- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bery
csendes tag
Sziasztok!
Van egy androidos 7010B fejegységem, a gondom az hogy 4-5 apk telepítése utánn már nem enged több programot telepíteni! A telepítés gomb nem aktív, olyan mint ha lefegyna a telepítő kis ablak.... (Gyári ujra indítás után, megint ugyan az)
Tud valaki erre valami okosat mondani? -
kzsi80
újonc
Sziasztok,
Egy 2007-es Vectra C-be keresek androidos fejegységet. Van tapasztalat? A Smarton márkáról vmi vélemény? Gyári kinézetet keresek. Sok helyen csak a "hegyes" előlapú van.
Köszi -
kirkri
addikt
válasz
öcsi321 #2042 üzenetére
Ha végképp nem találod, akkor azt javaslom vedd meg az Agama Launcher-t.
Ott a videóban láthatod is, hogy milyen formában mutatja a sebességet.
-
öcsi321
csendes tag
Üdv:
https://www.wish.com/hu/product/android-91-double-din-7-25d-hd-tft-touch-screen-gps-bluetooth-autoradio-car-mp5-player-car-stereo-radio-with-gps-wifi-fm-usbcam-suppport-rear-camera-5e07260cd2703a214fd17de2?hide_login_modal=true&share=webminden működik, csak a real speedet nem mutatja menet közben. A GPS aktív jó a jel, a navigáció tökéletesen fut. Kérlek ha valaki tud segíteni nagyon örülnék. Mivel se gyártó, sem azonosítási szám nincs rajta így még az interneten sem tudok hozzá keresgélni. [kép]
Előre is köszönöm mindenkinek aki segíteni tud.
-
öcsi321
csendes tag
Üdv mindenkinek. vettem egy ilyen fejegységet: https://www.wish.com/product/5e07260cd2703a214fd17de2?share=web minden működik, csak a real speedet nem mutatja menet közben. Kérlek ha valaki tud segíteni nagyon örülnék
-
svgyula
addikt
Üdv! Ismét elfogadható áron van EU raktárból az a fejegység ami nekem napi szolgálatban van. Ha valakit érdekel.[link]
-
törölt tag
Köszönöm, ez már nekem nagy segítség.
Egy ilyen lett rendelve, egyenlőre nem tiszta milyen kábelek vannak hozzá pontosan. A kormánygombok elvileg nem canbus-os megoldásúak hanem simán ellennállásokat kapcsolatnak, szóval ha kell akkor összedrótozom. A saját kocsimba sikerrel beüzemeltem már egy hasonlót, csak ott egyszerűbb volt a sztori, nem voltak gombok, ezért próbáltam érdeklődni ne érjen meglepetés. De így már világos minden.Még egyszer köszi a segítséget!
-
bl4ze
veterán
válasz
#85619712 #2029 üzenetére
Bocs, de ez nem rémlik már, a dobozban biztosan nem volt - a fejegységen volt bekötéshez valami info.
A kormányon levő gombokat pedig ha jó fejegységet vettél akkor nem kell "Mókolni" mert tudni fogja kezelni a fejegység.Nem tudom melyik évjárat a Soul, de ha kompatibilis akkor itt van bekötéshez info :
-
-
-
VROBY
tag
Sziasztok!
Két hete szereztem be egy JUNSUN V1 2Gb 32Gb egységet ( https://www.aliexpress.com/item/4000875530846.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.6b6f4c4d3aJr79) Skoda Octavia 3.
A fejegység magyon könnyen beköthető, egyszerű a telepítés.
A CANBUS menü teljes mértékben minden adatot küld!
Talán csak a rádió érzékenysége bosszant egy kicsit. AF esetén gyorsan ugrik a másik sávra, de lehet, hogy inkább visszaáll. ( oda-vissza).A fejegységet csak ajánlani tudom mindenkinek!
-
kirkri
addikt
válasz
Pityu89 #2018 üzenetére
Sajnos csak 728*492 felbontású, pedig kipróbáltam volna. Nekem olyan van, mint az általad linkeltek között a Fisheye 1080P MCCD néven futó. A felbontása kétségtelenül jó, csak a halszem optika furcsa egy kicsit a legömbölyített sarkakkal.
(#2021) Pityu89: A videó alapján tetszik a működése. Mennyire pontos amit mutat a csíkozás?
-
Pityu89
senior tag
Itt egy videó a giroszkópos működésről
[link] -
Pityu89
senior tag
Ebből vettem a 4 ledes dinamic trajectory kiadást. Giroszkóp elvén működik, nincs az autó CAN bus rendszerével.
Érdemes 12V szűrőt is venni, nálam is összeszedett minden zajt, így kellett használni.
[link] -
fatomas673
tag
válasz
meridaharcos #2002 üzenetére
-
kirkri
addikt
válasz
Pityu89 #2004 üzenetére
Giroszkópos változatot ilyen utólagos kamerában még nem is láttam. Adsz hozzá linket?
Igazából az enyémmel sincs semmi probléma, bár gondolkodom rajta, hogy ki kellene próbálnom egy másikat is, mert nekem nem annyira jött be a halszem optikás kamera, amit vettem a fejegységhez. (Pedig van egy sima is, de azt soha nem kötöttem be, mert azt barkácsolnom kellene, mivel a jelenlegi nekem is rendszámtábla világításos, amit meg a fejegységhez kaptam az nem az. ) -
gyvince
senior tag
milyen tolató kamerát érdemes venni ??
-
meridaharcos
senior tag
válasz
fatomas673 #2000 üzenetére
AGAMA Car Launcher, ajánlom.
-
kirkri
addikt
válasz
fatomas673 #2000 üzenetére
Ez nem a gyári launcher amit nála látsz, hanem az Agama. Azt olyanra színezed amilyenre akarod, minden részén egyedileg állítható a szín.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest