- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
Gézengúz #5598 üzenetére
Ja, mostmár látom Gabynak ment volna!
Akkor hogy érdemben válaszoljak is:
Én egy elm 327-es BT adaptert használok, a rádión fent van a torque app, nem csak élő adatokat lát, de hibakódokat is, sőt, törölni le lehet őket, és ott ki lehet tenni az akksifeszt a kijelzőre. -
Gaby
tag
válasz
segevus #5590 üzenetére
9Szia, nalam a radio elhalkul csak a waze nema, nem beszel. A google maps es a sygic jo. Sot a youtube music el se halkul csak a navi rabeszel. A fo problemam az hogy a waze a szimpatikus navigacio es pont az nem beszel nalam. Minden mas jo. Kulon pedig nincs hangero szabalyzas nalam a navinak.
-
Gézengúz
addikt
Akku feszültséget ki tudom íratni valamivel az értesítési sávra, bár előszőr haladjunk sorban, egyáltalán van valami app ami mutatja?
E46, PX5-ös rockchipes cucc tán RK3688
-
-
Gaby
tag
Sziasztok, junsun v1 pro 4/64gb waze alatt nem ad hangot. A radiot elhalkitja mikor Dori beszelne de semmi nem hallatszik belole. Sygic es google mapsnal nincs ez a problema. Mi lenne a megoldas? Koszi!
-
darvinya
titán
Sziasztok
Tudtok ajánlani mikrofon erősítő app-ot?
-
Csuklósbusz
tag
Üdv!
Androidos fejegységemben csak pár app van, chrome, youtube, airplay.
Android autó nincs.
Hogyan lehet erre pl google térképet telepíteni? Google play nincs benne.
Wifit is tudja a fejegység. -
megott
aktív tag
válasz
Fecogame #5575 üzenetére
Most akarom eladni a Isudar PX5 4/32GB HU-m, megpróbáltam belőni az árát, mondom rákeresek az itthoni piactereken mit kérnek egy ilyen W211-be való fejegységért.
Hááát újonnan is 2/16GB Android10-el 90-100-ért, nem is értem ki akar venni egy tömény szívást ennyiért.
2GB nagyon necces pláne 10-en. -
zuzozuzo
tag
Suzuki swift 2005-be szeretnek egyet, max. kb 70-80.000-ig. A junsunbol most nincs nagyobb RAM-al rendelkezo, ezen kivul tudtok nekem meg ajanlani androidos egyseget? Az andoid auto nem feltetel.
-
zuzozuzo
tag
Sziasztok. Szeretnek venni egy junsun v1pro-t de jelenleg csak 1gb/16gb-osban elerheto. Mennyire mukodhet ez jol ennyi RAM-al? Igazából csak zene hallgatasra hasznalnam, esetleg kozben menne a waze. Inkabb varjak es vegyek nagyobb RAM-al? Koszi a segitseget.
-
hibavissza
veterán
Üdv! Sikerült végre ezüst 2 dines beépítő panelt találni t25 Avensishez. [link] Lenne pár buta kérdésem. Előre is elnézést. Ezzel be tudja építeni a szerelő az új fejegységet? A másik, hogy mit vegyek bele? Nekem csak annyi kell, hogy jó minőségű, érzékeny FM rádiót tudjon és tudjak rajta BT-on kersztül, telefonról zenét lejátszani. Van kormányon távirányító. A hangerőt onnan szeretném állítani. Ezek a funkciók gyorsan és stabilan menjenek. Nem biztos, hogy nekem feltétlen androidos fej kell.
Okos képességeket nem igazán használnék. Illetve, ha van olyan modell amelyik tud képernyő tükrözést, az használnám. Akkor nem kéne a telefont tartóban tartani. Androidos a telefon. -
COPA
tag
Sziasztok!
Egy elmebeteg pillanatomban vásároltam az autómhoz egy 2 din-es XY Auto fejegységet.
Vásároltam hozzá egy sima külső mikrofont. A híváskezdeményezésekor és vételekor is kihangosítás rendben működik, én mindent hallok, viszont a másik fél nem hallja a teljes mondatokat, hol az elejét, hol a végét levágja és nem jó a hangminőség. A készülék saját mikrofonjával is ugyanez a baj.
Van valakinek ötlete, javaslata ez ügyben? Segítségeteket előre is köszönöm!
Másik téma: ilyen fejegységekhez kapcsolható SIM kábelt (foglalatot) hol tudnék vásárolni, vagy esetleg van-e valakinek egy felesleges némi juttatás fejében? Köszönöm.
-
zaja8
aktív tag
Erre valakinek ötlet/tapasztalat?
[link] -
segevus
csendes tag
válasz
zoli669 #5564 üzenetére
Szia nekem is hasonló fejegységem van, én is próbálom alakítgatni.
Nálad elég nagy zavar van! Rosszul állsz hozzá, hogy az Androidot kezded tesztelni.
Az IGO-t ne várd hogy működjön, az eléggé telefon specifikus, a google maps, vagy a Waze teljesen megfelelő és ingyenes. Ezek működőképesek, és telepíthetőek!
A Bluetooth és a wifi csatlakozás szerintem megoldható. Fontos, hogy először kapcsold be a fejegységet, majd a telódon a bluetoothot és a wifi kapcsolatmegosztást. Fontos: a mobil hotspot-ot kapcsold, ne a bluetoth kapcsolatmegosztást. Lényeges ennél, hogy a 2,4 GHz-es sáv legyen kiválasztva, illetve csak egy kapcsolat legyen elmentve. Természetesen a jelszavak legyenek elmentve, és a kapcsolódás is engedélyezve legyen, mindkét eszközön, úgy gondolom ez evidens.
Az android autót az felejts el, hiszen erre nincs szükség, nem csatlakozol vele semmihez, akkor minek! A spotifit nem próbáltam.
Az Android frissítést is felejtsd el, maximum az MCU-t érdemes frissíteni, ez a hardver alapján ad a beépített alkalmazásoknak plusz szolgáltatást. No ilyet még nem találtam, de ezt a beszerelésnél tanácsolták. -
zoli669
tag
Sziasztok!
Adot egy allwinner K2501 tipusú (Izzi Shoptól) valo fejegységem, az adatait fényképeken becsatolom. Kérdésem a következő: erre a fejegységre érdemes-e lecserélni:https://www.junsun-china.com/https-wwwaliexpresscom-item....
A problémáim az ennyémmel a következők:
Az android auto, se a spotyfit, se az igomat nem kezeli (ZINK5 alkalmazás), ha frissitem ujjabb verziora, már nem működik.
A spofytit se lehet frissiteni, mert csak a gyárilag telepítet verzioval működik, nem tudom miért?
A wifi jelet is csk úgy tudja fogni, hogy másodszori csatlakozásra!
Szinte semmi támogatást nem lehet találni hozzá, estleg ha valakinek van ehez az ezközhöz, normális rom-ja szívesen venném!
Ami még érdekes, az aida android 10-nek látja az ezköz meg android 11-nek látatja magát, a bluethoot is az aida szerint 4+, mig a rendszer azt mondja, hogy 5.0 -
segevus
csendes tag
Most szereltettem be egy kínai fejegységet, tudtok tanácsot adni, honnan lehet MCU frissítést letölteni. A tipusnál azt látom: F9211A_00017_V01. MCU1: 4.0
-
zaja8
aktív tag
Sziasztok!
Van egy junsun v1 fejegységem (suzuki Swift 2005-10)
3 éve vettem és már egyre lassabb, kidobál youtube -ból, lassú, stb. Szeretnék firmwaret frissíteni de sehogy sem sikerül. Többfélét letöltöttem, hiába dugom be a pendrive-ot nem történik semmi. Videókon láttam hogy másnak automatikusan updatel. Tudnátok segíteni?
(Modell: zq8003) -
Doky1988
senior tag
Illetve ahogy látom az újabb Wondefoo rádióhoz már nem kell csavarozni se semmit mert nincs fém ház része, csak keretbe be és kész.
-
Doky1988
senior tag
Üdv!
Van egy pár éve vásárolt Toyota Corollába (2005) lévő rádióm.
Wondefoos 4gb/32gb PX5.
XRC lap van benne, CZ mcu volt/van rajta.Android 8-as fejegység.Volt már rajta Android 10 is, viszont voltak gebaszok, mcu nem lett nagyon frissre frissítve CZ 3.41 van rajta.No most kérdés van értelme mondjuk Dasaita PX5ös romjára frissíteni? Ezzel egyenes arányban Dasaita mcu?
Gyorsabb, stabilabb lenne e? Gondolkodtam lecserélni egy 8/128gbra, de ha nem muszáj akkor hagynám, pláne hogy méregdrága az új, kb 150. -
Johnny077
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is az a gondom, hogy nem fut a chrome, és a navigáció is csak akadozik. Írtátok, hogy a web view-t kell letörölni, de én nem tudom, hogy azt hol keressem. A rádió egyébbként egy PX6-os modell. -
Atkaa80
csendes tag
Sziasztok.
Tavaly vásároltam egy Witson Px5 4 gb-os fejegységet. Par hónapja elkezdte a problémázást. Először csak a waze majd pl a chrome sem indul el. Összeomlik olyan hibaüzivel, hogy folyamatosan leáll. Felraktam a legújjabb mcu-t amit találtam. De nem segített.
Írtam a kereskedőnek de nem válaszol.
Tud valaki segíten, hogy egyáltalán merre indúljak el?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fotók, videók mobillal
- Napelem
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest