Hirdetés
- Fujifilm X
- Milyen egeret válasszak?
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- RAM topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Synthwave #8399 üzenetére
Nem.
Japánban többnyire nem ilyen körítéssel adják a lemezt. Minden animenál más, de amit eddig láttam:
-kartondoboz
-profibb DVD tartó, sima DVD tok helyett láttam már olyat, ami kinyitható, kemény fedeles, mintha könyv lenneTovábbá, adnak egyébb extrákat is többnyire (a "szemét" hirdetések mellett), ilyen pl artbook benne rajzokkal amiket az anime elkészítéséhez hasnáltak vagy Light novel, amit pl adtak az Infinite Stratoss Volume 1-hez.
Ebben nekem a lemez mellett csak egy kérdőív volt az MVM-től (MVM a Geneon brit partnere). Nagy Britannia az USA-tól kapja a lemezt, tehát a brit minőség nem tér el az amcsi minőségtől, az amcsi minőségnél meg igyekeznek a legjobbat elérni.
Röviden, minőségben nincs különbség a brit (tehát amerikai) és a japán között, azonban körítésben és extrákban van. Volt már rá példa, hogy amerikai DVD-n volt extra, a japán DVD-n meg semmi extra nem volt és arra is volt példa, hogy japán DVD-n voltak rövid extra epizódok, az amerikain meg nem.
Szóval a válasz röviden: anime sorozatnál szinte biztos, hogy van különbség doboz vagy dvd tartalomban az amerikai (és a brit) valamint a japán DVD között. Mondjuk árban is nem kicsi a különbség. A dvd tartalom néha az amerikainál jobb, néha meg a japánnál.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Darth_Revan #8397 üzenetére
Tudom, ezért kérdeztem azt, amit.
-
Móci
addikt
válasz
Darth_Revan #8395 üzenetére
Jó a háttérkép!
Mondjuk a Shana kollekció is nyálcsorgató, gratula hozzá! Valóban gyorsan odaért, bár én is kaptam már csomagot Angliából hasonló sebességgel.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Darth_Revan #8395 üzenetére
Ezek ugyanazok a lemezek, amiket Japánból rendelnél?
-
phanzetomox
őstag
válasz
Darth_Revan #8389 üzenetére
Egyetértek. Nekem bőven jó a filleres dolog ,így legalább minden csütörtökön megkapom a Naruto adagom. Ha meg végig a fősztori menne talán már rég vége lenne.Akinek meg nem jön be az várhat pár hónapot anélkül hogy nézné a fillereket , nem marad le túl sok fontos infóról
.
Nekem pl. a múltkori Konohamaru-s rész kifejezetten tetszett -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Én úgy, hogy inkább nem kell Bleach meg Naruto.
-
Archanon
őstag
válasz
Darth_Revan #8391 üzenetére
Nem is épp Bleach-re gondoltam előző állításom alatt, inkább a Naruto-ra. Ott sajnos normális filler kevés akad...
Bleach.. A legutóbbi filler kicsit módosít néhány időtartammal kapcsolatos adaton (igazából tök lényegtelen), de egyébként tökéletesen kitölti az ugrást. (Mert ugye a mangában kapásból volt 1 hónapos ugrás, ami az anime változatban 10 naposra lett csökkentve és +20 (kb.) napos fillerre lett kibontva - ezt kivételesen megnéztem.) [Na, spoilermentesen sikerült leírnom, remélem érthető.
]
Talán írtam is már korábban, de történetileg szerintem ez sikerült eddig a legjobban fillerek közül.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Archanon #8390 üzenetére
Bleach esetében szerintem nem olyan rosszak a fillerek és néha a főstoryhoz is adnak valami apró dolgot hozzá. (persze ha 1-2 filler epizóddal megszakítják a főstoryt, az nekem se bejövős
)
pl:
A legutóbbi fillert még nem láttam, de ha jól tudom abban veszti el Ichigo végleg az erejét és ezzel folytatódik a következő évad, ami meg már főstory, tehát aki nem látta a fillert, az lemaradt volna erről. -
Archanon
őstag
válasz
Van benne valami, de azért nem ártana tartani a színvonalat.
-
Archanon
őstag
válasz
hoffman_ #8387 üzenetére
A bount-os szezont leszámítva többnyire jók a Bleach fillerjei (némelyik nagyon beteg, pl. ami most neked is volt), csak hát idegesítő, mikor megszakítják main sztorit. Olyankor szopás a filler, amikor nem tudod hamar ledarálni őket, hanem várni kell a következő részre (amiből van vagy 20), hogy "legyen már vége!!!".
Pl. a Naruto Shippuuden is most már kezd nagyon elgányulni így kb. ~20 db 1 epizódos filler után... nagyon az alja. Kb. mint anno a 135-220 közötti részek. Még jó, hogy olvasom a mangát...
-
hoffman_
nagyúr
Háh, megint én, Bleach helyzetjelentés
Épp nagyban megy a fight Karakura fölöt, az Yama-Jii is bedobta magát, meg minden, amire nem számít az ember, erre bejön egy filler
Két napja húztam, mert enélkül nem akartam továbbmenni. Most vettem rá magam. De ez hiba volt, ez olyan szar volt, hogy már jó
A filmfesztiválos rész volt, és volt 1-2 rész, amit bizony megkönnyeztem a nevetéstől. Szóval nem volt ez olyan rossz
-
Archanon
őstag
Azért ennyire tényleg nem volt rossz, unalmasnak meg aztán pláne nem nevezném. Engem legalábbis remekül szórakoztatott. Az mondjuk igaz, hogy a második felére elklisésedett, ellaposodott egy kicsit, meg nincs lezárva, nem jutottak el A-ból B-be... ezért kell a folytatás.
Meg hát kinek mi...
-
huskydog17
addikt
válasz
phanzetomox #8365 üzenetére
Szia!
Én láttam az első évadot és nekem eszméletlenül tetszett, szerintem egy hatalmas remekmű! Én mondjuk német szinkronnal néztem (így nem kellett feliratot olvasni), ami hibátlan volt! Bár több éve volt, de jó-néhány jelentre emlékszem még. A szereplők többsége nagyon szimpatikus.
Más: Ma fejeztem be a Sonic X című, 78 részes anime sorozatot (szintén németül). A vége felé igencsak beindultak az események. A vége szerintem nagyon össze lett csapva, de ugyanakkor az utolsó két epizód nagyon szívszorító, főleg nekem volt az, hiszen Tails a kedvenc szereplőm benne
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Archanon
őstag
Tipikus ecchi-hárem komédia ("szamurájos"), szóval van egy srác akit körberajonganak a lányok (sablon karakterek: loli, tsundere, "okoska", stb...), rakás poén, második felében szokásos fürdőruhás-fesztiválos részek (unalmas...), és valamilyen egyszerűbb történet. Viszont kiemelném, hogy a főszereplő gyerek annak ellenére, hogy egy kicsit perverz hülye és állandóan szerencsétlen helyzetekbe kerül amolyan Yuuki Rito (To Love-ru) módra, egyáltalán nem az a földbedöngölnivalóan szerencsétlen, nyávogó, tenni semmit nem tudó izé. Valamivel "erősebb" karakter a szokásosnál, bár nem igazán éreztem nála túl sok jellemfejlődést (ez mondjuk betudható annak, hogy a sztori még bőven folytatódna, és remélem fog is anime formájában). A mellékszereplők sokkal többet fejlődtek, az is érdekes. A szereplők közül amúgy Washizu vitte a pálmát. Hát az valami hatalmas.. EPIC!
Meg Ayame is, iszonyatosan tsundere jelleme ellenére szerethető. Gyakorlatilag ők ketten vitték nálam a sorozatot. Torigaya meg WTF!!! Ő nagyon fájt.
A poénok nagyon jók voltak, mégis, annyira nem voltak eleresztve (sajnos). Tetszett a történet is, de nem igazán van(nak) lezárva a szerelmi szál(ak) se, szóval várom a folytatást. Remélem lesz is, mert a manga idén befejeződött elvileg, így talán van egy második évadra esély.
[7/10]
-
phanzetomox
őstag
Hellsing és Chrno Crusade manga sor érdekelne ha valakinek van eladó.
-
EVA fanoknak kötelező
-
Crystalheart
őstag
Mielőtt belekezdtem volna, ránéztem az általános értékelésekre a MAL-en, tele van 9-10-el. Gondoltam, annyira gáz nem lehet, max egy hülye vég, vagy ilyesmi, amiért sokaknak mégsem tetszik.
A besorolása sci-fi, akció, dráma, shoujo. Igazából nem tudtam elképzelni, milyen egyveleg jöhet ki ebből, sima bishounenes scifire számítottam.
De banyek! Esküszöm, így utólag beleolvasva a kritikákba, az az ember állt a legközelebb a valósághoz a kritikában, aki 3 pontot adott rá.
Van egy érdekes felütés, tök jó alap valami jó kis scifinek. Mondjuk a (főszereplő) férfiaknak is hatalmas szemek, feminin vonások kifejezetten zavartak, de betudtam a célközönség óhajának. A sorozat elején csak úgy történnek a dolgok, amikre később magyarázatot várna az ember. A megfestett világ érdekes, a húsevő növények kegyetlenek, a karakterek is kellően különböznek, és az ember majd némi kiteljesedést is vár őket illetően. Volt egy nagy időugrás, hirtelen mindenki 4 évvel idősebb lett az egyik részben, ez kissé zavaró volt, mintha csak kihagytak volna vagy 10 részt. Oké átsiklottam fölötte, a vége a fontos, arra hegyezték ki, gondoltam. És akkor az egész teljesen befordult, vagy inkább kifordult.
A szereplők - felnőve, vagy majdnem felnőve - elkezdtek illogikusan gondolkodni, szentimentálisakká váltak, hiperérzékennyé, miközben az indíttatásaik, még ha meg is magyarázzák, homályba vesznek. És azok a szövegek! Azok a tettek! Az a beszéd! Esküszöm, mintha egy vígjáték poén-yaoi bejátszásait hallgattam volna, épp csak nem csókolóztak egymással a "férfiak". Ettől úgy a sorozat háromnegyedére már teljesen kikészültem, majd a végkifejlet amolyan "nesze semmi fogd meg jól", szupernyál stílusban. Az egész cselekménynek nevetséges okai vannak, és olyan döntések mozgatták a kerekeket, amik egyáltalán nem voltak indokoltak. Milyen itt minden karakter, beleértve azokat is, akik nem bishounenek? A "túl szentimentális" nem kifejezés, Werther elbújhatna mellettük. Ekképp az egész sztori katalizátora a szereplők teljesen irreális, elképzelhetetlen, érzelgős, nyálas döntései - vagy épp nem döntései.
Amúgy a rajzzal a nagy szemeken és a fura orr-árnyékokon kívül nem volt különösebb gond, hozta a mai színvonalat. A zene jpop, tele engrish-sel, nem igazán jött be, de elment. Az OST, kiváltképp az akciós jelenetek alatt szinte elviselhetetlenül nem illett a hangulathoz, semmi adrenalinfokozó hatás vagy ilyesmi.
A poén, hogy ez egy igényesen kivitelezett nyáltenger. Nagyon rossz értékelést nem tudok rá adni, mert látszik benne a sok munka, és némileg női szemszögből is meg kell vizsgálni - valszeg az Alkonyat is ezért jön be a gyengébbik nemnek, amiért ezt felpontozták a sok 9-10-es véleménnyel. Ezért a MAL-en 5 (average) pontot adtam rá. Jelzésül, eddig csak a School Days-t értékeltem még ilyen alacsonyra, de ez az átlagost jelenti.
-
phanzetomox
őstag
Elkezdtem nézni a School Rumble-t eddig 4 részen vagyok túl és nagyon bejön
A karakterek is nagyon tetszenek mindegyiknek megvan a maga mókás stílusa
Csak azt nem értem hogy a főhősnőnek mért pont egy ilyen nyomi fapofába kellett beleszeretnie ?!?
Persze ez is ad egy kis hangulatot de akkor is
Mindenesetre jó kis iskolai-szerelmi háromszöges-romantikus vígjáték ami könnyen fel tudja dobni az embert.
Az elején viszonylag egyszerűnek indul a történet aztán egyre bonyolódnak a szálak, de nem lövöm le a poént
Egyedül az zavaró benne egy kicsit hogy sokszor van olyan jelenet amiben egyszerre többen beszélnek és nehéz követni a feliratot(gondolom a japán szinkront is) pedig jó kis szóviccek vannak benne, amiken mindig szakadok(miután visszatekertem és újra megnéztem hogy végig tudjam olvasni
) Szóval ajánlom mindenkinek aki még nem látta
-
törölt tag
válasz
Crystalheart #8363 üzenetére
Golden Boy nekem is tetszett, rég láttam, de elég érdekes volt, perverz a srác eléggé hogy szagolgatja a budideszkát is
de nagyon faszagyerek.
-
Crystalheart
őstag
Japánoknál magas az életszínvonal, de pont az irdatlan hajtás miatt eszméletlen stressz ül rajtuk. Én azért annyira nem irigylem őket. Viszont a globalizáció és hiperkapitalizmus előtti történelmük és társadalmuk nagyon érdekes.
Magyarországban amúgy az a nagy talány, hogy az általános Pató Pál úr hozzáállással is mennyi eredményt tudott elérni az idők során.
(Hát hogy a rendszerváltás óta semmit, az egy dolog.)
Ja, amúgy a munkáról jut eszembe, tegnap épp megnéztem a Golden Boyt. Hát beteg egy sorozat volt.
Meg az utolsó részben az az animestúdió...
Kár, hogy hat részben elintézték, elbírtam volna még jó párral ilyen stílusban, ennél nem több ecchivel.
-
jahrn
senior tag
A Madoka finaleja azert csuszott mert szokoar is szerepelt benne (az eggyik elotte levo reszben lathato is volt). Es pont a szokoar napjan adtak volna... Inkabb ugy dontottek h elkeszitik ujra az utolso reszeket (de gondolom majd egyszer vmilyen formaban azokat is bemutatjak)
Ezekbe a tarsadalmi dolgokba nem mennek bele, de ott vagy beallsz a sorba vagy szetcincalnak. Nem veletlen h sok japan lany inkabb kulfoldre hazasodna.
-
törölt tag
NAh lassan véget ér az ősziszünet
Így a napi 12 animeadagomat is csökkentenem kell
Mostanság nézem:
-Ao no Exorcist: Eszméletlen jó, magával ragadott ez a világ, a démonok kegyetlen jók, karaktereket is bírom, nagyon kíváncsi vagyok mi lesz a vége^^ Kedvencek gyanús.
-Hanamaru Kindergarten: Felnőtteknek szóló történet, ovisokkal és egy óvóbácsival a főszerepben, és az egyik kislány szerelmes belé <3 Vicces, nyugodt, és mini-lolisTök jó ez is!
-Yu-gi-oh: Magyar szinkronos első 50 rész sok helyen röhejes, de lesz ez még jobb isAmúgy nagyon megimádtam a yu-gi-oh-t rengeteget zúzok a játékkal is!
Jön valaki egy párbajra?
(ownFate-nek nem tetszik
)
Elolvastam a válaszaitokat xd Hát AA-n máshogy van a rendszer, ami 9 felett van azt nézem meg inkább általában. De pl Green Green az anime-planeten 5/10et kapott kb, és a legjobb vígjátékok egyikének titulálom, kinek mi.
-
Máté94
addikt
UN-GO 3. : EPIC gyerekek, ilyen rész véget se láttam még.
"Kibújt a szög a zsákból... LOL" -
Psych0
őstag
válasz
Synthwave #8355 üzenetére
most tettem le a felsőfokút így hónap laza tanulás után(suli+meló mellett)
Egyébként még szinte sehol. Hiragana, katakana, pár oldal szó, nyelvtan eleje. Sok-sok gyakorlás kéne, amire sajna nem futja az időmből, mert neki kell ülni, és ritkán van úgy egy szabad órám, hogy még szellemileg friss vagyok...
nálad?
-
jahrn
senior tag
válasz
Crystalheart #8325 üzenetére
Elvileg az FS-t igy kellene kinyomni:
1.FSN VN
2.FSN TV (van zanzasitott egesz estes verzioja, ha jol emlekszem 2 muvi)
3.Unlimited Blade Works
4.Fate ZeroHa majd vegre lessz Heaven's Feel akkor az jon UBW utan Zero elott.
Talan igy kerulod el a legjobban a spoler hegyeket.
Egyebkent jelentek meg mas Fate jatekok is de azok siman kihagyhatoak.
-
phoenix64
őstag
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni hogy Shakugan no Shanában hol jár a manga? Mert én fél googlet át néztem és a legtöbb amit találtam az is 33 rész volt
Vagy ez most hogy van? Anime előrébb tart mint a manga?
-
Archanon
őstag
válasz
Darth_Revan #8347 üzenetére
Én is leginkább azon akadtam ki, hogy hülyék, könnyen manipulálhatók (pontosan) a főszereplők. Az argentin szappanoperákban történnek ilyenek, amit abban a sorozatban lerendeznek.
-
Darth_Revan
veterán
Néztem 4 részt a Peach Girl-ből, hát sikerült jól felhúznom magam...nem azért, mert annyira rossz a sorozat, hanem mert Sae annyira de annyira idegesítő egy csaj. Úgy felidegesített, hogy annyira könnyen tudja manipulálni azt az idióta férfi főszereplőt és minden terve összejön, hogy megbántsa a női főszereplőt
-
Ijk
nagyúr
válasz
Darth_Revan #8344 üzenetére
Ezzel a keleti olcsó munkaerővel (meg ugye a pénzügyi spekulációval) kibillentették teljesen a világot a gazdasági egyensúlyból. Persze minden amit kibillentünk az egyensúlyból, megpróbál visszatérni.
Mivel az olcsó munkaerő miatt az ipar ezekben az országokban centralizálódott, elkerülhetetlen a robbanásszerű gazdasági fejlődés az adott régiókban. Gazdasági fejlődés következménye pedig az életszínvonal emelkedése. 10 éve a kínai még bekerékpározott a gyárba hogy megdolgozzon az éhbérért. Így lehetett még magas profit mellett is nyomott áron termelni, ami persze tetszett a nyugati ember pénztárcájának. Nyilván nem mást halmoztunk fel ebből, mint hatalmas mennyiségű szemetet, miközben a pénzünk keletre áramlott.
Szóval a kínai munkás 10 év múlva már kocsival szeretne menni dolgozni, a gyerekeit iskolába járatni, hogy ne melósok legyenek, tehát ott is folyamatosan nőni fognak az igények.
Idő kérdése hogy mikor omlik össze a haldokló iparral rendelkező Európa, amely folyamatot csak katalizálja a bürokrácia és a pénzügyi spekuláció. Ha nem változnak a dolgok, évtizedeken beül mi leszünk a melósok, míg Ázsia a tőkeerővel bíró felvásárlópiac. -
Darth_Revan
veterán
Kínát hagyjuk, hányingerem van az egész országtól. Észak-Korea után az a 2. ország, amit gyűlölök.
A székről is lefordultam, amikor megtudtam, hogy nemsokára nem hogy Magyarország, de az egész EU Kína zsebében lesz, köszönhetően a 100 milliárd dolláros "támogatásának". Lefizetni más országokat van pénz, viszont több százan halnak éhen naponta a saját országukban...semmirekellő egy ország.
"modern rabszolgaságnak, az élő gépsoroknak köszönhetik"
Jah ez is elég kényes téma. Sokan Magyaroszágon is szidja őket-e miatt, viszont ha normális fizetést kapnának az ottani munkások és az új cipő a kínai boltban már nem 2000Ft, hanem 8000Ft lenne, akkor bezzeg menne a sírás -
Psych0
őstag
válasz
Darth_Revan #8337 üzenetére
Azért elég tisztán emlékszem arra, hogy a Shaft heteket csúszott a madoka fináléjával...
A sugárzástól való félelmet meg a média emelte arra a szintre amin volt. Ennyi erővel én is hős vagyok, mert dolgozni mentem a devecseri katasztrófa után egy nappal.
A 4-5 hónapos szabadság meg nonszensz még itthon is, nemhogy japánban. Ugyanúgy viszonyíthatunk Szaud-Arábiához is ahol sokan nemhogy 4-5, de 12 hónapos szabadságra mennek minden évben.
""Szóval tőlem max respect nekik, nem kicsit másabb a munkához való hozzáállásuk a legtöbb országhoz képest ""
Ezért tartanak ott ahol most. Mi 20 évvel a "rendszerváltás" után ugyanott vagyunk, ahol voltunk, csak mindenünk el van adva. Ők 20 évvel a II. VH pusztítása után gazdasági nagyhatalom voltak.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Mert a fiatalok nem tudják, mi a jó (meg sajnos, ahogy észrevettem, az egyre újabb generációk egyre butábbak (és tahóbbak) - tisztelet a kivételnek; de ők úgyis csak erősítik a szabályt
).
Más kérdés, hogy nekem 6-8-10 évesen sem nyújtott semmit a SW.
Aztán 15 évesen megjött az Ep1 és mindenki vérbeforgó szemekkel örjöngött, meg 1 héttel a vetítés előtt a mozi előtt sátorozott. Mondom, nézzük meg. Kipihenten kezdtem neki, 20 perc után mégis bealudtam.Ijk: Azért a South Park király.
A Futurama is egész jó. Bender a legnagyobb náci. Cartman után.
-
Ijk
nagyúr
válasz
Darth_Revan #8337 üzenetére
A japánok valóban elég maximalisták.
Mondjuk én ezeket az amerikai hulladékokat nem bírom nézni. -
Darth_Revan
veterán
Eléggé szem előtt van, de én csak tegnap fogtam fel, hogy van egy újabb dolog, amiért a japán anime készítők tőlem max respectet kapnak.
Az amerikai tömegrajzfilmet készítő cégek (Simpson család, Family Guy, American Dad, Cleveleland Show, South Park) minden évben elmennek 4-5 hónap szabadságra, viszont a japán tömeganime készítők (elsősorban a Studio Pierrot-ra gondolok, aki csinálja Bleach és Narutot) nem szabadságolnak, minden héten keményen dolgoznak egész évben, hogy meglegyen a következő heti epizód. Ha meg elfogy a történet, akkor sem mennek el pihenni, mint az amerikai kollégáik, hanem tovább dolgoznak filler epizódokkal.
Márciusban az óriási katasztrófa után sem vettek ki szabadságot, hanem a sugárzástól való félelem és áramkimaradások mellett is a Studio Pierrot alkalmazottai bementek dolgozni és megállás nélkül csinálták az új részeket és a többi anime studió is hihetetlen rövid idő alatt újra munkába állt.
Szóval tőlem max respect nekik, nem kicsit másabb a munkához való hozzáállásuk a legtöbb országhoz képest
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Persze, mert a Trek-ekhez egy érettebb személyiség kell (érdekes, elgondolkodtató tudományos vagy morális kérdések -és sokmindennek tényleg van tudományos alapja is-, marahajó és konzisztens fél-szakzsargon, jó humor(!), és bizony előfordulnak jó színészek is, karakterfejlődés - az egész egy sokkal mélyebb valami) nem piff-puff-villódzó-villódzó-dirr-durr-trytobeepic-szkafanderes csubakkabőgés.
De ebbe szerintem ne menjünk bele. ^^
-
Psych0
őstag
válasz
Crystalheart #8332 üzenetére
főleg, hogy ma már mindenki tudja...
emlékszem anno mekkora para volt mikor megtudtam.
az f/z arra épít, hogy láttad már az fsn-t, tehát akkor lesz megfelelő élmény, ha láttad. pl tudod hogy anakin lesz darth vader, mégis szurkolsz neki, hogy elnyerje amidala szívét(fúj te tré ezt így leírni. bleh)
-
Crystalheart
őstag
-
Psych0
őstag
válasz
Crystalheart #8328 üzenetére
még viszonylag fiatalnak érzem magam, de semmiképp nem nézném sorban. és a kölköm sem fogja. 4-6-ig pure epicness 1-3-ig erőltetett epicness, mondjuk, mikor megláttam yodát kardozni kb így éreztem magam. a mai napig, mikor starwarsozok csak 4-6-ig, mert nekem ez adja a sw érzést.
fate: tényleg ügyetlen volt, biztos aggódik lucas a nyugdíja miatt, végülis 0-45 éves korig mindenki magáénak érzi a sw világot, nem úgy mint pl trekkie-k.
-
Psych0
őstag
válasz
Crystalheart #8325 üzenetére
starwarsról hallottál? elég ügyetlen az is.
-
Crystalheart
őstag
-
Psych0
őstag
válasz
Crystalheart #8322 üzenetére
nem!
az fsn az egy nagyon jó cucc, és nem akarod lelőni az időzített epic momenteket ugye? már az f/z első része is lelő egy csomó dolgot, aminek az fsn vége felé kéne megtudnunk.
a vn-nek egyébként ha jól emlékszem 6db végkifejlete van, így értelemszerűen egy montázst kapsz az anime változattól, plusz még egy movie-t, ami kb hű maradt az unlimited bladeworks route-hoz.
amúgy szerintem minden többcímes sztorit a megjelenés sorrendjében kell nézni.
ha nagyon nézhetnéked van inkább ezt nézd végig előtte.
-
Archanon
őstag
-
Psych0
őstag
válasz
Crystalheart #8311 üzenetére
Mivel a fate/zero a fsn előzményeit fejti ki, így az fsn-ből tudjuk, mi történt a múltban. amúgy meg VN alapokon van mindkettő.
-
Archanon
őstag
Azzal ugyanez a bajom, ráadást ott képek is vannak, és nem férnek el egy oldalon. Hiába, problémás ember vagyok...
szerk.: Nem is az érdekel, hogy mennyi spec-t néztem meg. Ez a fő xímekre érvényes csak, ilyen formában viszont nem látom át (ezért van az Excel-es listám is). Azokat a sorozatokat, amik OVA-ként jelentek meg alapból, pl. eleve nem számolom külön OVA-ként (pl. Hellsing Ultimate). Plusz hiába van ott az alján az összesítés, hogy "TV - 75", ebből kapásból csak a Sailor Moon lesz 5 db. Nem jó az nekem úgy, ahogy van.
-
Archanon
őstag
Jó ez így, persze, csak áttekinthetőség szempontjából szerintem elég gyatra egy bábeli zűrzavar. Egy olyan módosítás nem volna rossz, hogy a fő címek alá "almenü" szerűen sorakoznának föl a következő évadok, hozzá kapcsolódó specialok/ovak.
(#8317): Ízlések és pofonok.
Sebaj, a kettő együtt (MAL+Excel) nekem tökéletesen megfelel.
#bozont: Pont erről beszéltem, az a 260 cím szerintem nem több 150-nél.
-
Archanon
őstag
No, de az előbb is pont 1 hsz-re válaszoltál 2 hsz-ben 5 percen belül.
Nálam... ha csak a projectek címét nézem, és nem veszem, hogy különböző évadoknak más a neve (pl. To Love-Ru / Motto to Love-Ru), de külön számolom a csak részben kapcsolódóakat (Onegai Teacher / Twins), akkor most tartok 77-nél (+13 movie, ezekből néhány valamelyik sorozathoz köthető), ebből meg ugye jelenleg 7 aktív (1 meg dobott: Pokemon
), amiből 4 'tucatshounen'.
Ez a listám ilyen szempontból tök áttekinthetetlen, mert minden special-t, ova-t külön számlál. Ezért is szeretem a jó öreg Excel-t.
-
Máté94
addikt
válasz
Crystalheart #8311 üzenetére
Előtte azért kell az első évada szerintem.
-
Psych0
őstag
válasz
Crystalheart #8306 üzenetére
bocsi fasság, kéretik elfelejteni
-
Psych0
őstag
Nézi vki a fate/zero-t?
Jó a cucc de nálam nagyon rányomja a bélyegét az, hogy tudom mi történik a szereplőkkel, így nincs kedvem megszeretni se őket, pedig Irisviel hihetetlenül szép lett. Nagyon eltalálták a szemeit.
-
Psych0
őstag
válasz
Crystalheart #8304 üzenetére
de ez 2D
ez nagyon nem mindegy az otaku világban
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest