennyire szép karakterdizájnt én még nem láttam, nagyon bejövős az egész, a színvilág, a környezet (mondjuk ez az időnkénti "környezet elfehérítése" dolog annyira nem jött be). Hasonló színvilággal talán az Aoi Hana-ban találkoztam.
Az arton kívül amúgy semmi igazán kiemelkedő nincs benne, de aki egy mulatságos, aranyos love story-t szeretne végignézni, igényes, nem eltúlzott ecchivel (nekem ennél több nem is kell), annak bátran tudom ajánlani. Love story-nak ha nem is tökéletes, de nagyon jó.
A 6 résznyi, összesen kb 20-25 percnyi special epizódok meg egy új szereplőt mutatnak be. Ez is aranyos volt, de semmi egyéb (egy hangyányival talán több ecchi).
Összességében számomra: [7/10]
ui.: Koyoi hangja meg K-ON!-ból Yui, alias Toyosaki Aki. Egyből felismertem, pedig Koyoi "annyira" nem fogyatékos, mint Yui. Halálos ez a szinkronhang...
-
Máté94
addikt
Na, asszongya... Ebben az évadban egyre több a "meleg" mellékszereplő.
-
Máté94
addikt
válasz
Crystalheart #8486 üzenetére
Csak az a baj, hogy felfalja magát...
-
Máté94
addikt
Kono bango ni wa Guran no Suponsa no teikyo de okurishimasu.
-
Archanon
őstag
válasz
#59620352 #8477 üzenetére
A Gosick olyan, hogy az is biztos a kedvenceddé válik az összes többi mellett, csak annyi különbséggel, hogy ez esetben nem fogok csodálkozni.
#[oWn]f4te:
Emlékszem, hogy engem az elején kicsit bosszantott a viselkedése (illetve a túl nagynak tűnő egoja), de így visszagondolva ő is tsundere valamennyire, valószínűleg ez volt a zavaró dolog. Talán ő volt az első direkt tsundere karakter, akibe belebotlottam, épp csak megismerkedtem ezzel is: ilyen is van. Egyébiránt hipercukiság (juj, ilyet írok... én!!), top 10 kedvenc karakterbe benne van.Amúgy mi ez a "Madsick" (Madoka+Gosick) fan kép?
Utálom azokat a kis fehér izéket.
(#8482): -
törölt tag
-
Móci
addikt
válasz
#59620352 #8477 üzenetére
Én anno a Bleach-el kezdtem 2005-ben. Anno haver adott egy dvd-t, hogy lessem meg, mivel megkérdeztem tőlük, hogy mi a túróról beszélnek már állandóan szünetben.
Lövésem nem volt az animéről, de majdnem ledaráltam 25 részt, mert annyira tetszett. Szép sorjában jött a többi sorozat, aztán ahogy többet látott az ember, változott a véleménye, úgy kopott ki nálam például a shounen. Néztem még pár évig a Bleach-et, aztán abbahagytam, mert ráuntam. Ez van. -
törölt tag
nah legalább ebben pozitívak a vélemények, Gosickba.
Egyébként haverom egyik kedvence azért gondoltam rá, hogy megnézem xPAz a helyzet én még éretlen vagyok azért tetszenek az ilyen shonenek valószínűleg mint a Ao no Exorcist.
-
törölt tag
Gosick-ről mi a véleményetek? Az is sok embernek tetsző darab, és sztem elég izgi, így az első 3 rész után.
-
Móci
addikt
Az is egy határ sz*r, de lassan kezd valami formája lenni. Lassan.
Én nézem, reménykedve, hogy valami tényleg jót hoznak ki, ha már a szereplőket szépen szívatják, pláne azt a nyomorék senkiházi főhőst.
Ayase és Tsugumi talán az egyik (ha nem két) nagy ok, amiért még nézem. -
törölt tag
azta kuva
ennyire nem tetszett senkinek? érdekes. megint kiderült hogy nincs 2 ugyanolyan animerajongó
-
Máté94
addikt
válasz
Darth_Revan #8466 üzenetére
Nekem nem nagyon jött be maga a történet, Rin 12 egytucat szereplő volt... innentől kezdve csak azért néztem végig, mert belekezdtem.
-
Crystalheart
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #8462 üzenetére
Aki megnézi az Onizukát, annak szinte kivédhetetlenül az egyik kedvenc karakterévé válik.
Atyaég, röhögök, ha csak visszagondolok.
Misztikus, filozofikus dráma, nekem igazán tetszett. Túlvilági postások, akik tiszta érzésű (szeretet, gyűlölet) holt lelkek utolsó üzenetét, egy levelet kézbesítenek a még élőknek. Nagyon érdekes volt, mint hatottak ezek az üzenetek a földi döntésekre, pedig ez (szinte) csak a körítés. Az alapötlet élőszereplős sorozathoz is kiváló volna. A sorozat első felében olyasmi volt a koncepció, mint a Szellemekkel suttogónak: epizodikus történetek, néha több részre húzva egy-egy sztorit, a fő szál lassú bevezetésével. A második felében jobban koncentráltak a fő szálra, mondjuk én nem bántam volna, ha közbeiktatnak még több epizódot, mert végül kicsit rövidnek is éreztem.
A karakterek érdekesek, a fő karakterek háromdimenziósak, és még az epizódok szereplői is valósnak, élőnek tűnnek, indíttatásaik és lelki nyomoraik megérthetőek, még ha nem is értünk egyet velük. A válságok, amiket ezek a levelek felszínre hoznak, pedig igazán kemények, a szó szoros értelmében, emberiek és gyarlósággal töltöttek. Bár más hasonlót még nem láttam, de azt írják sokan, hogy a hasonló témájú sorozatok közül ez emeli ki a leginkább.
A grafika mai szintű, nem túl rikító, egy átlagos várost tár elénk, többnyire átlagos emberekkel - már ami animében átlagosnak mondható, ugyebár.
Ekképp a karakterdizájn talán kicsit sablonkövető, de tűréshatáron belül.
Sok a belső vágás és a jelenet közbeni, sőt, beszéd közbeni vágás, látszik, hogy minden szót és mimikát a céljának megfelelően próbáltak kiemelni.
A special egy kicsit ült ehhez képest, de jó, hogy van, mert szépen levezeti a történetet.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na mivel van pár rész már Fate/Zero-ból, úgy döntöttem elkezdem újra a Fate/Stay night-ot.
Úgy emlékszem jó kis sorozat volt.
Hja és Gundam Seed vakulásig még mindig.
-
PR0JECTNR56
addikt
Great Teacher Onizuka
Mivel tegnap kémia zh-ra készültem hamar megtelt a kis hócipőm, úgyhogy megnéztem egy részt. Aztán még 6-ot.
Elképeszt Onizuka mekkora forma már úristen. A fejek amiket meg vág arra nincsenek szavak.
A történet is tetszik, Onizuka meg akkora kedvenc karakter mint a ház. -
törölt tag
Ao no Exorcist
Egy shonen fight anime amit sok lány ismerősöm imád, és én is rászántam magam. Kedvencemmé vált!! Olyan izgalmas, majd ki esett a szemem
Dráma is van benne elég jófajta, meg sok csavar, az őrültjó harcokhoz passzoló faja zenék úgy megteremtik a hangulatot hogy az nem igaz. A kerakterek mind szerethetők. (Shura nagyon vagány xP) Pár nap alatt végeztem vele, AA vezetőinek is a kedvence lett. Szedjétek, nézzétek, te is ownFate, te shonen ellenes!
-
Móci
addikt
No látom megint mindenkit elkapott a sónen szellem, ideje megmenti a népet.
-
Archanon
őstag
Na, hogy Bleach mellett mások is legyenek, én is beszállok.
________
................... Kötelező mindenkinek, aki még nem látta! Kegyetlenül jó. Őrült egy vígjáték, tényleg csak ajánlani tudom.
Remek, bár kicsit egyszerű történet, irtózatos poénok, szépen kidolgozott karakterek (a többség), és az őrültség mellett azért komoly dolgok is vannak. Nekem nagyon tetszett a párosítás. Talán némileg veszített az életszagúságából, hogy Onizuka gyakorlatilag Super(mázlista)man, de ettől függetlenül az animetörténelem egyik kedvenc karakterévé vált számomra.Meg azok a fejek....
Kicsit oldschool volt a grafika korához képest is (láttam már szebbet, pl. NGE, pedig sok évvel korábbi), viszont maga a rajzstílus és a karakterdizájn (a kicsit amorf lányoktól eltekintve) nagyon tetszett. A zene szintén állat. Soundtrack már lent is van, széjjel fogom hallgatni.
Az openingek a Denpa Onna OP után a legjobb animációval rendelkeznek, amivel valaha találkoztam, és nem utolsó sorban jó a zenéjük is. A sorozat maga nagyon jól kezdődött, majd később talán kicsit elültek a poénok, 'problémák', de én cseppet sem unatkoztam egy résznél sem.
A történet "befejezését" illetően elég kétesre sikeredett... na ez az, amit én máshogy képzeltem volna el, meg eléggé folytatásért kiált(ana).
SPOILER
Pl. Fuyutsuki és Onizuka kapcsolata sem bontakozott ki még annyira, valamennyire romantikusabb befejezést vártam, viszont az meg nem illett volna Onizukához. Meg ez az utolsó 2-3 képkocka, omg. No, maradt néhány elvarratlan szál, de sebaj. Ahogy kezdődött, úgy is lett vége. Őrülten. Talán jobb is így.Igazából azt sajnálom a legjobban, hogy a végére értem. Viszont ez az, amire azt mondom, hogy az apróbb hibái ellenére majdnem mestermunka.
[9.5/10], MAL-on ez ugye 10.
~Yoroshiku! ,,|,,
-
PR0JECTNR56
addikt
Ikoku Meiro No Croisée
Na végre sikerült befejeznem. Nagyon tetszett a történet, rendkívül jók a karakterek is, ennek fényében hasonló színvonalat várok el a közeljövőben megjelenő extra részektől is. Egyetlen hibájának azt tudnám felróni, hogy (nekem) rövid volt és a bizonyos történeti szálakat jobban is kibonthatnának (bár ez még a későbbi részekben megtörténhet). A sorozatról már korábban írtam, úgyhogy következzen a végső értékelés.
9/10
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Kezd megint túlcsordulni a Bleach-mutató.
-
hoffman_
nagyúr
-
Archanon
őstag
válasz
hoffman_ #8439 üzenetére
SPOILER
Jah, pedig még fejlődött is valamit a végére.Én azt sajnáltam, hogy viszonylag keveset szerepelt, aztán a végén meg szépen kihúzták a szereplőgárdából. Pedig én is bírtam a szenyó rókaképűt.
SPOILER ENDAmúgy az a durva, hogy a Bleach története még szinte sehol nincs, az biztos, hogy még legalább (!!) 300 rész lesz (fillerekkel együtt mondjuk).
Még min. 5 év...
(#8440): Óvatosan a szavakkal, ha nincs spoiler figyelmeztetés!
-
hoffman_
nagyúr
spoiler
Hm, pont egész szimpatikus lesz Gin, és tessék meghal szegényke. Pedig végig bírtam a karakterét
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Darth_Revan #8424 üzenetére
Az tuti.
De az egész úgy indult volna, hogy nem engedtem volna a szinkronstábot anime közelébe. MÉG a Bleach-ébe se.
Móci: Mit dolgozol? Megyek én is.
-
Móci
addikt
Ahogy írtam ,voltak benne érdekes, kiba ritkán használt kifejezések, az első tíz-húsz oldal különösen fos volt. Szerintem nem rossz amúgy, én legalábbis megértettem, s viszonylag gyorsan el tudtam olvasni.
Igaz, hogy volt munkahelyen volt rá idő, de egy fél nap alatt letoltam a kb. 160 oldalt, ami megmaradt. -
Máté94
addikt
Mirai Nikki 2: Mindenki nézze!
-
Archanon
őstag
"Trap feeling"?
Jobb screenshot-ot nem találtam.Azért tegyük hozzá, hogy a Naruto-ban Tsunade-n kívül senkit se rajzoltak irreális méretekkel (jó, volt egy újabb szereplő mostanában, de nagy átlagban nincs ilyen jelenség), szóval ennyi erővel bármelyik női szereplőnek adhattak volna férfi hangot.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Darth_Revan #8400 üzenetére
Kis helyreigazítás szükséges ezzel a hozzászólással kapcsolatban, nem tudom hol járt a fejem, amikor írtam.
Szóval spéci dobozban (karton doboz, vagy kihajtható műanyag doboz) elsősorban a Limited Edition-ok vagy a "Complete season xy" boxsetek vannak. Volume xy kiadások "normal" változatait sok esetben ott is sima DVD tokba teszik.
-
Archanon
őstag
válasz
Darth_Revan #8424 üzenetére
17 percnél. Juj.
De erre emlékszem, pontosabban arra, hogy Kiyone-nak később női szinkront adtak. Asszem az adja később a hangját, aki a Naruto-ban a Sakura-nak a szinkronja az 50 valahányadik résztől... gáz. Bár a Kaliforgia-ban Marcy-nak tökéletes volt.
Szóval leesett nekik... viszont biztos vagyok benne, hogy az is bezavart magyaréknak, hogy a japánok előszeretettel kölcsönöznek női szinkronszínészeket a fiatalabb hímnemű egyéneknek.
Ha jól tudom, Naruto-ban is volt egy ilyen botlás, asszem a Jetix-es változatban, hogy Kurenai-senseinek kemény férfihangot adtak.
Pedig... én nem nézném hapsinak.
Azért szerencsére az ilyeneket viszonylag hamar észreveszik, de hogy egyáltalán előforduljon ilyen... az azért.. Kicsit jobban oda kéne figyelni a szinkronválasztásnál.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Archanon #8419 üzenetére
40. részben 14 perc után valamikor (pontos időt nem tudok, DVD-n 1 videósávban van 5 rész), amikor Ukitake kapitánynak jelentést adnak a helyzetről, akkor Kiyone férfi hangon szólal meg magyarul...mondjuk nő létére tényleg elég lapos elől, biztos ez zavarta meg a magyar forgalmazót
Bezzeg, ha olyan dolgozna ott, mint f4te-senpai, rögtön kiszúrta volna a hibát
Most már ezért is megnézem többit is magyarul, kíváncsi vagyok leesett-e nekik, hogy nem férfi...főleg, amikor a Halálistenek Női Egyesületének az ülésén vett részt
-
Móci
addikt
-
Archanon
őstag
válasz
Darth_Revan #8418 üzenetére
Jesszusom, kinek adtak hapsi szinkront, melyik részben? Ezt meg kell néznem... régen néztem már, nem emlékszem akkor feltűnt-e.
Egyébként Ichigo hangját (Szalay Csongor) leszámítva szerintem egész jó a Bleach magyar szinkronja.
Sailor Moon-ban volt, hogy a fehér macskának adtak női hangot, közben eredetileg férfi a szinkronhangja. Tudnak ám érdekes dolgokat produkálni a magyarok egy kis nemtörődömséggel.
Madoka-ra kíváncsi leszek. Vajon ez is ilyen NGE fíling, hogy a sokaknak nem tetsző vége miatt újracsinálják?
-
Darth_Revan
veterán
Megnéztem pár Bleach részt magyarul csak a poén kedvéért, voltak pontok ahol úgy röhögtem a szinkron minőségén, mintha vígjátékot néznék
Legjobban akkor leptek meg, amikor női szereplőnek férfi szinkronhangot adtak
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Crystalheart #8416 üzenetére
Ha jól tudom azoknak a nyúl-macska izéknek (meg nem mondom már, hogy mi a nevük
) nem tetszik, hogy Madoka mit csinált a sorozat végén és rendet akarnak rakni.
-
Crystalheart
őstag
Igen, pont azért jó a befejezés.
Ha tehetem, én is mindig ilyen félig-meddig nyitva hagyott, kétesélyes befejezést írok, tehát tényleg ínyemre való. Csak azok a fölösleges elemek ne lettek volna a sorozatban végig...
Ami a Madokát illeti, tényleg meglepően jól megy. Pedig volt benne néhány logikai gubanc és amolyan japános gyermetegség a komolyabb tartalom ellenére, de persze elment. Hogy filmet csinálnak belőle? Na arra kíváncsi leszek, meg a külön sztorira is, nincs ideám, mit akarhatnak.
-
Móci
addikt
válasz
Darth_Revan #8412 üzenetére
Én is olvastam, mondjuk nem lepődtem meg, mivel a Madoka elég jól hozta a pénzt... meg azért jó is.
Hanbun no: nekem nagyon tetszett, s a befejezéssel is meg vagyok elégedve, bár aki látta, az tudja, hogy nem feltétlen kell pezsgőt bontani.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Darth_Revan #8412 üzenetére
Ugye nem live action?
-
Darth_Revan
veterán
Ejj ha, úgy tűnik még mindig jól megy Madoka szekere, bejelentettek 3 részből álló filmtrilógiát. 2 film a sorozatot dolgozza fel, 3. film azonban teljesen új történettel fog rendelkezni
-
Crystalheart
őstag
Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora
Nem volt most több időm, mint egy filmre volna, szóval ezt néztem meg. Igazán szép történet volt, bár nem bonyolították túl a dolgot, az alaphelyzet és úgy egyáltalán a cselekmény elég szimpla. Ahhoz képest viszont szépen kibontották. Sokan felróják a sorozatnak a rövidségét, ami miatt a mellékszereplők karakterét nem lehetett egészen kibontani, de a film-hosszúságú darabokban ez már csak így van. Bár némely karaktert kissé fölöslegesnek éreztem, sőt, némely jelenetet is. Plusz a humorosnak szánt Zebra Maszkot, azt nagyon, igazán kihagyhatták volna. mindazonáltal a lehetőségekhez képest jó karakterek voltak, épp annyit mutattak, amennyi a történet folyásához kellett.
Úgy éreztem, a cselekmény nem halad mindenütt egyenletesen, de ez talán nem az elnyújtott részek miatt van, hanem hogy más részeket vettek túl gyorsra a hossz miatt. Jobb lett volna még egy kis optimalizálás a vágáskor.
A befejezés megható volt és tanulságos, szeretem az ilyet. Bár épp itt tűnik ki leginkább az egész történet egyszerűsége is.
Igazából nem kiemelkedő, de nem is rossz. Leginkább azoknak ajánlom, akik egy könnyed esti - na jó, esetemben reggeli - elérzékenyülésre vágynak. Pontozni nehéz, mert a fölösleges részeket leszámítva nagyon tetszett, de épp ezek húzzák le kicsit. 8 alá.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Darth_Revan #8409 üzenetére
A doboz (meg a körítés) is nagyon fontos. Nekem legalábbis.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Synthwave #8408 üzenetére
Úgy is az anime a lényeg és nem a doboz, nem?
Japán kiadásnál is van, hogy a "látszat néha csal", vagyis belerakják egy olyan vastag dobozba, mintha egy magyar értelmező kéziszótár lenne, ami alapján azt feltételezi a vásárló, hogy tele van minden földi jóval, közben meg a belsejének a 80%-a meg üres és kartonpapírral van kitömve -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Darth_Revan #8400 üzenetére
Áh, ez így kiábrándító.
-
Archanon
őstag
válasz
hoffman_ #8405 üzenetére
"Ráadásul a bountó-n kívüli fillereket nem is nagyon tudom hova helyezni időben, legalábbis a zanpakutou-st egyáltalán nem, és a mostanit se még, bár nagyon az elején vagyok."
Visszatérve erre... A bount-os szezonon és a legutóbbin (reigai-os) kívül az összes szerintem vmi alternatív világban nyomul. Én se tudom őket hova tenni, dramaturgiailag nem illenek sehova. Amit meg most néztél, az meg a 4. movie prológusa lehetett. Először én is azt hittem rá, hogy újabb hosszú filler sztori, de aztán folytatódott a főszál.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Archanon #8402 üzenetére
Jól van, köszi
Van egy elég fix listám, hogy mihez akarok kezdeni, ha beértem a Bleachet, és tuti, ahogy írtam már, hogy Samurai Champloo lesz a kövi
Alig várom. A nagyfilmeket meg közben megnézem szerintem
Vagy pedig, ha végzek a sorozattal pont a szorgalmi időszak végéig(még kb 50 rész van), akkor endingnek megnézem mind a 4 filmet egy nap
-
Archanon
őstag
válasz
hoffman_ #8401 üzenetére
Pont azt írtam amúgy, hogy amíg nem heti szinten jönnek, nem zavaróak, mert le lehet őket darálni. Ellenkező esetben... hmm.
Egyébként a Bleach-ben arányaiban nagyjából ugyanannyi filler van, mint sima Naruto-ban és Shippuuden-ben összesen.
Sőt, a Bleach-ben valamivel nagyobb is ez az arány. (346 részre jut majdnem 160 filler... kemény. Míg Naruto-ban 455 részre úgy 170. Jó, persze a fillerek minősége is számít.)
Nyugodtan elkezdheted a Naruto-t következő neverending sorozatnak (egyszer), mert jó az, főleg a Shuppuuden, de előtte nézzél meg sok-sok rövidebbet. Bár azok után (ha jókat választasz) a Naruto (és a Bleach is) simán "gagyinak" és lassúnak tűnhet, viszont a Bleach-et mind poénok, és mind történetbeli kidolgozottság terén is kenterbe vágja (legalábbis a Shippuuden, a sima Naruto 220. részig azért annyira nem jó - pl. teli van az eleje nagyon hosszú és lassú harcokkal, történet lassabban halad -, csak amolyan felvezetés).
Nagyfilmek... ha megnézted az összes leadott epizódot, nyugodtan nekik állhatsz.
Egyébként meg érdemes megnézni a megjelenési dátumokat, aztán azok alapján végignézni a sorozattal párhuzamban. Bevallom, még én se szántam rá magam, hogy az elsőbe belekezdjek.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Archanon #8388 üzenetére
Szerintem annak is volt egy feelingje, nekem a bountókkal se volt bajom
Csak olyan hülyén tudnak belekezdeni, tök hirtelen. Ráadásul a bountó-n kívüli fillereket nem is nagyon tudom hova helyezni időben, legalábbis a zanpakutou-st egyáltalán nem, és a mostanit se még, bár nagyon az elején vagyok. Amúgy még így se mondanám zavarónak, hogy nem heti szinten jön az új rész, hanem egybe tolok mindent. Szerintem úgy még rosszabb lenne, mert várnám, hogy mi az új eksön, de még mindig az "uncsi" részek mennek. De ugye megvan az előnye, hogy addig is megy, és hosszabb. Naruto-t lehet, hogy nem fogom megnézni, nagyon hosszú, és elég filleres, ahogy írtad többször is. Max ha nagyon ráérek.
Ja igen, már asszem kérdeztem, de nem emlékszem, hogy jött volna válasz. A Bleach nagyfilmeket mindegy mikor nézem meg? Biztos hogy kérdeztem, de tiszta szenilis vagyok, és a válaszra nem emlékszem...
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest